luni, 14 iulie 2014

RECHINUL VA FI SLOBOZIT ! DIAVOLUL ARE LIBER LA ISPITĂ !

                                         14 Iulie 2014, ora 16,52 !

Scriam nu de mult dragilor, depsre UN  RECHIN pe CER, care se întindea dinspre Apus ,până la Răsărit şi înghiţea totul în calea sa. Ceva nevăzut de mine, dar se vedea cum le prindea cu gura larg deschisă, si înghiţea în fiecare secundă. Acesta este articolul despre care scriam, îl găsiţi pe Blog.

joi, 10 iulie 2014

UN RECHIN CARE ÎNGHITE TOTUL ÎN CALEA SA , VINE DINSPRE APUS SPRE RĂSĂRIT ! 

Şi iată dragilor că din nefericire, astăzi acest RECHIN, mi s-a arătat din nou, dar nu mai era pe Cer, ci era jos pe Pământ, spre Apus.

                                 






Dragii mei, de astădată RECHINUL venea tot dinspre Apus, pe sub pământ, printr-o conductă mare de canalizare, ce era scoasa pe la peretele de jos al unui munte.
Prin această conductă curgea apă ca la cascadă, si curgea direct în Mare sau în Ocean, căci auzeam zgomotul apei învolburate. 
Dragilor, cred eu după mine, căci acest RECHIN, ni poate fi decât Diavolul ,care va face mult rău oamenilor, în sufletul cărora Credinţa este puţină ,sau lipseste cu desăvârşire.
RECHINUL , a scos capul imens afară din conducta uriaşă, şi privea în stânga şi în dreapta sa, cu gura larg deschisă, si prindea de prin aer, in mod nevăzut de mine, ceva, pe care înghiţea continuu.  
Acel Ceva, intra singur în gura Rechinului. Probabil sufletele celor care nu si-au găsit linistea si odihna vesnica. 
Acum care Rechin, priveste siret in stanga si in dreapta sa, si se bucura ca in sfarsit poate sa faca ce vrea ? Diavolul dragilor, poate lua orice chip si orice forma, mai ales in vremurile tulburi, precum cele de astăzi în lume, unde auzim de războaie şi atentate. 
Unde vedem atâta suferinţă la fratii nostri, in locurile unde Bombele cad ,precum frunzele din copaci. 
A venit ziua dragilor, în care trebuie să ne întărim în Credinţă şi să nu lăsăm nici un locuşor cumplitului Diavol, in sufletul nostru, ci să-l curăţim cu Lumina Lui Hristos, precum şi cu Lumina Faptelor bune. 
Numai aşa , cumplitul diavol, va crăpa de ciudă, ca urla, si se va intoarce în iadul lui, cu coada intre picioare.
      Să fim buni si milostivi, să nu urâm pe cel de langă noi, să mergem la Sfânta Biserică la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, să ne spovedim, sa ne învrednicim a primi Sfânta Şi Dumnezeiasca Împărtăşanie.  Să trăim în pace ,în armonie şi-n dragoste sufletească, şi astfel DRACUL ,va fugi de noi, ca de Tămâia Lui Hristos Domnul şi Dumnezeul nostru,Căruia I se cuvine, toată Dragostea noastră şi toată inima noastră, şi numai Lui şi Maicii Sale să ne închinăm ,si să-i facem loc, în cămara sufletului nostru.
                                     Cu dragoste, Maria.

Un comentariu: