miercuri, 23 iulie 2014

NORII NEGRI APOCALIPTICI , DESPĂRŢEAU PĂMÂNTUL ÎN DOUĂ !

                                        23 Iulie 2014 , ora 4,10 zori !

                                            Bună dimineaţa ,dragii mei !

Astăzi în zori, când abia mă băgasem în pat,  după o noapte lungă de scris pe Blog, stand cu ochii închişi ,si dorindu-mi ca sa aţipesc putin până se lumineza de ziuă, văd spre Apus dragilor, ceva înspăimântător.
Aşa precum MOISE,  a despărţit apele , precum in poza de mai jos ,

                        


m

tot aşa dragilor, o  forţă nevăzută a despărţit Pământul în două ! 
De o parte si de alta, erau Nori negri peste cei bleumaren, până pe Pământ.
Dar acea forţă nevăzută, a despărţit în două Pământul, aşa încât arăta ca o cărare pe pământ, printre zidurile de nori negri apocaliptici aşa cum i-am numit eu.  
Încercuiţi voi dragilor, cu ochii minţii, norii  cei mai negri, cu fir roşu de foc, din pozele de mai jos, şi apoi încercati sa vă faceţi o imagine a Cerului ,care coborâse pe pământ, jos deasupra Pământului si care despărţise Pământul în două. Precum sunt cei doi munti de la Cheile Bicazului, si printre care este o trecere foarte îngustă, asa arăta, ceea ce ar fi trebuit sa fie pământ, si nu nori negri înfiorători.
 Iar trecerea printre acest Cer ,cu nori incercuiti în roşu, arăta precum O APĂ in noapte, aşa precum Moise a despărtit apele, când a trecut MAREA ROŞIE ! 
                   
                   In anul 1956, actorul Charlton Heston i-a dat viata lui Moise in filmul "The Ten Commandments/Cele 10 porunci"
Asa ca in această poză din spatele lui Moise , sau precum cea de mai jos, arătau  malurile  norilor apocaliptici, numai că, deasupra nu era lumină, ci era întuneric negru, cu nori şi mai negri, încercuiti cu fir de foc roşu.
Nu exista niciun fir de Lumina, nici sus , şi nici jos pe Pământ. 
Ca si imagine de bază, combinaţi Poza  2, cu Poza 4, şi vă veţi putea face o imagine, de cum arăta Cerul si Pământul. 
                                                               1.
         

                                             2.                                                3.
                ......                                   
                                                 4.                            5.
         O Mână nevăzută dragii mei, încercuia cu rosu ,fiecare nor negru intens, peste deja, norii negri bleumaren.
Era cutremurător ceea ce vedeam.
Dragilor, precum am privi noi ,norii negri de furtuna ,pe cei mai negri, si daca am putea cu privirea noastră ,să -i separam de ceilalti nori negri, prin încercuire cu un fir de lumina roşie , pe toti de pe Cer, asa făcea acea Forţă nevăzută ; încercuia norii cu fir de foc.
La început credeam ca este doar ceva obisnuit ,cu acesti nori negri ca de furtuna, dar n-a fost aşa. 
                                                              6.                                     

Galerie foto: 10 locuri unice în lume. Locuri, ce merită să le vezim

Cerul întreg, spre Apus era precum în pozele de mai sus, si era plin de încercuiri cu fir de foc roşu, la cei mai negri, dintre cei mai negri nori.

Nu mai era Pământ, nu mai era Cer obisnuit , ci numai un Cer negru, cu multi nori deasupra lui, care erau şi mai negri. Aceştia din urmă ,erau încercuiţi cu roşu. Vedeam totul cu ochii închişi, şi parcă eram magnetizată de ceea ce vedeam.Nu-mi puteam lua privirea ochilor închişi, parca eram obligata, ţintuită, ca să văd acest înspăimântător CER, ce coborâse de tot pe Pământ. Precum nu vedem vârful munţilor, când sunt învăluiţi în ceaţă, tot aşa nu se vedea nimic în jur.  Doar CER  NEGRU apocaliptic vedeam ,în care norii cei mai negri , se plimbau pe un astfel de Cer, si care erau ,cei mai aproape de Pământ,fiind încercuiţi perfect, cu fir roşu ca de foc.

Cum  ar fi dragilor ,ca să privim Cerul cu nori negri de furtună ,şi să vedem cum fiecare nor mai negru intens,este încercuit centimetru cu centimetru, de la stanga la dreapta, de un fir rosu ca de foc ,de o mână nevăzută? Apoi, precum vedem stelele pe Cer, cum ar fi ca sa vedem, pe Cerul deja negru, să vedem multime de Nori negri, încercuiţi fiecare, cu fir de foc roşu ? Deja ne înspăimântă norii negri, dar daca îi mai vedem si cum unul după altul, se încercuiesc cu foc roşu, de o forţă nevăzută, ce se intâmplă în  sufletul nostru ?

Astfel de Cer dragilor, am văzut eu  spre Apus, chiar acolo unde vedem ca apune Soarele.

Ce va fi, si de ce mi s-a arătat toate acestea, care arăta precum Marea Rosie ,in care apa a fost despărţită de Moise,eu nu ştiu.

                   In anul 1956, actorul Charlton Heston i-a dat viata lui Moise in filmul "The Ten Commandments/Cele 10 porunci"

Ceea ce stiu este faptul că ,dacă omenirea nu se va întoarce cu adevărat cu faţa spre DUMNEZEU, daca nu va respecta şi împlini PORUNCILE  SALE,  vom trăi vremuri apocaliptice, precum cele scrise de mine în acest articol si arătate de DUMNEZEU, mie roabei Sale si păcătoasei de mine.
Eu nu cunosc fratilor, cand si unde se va adeveri acestea toate, căci se vor adeveri, dar stiu că  ,vom avea si noi nevoie ,de UN  MOISE al zilelor noastre !
Dragii mei, să punem punct nepăsării, necredinţei, urii ,mândriei şi orgoliului, si sa începem o nouă viaţă .Şi anume, aceea întru DOMNUL nostru IISUS  HRISTOS, căruia I se cuvine toată cinstea,slava şi închinăciunea, acum şi pururea şi-n vecii vecilor, AMIN !
                                        Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Un comentariu: