joi, 31 iulie 2014

TIRURI DE RACHETE , ÎNROŞESC CERUL DE NOAPTE , ÎNSPRE RĂSĂRIT !

                                        31 Iulie 2014,ora 5,50 dimineaţa !

Credeţi dragilor că am mai putut să adorm, după cele văzute şi auzite, până la acestă oră ? Nu am mai adormit, ci stăteam cu ochii închişi dragilor, şi vedeam asa cu ei închişi ,multe taine ascunse de ochiul firesc al oamenilor.
Vedeam Extratrestrii în activitate; vedeam Laboratoare cu multe microscoape; vedeam Sfinţii din Ceruri,  munţi şi câmpii verzi, altfel decât pe Pământ. Vedeam tot felul de animăluţe, pe care le avem si noi ; ape mari şi învolburate  care curgeau ca la cascadă.  Din ochii mei închişi dragilor , izvora  spre Cer , Lumină  aurie  ca de  Soare. Această Lumină multă, precum razele  Soarelui, topea întunericul şi vedeam Tainele ascunse ale Cerului. Şi aud un glas, care mi se adresează aşa :
                        "Ochii  Lumii !
                    Ochii  Lumii întregi !"

Precum intră prin fereastra, Lumina zilei, tot asa şi din ochii mei închişi , izvora pe Cerul nopţii, Lumina aurie ca de Soare, Lumina albastra violet şi Lumina albă orbitor, de stralucitoare.
Îmi doream ca să nu se mai termine niciodată. Dar un zgomot asurzitor ca de mitralieră , mă face ca să tresalt în patul meu, şi astfel ,văd acum tot cu ochii închişi, văd Cerul nopţii albastre, care se transformase în Cer roşu ca de foc, şi aud ropotul mitralierelor, a tancurilor , care trageau nu gloanţe ,ci Rachete !  
Tiruri  de Rachete se trăgeau spre Cer, atât de multe ,încât Cerul arăta , precum un fier încins în foc.
Aud un glas care spune:
              "Materiale  de intensificare .
                Aşa ! 
               Tiruri  de Rachete  vor fi trase !"

Apoi vedeam, cum Cerul parca luase foc, si auzeam înfricoşătoarele Tiruri  ca de mitraliera grea ,care nu se mai opreau, ci se înteţeau.
Dragii mei, eu nu stiu ce va mai fi, sau când si unde anume, vor avea loc aceste dezastre săvârşite  de mâna omului. Dar din nefericre, stiu că aşa va fi precum mi s-a arătat. Nu pot schimba nimic ! Doar le scriu şi ÎL implor pe BUNUL  DUMNEZEU în Rugăciunile mele, ca să oprească Mânia  Sa, asupra Fiilor Săi ! Pentru că, nimic nu se întâmplă fără voia Lui Dumnezeu. Nicio frunză nu cade din copac,fără ca Dumnezeu să ştie.   
La fel cum, niciun fir de păr din capul nostru, nu cade fara Ştirea Lui Dumnezeu.  
Să ne rugăm cu toţii fraţilor, pentru pacea sufletelor noastre, precum şi pentru Pacea Lumii întregi !
                              Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. din nefericire din ce-am citit si pe alte bloguri profetii asemanatoare este posibil ca rusia sa atace ucraina. viitorul nu este scris in piatra si constiinta umana poate evolua si prin pace dar si prin razboi. este la latitudea noastra ce cale de evolutie dorim sa alegem. eu aleg PACEA. cu cat mai multi oameni aleg PACEA cu atat mai probabil va fi acest viitor.

    PACE voua!

    RăspundețiȘtergere