duminică, 20 iulie 2014

SUFLETUL MOLDOVEI , ÎMPROŞCAT CU SÂNGE !

                        

Sute de morti in Ucraina in urma luptelor dintre armata ...

ziartop.ro/.../69894-sute-de-morti-in-ucraina-in-urma-...Translate this page
Sute de morti in Ucraina in urma luptelor dintre armata ucraineana si separatistii prorusi. Miercuri, 02 Iulie 2014 12:36. Email · Imprimare · PDF. Evaluare ..
                      19  Iulie  2003, ora 5,50 dimineaţa !

                                                   Dragilor,

Asa cum auzim un RADIO langa noi .chiar daca dormim , glasul din RADIO, ne trezeste ,tot asa m-a trezit si pe mine astazi ,un glas ca la un RADIO, un glas dragilor care spune asa :

                   "Aici O.F.M ,Zvonurile  Revistei ! 

Şi chiar vad O REVISTA dragii mei, a cărei Copertă faţă, la partea de sus, era albă, şi pe care spatiu alb, scria cu litere mari si negre, doua cuvinte, doar doua cuvinte, împroscate cu rosu, adică cu sânge. Aceste cuvinte erau :

                      "Sufletul  Moldovei " 

 Numai ca, acele cuvinte scrise cu negru, pe fondul alb, erau împroscate cu rosu, adică cu sânge adevărat.
Nu era doar o pata de culoare, ci era sange adevarat, peste cele două cuvinte:
                     Sufletul  Moldovei!

Dragii mei, stim cu toţii prin ce trec fratii nostri din UCRAINA. Oare , acesta sa fie preţul,pentru libertatea fratilor nostri ? 
Negrul cuvintelor, este suferinta si durerea sufleteasca a fratilor nostri de peste Prut, iar sangele adevarat, era varsat peste aceste cuvinte, era împroscat, mai bine spus. 
Iată cum dragii mei frati şi surori ÎNTRU  DOMNUL, iata cum după 11 ani, aici la granita cu ROMANIA  ,curge sânge nevinovat !
Şi numai BUNUL  DUMNEZEU ,ştie  ce va mai urma ! 
Sa ne rugam fratilor pentru fratii nostri de peste Prut, sa ne rugam pentru PACEA din UCRAINA, si pentru PACEA  LUMII  întregi. 
Sa ne rugam dragii mei, ca sa ne întareasca BUNUL  DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI , în CREDINTA ! Să ne rugăm ca  sa ne daruiasca , putere si dragoste sufleteasca ,ca sa devenim mai buni, mai milostivi si sa iubim pe Aproapele nostru, neconditionat.
Asta insemnând, sa nu priveasca la culoarea pielii Aproapelui ,si nici la Statutul lui social. Căci ,toţi suntem frati şi surori ÎNTRU DOMNUL ! Aşa să ne ajute DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI !
                                       Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Sa fiti binecuvantata d-na Maria!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si voi dragii mei, ma rog la BUNUL DUMNEZEU ca sa fiti binecuvantati ! Puteti fi siguri ca aici ma veti gasi la orice ora , si nu o sa va dezamăgesc nicicand !

      Ștergere