marți, 22 iulie 2014

TSUNAMI EXTREM DE MARE ! IISUS HRISTOS , ÎN FAŢA TSUNAMI-ULUI !

                            21 -22  Iulie 2014 , ora 0,50 din noapte.


                                                  Dragii mei,

Eu stiu că asteptati şi vesti mai bune, dar din nefericre ,nu am deloc astfel de vesti. 
Iata dragilor, că în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva înspăimântător ! Citez :

                        "Tsunami !
                    Din gurile tuturor , Tsunami "!

Dragii mei, si când văd cu ochii închişi  ,spre Apus, O Apă mare, precum Oceanul, a cărui valuri dragilor, erau enorm de înalte. Daca până acum se vorbea de valuri de 7 - 8 metri, acestea pe care eu le vedeam ,erau duble.
În faţa VALURILOR  MARI, de peste 10 metri , era  IISUS  HRISTOS . Pe Apa lină era MÂNTUITORUL , dar în spatele Lui, valurile, erau enorm de înalte si violente şi se spărgeau inca de la varful inalt.                                   1.
                                 
                                                     2.
                                  
                                                  3.
                               

În urma Tsunami-ului , vedeam clădiri zidite din piatra, din caramida,sau  BCA-uri, si nu a mai rămas ,piatra pe piatra !
Pe aici TSUNAMI trecuse si a dărâmat şi casele din piatra ,nu numai pe cele din lemn.
Exact ca si în poza de mai sus, IISUS  HRISTOS , venea  pe apă ,dar în faţa  TSUNAMI-ULUI, asa in vesmnat alb si cu Mâinile Sale, ridicate ! În spatele SĂU , venea prăpădul ,adică TSUNAMI , iar in spatele prăpădului, rămânea un Dezastru !
 Fraţilor, din nefericire vom auzi de un astfel de TSUNAMI, deoarece, va fi pe buzele tuturor. Sau cum spunea Glasul,  "TSUNAMI, DIN  GURILE  TUTUROR ",aşa  va  fi rostit .
Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu dragilor, ca sa păzească Lucrul  Mâinilor  Sale, să sa nu se mânie pe noi Fiii Săi, atât de tare.
 Si sa tinţă Pământul, cu Mâna  Sa cea Atotputernică!
Iar noi, sa fim buni si milostivi ,si sa ne iubim Aproapele ca pe noi înşine.
                                          Cu dragoste, Maria.
 



8 comentarii:

  1. Vreti sa spuneti ca Domnul Isus a provocat acest tsunami?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TOATE SE IMPLINESC NUMAI CU VOIA DOMNULUI ! O frunză nu cade din copac fara ca DOMNUL sa stie. IISUS HRISTOS ,era în fata TSUNAMI-ULUI, ca o mângâiere, pentru cei care au avut sau urma să aibă de suferit ,din pricina acestui viitor TSUNAMI ! Toate aceste TRAGEDII şi NENOROCIRI care se intampla in lume, au loc numai cu voia LUI DUMNEZEU, si toate ne spun : TREZITI-VA ! POCAITI-VA , CA S-A APROPIAT ÎMPĂRĂTIA CERURILOR ! Dar cine sa vada? Cine să audă? Cand Lumea este preocupata ,cu îmbogatirea materiala, cu razbunarea fata de Aproapele nostru. Nu mai exista Mila, nu mai exista dragoste, nu mai exista ruşine..., nu mai exista Credinta.... Si -atunci, nu meritam ceea ce traim in zilele noastre ?

      Ștergere
  2. Tsunami e notiune asiatica..nu crestina..amestecati lucrurile,mai bine v-ati concentra pe clarviziune, ca aveti darul acesta,mai lasati mistica crestina,sunt aberatii,maica si isus...personaje imaginare din mintea dvs,in realitate nu exista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE DUMNEZEULE şi MĂICUŢĂ SFÂNTĂ , iartă-l pe cest om anonim, care spune că TU DOAMNE ,nu existi ! Doamne, TE IMPLOR, dă-I acestui OM fara nume, cel putin aici pe blog nu are nume, dă-I O DOVADA , in care sa cunoască DOAMNE , CĂ TU EXISTI, si ca TU ESTI ATOATESTIUTOR ŞI ATOATETIITOR ! Iarta-l DOAMNE , ca nu stie ce spune ! Iarta-l TE ROG , si ajuta-L ca sa te cunoasca pe TINE, si pe MAICA TA, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA ! Iar eu din partea mea îi spun, că nu va muri , până nu se va convinge că, DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI EXISTA !

      Ștergere
    2. Mai scrie si cu litere mici....
      O lipsa de respect...

      Ștergere
  3. "Tsunami e o notiune asiatica.." hahaha...o "notiune" ce poate avea loc oriunde sa stii , anonim. E-n legatura cu valurile imense ce se formeaza . "Tsunami" s a format si mai recent in MEgee dupa cutrem anuntat tot aici de d-na Maria , in Turcia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Ghiorghiu v-ati "facut" cu niste "destepti". Si numita/numitul Rose si Anonimul cu tsunami-notiune asiatica, fac perte din pleava care inunda Facebook-ul si alte diverite site-uri, cu scopul de a distruge, batjocori, etc. Principalele caracteristici- incultura si reaua vointa. Bine ar fi sa nu ii mai aprobati pe acestia, altfel se vor inmulti atat mesajele prostesti, cat si personajele care posteaza aceste mesaje (poate fi doar unul singur, sub diferite nume, personaje care infesteaza internetul.

    Nu trebuie sa credem tot, putem avea indoieli, dar daca nu suntem de acord, cel mai bine este sa nu vizitam site-urile /blogurile in care nu avem incredere. dar sa lasam oamenii in pace daca nu putem fi de ajutor. Iar ajutorul se ofera cu blandete, nu cu batjocura.. Semneaza: ALT Anonim

    RăspundețiȘtergere