joi, 10 ianuarie 2019

CUMPLIT S -A ADEVERIT ! 188 DE MORTI ! AVIONUL S-A PRABUSIT ÎN MARE !


                                                             Dragii mei, 

Din intamplare am dat peste o Informatie extrem de trista,despre o mare Tragedie.
Un AVION cu 188 de persoane la bord,s-a prabusit in MARE  la doar cateva minute de la decolare.
Iata dragilor linkul cu articolul meu din 11 octombrie 2018,deci, cu 18 zile inainte de Tragedia aviatica:

11 oct. 2018 - Dragii mei,vom auzi de un Avion care se va prabusi inspre Nord. Din ce motive, eu ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html !!! ESCROCII ... Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                             Imagini pentru LUMANARI.

Iata si linkul cu Tragedia din 29 Octombrie

 2018 dar si Informatia mai pe larg:
29 oct. 2018 - Un avion al companiei indoneziene low-cost Lion Air s-a prabusit in mare la cateva minute dupa decolarea de pe aeroportul international din ...

Un avion s-a prabusit in Oceanul Pacific! Ce 

s-a intamplat la scurt timp cu toti pasagerii! 

VIDEO
PUBLICAT PE 28.09.2018 | AUTOR: MORARU MADALINA

29 oct. 2018 - Un avion de pasageri operat de compania indoneziană low-cost Lion Air s-a prăbuşitla câteva minute după decolarea de pe aeroportul ..
Un avion de pasageri operat de compania indoneziană low-cost Lion Air s-a prăbuşit la câteva minute după decolarea de pe aeroportul internaţional din Jakarta cu destinaţia Pangkal Pinang, a declarat luni un oficial al serviciilor de salvare, relatează dpa şi Reuters.

Avionul a dispărut în apropiere de Karawang în provincia Java de Vest, a declarat Yusuf Latif, un purtător de cuvânt al Agenţiei naţionale de căutare şi salvare.

"S-a confirmat că avionul s-a prăbuşit", a declarat Yusuf Latif, potrivit Reuters.

Avionul a pierdut contactul la 13 minute după decolare, potrivit acestui oficial. Avionul era un Boeing 737 MAX 8, conform serviciului de monitorizare aeriană Flightradar 24. Conform sursei citate, după decolare avionul s-a înscris pe o traiectorie spre sud-vest, apoi a virat la sud şi din nou spre nord-est, pentru ca semnalul său să se întrerupă brusc deasupra Mării Java, nu departe de coastă.

Nu se ştie pentru moment câţi pasageri se aflau la bord.

"Nu putem furniza niciun comentariu în acest moment. Încercăm să adunăm toate datele şi informaţiile", a declarat Edward Sirait, CEO al Lion Air Group.

Latif a mai declarat că o echipă de salvare a fost trimisă în apele din largul Karawang după apariţia unor informaţii potrivit cărora echipajul unui remorcher a văzut avionul prăbuşindu-se.

Avionul a decolat de pe aeroportul Soekarno-Hatta la ora locală 06.20 şi urma să aterizeze la Pangkal Pinang, un oraş de pe insula Bangka, o oră mai târziu.

Indonezia, arhipelag din Asia de Sud-Est cu 17.000 de insule şi insuliţe, este foarte dependentă de legăturile aeriene, iar accidentele sunt frecvente.

Un adolescent de 12 ani a supravieţuit în luna august unui accident de avion soldat cu opt morţi într-o zonă muntoasă din provincia izolată Papua.

În decembrie 2016, 13 persoane au murit într-un accident al unui avion militar în apropiere de Timika, o altă regiune muntoasă din Papua.

În august 2015, un avion ATR 42-300 al companiei indoneziene Trigana Air, care transporta 44 de pasageri adulţi, cinci copii şi cinci membri ai echipajului, toţi indonezieni, s-a prăbuşit din cauza vremii nefavorabile în munţii Bintang. Nu au fost găsiţi supravieţuitori, notează AFP.
AGERPRES/(AS - editor: Florin Ştefan, editor online: Alexandru Cojocaru)
Sursa foto: Lion Air Group/Facebook

Din nefericire,nu au existat supravietuitori.
Prieteni dragi, toate cate le veti citi aici pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii ,toate se vor adeveri in timp.Sa nu aveti nicio indoiala in aceasta privinta.
Mai primesc Comentarii precum ca,eu as fi de vina pentru adeverirea acestor Tragedii,deoarece le scriu ,si ca,mi-as dori eu ca sa se împlineasca.
Nu fratilor ! Noi toti suntem de vina,prin necredinta noastra,prin ura faţă de Aproapele nostru, prin toate relele pe care le facem celor de langa noi.
DUMNEZEU ni le arata,ne previne ca asa se va intampla, dar nu toata lumea are ohi de vazut si urechi de auzit.
Eu ma rog ca sa nu se implineasca,ci sa ne mai pasuiasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului. Asa ca,nu mai aruncati cu acuzatii gratuite,căci,toate se vor intoarce asupra voastra. 
Datoria mea,este sa le scriu !
Datoria cititorilor ,este de a culege ceea ce cred ei ca le foloseste sufletului si inimii lor,si nicidecum de a arunca cu venin si cu ură,cu jigniri.
Nu in mine loviti cu un astfel de vocabular vulgar,ci in CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS !
Si daca faceti aceasta,inseamna ca va asumati si consecintele vorbelor voastre.
                               Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Sunteti sigura ca despre acest avion vorbiti in articolul dumneavoastra? Avion cu reactie ar fi mai degraba avionul pentru antrenare care s-a prabusit ieri on Franta. Acest avion lasa urme albe, se antrenau...

    RăspundețiȘtergere
  2. Avionul prabusit e un turbojet, avionul cu reactie e cel cu motoare cu elice.

    RăspundețiȘtergere
  3. O aeronavă de transport marfă Boeing 707, la bordul căreia se aflau nouă persoane, s-a prăbuşit luni în apropierea aeroportului Fath, situat la vest de Teheran, relatează Euronews.
    https://www.mediafax.ro/externe/un-avion-cargo-boeing-707-s-a-prabusit-in-apropierea-teheranului-primele-imagini-17838146

    RăspundețiȘtergere