joi, 31 iulie 2014

ROMÂNIA ÎNCERCUITĂ CU FOC LA EXTERIOR , PRECUM ŞI O PARTE DIN INTERIOR !

                                   30 - 31 Iulie 2014 , ora 2,20 din noapte.

                                                              Dragii mei,

În această noapte , după ce am închis calculatorul , şi tocmai când voiam ca să-mi fac patul, văd dragilor cu ochii închişi, ca si dincolo de plafonul camerei mele, văd un Cer de noapte albastră şi pe CER ,HARTA  ROMÂNIEI ,pe un fond albastru violet!


                     ..
Aşa precum in aceată poză ,ROMÂNIA  este încojurată cu această culoare albastră, tot asa vedeam HARTA  ROMÂNIEI, încojurată de un fir mai gros ,ca de foc roşu.
În interiorul Hărţii României, era o altă încercuire ,avand contur roşu ca de foc, si care cuprindea o parte din Muntenia, o parte din Oltenia, şi o altă parte din Transilvania.

                      ...
Deci ,contur gros de foc roşu, de jur împrejurul României , şi un alt cerc de foc, în interiorul Hărţii României, ce cuprindea în el, partea de nord a Munteniei, partea de nord a Olteniei şi partea de sud a Transilvaniei.
Toate aceste trei părti erau însemnate, erau încercuite, cu un fir gros, roşu ca de foc.
Dragii mei, eu nu cunosc exact ,ce înseamnă acest contur de foc, în jurul HĂRTII  ROMÂNIEI, ce era pe un fond albastru violet, si nici acea încercuire ca de foc, ce a cuprins în el, nordul Munteniei si al Olteniei, precum si sudul Transilvaniei, dar cred ca toată aceasta parte ,este vizată de ceva,  nu tocmai bun. Mai mult, nu doresc ca să mai spun.
In timp dragilor, vom afla ce se va intampla. Încercuirea cu foc rosu din interiorul Hărtii ,deja încercuită cu  roşu de jur împrejur, era făcută, precum am încercui noi ceva anume, pe un dosar, sau pe un registru, ca atunci cand dorim ca sa nu uităm si sa iese în evidenţă,ceea ce am insemnat, ca fiind foarte important.
Asa era si aici ,în interiorul HĂRTII  ROMÂNIEI ! Ca o bifare, ce trebuie recunoscută şi de ţinut minte !
 Dragilor, în timp, vom afla şi misterul acestei părţi din ROMÂNIA  noastra, şi-aşa mult încercată de greutăţi si suferinţe a semenilor noştri. 
                                        Ca întotdeauna, cu dragoste, 
                                                                              Maria. 

10 comentarii:

  1. varianta buna= soarele va arde ingrozitor
    varianta rea=razboi

    RăspundețiȘtergere
  2. (...) "Romania va fi inconjurata de flacari" (...), (...) "Vor veni necazuri mai mari decat Muntii Fagarasului" (...) (Parintele Arsenie)

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibil ca cele doua cercuri de foc sa reprezinte doua elemente diferite- cel dinafara sa fie incercarea unei agresiuni, cel din interior, protectia, apararea. Culoarea rosie poate reprezenta doua categorii diferite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... sau doua agresiuni diferite, una din exterior si una din interior, datorata pacatelor, viciilor si decaderii romanilor ... o tara slabita din interior poate fi mult mai usor atacata din exterior

      Ștergere
    2. Agresiunea interna este propaganda in favoarea Rusiei prin care se destructureaza statul roman.
      In vara anului 2012, antenele lui Dan Voiculescu erau la unison cu "Vocea Rusiei".
      Politicienii vor imunitate totala si nu mai vor sa raspunda in fata legii.
      Occidentul (UE, SUA, NATO) au intervenit foarte rapid si vizibil, dar propaganda rusa se pare ca o sa inrobeasca Romania ca in anii dupa 1945.
      Atunci rusii aveau tancuri in Romania acum au televiziuni aservite.
      .

      Ștergere
  4. Arsenie Boca :
    "
    „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.

    Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Rusia, Bulgaria si Ungaria. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”.

    Vine timpul, si e foarte aproape, cand toti preotii vor repara bisericile, iar altii vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intr-insele. Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii, care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor; mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va disparea, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta.
    Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui. Cine are minte sa ia aminte.
    "

    RăspundețiȘtergere
  5. Alianţa Nord-Atlantică nu este pregătită să facă faţă unui atac al Rusiei asupra unuia dintre statele membre NATO, a apreciat joi o comisie parlamentară britanică însărcinată cu probleme de Apărare.
    http://www.mediafax.ro/externe/parlamentari-britanici-nato-nu-este-pregatit-sa-faca-fata-unui-atac-din-partea-rusiei-13009607

    RăspundețiȘtergere
  6. cine are posibilitatea sa cumpere din cartile Georgetei Florea sau sa acceseze site ul georgeta-florea.org cartile apar la o editura din Bucuresti. Nu le am sunt f greu de gasit...Relateaza ceva aproape identic , intr-un interviu pe YT --Prorociri despre Viitor cu Georgeta Florea--in 5 parti !

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarul nu-l stim noi. Presupunerea este mama tuturor nereusitelor. (assumption is the mother of all fuckups)

    Dar asa ca chestie: feelingul meu a fost ca incercuirea granitelor cu rosu inseamna protectie iar cercul din mijloc inseamna o zona de interes in care se va intampla ceva nu neaparat de rau.

    Avem atat de multe conditionari active incat nu vedem decat ce este mai rau.

    Iar ca sa va linistesc: viitorul nu este scris in piatra. Multi profeti renumiti printre care Nostradamus si Edgar Cayce au vazut viitoruri probabile apocaliptice care nu s-au mai intamplat. Viitorul este modelat in mare pare din gandurile si din constiinta noastra colectiva. Relax si aveti credinta.

    PROBLEMA este ca daca voi CREDETI ca aceste lucruri se vor intampla nu faceti altceva decat sa le aduceti in MANIFESTARE prin CREDINTA voastra. Dovada este in biblie: daca veti avea CREDINTA cat un bob de mustar ii veti spune muntelui astuia: sari in mare si el va sari! (singurul lucru care nu s-a spus explicit este ca poate dura cateva mii de ani acest lucru dar el se va intampla in functie de nr. de oameni care au facut rugaciunea si de CREDINTA lor)

    IIsus spunea: CREDINTA ta te-a vindecat. Nimeni nu baga de seama acest aspect decat baietii destepti (care nu trebuie neaparat sa fie din aceeasi specie cu voi - vezi extraterestrii care pot implanta viziuni) care stiu cum sa va manipuleze CREDINTA voastra pentru a da putere lucrurilor pe care ei vor sa le aduca in MANIFESTARE.

    Eu unul nu cred dar voi prin CREDINTA voastra puteti aduce in MANIFESTARE lucruri care nu ar trebui sa fie.

    CREDINTA voastra ar trebui sa fie in PACE. Atat.

    Daca vedeti o vijelie care vine spre voi spuneti: PACE TIE si faceti semnul crucii. Daca simtiti un cutremur spuneti: DOAMNE AI MILA si faceti semnul crucii.

    MANIFESTARILE din natura sunt legate printre altele si cu GANDURILE voastre! Fiti in PACE si natura va fi in PACE!

    PACE voua!

    RăspundețiȘtergere