sâmbătă, 8 martie 2014

SUFLETELE CELOR DRAGI , SUB ARIPILE MAICII DOMNULUI !

                                     18 Septembrie  2008  , ora 0,15 !

Este ora când , eu încă imi fac Rugăciunea. 
În genunchi fiind, mă rog cu lacrimi la MAICA  DOMNULUI, şim nu contesc a-I mulţumi pentru toate câte mi-a dăruit si-mi dăruieste.
O rog pe Măicuţa  Domnului să aibă milă şi de sufletul mătuşii mele Ana, care a plecat intr-o lume mai buna ,in urmă cu doar 10 zile !
Mătuşica mea, se ruga mult MAICII  DOMNULUI, zi si noapte, si a trait 92 de ani.
Si iată că,în timp ce mă rugam la MAICA  DOMNULUI ,ochii mi se închid fără voia mea şi astfel văd cum ,Cerul nopţii fireşti dispare şi văd un alt Cer bleu senin si strălucitor ,ca de oglindă !
În acest Cer  O văd pe MAICA  DOMNULUI ,în veşminte roşii -grena,şi cu albastru catifelat, si care acoperea tot Cerul din Cer.
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU, cu vesminte roşii -grena si cu albastru catifelat,avea DOUĂ  ARIPI  imense, câr BOLTA CEREASCĂ. 
Aripile PREA SFINTEI NĂSCĂTOAREI  DE  DUMNEZEU, erau de culoarea vesmântului rosu-grena.
Precum closca cu pui ,care îşi primeste sub aripile sale, pe toti puiii ei ca să-i ocrotească, tot aşa şi MĂICUŢA  DOMNULUI, care acoperea cu TRUPUL Ei si cu ARIPILE  SALE  larg întinse, toată Bolta Cerească, a primit sub Aripile SALE, nemărginite ca si mărime,pe toate sufletele care au crezut în EA şi în PREA SCUMP FIUL Ei şi MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS !
Toate sufletele care s-au ridicat la Cer ,aveau trup si chip, ca si atunci când sunt în viaţă.
Toti acesti oameni, erau sub ARIPILE  MAICII DOMNULUI, atât de mulţi ,precum nisipul Mării.
Şi toti erau aliniaţi,ca si înălţime ! Nu era nimeni mai inalt sau mai scund cu vreun centimetru.
Şi văzând puzderia de lume sub ARIPILE  MAICII , mă gândeam la mătuşica mea, care plecase la Ceruri, în urmă cu doar 10 zile.
La gândul meu, MAICA  DOMNULUI îmi implineste dorinţa şi o văd pe Mătuşica mea, chiar la subţioara Ei, sub Aripa SA , si care era doar cu un cap mai inaltă decât toate sufletele.
Măicuţa Domnului a făcut O MINUNE si a făcut în asa fel încât ,să o văd pe Mătuşica mea,si a ridicat-o doar cu un cap mai mult decât toti ceilalti aliniati la milimetru. 
Era fericită si zâmbitoare si mai tânără cu vreo 50 de ani.
Minunat de frumos era, ca sa vad Cerul bleu senin si stralucitor, pe MAICA  DOMNULUI  cu ARIPILE  întinse si pe toate sufletele ce au crezut în EA, sub Aripile  minunate si tămăduitoare ale Ei.
Să ne rugăm fraţilor si noi MAICII  DOMNULUI, ca atunci când vom pleca din astă viaţă grabnic trecătoare, sa ne primească si pe noi sub ARIPILE  SALE ocrotitoare.
Să ne rugăm şi Mântuitorului  HRISTOS , ca să ne ierte păcatele noastre şi să ne mântuiască sufletul.
Sa nu uitam că, mântuirea sufletului nostru, o dobândim numai mergând la Sfânta Biserică,măcar în zilele de Sfântă  Sărbătoare.
                              Cu dragoste si preţuire, Maria.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu