luni, 7 ianuarie 2019

DUHUL CEL PREA SFANT, IMI HRANEA SUFLETUL CU RAZELE LUMINII SALE !


                      7 Ianuarie 2019,ora 6,11 dimineata !

                               Dragii mei,
În aceasta dimineata ,m-am trezit in caldura divina a Duhului Sfant.
Am deschis ochii si vad in plafonul camerei mele, deasupra patului meu,vad o umbra densa si mare cat o floarea soarelui.
Deoarece eu vad cel mai bine cu ochii inchisi, inchid ochii ca sa vad ce este acolo sus,deasupra patului meu.
Iar in clipa in care am inchis ochii,vad ca şi dincolo de plafonul care disparuse,vad un Cer de noapte albastra,iar in Cer, la mica distanta de locul unde ma aflam eu,  a aparut gura unui tunel de lumina alba si stralucitoare.
Din aceasta lumina a venit inspre mine,un PORUMBEL alb si orbitor de stralucitor.
Era Duhul Cel Prea Sfant,care-mi veghea somnul si sufletul, si care ,sufla spre mine roaba Sa,Izvor de RAZE de Lumina alba stralucitoare, Raze ce veneau din ciocul Porumbelului ,adica,al Duhului Sfant.
Asa ca in imaginea de mai jos:

Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI.
DUHUL CEL PREA SFANT nu lumina imprejurul Său; ci toata LUMINA SA o trimetea sub forma de RAZE ,manunchi de Raze lungi ca un Tunel, spre mine roaba Sa,in trupul si-n sufletul meu.
Vedeam cum Îsi misca Aripile Sale, in asa fel incat,Razele sa ajunga la mine si intru mine.
M-am bucurat infinit de tare si I-am multumit in gandul meu ,cu inima si cu sufletul meu, pentru acest DAR si HAR minunat.
Din clipa in care, am vazut toata aceasta Minune,simteam in sufletul si-n inima o bucurie infinita,o bucurie launtrica ce nu-mi doream ca sa se mai termine.
Am multumit DUHULUI SFANT si iarasi am promis cu glasul sufletului meu,ca voi face toate cate imi va porunci mie roabei Sale.
Si asta voi face dragilor, chiar daca ma voi confrunta cu multe piedici din diferite locuri si de la diferite persoane certate cu DUMNEZEU.
Eu ma rog si pentru acestia din urma,dar si pentru toata lumea de pe pămant.
Prieteni dragi,fiecare dintre noi poate sa vada pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului daca are macar ,acel graunte de mustar de Credinta.
Trebuie doar sa credem si sa daruim iubire sufleteasca Aproapelui nostru,iar PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII va revarsa asupra noastra, din DARUL si HARUL SĂU.
                            Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Sintem sefii Europei dar n-avem sef al armatei,sef la DNA,sef la Transporturi,sef la ministerul Dezvoltarii,cinci procurori propus dar neacceptati de Iohanis pentru motivul dovedit MINCINOS ca ar fi colaborat cu securitatea.
    Qui prodest?Precis Romaniei NU.
    Atunci de ce-L mai tinem pe Elefantul ASTA sa boicoteze toata tara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce legatura au toate acestea cu mesajul scris de Maria?. Consideri ca este un blog tocmai bun pentru a deplange politica mocirloasa din Romania?.

      Ștergere
    2. Avem duhul sfant. oamenii la noi au luat-o razna!

      Ștergere
    3. Sefii nostri sunt:
      SFANTA TREIME,MAICA DOMNULUI,SFINTII,INGERII.Avem toata divinitatea,depinde de noi cum ii urmam,prin faptele noastre zi de zi,daca vom invata sa fim uniti,la bine si la rau,numai asa il iubim pe DUMNEZEU.

      Ștergere
    4. 16:44, chiar asa! :))

      Totusi, cine-i "Elefantul ASTA"?

      Ștergere
    5. An.16.44 ai perfecta dreptate.Acest elefanti este tinut de catre dusmanii Romaniei car VOR sa mai jecmaneasca ce a mai ramas din tarisoara nostra.

      Ștergere
    6. An. 17.22 mocirla PE care o face iohanis

      Ștergere
    7. An.18.56 cum nu sti totusi cine-i elefantul voi care le stiti PE toate????

      Ștergere
    8. Anonim 18:56 cum nu stii cine e ,,elefantul" ??? E IOHANNIS , VINOVAT CA NU L A LĂSAT PE DRAGNEA SĂ TRANSFORME ROMÂNIA ÎN ,,JUDETUL TELEORMAN " !!! Dar daca nu l lingusesc pe maleficul Dragnea .....dna Maria nu mi posteaza raspunsul la intrebarea ta.

      Ștergere
    9. 22:51, eu chiar nu le stiu pe toate si nici nu l-am votat pe Johannis...si te rog sa intelegi mesajul meu.

      Ștergere
  2. Doamna Maria nimic pe acest pamant nu este mai minunat si mai de folos sufletului decat iubirea lui Dumnezeu.
    Ma bucur din toata inima si din tot sufletul pentru ce traiti.
    Atat de minunat,ce mai putem adauga la acest mesaj,minune mai bine zis, vorbele suntasa UN SUFLET ALES DE DUMNEZEU MANTUITORUL SI DUHUL CEL PREASFANT CAREIA II SLUJITI CU TOATA FIINTA doamna Maria.
    Cu mult drag si sanatate

    RăspundețiȘtergere
  3. Marioara surioara,ma bucur ca vine peste tine . Preadulcele. Ailin!...

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost descoperit la Biertan jud Sibiu un obiect de bronz parte a unui candelabru tipic pentru secolul 4,cu monograma numelui lui Iisus Hristos
    avind inscriptia"EGO ZENOVIVS VOTVM POSVI'' tradus=''Eu Zenovie am pus acest dar'',care dovedeste continuitatea daco-romana in Transilvania dupa retragerea armatelor romane din Dacia in anul 271.
    Sa afle si Iohanis care spune ca ''sintem in tara asta de 100 de ani'-c

    RăspundețiȘtergere
  5. Scena descrisa pare tipica unei iesiri in afara corpului.Am trait asa ceva cind aveam 10 ani si eram intr-o tabara de copii.Mi-a ramas in memorie si dupa o jumatate de secol,starea de bine si multumire care am simtit-o atunci si dupa citeva zile-c

    RăspundețiȘtergere
  6. imaginea DUHULUI SFANT se gaseste la postarile catolicilor-la novena sf DUH!

    RăspundețiȘtergere