joi, 13 februarie 2020

IUBIREA ! IUBIREA DIN NOI VA RĂMÂNE !


                                    13 Februarie 2020,ora 6,33 !

                              Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,aud glas care spune asa:
              
                "Fericirea iti va mangaia inima si sufletul ! Iubirea din noi va rămâne! Poti sa fii cel mai tare,poti sa fii.....!
Toate acestea sa se anexeze Duhului tau si smereniei, si sa intretii Psalmii cu inima!
Si iata dragilor cum un alt glas se ruga asa la Dumnezeu :
           Porunceste Doamne celor vazuti si nevazuti; celor care au trecut Marea ca pe uscat!"
Dragii mei, iata ce frumos ne invata de sus din Ceruri, cum sa ne iubim unii pe altii,cum sa intretinem frumusetea divina a Psalmilor cu inima noastra,cum sa le pastram in sufletul nostru, si nu in ultimul rand,cum Fericirea ne mângâie inima si sufletul nostru in fiecare clipă.
Divin de frumos!
Chiar Maicuta Domnului mi-a spus candva,intr-o aparitie divina pe Cerul Sfant,a spus asa:
          "Sa va iubiti unii pe altii!"
Adica ,sa ne iubim ca frati si surori ce suntem intru Domnul nostru Iisus Hristos!
Stim dragii mei,ca la 14 Februarie in fiecare an,catolicii sarbatoresc Sfantul Valentin.
Dar sa vedem dragii mei ,cine a fost Sfantul Valentin:


Ziua Îndrăgostiților: Tradiții și obiceiuri de Valentine’s Day. Ce sa nu faci de Sfântul Valentin

Ultimul update: miercuri 13 februarie 2019 12:22 Data publicării: miercuri 13 februarie 2019 12:21
Autor , în Stil

Ziua Îndrăgostiților a devenit zi specială în întreaga lume. În zilele noastre, Valentine’s Day se sărbătorește oferind cadouri sub formă de flori, ciocolată, animăluțe de pluș sau cine romantice alături de persoana iubită. Tradiția este legată de numele Sfântului Valentin, considerat patronul iubirii, al tinerilor și al căsătoriei.

Cine a fost Sfântul Valentin?

Sfântul Valentin din Terni a fost un medic și preot creștin care îi căsătorea pe tinerii îndrăgostiți. El a încercat să îl convertească la creștinism pe împăratul roman Claudius al II-lea, însă acesta l-a condamnat la moarte. Martirul a fost bătut cu pietre și apoi decapitat, în anul 269.
În timpul petrecut în închisoare s-a îndrăgostit de fiica oarba a judecătorului său, căreia îi trimitea scrisori semnate cu „Al tău, Valentin”, iar după moarte a făcut o minune redându-i vederea.
Așa a ajuns Valentin să fie patronul iubirii, al tinerilor și al căsătoriei, dar și al ciumei, epilepsiei și apicultorilor. Data de 14 februarie a fost aleasă de Papa Gelasius I, în 496, cu scopul de a creștiniza o sărbătoare păgână a fertilității și purificării, numita Lupercalia.

Tradiții și obiceiuri de Valentine’s Day

În Scoția, de Ziua Îndrăgostiților, se organizează un festival. La acesta trebuie să participe un număr egal de femei și bărbați, iar fiecare își scrie numele pe un bilețel. Acestea sunt puse ulterior în două pălării – una pentru bărbați și una pentru femei. Fiecare femeie extrage un bilețel cu numele unui bărbat și invers. Ulterior, aceștia formează perechi și schimbă cadouri.
În Vietnam, de Valentines Day, cuplurile se îmbracă în aceeași culoare.
În Japonia, Ziua Îndrăgostiților se sărbătorește atât pe 14 februarie cât și pe 14 martie. Pe 14 februarie, femeile sunt cele care oferă bărbaților ciocolată neagră și cadouri. În martie, bărbații întorc favorul, oferindu-le iubitelor ciocolată albă. Din acest motiv, ziua de 14 martie este numită și Ziua Albă.
În Bangladesh, Nepal și India,nu toată lumea are voie să sărbătorească această zi. Studenții pot face ce vor, însă liceeni sunt pedepsiți dacă sunt prinși cu mesaje de dragoste.
În Slovenia, de Sfântul Valentin, oamenii muncesc câmpul. Considerat unul din sfinții primăverii, acesta ajută la creșterea florilor și a plantelor. Pentru sloveni, 14 februarie este ziua în care natura începe să se trezească la viață. În această țară, dragostea este sărbătorită pe 12 martie, de Sfântul Gregory.
În Spania, numai persoanele dintr-un cuplu celebrează Valentines Day. Prietenii și familia nu sunt incluși în tradiții.
În Italia, fetele nemăritate se trezesc dis de dimineață și se duc la fereastră, unde îi așteaptă pe bărbați să treacă. Tradiția spune că primul bărbat pe care îl vede, îi va deveni soț în acel an.
În Danemarca, bărbații scriu o scrisoare de dragoste pe care o semnează doar cu puncte. Fiecare punct corespunde unei litere din prenumele lui. dacă femeia care primește scrisoarea ghicește cine este expeditorul, este recompensată anul următor cu un ou de Paște. Tot în această țară se obișnuiește ca de Valentines Day să trimiți ghiocei presați persoanelor dragi.
În Finlanda și Estonia, aceasta este mai mult o sărbătoare a prieteniei decât a îndrăgostiților. Pe 14 februarie se oferă multe cadouri, însă se fac și multe căsătorii.
În Franța, în trecut, cei necăsătoriți se strângea în două case poziționate față în față și își strigau de la fereastră alesul. Dacă bărbatul nu o plăcea pe femeia care îl striga, o putea abandona însă era aspru pedepsit. Fetele care erau abandonate, făceau un foc în care ardeau poza bărbatului, timp în care îi aduceau injurii.
În Portugalia, ziua de Valentine’s Day e similară cu cea din America, însă cadourile sunt ceva mai elaborate. În loc de ciocolata și flori, femeile primesc coșuri cu mâncare fină, brânză, vin și ciocolata. Bărbații primesc un coș ticsit cu sticle de lichior și alcool de cea mai buna calitate.

Ce să nu faci de Sfântul Valentin

Încearcă să nu îți pierzi o mănușă în această zi. Se spune că cel care o va găsi, își va fura inima.
Orice ai face, nu te certa cu persoana iubită în această zi! O discuție aprinsă de Ziua Îndrăgostiților, anunță negrești sfârșitul relației.
Nu oferi un buchet de flori din cale. Acestea aduc mare ghinion.
Dacă îi trimiți iubitei un buchet de flori, ai grija ca acestea să nu fie 13 la număr.
                                     Cu dragoste,Maria.

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 

Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 






6 comentarii:



  1. APEL pentru Daria: UN NOU CAZ ALEXANDRA SI LUIZA‼‼‼

    In urma marturiei familiei SOROIU in cadrul emisiunii "ROMANIA ASCUNSA" difuzata aseara am hotarat sa preiau personal cazul halucinant al acestei familii‼‼‼

    In calitate de Presedinte al Asociatiei " ALEXANDRA MACESANU" (asociatie ce lupta impotriva traficului de persoane si de droguri) SOLICIT Ministrului de Interne demiterea de urgenta a a sefului politiei din Campulung‼‼‼
    De asemenea, fata de complicitatile, incompetenta, delasarea si iingenuncherea institutii in acest caz luni dimineata la ORA 11:00 voi depune o plangere penala la Parchetul General care va viza:

    1.Cercetarea sefului politiei din Campulung pentru abuz in serviciu‼
    2. Cercetarea penala a politistilor din cadrul serviciului judiciar pt complicitate la: rapire, sechestrare, viol, trafic de droguri si proxenetism‼‼‼
    3. Cercetarea penala a politistului din cadrul Politiei Campulung care a amenintat-o pe mama Dariei ca daca mai suna la 112 pentru a reclama diaparitia fetei va fi amendata‼‼‼
    4. Cercetarea penala a sefului serviciului juficiar pentru cercetare abuziva fata de minora, loviri si alte violente din partea politistilor din subordinea acestuia.
    Aceasta grozavie a avut loc in sediul politiei de fata cu mama minorei‼‼‼
    5. Cercetarea penala a comandantului politiei Campulung pentru complicitate la dezvoltarea de retele de crima organizata si trafc de droguri‼‼‼
    6. Cercetarea penala a politistilor sesizati de mama Dariei fata de disparitia repetata a fetei si refuzul halucinant al politiei de a dispune masuri de interceptare si localizare a fetei pe baza dateloe concrete furnizate de mama‼‼‼
    7. Cercetarea penala a sefului IPJ Arges pentru neaplicarea programului ALERTA COPIL‼‼‼
    8. Cercetarea penala a mai multor taximetristi din Campulung pentru complicitatr la rapire si proxenetism‼
    9. Cercetarea penala a cadrului didactic ceca umilit-o pe Daria de fata cu colegii de clasa desi aceasta a fost victima in acest caz‼‼‼‼
    10. Dispunerea de catre Ministerul Educatiei si Ministerul de Interne a unei anchete administrative si penale care sa vizeze identificarea interlopilor care distribuie droguri in liceul Dinicu Golescu din Campulung si indicati de catre parintii Dariei‼
    Deasemenea identificarea celor 2 tinere de 18 ani ce se ocupa cu racolarea de fete pt prostitutie si trafic de droguri‼‼‼
    11. Cercetarea penala a politistului care a amenintat pe mama Dariei cu amenda daca mai suna la 112 pentru a anunta disparitiile repetate ale fetei‼‼‼
    12. Cercetarea penala a cpmandantului politiei Campulung si a politistilor ce au refuzat in scris sa dispuna localizarea fetei de 13 ani in ciuda indicarii de catre mama a numarului de telefon al interlopului ce o tinea sechestrata‼‼‼
    Familia Soroiu din Campulung a trait iadul. Urmeaza altii sa simta focul iadului‼‼‼
    Mor cu ei de gat❗
    A venit momentul sa simta forta noastra‼
    De aceea va rog sa veniti alaturi de Familia Alexandrei, familia Luizei si Familia Dariei la Caracal, Sambata aceasta la ora 14:00 in fata Politei .

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/posts/1259341110923677?__tn__=K-R

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ceea ce i s-a intamplat ASTAZI Dariei Soroiu dupa emisiunea de aseara voi da "foc" la tara si va iesi macel❗

    Drogarea acesteia in interiorul liceului dupa un an de revenire din gheara retelelor de prostitutie si droguri este un RAZBOI pe care il iau deja personal❗ Pana aici ❗

    Nu putem sa traim ca sclavi si sa ne sfideze si sa ne distruga interlopii copiii pt ca nu avem un stat❗
    Deocamdata atat. Daria are varsta Alexandrei❗


    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne in ce hal de tara traim , am ajuns Mexicul Europei , o tara condusa de interlopi si haite politice de joasa speta .

      Desfiintati domnilor Politia romana ca si asa nu se ocupa cu nimic , scoateti toti politisti in intersectii la dirijat semafoare ca altceva in afara de balet nu pot face.

      In India femeile sunt violate pe strazi si politia nu se baga , asa vom ajunge si noi ????????

      Ștergere
  3. pai chiar asa si d-stra d-na Maria nu sunteti pregatita sa iertati celor care inteapa-arma aceasta sta si in cuvantul d-stra -sper ca nu v-am ofensat ca sa stergeti mesajul-cuvantul este arma si doar DOMNUL are dreptul s-o foloseasca-noi suntem pacatosi

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate se aud si se vad este impresia ca pplitisti si procurorii sunt indemnati sau li se ordona sa protejezeze drogurile in scoli, rapirile de persoane??? Ei nu fac nimic ca sa le impiedice? Ei oare au copii si nu se gandesc ca intr-o buna zi pot pati la fel? Doamne in ce lume traim?

    RăspundețiȘtergere
  5. Legile antimafia din Italia etc protejeaza magistratii si ofiterii superiori si familiile acestora prin faptul ca locuiedscin unitati militare bine pazite cu scoli parcuri magazine etc in care locuiefc. Stau si bs i trec daca nu cumve legiuitoryl ar trebui si e protejat ssu e deja de partea cealalta uns bine.. Baniidictraza viata prea multora cin pacate ..nu cinstea.

    RăspundețiȘtergere