joi, 17 iulie 2014

CUMPLIT ! S - A ADEVERIT ! AVIONUL S - A PRĂBUŞIT ! 295 DE MORŢI !

                                           17 Iulie  2014 , ora 21,oo !

                                        Dragii mei,

Am aflat acum, de la cititorii Blogului, că s-a prăbuşit un Avion în UCRAINA, si au murit 295 de persoane. 
Cu lacrimi şi cu durere în suflet vă spun, nici nu vad sa scriu bine acum, deoarece ochii îmi sunt plini de lacrimi.
Scriam duminică că se va prăbuşi UN AVION, si ca 126 vor fi făcuţi praf ! Din păcate ,au murit 295 persoane, si probabil 126 dintre acestea, au ars de vii şi s-au făcut praf şi cenuşă . Nu mai pot fi înmormantate.
Dragii mei, citiţi articolul meu, si vedeţi că am descris întru totul Avionul, ca este de culoare deschisă şi cu o dungă roşie lată. Iata cum arăta Avionul :
                          
 m
Spuneam în articol că nu era vegetatie. Nu mai era vegetatie pentru ca era ars totul în jur. Din aceasta cauză nu vedeam vegetatia. Dar am scris ca putea fi marginea unei paduri, ca e o întinderea de Pământ mare. Priviţi şi voi !
126 FĂCUŢI PRAF,  inseamna că, nu se mai poate recupera nimic din trupuri., iar diferenta până la 300 probabil ca vor putea fi identificati după ADN-uri. 
Dragilor ! Din suflet vă rog ca să nu vă îndoiţi de toate câte scriu ! 
Toate sunt de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT ! EL mi le descopera pe toate. Eu de unde as putea sa stiu ?
Cuvintele nu- şi mai au rostul ! Lacrimile si durerea in suflet  au pus stâpânire pe toata fiinţa mea .
De ce ? Pentru că nu am putut si nici nu pot face nimic, ca sa opresc toate aceste TRAGEDII.
Dar Autorităţile, ar putea să ia în serios toate câte scriu, şi să prevină pe cât se poate ,toate aceste TRAGEDII ,în care mor oameni nevinovaţi . Ma intreb : cum pot Autorităţile din Romania, nu din altă parte, cum pot să ţina mai mult la imaginea şi orgoliul lor, în loc să cerceteze toate câte scriu ?
Dacă cei în drept, ar căuta pe Blogul meu, in toate câte am scris, vor găsi multe răspunsuri şi rezolvări ale cazurilor clasate, şi nerezolvate.
Şi daca i-ar mai interesa si cele circa 200 de caiete scrise de mine şi spuse de Duhul Sfânt ,pe parcursul celor 16 ani şi in prezent, vor ramane uimiti de ceea ce vor afla din ele.
Acum vă las dragilor, ca să vă convingeţi singuri de ADEVARUL  LUI  DUMNEZEU, nu al meu !


duminică, 13 iulie 2014

UN ACCIDENT CUMPLIT ! UN AVION , SE VA PRĂBUŞI !

                               13  Iulie  2014 ,ora 14,10  !

Dragilor, astăzi stând în pat cu ochii închişi, ca să mă odihnesc puţin, aud un glas tare trist şi speriat în acelaşi timp. Glasul spunea aşa :
                     "Scânteia  Avionului !
                  Cumplit !
               Un accident cumplit .
                126  făcuţi  praf "!

Clipă în care ,văd cu ochii închişi spre Est , văd o întindere de pământ fără iarbă. Putea fi marginea unei păduri, sau chiar malul întins al unei ape.
Cert este că , pământul părea umed şi nu era vegetaţie, acolo unde căzuse Avionul.
Văd dragilor, UN  AVION , de culoare deschisă, putea fi un gri-bleu, dar care avea pe mijlocul lui, pe lungime, O  DUNGĂ  ROŞIE ,lată.
Fraţilor, AVIONUL era înfipt cu botul în Pământul moale, era înfipt până la aripi. Groapă ,se făcuse în locul unde căzuse AVIONUL.
Un bărbat tânăr, probabil un localnic îmbrăcat sumar , ajunsese primul lângă groapa în care era înfipt Avionul cu botul, şi gesticula cu mâinile sale, vorbind cu cineva nevăzut de mine.   
Aud din nou glasul ,care repetă :

                      "Cumplit !
                   126 făcuţi praf "!

Dragilor, din nefericire tragedia va avea loc !
Când şi unde , eu nu ştiu !
Dar vom auzi de această cumplită TRAGEDIE , în care cel puţin 126 de persoane, din păcate, vor fi făcute praf, aşa cum spune în citat.
Eu nu am puterea de a opri acest cumplit accident, dar ne putem ruga împreuna, pentru ca DUMNEZEU să se milostivească de cei care vor fi în acest Avion al morţii, sau poate vor fi jos la sol..... !
Nu ştiu alte indicii, înafară de cele care mi-au fost descoperite.
Tot ce am văzut , am scris în acest articol. 
Sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu, ca să nu se întâmple. Dar...., "ceea ce ne este scris, în frunte ne este pus "!  
                              Cu dragoste,
                                               Maria.     
 
                  

Search Results

Ziarul de Iasi ‎- 2 hours ago
Avion aparţinând Malaysia Airlines, doborât în Ucraina. Sunt 295 morţi (VIDEO). 17.07.2014. AUTOR: GALERIE. Foto; Video. malaysia. -, + 

UPDATE Sute de cadavre pe locul prăbuşirii avionului în Ucraina (IMAGINI)

GALERIE
malaysia
  • malaysia

- +
Un avion de pasageri malaysian având la bord 295 de pasageri, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia, afirmă surse citate de Reuters.
UPDATE
Numeroase cadavre, găsite în zona prăbuşirii avionului malaysian

Numeroase cadavre au fost găsite în zona din estul Ucrainei unde s-a prăbuşit avionul de pasageri al companiei Malaysia Airlines, anunţă corespondentul AFP.
UPDATE
Rebelii din estul Ucrainei susţin că aviaţia militară ucraineană a doborât avionul de pasageri

Insurgenţii separatişti proruşi din estul Ucrainei susţin că avionul companiei Malaysia Airlines a fost doborât de un avion de vânătoare ucrainean.
"Martori au observat că avionul Boeing 777 a fost atacat de un avion de vânătoare ucrainean. Avionul de pasageri s-a rupt în două şi a căzut în zona 'Republicii Lugansk'. După atac, avionul ucrainean a fost doborât şi a căzut în aceeaşi zonă", anunţă site-ul oficial al separatiştilor proruşi.
Un avion de pasageri al companiei Malaysia Airlines care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 295 de persoane s-a prăbuşit joi în regiunea ucraineană Doneţk. Cursa MH17 a dispărut de pe radare în estul Ucrainei şi s-a prăbuşit în apropierea oraşului Şahtarsk, în regiunea separatistă Doneţk.
Avionul s-a prăbuşit în estul Ucrainei, într-o zonă în care mai multe aeronave au fost atacate de către insurgenţi proruşi.
UPDATE
Insurgenţii din Doneţk revendică doborârea a două avioane "ucrainene"

Liderii separatişti din autoproclamata "Republica populară Doneţk" susţin că au doborât joi două avioane "ucrainene", în estul Ucrainei, informează Kyiv Post.
Rebelii proruşi din regiunea Doneţk susţin că au doborât două avioane, prezentate ca fiind "aeronave ale Forţelor Aeriene ucrainene", potrivit lui Igor Druz, consilier al "ministrului Apărării" din autoproclamata "Republică populară Doneţk".
Joi dimineaţă, Kievul a anunţat pierderea unui avion de vânătoare de tip Su-25.
Este posibil ca al doilea avion doborât să fie aeronava de pasageri a companiei Malaysia Airlines, prăbuşită joi după-amiază în regiunea Doneţk.
La bordul Cursei MH17, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, se aflau 295 de pasageri şi membri ai echipajului.
UPDATE
<br>
UPDATE
Petro Poroşenko nu exclude posibilitatea ca avionul Boeing 777 să fi fost doborât

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, nu exclude posibilitatea ca avionul de pasageri prăbuşit în estul Ucrainei să fi fost doborât cu o rachetă.
"Nu poate fi exclusă posibilitatea ca avionul să fi fost doborât cu o rachetă", a declarat Poroşenko.
Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines avea la bord 280 de pasageri şi 15 membri ai echipajului. Aeronava zbura de la Amsterdam (Olanda) spre Kuala Lumpur (Malasia) şi s-a prăbuşit în regiunea ucraineană Doneţk, la circa 50 de kilometri de frontiera cu Rusia, într-o zonă în care mai multe aeronave au fost doborâte de separatişti proruşi.
Compania Malaysia Airlines a pierdut pe 8 martie un avion care zbura pe ruta Kuala Lumpur - Beijing. Resturile aeronavei care transporta 239 de pasageri şi membri ai echipajului nu au fost găsite.
UPDATE


                

9 comentarii:

  1. Da ! DIN PĂCATE , 126 sau făcut praf ! Iar restul cadavrelor vor putea fi identificate după ADN !

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, o previziune foarte exacta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate DAN ! Au murit atâtia oameni nevinovaţi ! Multumesc pentru aprecieri.

      Ștergere
    2. 126 nu apare inca !

      Ștergere
  3. Numerologie:
    Zborul se numea MH17, catastrofa s-a petrecut in ziua de 17 (iulie 2014), la ora 17 (ora olandei). iar avionul a fost dat in folosinta fix cu 17 ani in urma (17-07-1997).

    RăspundețiȘtergere
  4. s-a suparat bunul D-zeu pe noi

    RăspundețiȘtergere
  5. s-a suparat bunul D-zeu pe noi

    RăspundețiȘtergere