miercuri, 2 ianuarie 2019

PRESEDINTELE EXTREM DE SUPĂRAT !


                      2 Ianuarie 2019,ora 6,38 dimineata !

                                  Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata, treaza fiind, vad in faţa ochilor inchisi, pe al nostru Presedinte in costum gri inchis,il vad in natura inspre Vest.
Presedintele era extrem de supărat si cu gura intredeschisa. 
Părea ca ,tocmai aflase o veste proasta.
Dragii mei, ce veste va primi al nostru Presedinte, in noul an 2019, vom afla impreuna.
Pana atunci insa, eu îi doresc din toata inima LA MULTI ANI cu sanatate ,cu multe bucurii si impliniri după inima si sufletul său. Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste , Maria.

25 de comentarii:

  1. Cel ce ne-a pus in situatia sa preluam presedentia UE fara doi ministri demisionati de mai bine de o luna,merita o suspendare cel putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine l-a pus pe Dragnea sa-i schimbe dupa bunul lui plac. Asa cum si-a batut joc de PSD acest venetic de la PDL care s-a format la scoala Basescu nu si-a batut joc inca nimeni.

      Ștergere
    2. @Anonim3 ianuarie 2019, 05:18
      Dragnea Presedinte!

      Ștergere
    3. Daca va fi Dragnea presedinte inseamna ca nu a fost altul mai convingator ca ar fi mai bun pentru tara. Sau, poporul roman se autoflageleaza cu conducatori care sa-i ingroape in decadere morala, spirituala si materiala. Oricum suntem rusinea Europei. Poate alte generatii ....., poate.

      Ștergere
  2. Asa Maria, asa să-i dea Dumnezeu fix după inima și sufletul lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar asa, cupa inima si sufletul sau PE care le-a avut fata de Romania si de romani!!! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa se faca dreptate si in tarisoara asta atat de greu incercata cu presedinti nepotriviti care ne au adus in halul in care suntem. Dar are Dzeu de grija. Nu mi vine sa cred de ce tupeu maxim dau dovada cei inscrisi pentru prezidentiale. Unii au taiat pensii salarii, acum blocheaza majorarile si au berusinarea sa participe la alegeri???? Dar nu ei sunt de vina ci acest popor adormit. Cum sa alegi tu pnl ul? Care nu a facut absolut nimic bun pt noi. Singura mea nadejde este Sf Treime sa ne salveze dar nu cred ca fara sacrificii pt ca romanii nu vor sa se schimbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sf. Treime nu va veni sa guverneze Romania asa ca ....... tot la pamanteni ramane administrarea tarii. Partidele nu pot da la ora actuala un om de stat care sa fie puternic si sa nu fie obligat la obedienta fata de cei care l-au propus. Puternic a fost Basescu numai ca el si-a folosit forta politica in sens negativ pentru tara, dar foarte pozitiv pentru hotii din PDL si din anturajul sau personal.

      Ștergere
  5. Continua Greva prezidentiala si meciul de ''tenis'' intre presedinte si Guvern cu arbitru Curtea Constitutionala , menit sa-l tina pe presedintele NAVETIST in centrul atentiei chiar si atunci cind e plecat cu flotila lui de Mercedesuri.
    Asta ii da presedintelui candidat la un nou mandat, o'' aura'' mai mare decit a avut-o chiar in timpul mandatului.
    Pina acum smecheria presedintelui ''luxemburghez i-a tinut,chiar si cu pira la betivul luxemburghez Junker de la UE.dar aceasta metoda s-ar putea sa-i aduca o suspendare cel putin dupa metoda Dodon pentru incapacitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca mai este in functia de presedinte al Romaniei?!

      Ștergere
  6. 3 ian 08:46-este cuvantul DOMNULUI- sa dam Cezarului ce este a lui si lui DUMNEZEU ce este a lui -nu putem impaca politica lumeasca cu legile DOMNULUI-aveti dreptate greu va fi sa avem conducator crestin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca avem cezari peste tot, in toate institutiile statului si nu vor sa fie crestini.

      Ștergere
  7. UE VA FACE CE VA ZICE ROMANIA SI NU INVERS ASA SA STITI.
    AM SPUS-O SI VA MAI SPUN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-i oblige si pe ei sa fure !

      Ștergere
    2. 15:49, nu spui bine fiindca nu toti europenii sunt neam de hoti si de mincinosi. Sunt destui europeni care se respecta ca oameni creati de Dumnezeu si nu de duhul minciunii si al hotiei.

      Ștergere
  8. Dupa 42 de zile Guvernatorul a semnat decretele de demisie a celor doi ministri care trebuiau sa plece in maxim 15 zile.
    Dar Tara e tot fara doi ministri de baza la transporturi si Dezvoltare acum la preluarea presedentia UE. HA-HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  9. 15.49 Nu am vazut niciodata ca dulaului, sa-i fie frica de vreun catelus. Ca avem si cu cine sa ne aratam muschii si cu ce sa defilam la parada .

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce este suparat presedintele?-nu i-a placut vreo vacanta! pai pe banii poporului sa se tot plimbe-cine-l voteaza a doua oara? doar cei care se ascund dupa deget!

    RăspundețiȘtergere
  11. O fi inceput sa viseze statuia sibienilor, de-aia e suparat presedintele...La cat am citit aici pe blog despre statuia asta, am inceput s-o visez si eu, desi n-am nicio vina...

    RăspundețiȘtergere
  12. 00,45 Asi ,Elefatului nici nu-i pasa,el vrea doar un nou mandat ca sa-si subordoneze procurorii ca in rest are alte vise cu dosare imobiliare

    RăspundețiȘtergere
  13. 00,45 Iete.. si dovada, Toate cele 5 propuneri de procurori ale lui Tudorel respinse de Iohanis pe motiv ca procurorii ar fi colaborat cu securitatea au primit hirtie de la CNSAS ca cei 5 procurori nu au colaborat cu securitatea.
    Colac peste pupaza si sefa interimara de la DNA si-a retras acceptul pentru aceasta functie interimara.
    Deci Elefantul Iohanis prins din nou cu ''cioara vopsita''.

    RăspundețiȘtergere