vineri, 18 iulie 2014

COPII ŞI ADULTI MACELARIŢI DE BOMBE SI GLOANŢE !


                                                    18  Iulie 2014 !

Doamne ! Nu-ţi întoarce Faţa Ta de la noi !
Tu cu Puterea Ta Doamne, Te implor, opreste acest măcel asupra Fiilor tăi şi Pruncilor Tăi.
Iata fratilor , ce se întampla în GAZA ! Iata ce fac conducatorii de State avizi de Putere ! Citiţi ,priviţi şi aduceţi Rugăciuni pentru aceste suflete nevinovate.
Doamne, cum mai poti răbda atâta răutate şi atâta cruzime, de la noi robii Tăi şi păcătoşii de noi.                                 

Ce a ramas in Gaza in urma atacurilor Khazarilor… atentie imagini socante!!!

In urma ultimelor atacuri Israiliene asupra Fasiei Gaza numarul mortilor a crescut la peste o suta si alte cateva mii de oameni sunt raniti, printre care copii si femei.

Cam ce vedeti mai jos este realitatea dragii mei, si nu cea relatata in mass media, in care este acuzat Hamas-ul ca au trimis 3 rachete catre Tell Aviv, rachete care se pare nu au atins absolut nici o cladire, nu au omorat pe nimeni, nici macar sa fi ranit pe cineva. Dar poporul evreu ,este  cel mai  afectat. Acestia  sunt cei asupriti, ei sunt cei care sufera!!! Incredibil cat de rau e omul si cate nedreptati sunt pe lumea aceasta!!!

Nu stiu cat mai poate rabda Bunul Dumnezeu inainte de a pune capat la toate aceste lucruri. Dar El stie mai bine. Cu Dumnezeu inainte!

Aveti mai jos o serie de imagini devastatoare:

http://vremuritulburi.wordpress.com/
(8 fotografii)

5 comentarii:

  1. Ati primit mesaje in care se arata pericolul islamului.
    La un moment dat, vor crea nenorociri in toata lumea si va veti intreba de ce nu i-a oprit nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Unele nenorociri sunt scrise ca sa se intample ! De-acolo de Sus ! Numai Dumnezeu îi mai poate opri. Cum ? Iar nu stiu ! Numai EL stie ! Pana atunci , se varsa sânge nevinovat , ca pe vremea lui IROD.

      Ștergere
  2. CAND VA FACE DUMNEZEU DREPTATE SI VA STARPI EVREII DE PE FATA PAMANTULUI ? PANA CAND VOM MAI RABDA CRIMELE PE CARE LE FAC EI PESTE TOT IN LUME , BANCILE CARE NE JEFUIESC SI ADUC OAMENII IN STRADA LOR LE APARTIN , SI TOATA PUTEREA FINANCIARA ALOR ESTE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu ca primul impuls ,atunci cand vedem asemenea nenorociri, este acela de a judeca, de a ne răzbuna pe cel, sau pe cei care fac atâta rau ! Dar nu trebuie sa rasplatim răului cu rău. JUDECATA este numai a Domnului şi Dumnezeului nostru. Chiar daca nu vor fi pedepsiti in viata aceasta, le va fi cumplit si pentru vesnicie, in viata de Dincolo. Mantuitorul putea doar cu un gand ,sa scape din mâna celor care L-au Rastignit. Dar nu a facut-o, pentru ca asa trebuia sa fie, ca sa se implineasca Scriptura. De unde stim noi, ca si acum nu este la fel ? Este cumplit de dureros si parca ai vrea sa te razbuni pe astfel de personaje, căci nu pot fi numiti oameni, dar nu avem voie noi din punct de vedere crestinesc ca sa ne facem dreptate. Este strigator la Cer ! Dar haideti să strigam la Cer,la BUNUL DUMNEZEU, ca sa sporim in Credinta , ca poate asa DUMNEZEU ne aude, si face O MINUNE ca sa se opreasca vărsarea de sânge. Nu putem sa urâm nici pe cel mai aprig dusman al nostru. Da, crestinesc este ca sa intoarcem si celălalt obraz . Dar putem oare ? Da, putem ! Daca IISUS HRISTOS ,a facut acest Lucru , si i-a iertat pe cei care L-au Rastignit si batjocorit, putem si noi! EL este FIUL LUI DUMNEZEU şi DUMNEZEU, dar noi suntem oameni plini de păcate la randul nostru, si nu putem judeca pe altii. Stiu ca este greu, dar.....să nu uitam fratilor :
      Nimic nu se intampla fără VOIA LUI DUMNEZEU. O frunza nu cade din copac, fara ca DUMNEZEU sa stie. Aceste Nenorociri, ar trebui sa ne adune ÎNTRU CREDINTA ÎN HRISTOS, şi nu sa ne dezbine, nu sa ne urâm între noi. Sa ne rugam zi si noapte fratilor, căci aceasta este Scanteia din care PACEA LUMII ÎNTREGI se clatina. MACAR ACUM, IN AL 12 LEA CEAS, să ne apropiem prin Rugaciune curata ,prin lacrimi de POCAINTA, prin Fapte bune, sa ne apropiem de DUMNEZEU şi de MAICA DOMNULUI. Putem face ceva ! Sa facem ca sa ajunga RUGACIUNEA INIMII noastre la DUMNEZEU. Prin Credinta, prin iubire fata de Aproapele, si sa nu mai lasam SFINTELE BISERICI goale.

      Ștergere
  3. In viata unui om , pierderea unui copil este cel mai dureros lucru . M-am gandit de multe ori la asta si sigur D-zeu iti da si puterea de a trece peste aceasta drama . Unii trec unii se pierd ...Descompunerea sufleteasca si trupeasca care are loc in acest proces MANTUIESTE ! Copiii aceia nevinovati platesc greselile noastre , fiindca sunt cei alesi din voia DOMNULUI sa ne deschida ochii sufletului . Ma tem insa ca omenirea nu mai are suflet in goana nebuna dupa AVUTIE . VANITATEA si lipsa de COERENTA ne-au adus iarasi in pragul unui nou razboi mondial . D-zeu sa ne pazeasca caci vin vremuri grele pt omenire !

    RăspundețiȘtergere