vineri, 11 ianuarie 2019

PROFETIILE AU ÎNCEPUT A SE-MPLINI !


                                               Image result for maria ghiorghiu premonitii

                                   6 Martie 2018,ora 9,34 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata, in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas Divin care spune asa:

            
             "CANDELA  SE  VA STINGE ,  ÎN VREMEA                                                        VEACULUI  NOSTRU  !
                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !"
               

                 Related image   .

Apoi ,glasul Divin continuă:

                            Profetiile despre care ati stiut si nu ati luat aminte, incep a se împlini.
     Au început Profetiile să se împlineasca !" 
                                  .

Image result for MAICA DOMNULUI.

Prieteni dragi, macar acum in al 11-lea ceas sa ne trezim si sa ne intoarcem cu faţa catre DUHUL CEL PREA SFANT,imi spune chiar acum un glas in dreapta mea. Imi spune ca, trebuie sa ne intoarcem cu faţa catre DUHUL SFANT si sa chemam in ajutor pe MAICUTA DOMNULUI.
Eu nu pot decat ,sa va povatuiesc, pentru ca fiecare dintre voi sa gasiti CALEA bineplacuta LUI DUMNEZEU,CALEA spre mantuire.
Cine vrea sa ia aminte la toate câte am scris pana acum si la toate cate voi scrie,nu are cum sa rataceasca CALEA catre IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. Cine nu vrea sa ia aminte la toate cate am scris si spus,va face voia celui rău,voia diavolului care, abia asteapta ca sa prinda in ghearele sale suflet după suflet.
Eu am mai scris un articol in care,scriam ca veacul acesta va fi si ultimul pentru omenire pe acest Pămant.
Iata:

candela se va stinge în vremea veacului no... - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../candela-se-va-stinge-in-vremea-ve...

Translate this page
Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTACANDELĂ se va stinge în veacul acesta. Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de aproapele, să mergem la SFÂNTA BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul, să-l hranim cu LUMINACANDELEI LUI HRISTOS, ...

                       29  Octombrie  2006, zori de zi !

Eram  trează, dar mai stăteam în pat, ţinând ochii închişi, când brusc, aud glas care spune cu tristeţe aşa ;


                    "CANDELA  SE  VA STINGE ,  ÎN VREMEA VEACULUI  NOSTRU  !

                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !

(la care un alt glas, întreabă tare curios ):


                   CAM  PESTE  DOUĂZECI  DE  ANI  ? "


Dar răspunsul nu a mai venit.

Dragii mei, nu ştiu eu  a tălmăci aceste cuvinte de la DUMNEZEU, dar ceea ce ştiu, este a le scrie exact aşa cum le-am primit de SUS, din CERUL SFÂNT. Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă  aceste CUVINTE, precum că,  SFANTA  CANDELĂ  se va stinge în veacul acesta.
 Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de aproapele, să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul, să-l hranim cu LUMINA  CANDELEI  LUI  HRISTOS, cu LUMINA  ÎNVIERII  SALE.
DUMNEZEU  este BUN, dar este şi DREPT ! Numai EL ştie când se va stinge CANDELA OMENIRII, şi în ce fel se va stinge. Eu nu fac decât să scriu, să citez CUVÂNT cu CUVÂNT, exact aşa cum L-am primit, de la DUMNEZEU.
Şi iarăşi aud glas peste doar câteva minute, care ne cheamă la închinare, citez :

                "VENIŢI  LA  ÎMPĂRATUL  HRISTOS !

                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI  HRISTOS !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ŞI  DOUĂZECI  DE  MILIOANE  DE  ROMÂNI , VOR  AJUNGE  LA  LOCURILE  LOR  "!

Dragii mei, veniţi cu toţii ca să ne închinăm MÂNTUITORULUI şi MAICII DOMNULUI, şi astfel veţi găsi alinare sufletului şi vindecare trupului, precum şi nădejde mare în PREA  SFÂNTA  TREIME, pentru mântuirea sufletului nostru. Nădejde mare, în PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, care ne acoperă cu MILA SA, şi cu SFINTELE-I RUGĂCIUNI.

                        Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

31 de comentarii:

  1. Sunt alaturi de dumneavoastra cu inima si cu sufletul. Cred ca moştenirea acestui neam frumos, credincios şi luminos nu va rătăci până în sfârşit. Cred în puterea lucrătoare a credinței şi în nădejdea biruinței binelui în lăuntrul nostru. Fie ca iubirea Domnului Iisus si a Maicii Sale Preasfibte să nu ne părăsească nici ca oameni mici ca neam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Viitorul este precum un evantai de linii teporale cu multiple posibilitati,in care una predomina ca intensitate datorata frecventei vibrationale care predomina in momentul accesarii acestuia,dar asta nu inseamna ca asa va fi, fiindca in orice moment, oamenii isi schimba directia alegand altceva.
    Noi ne tot plimbam printre liniile temporale, dar nu suntem constienti de aceasta,functie de alegerile pe care le facem.

    Daca NU vreti un cutremur sau un tsunami,nu-l creati,nu-l alimentati! Universul nu recunoaste negatia omului "nu" ca atare, ramane alegerea(nu) VREAU cutare lucru.Trebuie spus; expl.aleg pacea si in nici un caz "nu vreau razboi"

    DUMNEZEU ITI DA TOT CE ALEGI,fiindca asta a fost intelegerea SA cu tine, cand ai plecat din ceruri si te-ai coborat aici.Tu ti-ai luat angajamentul sa experimentezi uitarea si sa traiesti ca si cand ai fi singur in lume,traind vieti in care esti tot ce nu puteai trai in starea de spirit, sentimente si trairi din lumile de jos.Multi, daca nu toti oamenii, au experimentat diferite stari de criminal,violator, razboinic,preoti, judecatori si tot ce se poate experimenta pe aici.Daca in aceasta viata sunteti un "bun crestin" cu intentii bune nu inseamna ca asta ati fost in celelalte vieti, ci ati parcurs multe vieti in care ati evoluat, functie de alegerile "bune", ca sa puteti fi acum "bun".Iar ca fiinta evoluata ar trebui sa-i intelegeti pe cei care inca nu au atins stadiul voastru si inca, mai fac lucruri "rele".Sau poate pur si simplu sunt veniti mai de curand in aceasta dimensiune si inca nu si-au desavarsit experientele,deci indurati-va de starea lor asa cum ai fi vrut si voi acea indurare pe cand constientizati ca ati facut rau altor semeni.Stiu ,nu credeti una ca esta despre voi,nici eu nu as fi facut-o, pana cand am realizat ca nu am fost chiar "usa de biserica" prin alte vieti.

    Iaginati-va ce ati simti si ce ati dori de la semenii vostrii cand realizati cat rau ati facut cuiva fara sa fiti constient de asta! Uneori intentiile noastre "bune" pot face foarte mult
    rau" altcuiva care vede realitatea altfel decat noi.

    Stiti cum este cu noi parintii;credem cu putere, ca noi stim cel mai bine ce-i bine pentru copii nostrii,dar nu este deloc asa.Alegand pentru ei,le incalcam vointa de a experimenta,neintelegand ca noi doar i-am primit in dar de la Divinitate,invatand lectia iubirii,ei insisi fiind Fiinte Divine care vin cu programul si misiunea lor.Daca copilul venitcu dorinta sa experimenteze lectia iertarii, pai putem noi sa ne punem si in cap, ca el sau ea face alegerile care sa-i permita sa invete sa ierte.Adica programul lor este alcatuit impteuna cu alti oameni inainte de nastere, ca acestia sa-i faca tot felul de sicanale incat el/ea sa-i ierte.

    Cam asa functioneaza lucrurile.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista o singura viață pe care o trăim. Apoi urmează judecata. Asa afirmă şi lămurește cu claritatea Sf. Evanghelie si Epistolele Sf. Apostoli. Doar trebuie citite! De ce ar mai fi trebuit sa Se întrupeze Iisus Fiul lui Dumnezeu daca sensul vieții ar fi fost reincarnarea ? Dumnezeu nu creează ca sa distrugă! Doar plasmuirile duhurilor rele pot face aceasta... la a doua venire a Mântuitorului nostru Iisus Hristos toți vor învia cu trupul unic cu care s-au nascut, dar transfigurat precum al Domnului după Învierea Sa. Cititi la Epistola catre Tesalonicaeni. Doar cei care tagaduiesc credinta nu vor avea trupul de lumina ci vor ramane intunecati. Doamna Maria vorbeste clar pe acest blog despre credinta. Este credinta Bisericii sfinte a neamului românesc in care ne-am nascut. In aceasta nădăjduim, in aceasta ne hrănim si crestem. In aceasta avem lumina,pace si bucurie. De aici iradiază viata si existenta omului. Restul sunt amagiri, întuneric, poticniri, ridiculizari ale adevărului revelat si ale Cuvântului lui Dumnezeu... păcat...

      Ștergere
    2. E trupul cu care s-a nascut fiecare,sau e trup de lumina? Si ce vor face oamenii de lumina dupa judecata? Dar cei cu truo de intuneric? E loc pe Pamint pentru toti care au trait? Totusi,ai dreptate,exista judecata,exista o singura viata pentru multi si a doua viata pentru citiva( e nevoie de circa 144000 indivizi sa refaca omenirea de pe Terra).

      Ștergere
    3. Multe vorbe din toate partile, dar putine fapte.

      Ștergere
    4. "In casa Tatălui Meu multe locasuri sunt" a spus Mântuitorul Iisus Hristos. La a doua venire a Domnului Iisus Hristos vor fi " un cer nou si un pământ nou". Pe pamant traim intr-o dimensiune ingusta. Dumnezeu este infinit. Citirea Sfintelor Evanghelii si a Epistolelor Sfintilor Apostoli restaureaza gandirea si intelesurile Creatiei. Prin rugaciune se reface legatura cu harurile divine. Nu e usor. La inceputul practicii crestine rugăciunea e mecanica dar Dumnezeu răsplătește orice osteneală de a-L cauta. Este ca intr-o iubirea in cuplu: cu cat se străduiește unul pt altul se înmulțește încrederea si ajutorul. Dumnezeu ne vrea colaboratori ai Lui pe acest pământ si fiii Lui prin înfierea prin Fiul Sau Iisus Hristos în firea divina. " Dumnezei sunteti si fii ai Celui Preainalt"... dar nu fara Dumnezeu. " fara Mine nu puteti face nimic" a spus Mantuitorul...

      Ștergere
  3. Sa vina Isus.acum
    Si repede in ianuarie2019.amin.aleg sa vina Isus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa te-ai gandit tu sa-i dai ordin lui Dumnezei si Mantuitorului Iisus Hristos ca sa vina dupa bunul tau plac?. Doamne ce ..........

      Ștergere
  4. Eu sunt alesul si aștept sa revină leul don iuda.aleg sa vina acum
    In.ianuarie. amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti al aceluia pe care l-ai ales sa-i fii credincios.

      Ștergere
  5. Sfânta Liturghie mai tine omenirea. Candela Sfintei Liturghii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta afirmatie ii apartine Sf. Pr, Arsenie Boca.

      Ștergere
  6. 10:51 bravo, foarte adevarat, mi au mers la suflet cuvintele tale, păcat însă că romanii sunt setați pe autodistrugere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios, asa ti se pare tie?. Cine oare le face aceste setari romanilor?. Oare nu ei insisi se seteaza?.

      Ștergere
  7. Nu-i asa, 10:51. Ceea ce scrii este doar interpretare "new age".
    Fiecare om are un destin al lui si autodistrugerea se intampla doar atunci cand nu face treaba pentru care a venit pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca sunt profetii inseamna ca au fost programate de sus si trebuie sa se implineasca, altfel nu ar mai fi fost profetii. Omenirea nu va disparea, va veni un nou ciclu de evolutie pe pamant asa cum au mai fost de altfel pe planeta noastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine spuneti D ...asa este. Aveti dreptate. Si eu cunosc tot aceleasi lucruri. Drumul fiecăruia este diferit.Indiferent ca este copilul nostru s-au părinte s-au prieteni. Eu nici data nu le-am impus nimic obligat forțat copiilor mei. Doar i-am invatat ce stiam si invatat de la părinți s-au bunici. Doar le-am explicat unele lucruri ....nu impuse obligat. In primul rand i-am invatat ca exista Tatal Nostru precum și toata Divinitatea. Si apoi celelalte..Copii mei stiu ca atunci cand va veni timpul ne vom întoarce fiecare acasa..Si nu le este frica de nimic si nimeni pe acest pamant si nici de plecarea care va urma ...cand va vrea si îngădui Tatal.Exista absolut totul si sus si jos. Asa cum a spus si D. am venit sa învățăm atata tot. Dar din pacate multe suflete se pierd pe parcurs. Dar Tatal nu ne lasa si ne mai aduce înaintea noastră pe cineva care sa-ti amintească ca el exista..Si sa încerci sa vezi si sa înțelegi de ce esti pe planeta Pământ.. ce ai de invatat si cu ce trebuie sa pleci inapoi de unde vi...Este foarte important. Cand ai inteles lucrurile astea ...viata ta aici nu va mai fi de neînțeles asa cum multi se intreaba ...oare DE CE.. Tatăl este cu fiecare suflet si in fiecare. Numai ca trebuie sa va străduit putin mai mult sa-l auziți si sa-l simțiți. Nu vocea ..nu fizicul..nu ne trebuie sa vedem minuni ca sa credem..Minunile suntem noi si tot ce există în jurul nostru...Eu nu am citit si cautat foarte mult in viata mea sa gasesc ...care de fapt este adevarul ..dacă există...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Zaharelul", doar atat, 19:14...

      Ștergere
    2. Mântuitorul Iisus Hristos a spus " Eu sunt Calea, Adevarul si Viata"... "cine nu aduna cu Mine, risipeste". Citiți Sfintele Evanghelii si acolo găsiți adevarul, Cuvântul lui Dumnezeu Cel viu.

      Ștergere
  10. Ei cu ale lumii, cu politica, cu ranchiunile si scopurile lor murdare, dar cel mai important este ca noi, poporul sa fim cu credinta, cu fapte bune si cu credinta in Dumnezeu, astfel nu vom gresi. In politica exista putere si opozitie. Asa este in democratie si trebuie sa acceptam parerile contrare si de o parte si de cealalta, iar politica nu trebuie sa ne bulverseze vietile noastre. Oricum nu putem schimba mintea conducatorilor nostri pe care ni i-am ales prin vot liber. Daca am stat acasa si n-am votat ne-am ales cu ce au votat altii care nu s-au codit sa-si manifeste votul. Alta modalitate de a alege nu este decat prin vot si prin referendum. La acest capitol Aici romanii se codesc, mai bine stau acasa si dupa aceea se plang ca nu a iesit cine si-au dorit ei. Dumnezeu ne-a dat libertate si acum nu mai stim cum s-o folosim corect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Profetile sunt scrise deja înainte de Hristos și după.
    C.Cu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Veacul nostru inseamna 1000 de ani, deci mai avem de tras multe si mult timp pe pamant. Despre ce fel de candela se refera in mesaj cine poate sti?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VEAC inseamna 100 de ani !
      Mileniu inseamna 1000 de ani !
      Deci ,este vorba de acest VEAC : 2000 -2100 !

      Ștergere
    2. Dna psdista Maria Ghiorghiu, oare nu ti se usuca mana cand scrii atatea minciuni invrajbitoare?
      Blestatemata sa fie aceasta coalitie diavoleasca PSD-ALDE-UDMR!Praful sa se aleaga de ea si sa ajunga cu totii la puscarie pentru saracirea si umilirea aceste tarisoare!

      Ștergere
    3. Maria, de ce nu recunosti ca esti psdista si ca faci parte din monstruoasa coalitie?

      Ștergere
    4. 17:48/17:47, B R A V O!!!!!!

      Ștergere
  13. Doamna Maria ma gandesc la toate cate le vad di le traim astazi.
    Nu stiu ce leai ttebuie celor care ne conduc ca de aici incepe rautatile.
    Scriati mai 1an in urma cand spuneati intr-un mesaj care spuneati asa;
    TOATE ATROCITATILE SE VA INTAMPLA IN ROMANIA;
    DOAMNA Maria asa este ma uitam la cati oameni nevinovati au pierdut tot au facut puscarie nevinovati apoi dupa ani de suferinta sunt svodi ca nu li s-au gadit nimic.
    Am vazut o doamna care s-a inbolnavit de cancer si care a pierdut tot.
    Doamna Maria discutam cu colegi frati avest subiect si le spuneam de dv.ca ati spus de aceste atrocitati.
    Am plans de oameni nevinovati cunosc acest mod de lucru am trait s-a vad asa ceva ni s-a mai pomenit s-a calci pe cadrave.
    Doamna Maria oare mai iesim din aceasta increngatura?
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  14. Subscriu unknown 13.13 . Dar as adauga si urmatorul aspect.: in lumea de azi copii isi pierd prea devreme inocenta , tinerii puritatea si varstnicii virtutea si nu e bine . Ne-am pierdut aproape total trezvia. Am devenit vicleni si mandri , mari judecatori ai aproapelui, Sa ne trezim macar in ceasul al doisprezecelea, sa nu ne asemanam fecioarelor cele neantelepte . ,,Piatra din capul unghiului "are rostul ei . Cred cu convingere ca Biserica lui Hristos va fi biruitoare. Legea e una si nu poate fi schimbata dupa voia lumii. Sa ne bucuram de libertate in Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin schimbarea vieții, "metanoia", Dumnezeu îndreaptă căile si soarta omului. El nu are pe nimeni de pierdut. Exista un timp pt toate. Asumarea consecințelor păcatelor cu nădejdea ca răul va fi preschimbat in bine este înțelegerea credinței si increderea deplina in Creator. Cine aduna cu Domnul Iisus Hristos, nu risipește. El l-a primit pe cel din urma tâlhar care s-a cait de păcatele sale pe cruce. ...si cat de multa rabdare are Domnul cu omenirea...

      Ștergere
  15. pai speati ca aveti viziuni de prin anii 2000-sa insemne ca acelea nu au fost veridice!si de acum incoloincep sa se adevereasca?

    RăspundețiȘtergere
  16. Radu Nicolae
    16 ore
    - 1. Traim vremuri apocaliptice. Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn-adanc.

    - 2. Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Iisus Hristos.

    - 3. Prin Noua Ordine Mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una.

    - 4. Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus va incepe o mare prigoana.

    - 5. Uniunea Europeana se va destrama.Planul ocultei mondiale a fost urmatorul: Sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati sa declanseze asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi.

    - 6. Prima faza al razboiului mondial este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala.Statele europene vor fi in conflict si razboi economic.

    - 7. A doua faza a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei. Papa va juca rolul inaintemergatorului si al profetului mincinos. Va fi o prigoana continua in interiorul bisericii pentru cei ce nu adera la noua religie universala.

    - 8. A treia forma de razboi va fi cea sangeroasa cu conflicte locale iar la sfarsit un razboi mondial la care America nu va putea participa din cauza diverselor fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice.

    - 9. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor si sentimentelor noastre a creierului nostru oculta mondiala va institui controlul total asupra oamenilor.Se va introduce pecetea 666 o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele. a) Prima oara vor incerca sa ne dea aceaste micro antene, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului cu creierul si sistemul nervos.Cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist.Vor muri aceia care vor incerca sa indeparteze aceste nanocipuri.Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. b) Al doilea nivel va fi un subtil nano-cip pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii despre noi.

    -10. Foarte multi se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange.Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea.Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila nano-cipurile si controlul total. Notă: O generatie de familie inseamna 25 de ani cei batrani nu vor apuca nanocipurile. Calculati fiecarea cati ani aveti acum si peste 25 de ani.Acum avem in fata profetul mincinos ,papa care va schimba dogmele si va fi artizanul creari religiei universale, antihristice. Parintele mai spune ca UE vrea sa scoata crucile de pe steagurile anumitor tari cum ar fi si Grecia. Nanocipurile au fost introduse in anticoncepţionale, în estrogeni, ovule şi chiar în unele vaccinuri HPV ori antigripale. Să nu mai vorbim de dronele ţânţarii-cip care sunt pe cale de a-şi face treaba.

    https://www.aparatorul.md/religie-universala-al-treilea-razboi-mondial-si-controlul-mental-total-prin-nano-cipuri/?fbclid=IwAR3dkVFFxWoBFuMMufBAuFP5no2_HZl50R9HVWJnYfqFri0r4LdnQ8P7Z-I

    RăspundețiȘtergere