vineri, 4 ianuarie 2019

MINUNEA DIN ZIUA BOBOTEZEI !


                                 
                                   Dragii mei, 

Am reluat cu mare drag si cu multă dragoste sufletească , articolul din 6 ianuarie 2014 , in care, am scris despre O MARE  MINUNE din timpul săvârşirii  SFINŢIRII  APEI, din ziua de Bobotează.
Iată :

                                 Luni, 6 ianuarie 2014


       MINUNEA DIN ZIUA DE BOBOTEAZĂ !

                        6  Ianuarie  2014 , ora 10,45 dimineaţa !

        Este  ziua  BOTEZULUI  DOMNULUI  şi  DUMNEZEULUI  nostru ,IISUS  HRISTOS !
Măcar astăzi ,SFINTELE  BISERICI au fost aproape pline, deşi unii credincioşi au venit la SFANTA  BISERICĂ când Părintele a ieşit în curtea Bisericii ,pentru SFINŢIREA  APEI .
După care ,credincioşii să ia  SFÂNTA  AGHIASMĂ  MARE, ca să-şi vindece rănile sufletului şi a trupului. 
Şi în timp ce doi PREOŢI  săvârşeau  SFÂNTA  SLUJBĂ de SFINŢIRE  A  APEI, pentru SFANTA AGHIASMĂ  MARE, privesc liber CERUL care era înorat şi ceţos, şi se scutura de promoroaca ceţii, şi ceva uimitor şi minunat se întâmplă. Ceva ce numai eu puteam vedea. 
Deasupra SFINTEI BISERICI, la acoperiş, la baza TURLEI, vine dinspre răsărit  O  LUMINĂ  aurie ,mare şi foarte strălucitoare, ca  DOUĂ  ARIPI  mari, ce puteau acoperi un sfert din acoperişul BISERICII.

                              
                
                          
      
Aceste  ARIPI mari şi late, ca de soare, au venit dinspre răsărit, s-au întins la baza TURLEI,apoi s-au retras de unde au venit.
După doar câteva secunde, ARIPILE  aurii ,lungi şi late,  se mişcau exact ca la un zbor de porumbel.  Deşi la mijlocul lor nu se vedea trupul ,ci doar LUMINA aurie ,ondulată în aşa fel încât ,să se vadă că sunt DOUĂ  ARIPI care se mişcau ca şi în zbor, precum ARIPILE unui PORUMBEL.
Din nou văd cum ,ARIPILE ca de Soare cum s-au aşezat pentru a doua oară pe acoperişul Bisericii ,la baza TURLEI, apoi se ridică iarăşi deasupra acoperişului, se unesc ca într-un nor oval, auriu dens şi strălucitor, şi care nor ,dispare precum un fulg de nea în palma noastră.
Privesc liber, adică cu ochii deschişi, din mijlocul credincioşilor 
unde  mă şi aflam, şi văd în aer peste tot în jurul nostru, multe steluţe argintii care plutesc şi se alipesc unele de altele, precum fulgii de nea, când cad din abundenţă din CER.
 Printre aceste steluţe, multe ca nisipul mării, se mai aflau plutind în aer, acele cerculeţe mici cît bobul de mazăre, cerculeţe ca de rouă la mijloc, si care, aveau în mijlocul lor  şi auriu, prinse ca într-o pânză de păianjen, fiind grupate de la circa 8 cerculeţe lipite unul de altul ,până la vreo 30 ! Precum sunt algele în apa Mării, tot aşa în atmosferă de mărimea unei alge, pluteau acele pânze ca din rouă, ce duceau cu ele cerculeţele mai mari  sau mai mici, mai strălucitoare sau mai puţin strălucitoare.
În jurul  nostru fraţilor, sunt multe lucruri invizibile pentru ochiul firesc, lucruri pe care ,dacă le-aţi vedea, cu siguranţă  nu veţi mai avea niciodată îndoieli, în privinţa existenţei LUI  DUMNEZEU.
Eu le văd, pentru că aşa a voit DUMNEZEU PREA  BUNUL cu mine. Le văd şi cu ochii  deschişi, dar şi cu ochii închişi. 
În ochiul meu stâng, atunci când eu îl închid, văd în el O LUMINĂ albă, orbitor de strălucitoare, sub formă de romb la orizontal. Această LUMINĂ,  mă ajută în permanenţă ca să văd şi să cunosc toate aceste MINUNI.
         Credeţi dragilor, în MINUNILE  LUI  DUMNEZEU, şi veţi vedea că, fiecare dintre voi veţi putea trăi MINUNI  DUMNEZEIEŞTI care vă vor întări în CREDINŢĂ.
                               Cu dragoste, Maria.

10 comentarii:

  1. In dreapta e ingerul bun si in stanga e ingerul cel rau care apare tot ca o lumina.Si eu vad lumina dar in dreapta si cand ma rog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.26 ce vezi tu e intr-o cutie !
      Lumina, cum impropiu ii spui tu poate fi peste tot, si o gasesti cel mai mult la...... altar, in biserica.

      Ștergere
  2. Satana ce esti ,ai sa sfarsesti in focul iadului dupa cat minti di te lauzi ,te preamaresti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.22.42 chiar nu-ti este rusine de ceia ce zici? mare satana trebuie sa FI!!!

      Ștergere
  3. Dee.. sustinatorii lui DUNHAM-similarul in germana a lui Pacala ,cel hedonist-numai placere si lux.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ați descris.Numai citind am simtit si eu lumina duhului sfânt din ziua de Boboteaza. Multumim !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Informatie - pentru cei care nu doresc sa mai ajunga in spitalele de stat pentru tratamente si analize oncologice, adica sa evite spagile si nesimtirea de la Fundeni , Colentina, IOB, s-a deschis din octombrie la Bucuresti , in piata Victoriei, Centrul Oncologic Sanador .

    https://www.sanador.ro/locatie/centrul-oncologic-sanador/

    https://www.sanador.ro/wp-content/uploads/2018/11/Laborator-analize-medicale-noiembrie-2018-003.pdf

    https://www.sanador.ro/oncologie-medicala/

    https://sanatateabuzoiana.ro/sanador-a-inaugurat-cel-mai-mare-centru-oncologic-privat-din-romania/#.XDB4b_ZuIdU

    RăspundețiȘtergere
  6. Sanador lansează cel mai mare centru oncologic din sistemul medical privat, cu o investiție de 20 milioane de euro .

    București, 11 octombrie 2018. Sanador a inaugurat Centrul Oncologic Sanador – cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punct de vedere al complexității serviciilor medicale.
    Acesta este localizat în apropiere de Piața Victoriei din București și este integrat Spitalului Clinic Sanador, valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 20 milioane de euro, sumă provenită din fonduri proprii și credite bancare.

    Centrul Oncologic Sanador asigură pacienților o gamă complexă de servicii moderne și integrate de diagnostic, tratament al cancerului și urmărire post-terapeutică, pornind de la ambulator integrat, spitalizare de zi și continuă, oncologie medicală, radioterapie, brahiterapie, medicină nucleară: radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT, împreună cu cele mai performante echipamente și tehnologii medicale, aplicate de medici cu o bogată experiență în domeniu.

    Integrat Spitalului Clinic Sanador, noul centru oncologic beneficiază de suportul tuturor departamentelor din cadrul acestuia: bloc operator la standarde internaționale (fiecare sală de operație este dotată cu plafon cu flux laminar, având grad de asepsie 3-4, asigurând protecție totală împotriva infecțiilor intraspitalicești), anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, compartiment de primiri urgențe (24/24H) cu 18 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

    Fiecare caz medical este analizat individual, de către o Comisie Oncologică Multidisciplinară (Tumor Board) alcătuită din medici cu experiență, din diferite arii medicale de interes (radioterapie, chirurgie oncologică, neurochirurgie, imagistică, anatomie patologică, nutriție, etc) cu scopul de a oferi pacienților soluții medicale personalizate, care să le asigure cel mai bun rezultat posibil.

    “Decizia de a înființa un centru medical integrat pentru diagnosticarea și tratarea cancerului a venit pe fondul deficitului de servicii de specialitate în România.
    Nevoia pacienților oncologici pentru tratamente este foarte mare, în special în ceea ce privește radioterapia, iar capacitatea centrelor în momentul de față este insuficientă.

    În cadrul Centrului Oncologic Sanador ne propunem să asigurăm pacienților o gamă complexă de investigații și tratamente, acordate de medici de un înalt nivel profesional, într-un spital construit după ultimele standarde internaționale în domeniu“, a declarat dr. Doris Andronescu, Director General Sanador.

    Clădirea în care funcționează Centrul Oncologic Sanador se întinde pe o suprafață de circa 5.000 de metri pătrați, are 9 niveluri și beneficiază de tehnologii medicale de ultimă generație:

    - Tehnologie pentru radioterapie Varian: 2 acceleratoare liniare TrueBeam și TrueBeam STx High Definition; TrueBeam STx încorporează un sistem complex și avansat de livrare a tratamentului conform planului, imagistică de verificare zilnică și un management al modificărilor poziției pacientului pentru a efectua radiochirurgie cu mare precizie și viteză

    - Tehnologie pentru brahiterapie (radioterapie internă) – echipament Varian GammaMedPlus iX

    - Medicină nucleară: tehnologie SPECT-CT (echipament Siemens Symbia Intevo Bold) cu ajutorul căreia se pot identifica modificări la nivel celular încă din stadiu incipient, aspect esențial în depistarea precoce a unor afecțiuni grave, precum cele din sfera oncologică și nu numai, cu secție dedicată pentru terapie izotopică, precum și PET-CT, acesta urmând a fi instalat în câteva luni;

    -Computer Tomograf 4D Philips Big Bore

    Centrul Oncologic Sanador este singurul din sectorul medical privat care deține secție dedicată pentru terapia izotopică.

    RăspundețiȘtergere

  7. În România sunt 126.000 de pacienți cu afecțiuni maligne înscriși în Programul Național de Oncologie.
    În același timp, cercetătorii în medicină avansează în identificarea unor metode inovatoare de tratament, astfel încât un procent cât mai mare al pacienților care primesc acest diagnostic în stadii incipiente să își poată continua în condiții normale viața, sub monitorizarea periodică a specialiștilor.

    Centrul Oncologic Sanador înglobează în construcția sa casa desemnată monument istoric din str. Sevastopol nr. 5 – locuinţa prof. N. Danielescu, inginer silvic, personalitate importantă pentru emanciparea societăţii româneşti ante 1900.

    Imobilul, nemodificat substanţial timp de peste 120 de ani și restaurat de Sanador, datează din anul 1895, avându-l ca arhitect pe Richard Kraft, celebru în acea vreme, format în şcolile superioare ale Imperiului Austro – Ungar.

    Clădirea reflectă influenţa pe care a avut-o arhitectura eclectică de provenienţă austriacă, care a avut ecou în Ţările Române în secolul al XIX-lea – pinioane baroce, bosaje şi coloane renascentiste, ferestre în arc de cerc aplatizat, balustrade metalice din fier forjat.

    În ansamblu, aceasta poartă amprenta stilistică a palatelor urbane vieneze aplicată unor volume la o scară mai mică, provincială.

    Exemple de astfel de clădiri sunt din ce în ce mai puţine la număr şi cu atât mai valoroase prin raritatea lor şi prin faptul că se cunoaşte arhitectul şi notorietatea sa.

    Despre SANADOR:

    Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, deținând cel mai mare spital clinic privat din țară, clinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie imagistică medicală de top si acum, o nouă aripă reprezentată de Centrul Oncologic Sanador, integrat Spitalului Clinic Sanador, care deservește nevoile pacienților oncologici în materie de tratamente complexe, eficiente împotriva cancerului, bazate pe tehnologie de ultimă generație, echipă medicală de elită și condiții excelente de spitalizare, confort și siguranță. Mai multe, pe www.sanador.ro.


    https://sanatateabuzoiana.ro/sanador-a-inaugurat-cel-mai-mare-centru-oncologic-privat-din-romania/#.XDB4b_ZuIdU

    RăspundețiȘtergere
  8. PRIETENI dragi,
    Primesc multe MESAJE (COMENTARII )de la voi !Unele calde si foarte frumoase,altele mai putin calde,iar cele din urma pline de rautate si jigniri la dresa mea sau a cititorilor.
    Eu va multumesc din suflet pentru toate,iar toate cate voi imi doriti mie,sa vi le intoarca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI insutit voua dragilor!
    Va pup si va imbratisez cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere