miercuri, 16 iulie 2014

CLUJENII ??? IATĂ CE SE SPUNE DESPRE CLUJENI !

                                          Zori de 3 Aprilie 2003,ora 3,38 !

O Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, îmi pătrunde prin creste in tot corpul si tresalt pe pat ca la un şoc electric.
Şi astfel treaza fiind acum aud un glas dragilor care spune aşa :

                     "O mare raritate ,este populaţia din Cluj.
                 Şi de acolo...."!

Iar glasul nu mai continuă dragilor !
Eu ce pot să spun despre populaţia Clujului ?  
Nu cunosc tainele, acestui mare Oras Universitar !
Vă las pe voi dragilor,ca sa desluşiţi de ce Populaţia Clujului, este o mare raritate !
                                   Cu dragoste, MARIA

                 
        P.S . Iata câteva repere, foarte valoroase !

Privit dinspre mine, inima Ardealului sau orasul meu : Cluj ...

www.casaeuropei.eu/eseu-privit%20dinspre.docTranslate this page
Locuiesc de când mă ştiu, în centrul oraşului Cluj-Napoca, într-un bloc construit de .... Dacă la nivel cultural şi ştiinţific Clujul este un oraş bine reprezentat, ...

CLUJ-NAPOCA, Orasul comoara al Transilvaniei, Romania ...

www.clujonline.com/ro/istoric.htmTranslate this page
Cluj-Napoca Istoric. MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA se numeste astfel din 16 octombrie 1974, cand .... Orasul devine al doilea centru cultural si stiintific al tarii.

Educaţie - Cluj Napoca 2021 - European Capital of Culture ...

www.clujnapoca2021.ro/cluj-napoca/educatie.htmlTranslate this page
În 1581, un rege luminat înzestra oraşul cu un colegiu, semănând astfel ... din Cluj-Napoca a publicat 16.414 cercetări ştiinţifice, plasând oraşul pe primul loc din

Cel mai mare spital privat din vestul Romaniei incearca sa devina o clinica specializata

Cel mai mare spital privat din vestul Romaniei incearca sa devina o clinica specializata
Scris de M. Hoster - După ce a trecut prin şocul arestării fostului manager, spitalul Athena se chinuie să îşi revină. Cu imaginea extrem de şifonată, cu scăderi importante a numărului de pacienţi, unitatea medicală privată este acum condusă de un alt manager, Antonis Ioannides. Şi lucrurile se schimbă, spune acesta.

4 comentarii:

  1. Vă las pe voi dragilor,ca sa desluşiţi de ce Populaţia Clujului, este o mare raritate !

    astea sunt expresiile unui profet inspirat de Dumnezeu?
    Dumneavoastra trebuie sa ne explicati daca tot primiti astfel de informatii !

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a mai adeverit o comunicare:
    "
    Oraşul din Europa cel mai prietenos şi tolerant cu străinii

    Articolul publicat în ediţia electronică de ieri, 23 iulie, a Daily Mail se spune că locuitorii Clujului sunt cei mai prietenoşi europeni cu străinii care le vizitează oraşul. 91% din clujeni sunt de părere că prezenţa străinilor este benefică pentru oraş ajutându-l să se dezvolte.
    . . .
    "
    http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/orasul-europa-mai-prietenos-tolerant-strainii-1_53d0ea0e0d133766a8b3cecd/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oraşul din Europa cel mai prietenos şi tolerant cu străinii 24 iulie 2014, 14:41 de Florina Pop Devino fan Salvează în arhivă download pdf print article +2 (4 voturi) cuvinte cheie: oras europa cluj cel mai prietenos cel mai tolerant straini 4 comentarii 29 share 0 inShare 18 Live Aboneaza-te la newsletter Abonare Oraşul din Europa cel mai prietenos şi tolerant cu străinii Strada în oglindă din Cluj, singura de acest gen din Europa FOTO: Adevărul Englezii au făcut un studiu al oraşelor din Europa care sunt cele mai prietenoase cu străinii. Tabloidul britanic Daily Mail scrie că acest studiu a fost efectuat în 79 de oraşe europene şi au fost întrebaţi 41.000 de oameni. Europenii care consideră prezenţa străinilor drept una benefică pentru oraşul lor trăiesc la Cluj-Napoca. În acelaşi clasament se află alte două oraşe din România. Ştiri pe aceeaşi temă De ce sunt danezii cei mai fericiţi oameni din lume Articolul publicat în ediţia electronică de ieri, 23 iulie, a Daily Mail se spune că locuitorii Clujului sunt cei mai prietenoşi europeni cu străinii care le vizitează oraşul. 91% din clujeni sunt de părere că prezenţa străinilor este benefică pentru oraş ajutându-l să se dezvolte. După Cluj, în topul prezentat de tabloidul britanic se află oraşele Luxemburg, Cracovia (Polonia), Copenhaga (Danemarca), Ljubljana (Slovenia), şi Oslo (Norvegia). În acelaşi clasament, pe poziţia a 10-a se află oraşul Piatra Neamţ, iar pe locul al 18-lea - Bucureşti. La capătul opus, adică cel mai intolerant oraş cu străinii din Europa, avem oraşul grecesc Atena. Aici, doar 26% dintre locuitorii capitalei Greciei au declarat că străinii aduc un plus de valoare oraşului lor. Nici alte oraşe europene cunoscute precum Torino, Napoli şi Roma nu sunt prea prietenoase cu străinii.

      Citeste mai mult: adev.ro/n97tqw

      Ștergere
  3. Clujul e orașul în care se trăiește cel mai bine din România. Pe locul 53 din lume
    http://www.napocanews.ro/2016/08/clujul-e-orasul-in-care-se-traieste-cel-mai-bine-din-romania-pe-locul-53-din-lume.html

    RăspundețiȘtergere