marți, 4 martie 2014

MESAJUL MAICII DOMNULUI , PENTRU OMENIRE !

                            3 Februarie  2004 , ora 6,30 dimineaţa!

Eram trează şi stateam cu ochii  inchişi, admirând CERUL de noapte.
Mulţumeam în gândul meu,PREA  SFINTEI  TREIMI şi PREA  SFINTEI  NĂSCĂTOAREI de DUMNEZEU , pentru DARUL  DUMNEZEIESC ,pe care mi L-au dat ! Şi anume, acela de a vedea cele nevăzute si de a auzi cele neauzite.
Vedeam Cerul ca fiind albastru violet catifelat.Nu avea nici stele nici Lună.
Şi aşa cu ochii închişi stând, spuneam in gândul meu aşa :

              "Sărut Mâna ,Sfântă  Măicuţă !
                Sărut Mâna !

Brusc ,Cerul albastru violet se deschide ,precum am trage Cortina ca sa se vada pe scena.
În Cerul deschis, de culoare alb-bleu senin ca de oglindă, apare în carne şi oase, PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU,. 
Maica  Domnului, are veşmânt roşu --grena, combinat cu albastru 
catifelat, stă  în picioare în mărime naturală şi arată ,asa ca în SFINTELE  ICOANE !Este tânără si cu UN CHIP luminos, roziu si luminat ca de UN SOARE nevăzut.
MAICA  DOMNULUI, in Cerul din Cer, în vesmintele-i stralucitoare, cu chipul luminos şi privirea blândă, era cu faţa spre răsărit si mă privea zâmbindu-mi ca O MAMA A  LUI  DUMNEZEU ce este, si ca O  MAMĂ  A  OMENIRII . Şi aşa privindu-mă, de parcă ar fi fost foarte aproape de mine, mi-a spus :

                     "ŞI  AJUTAŢI - VĂ  ÎNTRE  VOI  "!
                                     AJUTAŢI - VĂ  ÎNTRE  VOI "!

După care ,Cerul s-a inchis la loc, iar eu vedeam din nou cu ochii închişi, Cerul albastru violet ca de noapte.
Dragii mei, rămân uimită când răsfoiesc în multele caiete adunate de 16 ani incoace si regasesc scrise CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, precum şi CUVÂNTUL  MAICII  DOMNULUI !
Am atâtea LUCRURI  FRUMOASE de scris....! Şi care nu sunt de la mine, ci numai de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT şi de la MAICA  DOMNULUI.
Cu adevărat, nu-mi ajunge restul vieţii mele, ca sa scriu toate câte sunt deja scrise in circa 200 caiete, si toate câte vor mai fi !
Pentru că BUNUL  DUMNEZEU  şi MĂICUŢA  DOMNULUI, îmi îngăduie a cunoaste din TAINELE  SALE, cu fiecare zi, cu fiecare noapte, cu fiecare ceas al zilei.
Maica DOMNULUI, a fost ridicată din MORMÂNTUL Ei, a fost ridicată cu tot cu sicriul Ei ca din argint ! Eu am văzut aceasta, si vă mărturisesc si vouă ! Să nu vă îndoiţi niciodată, absolut niciodată, că MAICA  DOMNULUI, nu ar exista, sau ca nu ar auzi RUGĂCIUNILE  noastre. Când voi da peste caietul in care am scris despre ridicarea SICRIULUI MAICII DOMNULUI, cu totul  la CERUL  SFÂNT, vă voi mărturisi  şi vouă dragilor, toate asa cum s-au petrecut !
Aşadar fraţii mei, sa ascultăm de MESAJUL  DIVIN  AL MAICII  LUI DUMNEZEU, care ne spune...

                    "ŞI  AJUTAŢI - VĂ  ÎNTRE  VOI "!
                            AJUTAŢI - VĂ  ÎNTRE  VOI !

                                  Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Un comentariu: