sâmbătă, 7 decembrie 2019

CONSTITUTIA ROMANIEI SE VA SCHIMBA ?


                                                      7 Decembrie 2019,ora 6,18 !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma tgrezeste un glas care spune asa:
           "Nici n-are cum, a se schimba !
Dar un alt glas ,spune:
             Explorând situatia,viitorul continut al Constitutiei!"
Iata dragii mei, cum putem fi martori nu peste mult timp,la schimbarea continutului Costitutiei.
Cum va fi aceasta si ce schimbari se au in vedere?Cu siguranta vom afla impreuna.
Pana atunci insa,sa  nu uitam ca sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta tare in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.



                


27 de comentarii:

  1. Iohannis a incalcat mereu constitutia cum spunea Nistorescu,eu spun ca a facut-o PRES,inclusiv acum cind ministrii semneaza 'condica' la cotroceni.
    Un DICTATOR are nevoe de o constitutie pe masura-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MINCINOSILOT!!!

      Tot ce scrieti despre Presedinte este ceea ce v-ati dori sa fie si nu ceea ce este real. Chiar credeti ca Dumnezeu doarme???

      Ștergere

    2. Anonim8 decembrie 2019, 03:17
      Nu te grabi ca sa ne faci mincinosi !
      DA! Si eu afirm ca PRESEDINTELE IOHANNIS a calcat si calca CONSTITUTIA ROMANIEI in picioare! Este un ADEVAR !!! DUMNNEZEU nu doarme,ai dreptate!

      Ștergere
    3. Prostia in Rumenia da pe dinafara, bubuie tara asta de prostie care voteaza 67 %slugi si 33% pupincuristi.
      Absolut zero reactie din partea romanasilor contra tuturor deciziilor care distrug tara si restrang drepturile si libertatile . Mai nou nici macar animalele nu mai au dreptul sa bea apa din izvoarele si apele patriei daca detinatorii nu platesc o taxa uriasa.
      Absolut o RUSINE TOTALA TARA ASTA. Absolut groaznic intr-o tara cu un regim dictatorial pe care populatia acestei tari il slavesc. Este incredibila prostia din tara asta care se inchina cu atata sete ingradirii drepturilor si libertatilor populatiei, se inchina puscariilor( cat mai multe cat mai pline), slugi perfecte ale strainilor,toate resursele tarii distruse si vandute pe nimic.
      Ro nu mai are nici o salvare decat suferinta puternica, foamete,cutremur...astea mai sunt o sansa pt trezirea( desteptarea) romanilor.

      https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/06/fermierii-somati-sa-plateasca-taxa-de-adapat-pentru-apa-de-izvor/

      Ștergere
    4. Maria Ghiorghiu, si la tine Dumnezeu NU DOARME!Vede toate rautatile si toate minciunile pe care le spui. Inseamna ca nu cunosti CONSTITUTIA, cucoana, daca vorbesti asa! Minciuna asta afirmata raspicat, ura pe care o versi pe motiv ca esti protejata Duhului Sfant, o alta blasfemie, o sa te coste mai scump decat ai crede! Si asa ai tras-o pana acum dar n-ai invatat nimic. Lectia se va repeta pana o inveti!Si s-ar putea sa fie si mai aspra!Mare grija!

      Ștergere
    5. Presedintele nu are cum sa incalce constitutia, dna Maria! Da-ne un exemplu de incalcare a constitutiei! Daca nu, inseamna ca ai mintit si ai incitat la ura!

      Ștergere

    6. Anonim8 decembrie 2019, 20:26 Ion Cristoiu: Constituţia – târfa de serviciu a lui Klaus Iohannis ...
      https://www.mediafax.ro › stirile-zilei › ion-cristoiu-constitutia-tarfa-de-ser...
      17 oct. 2019 - Jurnalistul Ion Cristoiu are un editorial dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care-l acuză că a încălcat de nenumărate ori legea ...
      Klaus Iohannis, de Ziua Constituției, după ce CCR a ...
      https://www.stiripesurse.ro › klaus-iohannis-de-ziua-constitutiei-dupa-ce-cc...
      Acum 10 ore - Klaus Iohannis, de Ziua Constituției, după ce CCR a constatat că președintele a încălcat de multe ori legea fundamentală: 'Voi rămâne ...
      enatorul PSD, Şerban Nicolae, susţine că preşedintele Klaus Iohannis încalcă Constituţia prin refuzul de a numi miniştrii propuşi de premieri şi îi transmite şefului statului că, dacă constată că prin propunerea de remaniere se modifică structura politică a Guvernului, nu are decât să ceară Parlamentului să se pronunţe, informează News.ro.

      "Vorbitul sacadat şi la oră fixă nu ţine loc de argumente. Domnul Iohannis continuă să se afle în afara Constituţiei (...) Nu există în Constituţie mesaje transmise premierului prin intermediul declaraţiilor de presă, nu există în atribuţiile preşedintelui să ceară Guvernului să îşi verifice periodic susţinerea parlamentară, nu există refuzul de exercitare a atribuţiilor. Poate o să înţeleagă faptul că are obligaţii faţă de cetăţeni şi faţă de poziţia pe care o are. Nu-i o glumă, nu e cu joaca politică atunci când vorbeşti de Constituţie şi de instituţiile fundamentale ale statului", a declarat Şerban Nicolae.

      Senatorul PSD susţine că preşedintele a încălcat Constituţia atunci când a refuzat să numească miniştrii interimari.

      "Dacă ar fi citit Constituţia, ar fi văzut că este obligat, şi eu îmi permit să anticipez decizia CCR, să vă spun de acum că a încălcat Constituţia, pentru că în toate ipotezele când se vacantează un loc de membru al Guvernului, afară de cazul când prim-ministrul cere revocarea, obligaţia preşedintelui este să numească interimari la propunerea primului ministru, pentru cel mult 45 de zile. Aici nu e chestiune de opţiune - dacă vreau, dacă-mi place, dacă propunerea este motivată sau nu -, este obligat. Mai mult, dacă citim cu atenţie Constituţia şi legea specifică organizării Guvernului - mai nou, Codul administrativ, dar în formula veche Legea 90 -, se spune că premierul este obligat să înceapă demersurile de înlocuire cu un nou membru al guvernului înăuntrul celor 45 de zile, deci este evident pentru orice om de bună credinţă că există un interimat, că cele 45 de zile trebuie să curgă şi că asta este procedura de urmat. Faptul că dl Iohannis a inventat somaţia publică prin declaraţii de presă prin care Guvernul trebuie să-şi verifice periodic susţinerea parlamentară este şi neconstituţional, dar este şi ilogic, pentru că nu preşedintele controlează politic Guvernul, ci Parlamentul", a declarat Şerban Nicolae.

      El a mai spus că preşedintele este cel care trebuie să ceară Parlamentului să se pronunţe, dacă prin propunerea de remaniere se schimbă componenţa politică a Guvernului şi că, pentru aceasta, Parlamentul trebuie să dea un vot cu majoritatea simplă.

      "Dacă domnul Iohannis constată că prin propunerea de remaniere se modifică structura politică a Guvernului, nu are decât să ceară Parlamentului să se pronunţe asupra remanierii. (...) Aprobarea Parlamentului se dă printr-o hotărâre adoptată cu majoritatea parlamentarilor prezenţi", a susţinut senatorul PSD.

      Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că premierul îi cere cere o remaniere guvernamentală, în opinia sa fiind o remaniere "neavenită, nepotrivită", pe care o refuză clar, referindu-se la cele şase propuneri de noi membri ai Guvernului transmise de premierul Viorica Dăncilă. "Niciun ministru nu va fi numit nou în Guvern decât după validarea în Parlament", a conchis preşedintele.

      Ștergere

    7. Anonim8 decembrie 2019, 20:26
      Cu siguranta nu traiesti in Romania,altfel,ai fi stiut de cate ori IOHANNIS a incalcat CONSTITUTIA ROMANIEI !
      Dancila: A mai trecut o zi de incalcare a Constitutiei. Domnule ...
      https://www.9am.ro › stiri › Politica › dancila-a-mai-trecut-o-zi-de-incalcar...
      4 oct. 2019 - Domnule Klaus Iohannis, cand puneti in aplicare decizia CCR? ... A mai trecut o zi de încălcare a Constituției de către Președintele României.
      Cum s-a transformat un conflict dintre președinte și premier ...
      https://politiknews.ro › Analiză
      18 sept. 2019 - Cu majoritate de voturi CCR a decis că președintele Klaus Iohannis ... de ministru al Justiției de către premierul Viorica Dăncilă și ținută ... Așa cum am spus încă de săptămâna trecută, șeful statului a încălcat Constituția cu cinism și ... CCR spune astăzi întregii țări că președintele Iohannis a încălcat ...

      Ștergere
    8. Latratorii de servici ai PSD nu trebuie bagati in seama. Daca se incalca constitutia de catre Iohannis, acum nu mai era presedinte. In zadar au tot latrat cei platiti ca nu au avut niciun rezultat. Oamenii nu sunt atat de prosti pe cat au crezut unii PSD-isti care au platit latratorii.

      Ștergere
  2. O sa introduca "toleranta" fata de toate perversiunile posibile si pierderea serviciului, falimentul ori puscaria pentru cei care nu accepta. Ceea ce se intampla de mult timp in tarile "dezvoltate si democratice".

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine spus Magdalena ,e vorba si de LGBT-isti ,protejatii din discursul lui Iohannis,dar de drepturile celor traficati nici o vorba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai la rele va sta capul si va mai mirati ca vi se intampla. Lucruri bune nu va pot trece prin cap?. O constitutie se schimba/modifica atunci cand este nevoie si nu mai corespunde situatiei actuale/prezente. Ura si rautatea acestui popor este fara margini?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a poporului in sine,an.23.09...Dar, din nefericire, ignoranta si lipsa de gandire critica, analitica, ii face pe unii oameni sa devina nedrepti si partinitori. De aici apare rautatea gratuita si lipsa de corectitudine in toate cele...Pare ca multi oameni au pierdut capacitatea de a gandi cu propriul cap. PS. Nu exista popor bun sau popor rau, doar oameni cu acest "defect" (rai) si aceasta calitate (buni).

      Ștergere
    2. 13.37 bravo! Problema e ca acei oameni sunt usor de manipulat cu religia pe post de argument suprem. Sunt in stare sa creada orice daca asa afirma dna Ghiorghiu.

      Ștergere
    3. 13:37, da, dar poporul este format din oameni si daca acest "defect" este o dominanta a oamenilor care formeaza acel popor .......

      Ștergere
  5. Adica, tu ce vrei sa ne spui prin acea intrebare? Ca Duhul Sfant te pune sa ne intrebi pe noi daca se va schimba constututia? Cred ca in primul rand Duhul Sfant nu se ocupa cu constitutiile pamantesti, creatie a mintii oamenilor. In al doilea rand, mesajul nu ar veni interogativ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.13 asa este. Toate asa zisele mesaje sunt cu semnul intrebarii ca sa poata fi sucite si rasucite dupa nevoie.

      Ștergere
  6. raspunsuri nu vin pentru ca DUHUL SFANT are alte treburi -noi nu putem ghici-ramane de vazut dar multe necunoscute sunt in mesajele Mariei-mai trebuie uneori sa asteptam viata viitoare

    RăspundețiȘtergere
  7. Vreau amendamentul 2 din Constitutia SUA si in Constitutia Romaniei. Acest lucru va face ca cei care ne conduc sa se gandeasca bine inainte daca isi vor mai bate joc de cetateni si de aceasta tara. Doar sclavii nu vor fi de acord cu acest amendament iar Romania este plina de ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sta scriz ca Soarele se invirte in jurul Pamantului si alte lucruri false cu la fel de mica importanta tocmai pt ca cei de atunci erau prea convinsi de ele ..Si a ne arata noua ca nu tot adevarul vine de la inceput ci asa gradual in trepte si faze.
    Legat de incalcarea sau nu sau in ce masura in spirit sau doar in litera nu si in spirit ar trebui sa se pronunte constitutionalistii tarii experti iar acestia sint doar 5 in tara experti ma refer si nici unul nu mai este acum in CCR.
    Dar CCR este dominata de reprezentanti majoritari numiti de tabara Psd fiind o curte de judecata in fapt politica care astfel nu respecta Separatia Puterilor in Stat asa cum cere Constitutia referitor la curtile de judecata de justitie in general care este considerata in sine o Putere in stat care nu trebuie subordonata celorlaltor Puteri ale Statului. Tocmai de aceea desi in plus este si un articol expres in care sint interzise Curtile Speciale nici Curtea chiar asa numita Speciala aceea de anchetare a procurorilor nu este constitutionala fiind una cu componenta politica nesubordonata CSM si altor institutii din Justitie asa cum sint restul curtilor nespeciale.
    Altminteri cei care propovaduiesc incalcarea Constitutiei din partea Presedintelui trebuie sa asculte si pareri pro nu doar contra cu tot cu articolul exact incalcat..pt ca in afara de refuzul numirii de noi ministrii schimbati saptaminal de Viorica alta incalcare pe bune nu exista. Si eu daca as fi fost in locul lui la fel as fi facut in clipa in care vad si confirmat de SRI ca la Psd papusa secretara ajunsa premier vinde saptaminal cite 2-3 posturi de ministrii mai multe saptamani la rind cu programare beneficiarii fiind direct interesati de obtinerea de pensie de ministru grasa si frumoasa.
    Nistorescu nu reprezinta vreo autoritate sfinta in domeniu el fiind jurnalist partizan politic ca si restul platiti care tin vadit partea unora dezinforminduse intre ei..
    Dumnezeu da anumite lucruri Mariei dar nici nu da tot nici f clar si nici ea nu are o experienta nici politica nici eschatologica mai mare decit au marea majoritate a oamenilor in baza carora sa dea sentinte ultime. Dumnezeu nu a terminat de spus ce are sa iti spuna si prin tine multora la fel de nestiutori ca tine si intro buna zi una ulterioara celei a cintarilor in Sion o sa iti explice Marie ca de fapt nu Soarele se invirte ci Pamantul.
    Pe corecte nici seful institutiei Avocatul Poporului nu ar trebui numit politic nici seful Anaf nici altii ci sa existe cadre si regulamente de selectie si supracontrol care sa nu permita infiltrari politice mafiotarde nici in BEC Politie Deconcentrate Ministere Primarii Armata etc. Cind iti bagi oameni pina si ca directori de scoli nu inseamna apucaturi de dictatura ? Si daca mai vrea si altul majoritatea parlamentara il acuzi de dictatura ..
    Nici o tara sanatoasa nu e ca noi asa fara un Plan de Tara agreat de larga majoritate politica si urmarit de oricine ajunge la conducere ..dar la noi se devalizeaza si se lasa gauri intentionat celor care urmeaza la guvernare . se serveste interesul partidului si nu al tarii. De aceea nu exista ..ca sa se faca arbitrar ce vor muschii lor aparati impotriva votului (doar atit?) de justitia partinitoare aceea practicata prin propriile televiziuni si trusturi de presa. Cu care dau mereu vina si infiereaza oponentii politici sadind ura si partinire iar de ei numai de bine ..plus alte tactici de mituire a populatiei sarace si sadirea fricii ca altii doar le taie in loc sa indatoreze pe generatii tara ca sa le dea lor ce nu exista in realitate si sa acopere si datoriile Statului din urma fata de diferite sectoare intentionat lasate si in schimb ca sa fie de unde sa creasca alocarile catre Partide si marirea fondului la dispozitia Premierului golit deja de secretara Viorica cum a vrut muschii ei pe criterii personale si de partizanat politic. In schimb fondul la dispozitia Presedintelui a ajuns un viermisor din care e nevoit sa acopere necesarul cheltuielilor cu Cotroceni subfinantat bugetar de Viorica care chiar ea l.a sfatuit sa faca asa.. Multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca puterea de minoritari instaurata prin metode extra-parlamentare ,pe baza de dosare ale procurorilor,ar reusi modificarea Constitutiei si cumularea functiei de premier cu cea de Presedinte,ar putea si Iohannis sa intre in legalitate prin convocarile lui,inclusiv astazi, a ministrilor la Cotroceni,raminind in ilegalitate doar cu Problema Caselor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.50 problema caselor e doar in capul tau de privitor antena 3.

      Ștergere
  10. Deci astazi e prima Duminica cind munceste Iohannis a chemat ministrii la Cotroceni 'pentru a incarca TUNURILE' pentru Alegeri Anticipate' motiv pentru care face scenariul pentru darimarea 'Guvernului ORB-an''
    HA-HA,HA-HA..ce gogoasa Gomflata... ca Iohannis..

    RăspundețiȘtergere
  11. Evident constituția se modifică, pentru anticipate nu avem articol. Vor mai intervenii și alte noi articole. Despre imunitate nici pomeneală cum să își taie singur creanga. Bine ar fi ca pe acest blog să fim mai reținuți în exprimare și mai scurți la scris.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iohannis spune ca vrea modificarea legii Pensiilor,asta ne aduce aminte de reducerea pensiilor propusa de Basescu dar si de iesirea si scandalul de acum in STRADA al francezilor pe legea lor a pensiilor.
    Dar de ce nu vrea Iohaniis sa i se reduca lui salarul marit brusc de trei ori fata de al lui Basescu,ca noi am fi de acord..??

    RăspundețiȘtergere
  13. 21.57 numai tie iti aduce aminte de reducerea pensiilor. Asta e ce iti doresti tu, nu realitatea, craciune.

    RăspundețiȘtergere