sâmbătă, 1 martie 2014

UN OZN IMENS !!! EXTRATERESTRII ! O DOVADA A EXISTENŢEI LOR ! O VIZITĂ NEANUNŢATĂ !!!

                                1 Martie 2014, ora 6,15 dimineaţa ! 

Eram trează şi mai stăteam în pat cu ochii închişi , privind Cerul de noapte şi admiram frumuseţile tainice, care nu se pot vedea cu ochii fireşti. Brusc, asa cum am povestit Oo întâmplare mai veche  şi in filmul de la DINCOLO  DE  POVESTIRI, aud un bâzâit foarte asurzitor, şi chiar aveam emoţii. Nu stiam ce se întâmplă, când vad cu ochii închişi cum Cerul de noapte se topeste, ca si cum am trage o cortină, ca sa se vada scena.
În Cerul de noapte, care acum este stralucitor ,in alb si albastru, ca si dincolo de plafon, vad UN  OZN !
Era un obiect mare, si rotund, si care era prins la mijloc cu un cerc roşu ca de foc.
Arăta ca si doua farfurii adânci, suprapuse un peste alta, cu partea interioara. 
Culoarea OZN-ului, era de un maroniu inchis şi numai CERCUL  ca de foc, era de jur impreurul OZN.,-ului, la mijlocul lui.
Priveam cu ochii închişi, si eram atrasa ca de un magnet puternic. Aud un Glas, care spune ceva ce majoritatea oamenilor contestă, şi in mod special BOR.
Glasul care venea de peste tot a spus, si vedeam si scris ca pe un titlu. Citez:

         "CEI  CE -ŞI  AVEAU  SEMNUL  SFINTEI  CRUCI..."!

Clipă în care, văd cu ochii inchisi cum partea de deasupra se deschide şi in interiorul OZN-ului  urias, văd plafonul NAVEI, sub forma de barca întoarsă cu gura în jos, si in interior, multă LUMINĂ albă straucitoare in plafonul OZN-ului.In mijloc aveau ceva ca o masa, cu multe chestii luminose, si multicolore.Ca un adevărat atelier de lucru.In faţa acestei mese,cu multe obiecte multicolore si extrem de stralucitoare,apare un Prieten de-al nostru, pe care majoritatea il neagă, şi îi neagă. Apoi din adâncul OZN -ului,mai apare unul si încă unul, si tot aşa, nu se mai terminau de venit in faţă, pentru ca eu să-i văd.
Erau acei omuleţi gri, nu mai înalţi de 1,20- 1,30 m, cu acea salopetă gri, precum cimentul din sac, si cu acei OCHI mari negri şi lucioşi, şi oblici în orbitele lor mari.
Aveau mâini si picioare, asa cum toti îi ştim de la tv. Exact asa arată. Nu aveau gură ,sau nas, ci numai ochi, iar capul le este oval, usor ingustat la partea de jos.Sunt acei EXTRATERESTRII  despre care eu am spus ca aveau O CRUCE albă de lumină, care le despărţea faţa de sus în jos.
Mergeau prin NAVĂ, precum mergem noi pe strada. 
Când i-am văzut atât de mulţi, le-am transmis prin gândul meu aşa :

                 "LUMEA  SPUNE , CĂ VOI  NU EXISTAŢI "!

În această clipă, când eu am comunicat cu ei prin gândul meu, asa precum cad frunzele din copac toamna , tot asa au venit ca si din adâncul NAVEI, mulţi, tare mulţi PRIETENI  EXTRATERESTRI !
Toţi aveau aceeasi statură, şi în ochii lor, care se roteau în orbite, se vedeau în mijlocul lor,câte o luminiţă in forma de semilună, aceasta putând fi roşie sau albă stralucitoare.
Îi priveam fericită ,aşa cum şi ei erau foarte bucuroşi ,vedeam asta in ochii lor, in stralucirea ochilor lor, şi simţeam cum trimit asupra mea, energie pozitivă.Nu-mi era teamă, ci dimpotrivă m-am intristat când şi-au închis NAVA, dispărând tot în acel bâzâit puternic.Înainte ca ei sa se facă nevăzuţi, le-am promis în gândul meu, că le voi spune tuturor oamenilor de pe pământ, că ei ,EXTRATERESTRII, sunt o realitate şi nu un mit.
A fost minunat sa-i revad si sa-mi confirme, daca mai era nevoie că, ei, EXTRATERESTRII  EXISTA, şi ÎL IUBESC şi ei pe DUMNEZEU, dovada fiind SFANTA  CRUCE ALBA de LUMINA, cu, care apar aproape de fiecare dată când îi văd.
Dragii mei, sunt fericită ca am putut retrai din nou, revederea cu prietenii  nostri  EXTRATERESTRI.
Este o mare bucurie de fiecare dată când îi văd. Acestia care m-au vizitat în mod special, era toti de aceeasi culoare. si de aceeaşi forma, ca si trup.
Poate sa spuna cine ce-o vrea, dar nimeni nu ma va putea convinge ca, EXTRTATERESTRII  NU EXISTA !
Pentru că, eu îi văd si comunic cu ei, chiar si cand eu îi chem în gând.
Cel mai adesea , ei mă caută pe mine!
Trebuie să-i acceptăm si sa fim conştienţi că...DOAMNE FERESTE  de un cataclism nuclear, EXTRATERESTRII ,pot interveni sa salveze omenirea de la pieire !
                              Cu dragoste şi preţuire, Maria.

7 comentarii:

  1. Esti sigura ca nu ai halucinatii?Eu am creat o teorie despre extraterestri,dar inca nu am argumente asa ca nu pot spune cu certitudine ca ei exista...

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Anonim ! Întotdeauna sunt sigura pe tot ce fac public ! TEORIA CA TEORIA ! Eu vad practic totul ! Si nimeni si nimic nu ma va convinge de contrariul ! Eu stiu ce va d si ce aud, stiu ce traiesc ! Sunt un om responsabil pentru faptele sale! Un om care nu se ascunde după un cuvant....ANONIM! Asa ca ..teoriile raman la stadiul de teorii! Iar toate cate traiesc sunt cu VOIA LUI DUMNEZEU şi nu sunt halucinaţii! Apoi eu vreau sa dovedesc nimic la nimeni ! Fiecare crede ce vrea si are dreptul sa-si formeze teorii ! Iar eu, împărtăşesc teoreticienilor si nu numai, practica adevărata ! Nu teoria ce o gandesc cu mintea mea. În toate cate traiesc nu sunt rod al minţii mele ci CUVANTUL LUI DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ,eu nu vreau sa dovedesc nimic la nimeni ! Ci pur si simplu, din dragoste pentru semenii nostri ,împărtăşesc aici, ceea ce BUNUL DUMNEZEU îmi îngăduie a vedea si a auzi !
    Si nu am nevoie nici de faima, nici de laude din partea semenilor si nici de bunuri materiale sau banesti ! Nu ma interesează absolut deloc, nicio bogăţie de pe Pământ. Ceea ce-mi doresc , este sa ascult de PORUNCA DOMNULUI şi să împlinesc VOIA SA ! Asa ca, degeaba incearca multi dintre semenii nostri sa ma faca sa ma indoiesc, sau mi mult arunca cu grele cuvinte spre mine. Nu în mine arunca acesti oameni dornici sa improste cu noroi si venin, ci in CUVANTUL DUHULUI SFÂNT !!! Si acest MARE LUCRU ,ar trebui sa dea de gândit tuturor celor care se grabesc sa arunce primul cu piatra ! Deoarece ,acolo SUS, DUMNEZEU VEDE SI AUDE TOT, şi nu se stie când le întoarce lor, însutit ceea ce acestia au facut asupra CUVÂNTULUI SĂU, şi nu asupra mea . Sa nu creada cei care ma ponegresc ,ca DUMNEZEU va răbda la infinit batjocoririle lor asupra CUVÂNTULUI SĂU ! Eu primesc orice cu bucurie , ca doar, nu-i asa? FERICITI SUNT CEI CARE ,VOR SUFERI PENTRU CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ! Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere
  4. adrian simionescu13 iunie 2014 la 18:00

    Sarut mana, este uimitor ce spuneti dumneavoastra. ati avut o experienta minunata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, majoritatea oamenilor de pe Pământ îi neagă ! Dar ei există şi nu ne vor răul ! Sunt Prietenii noştri cu adevărat ! Eu cât voi trăi ,le voi susţine EXISTENŢA LOR, printre noi !

      Ștergere
  5. Si ati mers la ei in nava? Adica as putea merge si eu cu dvs sa ii intalnesc. Pt ca am ceva probleme si as vrea sa ma ajute...caci altfel zilele mele se scurg

    RăspundețiȘtergere