vineri, 18 iulie 2014

CLIPA ADEVĂRULUI ! AVIONUL NU A FOST DOBORÂT DE RACHETE LANSATE DE JOS !

      
                    Noapte de 17  spre  18  Iulie  2014, ora 1,50 !


Dragii mei, in astă noapte in timp ce imi făceam Rugaciunea , vad brusc cu ochii închişi, spre Est ,sus în înaltul Cerului , sub un Cer senin de ziua, văd AVIONUL  care a explodat în aer, căci nu pot spune ca a fost doborât de jos.
Avionul cu cei 295 de civili la bord , a explodat de la jumătatea din spate , la partea de deasupra.
Am auzit bubuitura extrem de puternică ,a Avionului.
In acest ,moment vad cu ochii inchişi ,  cum eram la Rugaciune, vad deasupra jumătăţii din spate a Avionului, Un Nor de fum alb dens, extrem de dens, pe toată suprafaţa jumătăţii din spate ,de deasupra  Avionului . Norul cuprindea toata jumatatea din spate a Avionului dar la partea de deasupra , şi nu la cea dedesupt.
Daca ceva, sau cineva, a provocat Explozia Avionului, atunci acest ceva sau cineva, se afla deasupra Avionului doborât. Norul de fum alb dens, era înalt de câtiva metri ,deasupra jumătăţii din spate a Avionului. 
                           
 Aşa arăta norul de fum alb, deasupra jumătătii din spate a avionului, precum in această poză, dar mult mai inalt.
 Deci dragilor, EXPLOZIA  a avut loc , deasupra jumătăţii din spate până la aripi ,a Avionului Malayezian în Ucraina.
RACHETA sau BOMBA ,a fost deasupra Avionului doborât şi nu a fost trasa de la PAMANT, ci de deasupra Avionului, sau din avion poate.
Intai mi s-a arătat, cum AVIONUL zbura linistit pe Cer, iar pe sub el, nu se vedea nicio miscare,nu era niciun alt avion, sau vreo RACHETA, trimisa de jos. Apoi , brusc a explodat deasupra , la jumătatea din spate a Avionului , după care Avionul s-a dezintegrat .
Partea din faţă a Avionului , a rămas întreaga acolo Sus in aer, ea s-a dezintegrat in aer, cand a luat foc după bubuitura asurzitoare. Mai mult nu am văzut in această noapte, după accidentul cumplit .
                             Cu dragoste si cu lacrimi, pentru cei care au murit în acest cumplit accident ,MARIA.

Update: Separatiştii PRO-RUŞI revendică DOBORÂREA avionului malayezian în Ucraina. 295 de oameni au murit VIDEO



Postat la: 17.07.2014 - 18:26 | Scris de: Radu Boeriu
0

UPDATE 21.50: Un prim bilanț al persoanelor aflate la bordul avionului Boeing 777 arată că printre cei 295 de pasageri se aflau în jur de 80 de copii. Dintre adulți erau 4 francezi, 23 americani, 71 olandezi și între 5 și 10 britanici.
 

Update: Separatiştii PRO-RUŞI revendică DOBORÂREA avionului malayezian în Ucraina. 295 de oameni au murit VIDEO



Postat la: 17.07.2014 - 18:26 | Scris de: Radu Boeriu
0

UPDATE 21.50: Un prim bilanț al persoanelor aflate la bordul avionului Boeing 777 arată că printre cei 295 de pasageri se aflau în jur de 80 de copii. Dintre adulți erau 4 francezi, 23 americani, 71 olandezi și între 5 și 10 britanici.

UPDATE CATASTROFA AERIANĂ: Peste 300 de cadavre ...

www.ziaruldeiasi.ro › EXTERNTranslate this page
3 hours ago - Un avion de pasageri malaysian având la bord 295 de pasageri, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera ...

UPDATE CATASTROFA AERIANĂ: Peste 300 de cadavre împrăştiate pe câmp (IMAGINI)

17.07.2014

- +
Un avion de pasageri malaysian având la bord 295 de pasageri, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia, afirmă surse citate de Reuters.
 mm

9 comentarii:

  1. Ramine de vazut ce va rezulta din analiza expertilor...
    E cam ciudat ,fiindca dvs spuneti ca nu a fost racheta ,iar separatistii zic ca l-ar fi doborit.
    Daca ziceti ca ar fi fost doborit de deasupra ,poate o fi fost un avion,dar tot cu racheta l-a doborit....
    Sa vedem ce se mai anunta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris ca nu a fost doborat de RACHETA LANSATA DE JOS ! Ci daca asa a fost cu racheta, a fost de deasupra avionului. Nu am exclus deloc RACHETA, dar nu de jos, ci de deasupra Avionului doborat.

      Ștergere
  2. Racheta a fost lansata de jos, urmariti posturile tv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doar supoziţii, nimic concret ! Se contrazic unii pe altii ! In final se va dovedi ca de deasupra Avionului a fost lansata Racheta.

      Ștergere
    2. Posturile TV spun intotdeauna adevarul/ As zice ca dimpotriva. Cum a fost cu distrugerea fostei Iugoslavii? Sarbii mancau copii musulmani pe paine, erau criminali de razboi iar musulmanii erau ingeri pe pamant. Dupa ce au facut praf aceasta tara, nu i-a mai interesat.
      Ca separatistii se lauda, asta e altceva- nu cred ca sunt condusi direct de Rusia pentru ca altfel, ar fi pus in fruntea lor un tip destept; cred mai degraba ca sunt o adunatura fericita sa fie "in frunte".
      Rusii NU AU NICI UN INTERES sa provoace o asemenea crima gratuita, dimpotriva, asta le face mult rau. Vestul in schimb si mai ales USA care ne-a facut carne de tun cu "scutul" antiracheta, da, cred ca doreste razboiul. Mai ales ca s-a format o coalitie importanta-Brazilia, Rusia, India,China, Republica Sud-Africana (BRICS) care se opune Bancii Mondiale, FMI-ului, etc. Parca mai era cineva in Romania care a facut la fel si a patit-o de Craciun. Cel mai probabil avionul a fost oarecum deviat de la ruta sa obisnuita, astfel ca sa fie mai veridica ipoteza terorista.

      Ștergere
    3. Si inca ceva-una dintre cutiile negre a fost dusa la Moscova; asa o fi; dar turnurile de control cu care era mereu in legatura avionul, ce au inregistrat? Ori, ce indicatii au dat pilotilor in privinta rutei?

      Ștergere
  3. interesanta e inreg. cu codul transmis prin radio la citeva min. dupa explozie...un semnal-codificat. Tehnologia e una performata , totusi...sa nu subestimam fortele desfasurate...puteau lovi oricum aeronava !

    RăspundețiȘtergere
  4. rachetele pot fii dirijate...chiar in viziunea dvs. nu e obligatoriu sa fii vazut o venind de jos...pot fii trasate directii clare unei astfel de rachete...putea veni la nivelul avionului dirrijata...eu nu exlud varianta de la sol. pare cea mai clara totusi...dar pot aparea surprize , cine stie ?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria Ghiorghiu18 iulie 2014, 22:12

    Eu nu am văzut RACHETA, ci am văzut cum jumătatea din spate a Avionului , de la aripi spre in spate, la partea de deasupra Avionului a avut loc O EXPLOZIE, care a ridicat un nor alb ca din fum, precum la furnalele care scot fum alb. Norul era extrem de dens ,era si lat, dar si înalt. Am auzit BUBUITURA puternica ca venind din interiorul jumatatii din spate a avionului., doar slabe glasuri care tipau , apoi aceasta jumatate din spate, s-a dezintegrat acolo sus, iar partea din faţă a Avionului venea cu botul în jos. Acestea le-am văzut ieri noapte, in timp ce ma rugam. Daca a fost RACHETA , atunci asta a fost trasa de jos, dar a ajuns deasupra Avionului. Avionul sus a explodat, deaupra lui. Nu a fost lovit in burta lui, ci in spatele lui deasupra. Cum si ce a produs aceasta EXPLOZIE , BUBUITURA, eu nu am vazut. Partea din spate, nu a mai apuca sa ia foc, pentru ca s-a dezintegrat. Partea din fata a luat foc in aer, si cand a cazut pe pamant
    focul s-a extins, cum era si firesc intr-o asemenea situatie dezastruoasa. Dumnezeu să-i ierte si sa-i odihneasca în Împărăţia SA.

    RăspundețiȘtergere