vineri, 4 ianuarie 2019

MARI PROTESTE LA EST !


                  3 Ianuarie 2019 ,ora 5,09 dimineata !

                                 Dragii mei,

In aceasta dimineata , aud glasuri multe si nemultumite,glasuri care protestau ,strigau tot felul de lozinci ,si care (daca nu ma insel ) aveau si cateva animale după ei.
Imagini pentru PROTESTE IMAGINIImagini pentru PROTESTE IMAGINI.
Auzeam o galagie de nedescris,nimeni nu se mai intelegea cu nimeni. 
Dragii mei, vom auzi de mari Proteste inspre Est,Proteste ce este foarte posibil sa fie cu fermieri, si fireste din toate domeniile.
Stim cu totii ca lumea este nemultumita,iar "Furtuna " sociala sta sa-nceapa si sa faca ravagii.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne dea sanatate si putere sufleteasca ,pentru a putea sa le ducem pe toate.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

            



              



  

          


50 de comentarii:

  1. Este prea multa batjocura la adresa acestui popor. Nu mai avem justitie (hotii dau legi sa scape hotii si potlogarii), nu avem economie (suntem la cheremul investitorilor straini), uraciunea pustiirii cum scrie in biblie s-a instalat in Romania. E o etmosfera tensionata ca inainte de revolutia din 1989 si asta doar dobitocilor care nu le pasa de tara ci doar de ei insisi si de interesele lor personale. Doamne de ce-i tot pedepsesti pe romani prin proprii lor conducatori ca doar n-om fi cei mai pacatosi din lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sint si ziaristii care-i pupa-n fund pe hoti ( pe bani, bineinteles ! ) si spun la TV ca-i mult mai bine decit pe vremea lui Ceausescu ...

      Ștergere
    2. Ai dreptate an.11.14. Ce putem noi facendo? Sa ne rugam neincetat si sa-i lasam in plata lui Dumnezeu.

      Ștergere
    3. 14.19 ma bucur ca esti limpede la minte si ai inteles ca minciuna se propaga cu ajutorul televiziunilor cumparate de infractori. Mult rau fac aceste izvoare de minciuni, mult vor avea de patimit in fata lui Dumnezeu pentru strambarea mintilor celor creduli!

      Ștergere
    4. 03:00, au reusit sa le strambe si mai tare mintea. Si nu ii slabeste nici un minut. Sunt hipnotizati. Numai moartea ii scapa. In rest, sluga perfecta.

      Ștergere
    5. 22:04, te prinde ingrijorarea cand vezi un popor atat de prost incat nu-si da seama ca este mintit de infractorii care-i platesc (gras) pe unii jurnalisti sa prolifere minciuna ca fiind adevar?. Apoi nu te mira fiindca asa sunt romanii spre rusinea noastra. De aceea invatamantul este a cincea roata la car pentru ca romanii sa ramana asa cum sunt, doar o masa de vot si manevra prost educata. Cei educati pleaca de aici in lumea civilizata pentru ca nu mai suporta ca decaderile umane (minciuna, hotia, prefecatoria, spaga, slugarnicia, etc.) sa fie considerate virtuti umane.

      Ștergere
  2. Avem un presedinte blocant mintal,dupa ce a blocat punerea pe domeniul public a statuii lui Avram Iancu la Sibiu,acum se mindreste cu blocarea lui Lazar ca ministrul Tudorel''Nu are ce face'' si mai vrea sa mai fie inca 5 ani presedinte,i se pare ca nu a blocat destul aceasta tara in 4 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. blocat mintal esti tu, anonim13,31... desigyr esti un PSD -ist de nimic.

      Ștergere
    2. Mai, craciune -13:31! Esti precum o placa stricata. Vai de capul tau cu statuia ta cu tot. Nu o pui la tine-n curte?! Te poti inchina la ea zi de zi.

      Ștergere
    3. Sa-i dea Dumnezeu la verner dupa sufletul PE care-l are fata de aceasta tara si popor precum si dupa faptele lui ! Amin.

      Ștergere
    4. Cum mai puteti sa luati apararea acestui presedinte care nu face decat sa blocheze guvernul in toate actiunile sale? Credeti ca o facd pf bineld tarii? Nuuuu o face pt ca vrea el sa detina toata puterea. Treziti va odata. Acum il sustin Becali si Basescu. Va place? Ati dus o bine cu Base? V ati pierdut mintile sau ce? Nu tine cu romanii am rămas fără tara. Va meritati soarta. Sa nu va mire de ce o sa vina peste noi. E strigător la cer atata prostie.

      Ștergere
    5. 21:39/23:15, voi aveti copii? Puteti sa le asigurati tot ce au nevoie, pentru a ajunge pe picioarele lor? Ma, voi sunteti comuniste ramolite! Sa va fie rusine! O sa vine vremea cand copiii vostri va vor scuipa in fata, pentru rau facut acestei tari!

      Ștergere
    6. Da ce face verner pentru tara si PE tru copiii nostri? an.31.58 raspunde la aceasta intrbare sau esti si tu un tradator de tara si un postac platit de verner?

      Ștergere
  3. Dezintegreazai Isuse pe mutu si toate partidele toate s vanzatoare de neam romanesc.amin.vreau guvern crestin.cu oameni nascuti din nou.amim astept judecata lui Isus.amin

    RăspundețiȘtergere
  4. 15,26 Nu ai nimerit-o ,nu am votat nicodata PSD-ul si nici alt partid care sa fi iesit vreodata la putere in Romania,dar nici pentru presedintele tau Iohanis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei nu vrei este si al tau si ne reprezinta pe toti. Altul nu avem pana la alegeri .......

      Ștergere
  5. Mesajul unui oier pentru guvernanți: Luați-vă bagajele și fugiți din țara asta!


    Mesajul puternic al unui cioban pentru mai-marii țării, pentru cei care conduc destinele agriculturii în special! Cunoscutul oier Ioan Suciu (42 de ani) din Făgăraș, județul Brașov, a intrat în direct pe Facebook pentru a face o analiză a anului 2018, dar și pentru a da un semnal de unitate al crescătorilor de ovine pentru 2019.

    În live-ul făcut, Ioan Suciu se adresează atât celorlați colegi din oierit, cât și conducătorilor țării și mai ales ministrului agriculturii Petre Daea. ”Doresc să îi transmit ministrului Petre Daea să analizeze foarte bine situația din agricultura românească, să stea foarte atent, să oprească odată jaful din agricultura românească și mă refer mai ales la actele false pentru berbeci. Să nu ne mai păcălească cu centre de colectare a lânii, să nu ne mai păcălească cu purceii de rasă. Tot de a promovat domnia sa a fost praf în ochi, un dezastru asupra noastră”, a spus oierul, supărat mai ales că politicienii se laudă cu un an 2018 foarte bun pentru agricultură. ”Anul 2018 a fost DEZASTRUOS”, a subliniat oierul.

    Lucian Suciu a arătat că în 2018, problemele oierilor nu s-au rezolvat, ba dimpotrivă, s-au acutizat. ”Vom începe o mare campanie împotriva lor și vor vedea că nu suntem așa de proști cum cred ei. Prognosticurile pentru 2019 sunt cele mai sumbre. Nu mai vrem aberații, tâmpenii, știm prețurile. Mielul l-am vândut cu patru lei, lână niciun centru, laptele de 12 ani e negociabil și problemele noastre au rămas la fel, ba mult mai grave. Nu credem și nu ne îmbătăm cu apă rece, cu trucuri, cu vrăjeli, cu aberații”, a spus oierul, arătând că mai sunt trei luni până când ciobănașii vor trebui să vândă mieii și nu știu cui îi vor da sau la ce prețuri.

    ”Noi muncim, nu furăm, nu ascundem milioanele de euro cum fac ei. (…) Nu vă mai fie frică, nu vă mai ascundeți sub masă, haideți să mergem peste ei. Numai noi putem face dreptate, dacă noi nu facem nimic, nu se schimbă nimic”, a fost îndemnul la mobilizare transmis oierilor.

    Cât pentru conducătorii țării, mesajul lui Ioan Suciu a fost clar: să demisioneze și să vină oameni responsabili care știu ce înseamnă să faci agricultură: ”Țara asta e plină de scrapie și voi vă faceți că plouă. (…) Luați-vă bagajele și fugiți din țara asta”, a spus Ioan Suciu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il iubesc pe omul asta intelept, Ioan Suciu! Sa il tina Dumnezeu sanatos! Amin.

      Ștergere
    2. Se vede clar ca romani trebuie sa decina o natiune care consuma si nu trebuie sa produca! Ordine de avara!!!

      Ștergere
  6. Iata ce inseamna sa fii o voce clara si un creier care gândeste logic.Ma mira totusi faptul ca nici un intelectual devotat tarii nu ridica vocea.De ce dragii mei nu luati exemplul oierului,dupa vocabular omul e scolit nu analfabet cum cred multi,si in special cucoanele de prin ,,palatul Victoria,,.Agricultura inca nu e distrusa complet e sufocata dar nu darâmata,desi animalele ce ne conduc scot porcine si aviare ca sa ramâna românul fara hrana facuta de mâna lui.TRADATORI de tara si popor sunteti nenorocitilor din toate partidele in frunte cu marioneta Merkalinei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la 1.ianuarie akesii noştrii rotunjesc veniturike cu 25 0/0;iar pensionarii trebuia sa primeasca 15 0/0de la 1 ianuarie.Azi s-a anuntat la PRO TV ca,abea din anul 2020 o .sa primeasca 15 0/0.Asta inseamna moarte sigura pentru pensionaŕi!Maria H

      Ștergere
  7. BRAVO Tudorele referindu-se la revocarea lui Lazar,spune ca daca a citit hotarirea Curtii Constitutionale presedintele nu a inteles nimic .
    DA probleme mintale.

    RăspundețiȘtergere
  8. e posibil ca in REP MOLDOVA-si rusii abia asteapta protestele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cinste Lor !

    ROMÂNI CU SUFLET MARE, ALĂTURI DE OIERUL DE LA LIVEZILE! VĂ MULȚUMIM!

    După ce Agrointeligența – AGROINTEL.RO a publicat un articol despre situația disperată a crescătorului care a rămas fără nutreț peste iarnă, fermieri din mai multe județe au sărit să îl ajute pe colegul lor aflat la necaz.

    În urma unui incediu pus intenționat la stâna sa în noaptea de 30 decembrie, Ion Bora a rămas fără hrană pentru animale – 200 de mioare și vreo 100 de capre, nutrețul fiind făcut scrum de focul criminal. Fără să fi încasat subvenția și fără resurse, oierul a intrat în noul an cu o situație de-a dreptul disperată.

    Prin intermediul Agrointeligența – AGROINTEL.RO, cazul dramatic de la Livezile a ajuns să fie cunoscut la nivel național. Din toate colțurile țării curg telefoane de încurajare, dar și mâini întinse pentru a-l ajuta pe oier. Unele mâini de sprijin sunt însă prea departe de Mehedinți, iar oierul nu are posibilitatea de a se deplasa în Argeș, în Ialomița sau în Vaslui pentru a putea ridica baloții pe care alți crescători sunt dispuși să îi doneze.

    „Doresc să le mulțumesc din toată inima tuturor celor care au citit ce mi s-a întâmplat și s-au gândit la mine să mă ajute. Le mulțumesc celor care m-au sunat. Nu mă așteptam să fie atâtea telefoane din toate părțile țării. Am primit cuvinte de încurajare și mulți s-au oferit să îmi dea din puținul lor și mie. M-au sunat oameni care muncesc la fel de greu ca și noi, oameni care știu ce înseamnă să ții animale, să le iubești și să te doară că nu știi ce le dai mâine de mâncare. Noi, ca oameni ne descurcăm, dar ele, animăluțele, nu se pot descurca în iarnă fără hrană”, ne-a declarat oierul care a pierdut în incendiu 1.000 de baloți de fân cu lucernă și trei remorci de lucernă.

    Dintre cei care au luat legătura cu crescătorul din Livezile, un fermier român care își împarte viața între Caracal și Madrid, Adrian Dide a decis să împartă cu Ion Bora nutrețul pe care l-a strâns pentru oile sale. Dide crește și el ovine, un efectiv mai mic de exemplare de rasă, baloțIi pe care îi are în gospodărie, va trimite marți o mașină să ducă o parte și la Livezile. ”Câte vor încăpea în mașină. Îi sunt tare recunoscător, că eu știu cât este de greu să aduni hrană pentru animale. Și când cineva nu doar că are să îți dea, dar se chinuie să și ajungă baloții la tine, ce să mai spui? Decât că noi, românii, suntem oameni cu suflet de aur”, ne-a spus Ion Bora.

    Adrian Dide, crescător și el de ovine, s-a oferit să trimită baloți de hrană pentru animalele din Livezile

    Echipa Agrointeligența – AGROINTEL.RO mulțumește tuturor celor care au transmis un gând bun și o încurajare pentru un fermier aflat într-o situație disperată. Le mulțumim celor care s-au oferit să dea o mână de ajutor, să salveze, din puținul lor, din munca lor, animalele altui crescător. Vă reamintim în continuare că dacă puteți să contribuiți pentru a ajuta la hrănirea din această iarnă a oilor din Livezile, județul Mehedinți, puteți lua legătura direct cu familia Bora la numărul de telefon: 0740.786.037. Doamne-ajută tuturor fermierilor români!

    RăspundețiȘtergere
  10. Fonduri pentru apicultură, tăiate. Europarlamentarul Daniel Buda – reacție dură


    Replică dură de la Bruxelles după ce Agrointeligența-www.agrointel.ro a anunțat că apicultorii au fost tăiați de pe lista alocărilor de bani în anul 2019. Mai exact un program anunțat cu tam-tam, cel de oferire a câte un borcan de miere naturală polifloră pentru elevii români, a fost suspendat timp de 3 ani. Eurodeputatul român Daniel Buda spune că tăierea acestui sprijin financiar pentru crescătorii de albine din România reprezintă expresia disprețului față de un sector expus la multiple amenințări.

    ”România este codașa Europei la consumul de miere, cu toate că țara noastră se poziționează pe locul al patrulea în ceea ce privește producția de miere din Europa, apicultorii români fiind recunoscuți pentru mierea de calitate produsă. În ciuda unei nevoi stringente de a încuraja consumul de miere produsă de agricultorii români, Guvernul PSD-ALDE a decis să suspende timp de trei ani aplicarea Programului ”Mierea în școli”. Acesta a fost aprobat în formă nouă anul trecut și ar fi trebuit să intre din 1 ianuarie 2019, oferind elevilor câte un borcan de miere naturală polifloră”, spune Daniel Buda.

    ”Tăierea acestui sprijin financiar pentru crescătorii de albine din România reprezintă expresia disprețului față de un sector expus la multiple amenințări, este de părere eurodeputatul. ”Sectorul apicol este unul dintre cele mai vulnerabile sectoare din agricultură, fie doar dacă avem în vedere fenomenele meteorologice extreme, invadarea pieței europene cu produse melifere falsificate sau utilizarea, de multe ori irațională, a pesticidelor. Una dintre cele mai acute probleme rămâne răspândirea mierii contrafăcute pe piața internă, care este responsabilă pentru înjumătățirea prețului de achiziție al mierii în 2016 comparativ cu 2014, în special în principalele țări producătoare de miere, cum ar fi România, Bulgaria, Spania, Portugalia, Franța, Croația și Ungaria”, a arătat eurodeputatul pe pagina personală de Facebook.

    Apicultorii români se confruntă cu diverse practici ale concurenței neloiale

    Daniel Buda mai spune că apicultorilor români le este dificil să răzbată pe piața națională astfel că mai bine de jumătate din producția internă merge spre export, precum mierea, polenul, propolisul, lăptișorul de matcă, dar și mierea biologică. ”Apicultorii au nevoie de sprijin pentru a-și valorifica producția în România, iar programul ”Mierea în școli” era un instrument oportun pentru sprijinirea apicultorilor români. Din păcate, până și singurele sclipiri ale guvernanților PSD-ALDE sunt stinse de incompetența și ignoranța cu care aceștia ne-au obișnuit”, conchide eurodeputatul.

    Reamintim că Guvernul României a decis, pe final de an 2018, să suspende timp de trei ani aplicarea Programului ”Mierea în școli”. Acesta a fost aprobat în formă nouă anul trecut și ar fi trebuit să intre din 1 ianuarie 2019, oferind elevilor câte un borcan de miere naturală polifloră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care Miere natura la poliflora cumparata din supermarcheturi???
      Glumesti?

      Ștergere
  11. Numai cu un om ferm şi patriot va putea fi salvată România de lupta asta dusă pentru prăduirea noastră. E nevoie de cineva curajos şi iubitor de neam, nu de îmbogăţire, care să nu fie preocupat doar de averea sa! Cineva care să fie credincios şi care să treacă la fapte.
    Căci credinţa fără fapte e moartă. Familia e talpa si capul ţării şi trebuie aşezată ca reper pentru alegerea conducatorilor. Ne-au condus si ne conduc cei ce n-au familie (fara copii), cei si-au abandonat familiile pentru fite tinere (Roman, Tariceanu, Dragnea, etc.) iar unii s-au pus pe furat cu si pentru familiile lor. Acseti oameni care au ajuns in fruntea tarii au facut ca poporul sa-i urasca si sa nu mai aiba incredere in ei. Cata nerusinare trebuie sa ai stiind ca esti urat de propriul popor si tu mai vrei sa le fii conducator (de partid, de p sa-i mai furi cat se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa vorbesti macar Putin despre guvernarea lui basescu de 10ani si despre ceia ce faceti iohoa in prezent cu tara si cu un guvern ales in mod democratic. PSD-ul este guvernul care a facut si face cel mai mult pentru tara si popor. Dar se vede ca nu este lasat de iohanis si este comandat din afara tarii. Talpa tarii vede toate acestea la televizor. Asa ca postacule lasa gargara ca nu mai tine!!!

      Ștergere
    2. Asa si de ce nu spui si de Base ce apucături are sau el e sfânt? El nu se duce cu tinere si bea de rupe. El e bun????

      Ștergere
    3. 21:30, Johannis nu poate opri o buna si inteligenta guvernare. El poate incerca sa opreasca in cadru legal unele derapaje inconstiente ale unor ministri care executa fara sa gandeasca ordinele de la cel ce l-a pus pe functie. Uite cata presiune se pune pe Tudorel Toader sa dea ordonanta cu amnistia ca sa scape cei cu musca pe caciula.
      Basescu este conducatorul malefic care a neglijat tara doar ca sa-si faca poftele pentru el si familia lui. L-a facut pres pentru el inclusiv pe bietul/micutul .... Boc. N-am avut parte de niciun om de stat care sa tina la Romania si la poporul ei. Poate generatiile viitoare ...... daca vom putea scapa vreodata de comnisti si de odraslele lor.

      Ștergere
  12. Porcii fac pestă, oile fac pestă, numai guvernanții n-au nici pe dracu’, că are și boala mândria ei!

    Nu știu cât o fi suferit ministrul Daea după porcii arși „ca la Auschwitz”, conform imbecilei sale comparații, dar bag mâna-n foc că acum, când pesta ovină e la un pas de a intra în România, cred că deja plânge preventiv de mila oilor și caprelor, de sare cămeșa tradițională Armani pe el, săracu! Oficial, autoritățile se declară pregătite și susțin că au deja un plan de măsuri pentru a împiedica această boală să decimeze turmele de oi și de capre, dar, dacă ne gândim bine, așa ziceau și acum câteva luni, când pesta porcină încă nu afecta în așa hal România și nicio păsărikă bine informată nu-i șoptise încă lui Dragnea Jr. să-și vândă rapid toți porcii, că vine urgia.

    Într-un fel, ce se întâmplă e tare nedrept: afectați de incapacitatea și iresponsabilitatea guvernului sunt tocmai oamenii harnici din țara asta: micii producători, ciobanii, țăranii care nu-și iau slana și toba din supermarket, ci le cresc singuri, în gospodăria lor, investitorii care și-au pus toți banii și toate energiile în ferme de porci, de oi sau de capre, care dau o pâine la mii de români și care acum au fost aduși în pragul falimentului și forțați să-și lase angajații pe drumuri. Toți acești oameni vor avea de suferit enorm, iar animalele vor pieri, în vreme ce toți bipezii care nu merită numele de oameni, căci au șoriciul mai gros ca godacii, toate caprele suite în administrație, pe pile, cunoștințe și relații, toate oile care votează pe-un mic și-un kil de zahăr, toate găinile și toți fazanii puturoși care ciugulesc pomenile aruncate de PSDragnea, nu vor fi afectați cu nimic. Și nu pentru că ar fi imuni la boli, nu pentru că ar fi super oameni, ci pentru că pur și simplu, vorba bancului ăluia cu SIDA, are și boala mândria ei: cum să se atingă ea de guvernanți și de turmele bipede care încă mai cred în minciunile lor?

    Dar poate că tot răul este spre bine: poate că oamenii de la țară, votanții tradiționali ai partidelor de stânga, își vor fi dat și ei, în sfârșit, seama acum de porcăriile făcute de cel mai incompetent și mai ticălos guvern din câte a avut vreodată România. Partidele din Opoziție asta ar trebui să facă, pe asta ar trebui să mizeze: să le aducă aminte mereu și mereu acestor oameni nevoiași, cărora Partidul le-a eutanasiat porcul din coteț fiindcă n-a fost în stare să li-l salveze, de crima săvârșită de PSD.
    Să-i facă să se întrebe: cum de fiul lui Dragnea e singurul care a ieșit cu bani grei din molima asta, în vreme ce restul producătorilor, fie mari proprietari de ferme, fie țărani săraci, pentru care porcul, oaia sau capra erau poate singurele surse de hrană, au rămas cu paguba?

    Ei nu trebuie să uite și nu trebuie să ierte. Iar ce s-a întâmplat acum câțiva ani, când ciobanii au fost la un pas să ia cu asalt Parlamentul ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă pentru această guvernare zăbăucă.
    Guvernanții ar trebui să știe că nu-i bine să înfurie „talpa țării”. Pentru că oamenii ăia sunt cuminți, sunt blânzi, sunt tăcuți, dar în ziua în care vor rămâne fără porci, fără capre, fără oi în bătătură, cu ciomagul o să iasă la habernauții de o incompetență criminală, care i-au ruinat și nici toate gazele lacrimogene și toate pulanele brutelor în bleu-jandarm n-o să-i mai poată opri!

    http://www.reportervirtual.ro/porcii-fac-pesta-oile-fac-pesta-numai-guvernantii-n-au-nici-pe-dracu-ca-are-si-boala-mandria-ei/

    Felicitari autorului articolului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cineva de aici care simte ca traiul lui s-a imbunatatit in urma majorarilor de salarii si pensii?
      E cineva aici care nu se simte tradat de guvern?
      E cineva aici care plateste taxe noi desi i s-a spus in progamul de guvernare ca nu va exista nicio taxa marita si nici una noua? Va simtiti cumva tradati? Deschideti ochii!

      Ștergere
    2. 03:14, numai cine nu vrea nu "vede"!

      Ștergere
  13. 18,13 Sustinatorii cu Palton Rosu ai instigatorului Loviturii de stat din 10 august-esuate , bombardati acum mintile cu citate lungi copiate si multiplicate electronic .
    Fac si ei ce se pricep mai bine.
    Noi ne multumim cu fraze scurte scrise, tastate stigaci dar scrise din inima noastra si nu a altora.

    RăspundețiȘtergere
  14. 18,13 Sustinatorii cu Palton Rosu ai instigatorului Loviturii de stat din 10 august-esuate , bombardati acum mintile cu citate lungi copiate si multiplicate electronic .
    Fac si ei ce se pricep mai bine.
    Noi ne multumim cu fraze scurte scrise, tastate stigaci dar scrise din inima noastra si nu a altora.

    RăspundețiȘtergere
  15. Excelent articolul anonim 20:45 !!! Mă mir că dna Maria nu la blocat!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.47 Daca esti patriot si vezi ce se petrece sub ochii tai, nu poti ,,bloca,, realitatea, o pui la vedere, o eliberezi din lanturi , defilezi cu ea ziua in amiaza mare.

      Ștergere
  16. Ministrul roman de externe a depus un protest pe linga Germania pe motivul implicarii in afacerile Romaniei prin Bend Fabritius parlamentar german si presedintele Asociatiei sasilor plecati din Romania care a intervenit pentru preluarea presedentiei UE de Iohanis si nu de premierul guvernului Romaniei sustinind ca acesta nu e pregatit.

    RăspundețiȘtergere
  17. 18,13 As duce statuia lui Avram Iancu dar nu pot fiind facuta din donatiile sibienilor si acum e instalata intr-o unitate de-a vostra epoletilor,ca stim ca o ''iubiti'',
    Dar ar fi trebuit sa fie pe domeniul public dar nu a vrut seful vostru Iohanis sa o puna in parcul ASTRA pe domeniul public sa o vada sibienii.
    Nu au vazut-o nici macar cei care au donat bani pentru statue.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vrea sa o puna intr-un loc mai de frunte.

      Ștergere
    2. Frate, m-ai terminat de tot cu statuia asta...Stii ce ? Ia statuia, o duci frumos la Bucuresti, o ''plantezi'' in curte la Cotroceni, neaparat sub geamul biroului presedintelui...si gata ! Caz rezolvat ! PS. Dar am si io o mica, micuta nedumerire : consilierii romani din primarie nu au avut chiar nimic de spus ? Ei unde erau ? PS.2. Tocmai mi-a venit o alta idee ''creata'' : daca nu poti duce statuia in capitala, trimite-i lui Iohannis poze cu statuia, dar nu asa, una, doua...ci sute...Daca nu va rezolva problema cu statuia, nu-i bai, da' poate ''il faci cu capul'' ( ca pe unii dintre noi ! ), si gata, vei fi razbunat ! PS.3. Fie-ti mila, nu mai vreau statuie, deja incep sa le detest...

      Ștergere
  18. Să trăieşti într-o ţară aşa, prăduită, furată, şi acum şi
    părăsită de tineret? Ce durere mai mare?! Iar comuniştii (acum treziţi) isi văd crimele şi hoţiile. Familiile lor sunt dezbinate, sunt implicaţi în tot felul de probleme, de afaceri murdare, toate se rostogolesc peste ei acum şi unii nu vor putea să accepte toate acestea câte au venit peste ei - scrie in Cartea Trezirii Neamului.

    RăspundețiȘtergere
  19. 16,5o Tocmai asta tot spun ca acum 6 ani cind Iohanis era primar de Sibiu si spunea pe la televiziunile locale ca vrea sa fie Guvernator pe regiunea Centru redusa-numita in istorie si Plaiul Craiesc , asociatia Avram Iancu care a facut statuea a cerut amplasarea ei in marginea Parcului Astra spre corso Sibiului Strada Nicolae Balcesu[ cea cu scandalul cu casa de la nr 29],dar Primarul Iohanis sa opus de la inceput.
    Pina la urma i-a tinut figura si dupa ce statuia a stat 6 ani in custodia Primariei Sibiu a ajuns sa fie amplasata acum o luna in unitatea militara din Calea Dumbravii pe un spatiu care nu este al domeniului public si unde nu poate fi vazuta nici de sibieni si nici macar de sibienii care au contribuit prin donatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.31 Mai craciune, de ce nu respecti limba romana daca te crezi asa mare patriot? Corect este STATUIE nu statue! Rau e sa fii obsedat de lucruri fara importanta! Scrie o scrisoare lui Iohannis daca chiar vrei sa faci ceva, daca nu, mai bine taci si ne lasi in pace cu „statuea” ta! Esti culmea!

      Ștergere
  20. A opta duminica cu confruntari violente la Paris intre 'vestele galbene' si politie.
    De.. acolo bataia nu e un abuz ca la Lovitura de Stat esuata de la Bucuresti din 10 august anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mari proteste eventual la altii din est dar nu la noi. Mamaliga nu explodeaza ci doar face fâââsssssssss!, si asta ne caracterizeaza ca natie.

    RăspundețiȘtergere
  22. 17,37 Nu doar tineretul paraseste tara au inceput sa plece la copii de afara si pensionarii care nu se mai pot intretine,ramin apartamentele goale,bune pentru adus migranti din Africa si Asia.

    RăspundețiȘtergere
  23. 14,13 Epoletule nu pentru voi scriu eu ci pentru ca Elefantul Iohanis a intrat de mult in campanie electorala ,ca nu merita al doilea mandat,cum nu l-a meritat nici pe primul.
    Problema cu statuia e reprezentativa pentru interesul lui fata de tara si are mai multe substraturi.
    Primul aspect al problemei de amplasare e rezolvat definitiv si cel mai prost posibil prin montarea ei inchisa intr-o unitate militara.
    Dar principala problema e cea de principiu pentru interesul lui fata de Romania si Romani,el chiar crede ce vorbeste ca sintem in tara asta de 100 de ani iar ca Avram Iancu era un bandit si hot dupa ce inaintasii lui ''nemti'' l-au folosit la 1848 apoi si-au batut joc de el ca si Iohanis de statuie si acum de Romania
    Ce sa va fac ,nu sinteti obligati sa cititi tot acum ca stiti despre ce e vorba,eu scriu pentru romani care unii sint noi pe blog ca sa nu mai faca de doua ori aceiasi gresala in a doua campania de prostire a electoratului pe care Elefantul a inceput-o.
    Dar seful vostru tot alogen pus de el il sustine prin voi.

    RăspundețiȘtergere