joi, 6 martie 2014

MINUNEA DIN SFÂNTA BISERICĂ !

                                     5 Martie 2014, ora 18,40 seara !

Eram  la Sfânta Biserică in seara aceasta , şi se citea partea a treia din CANONUL  CEL  MARE , A  SFÂNTULUI  ANDREI CRITEANU!
Daca aveţi de unde sa va cumpărati această Cărticică , v-o recomand cu toata dragostea. Este spre indreptarea noastra; este UN CANON DE  POCAINŢĂ !
Şi ,în timp ce Părintele citea din CANONUL  CEL  MARE AL SFANTULUI  ANDREI CRITEANU , eu fiind în strană dând răspunsurile alături de Dascăl, am văzut într-o clipă cu ochii deschişi de astădată, cum în Strana din stânga ,cum stăm în SFANTA  BISERICĂ, chiar deasupra ferestrei,  s-a petrecut O MINUNE.
Sus pe peretele pictat care reprezintă ÎNVIEREA  DOMNULUI ,  a treia zi după ce a fost inmormantat  unde ne este reprezentat Mormântul, având pe el două lespezi de piatra, greu de urnit, dar şi doi ÎNGERI  sunt arătaţi aici, cum ia fiecare câte o lespede de piatra in braţe , în timp ce MÂNTUITORUL, în veşminte albe ca lumina,  iese din Mormânt ,deasupra  Mormântului .
Deci, aici în acest loc, s-a petrecut O MARE  MINUNE !
Văd într-o clipită cum, deasupra MÂNTUITORULUI, de la umărul stâng, pe deasupra capului si acoperind umărul drept,a apărut din senin ,O  LUMINĂ  albă, orbitor de strălucitoare si lată de circa două palme .
Totul arăta, ca O  JUMĂTATE  DE SOARE  ALB,  dar un SOARE cât patru Sori la un loc, si rupt în jumătate, apoi aşezat cu partea secţionată , spre IISUS HRISTOS.
Cum a apărut această LUMINĂ albă, orbitor de stralucitoare, TREI  rânduri de Stele aurii stralucitoare, şi-au făcut aparitia în Lumina albă, au pulsat de trei ori si au dispărut ca prin topire.
Totul era stralucire şi bucurie nemăsurată pentru mine, căci numai eu vedeam.
Dragii mei, stim cu toţii că suntem în SFANTUL POST ,al PĂTIMIRILOR  DOMNULUI  NOSTRU  IISUS  HRISTOS . Şi asteptăm cu dragoste neţărmuită, ÎNVIEREA  DOMNULUI, prin post si Rugăciune, prin fapte de milostenie, prin a merge la SFÂNTA  BISERICĂ, la slujba SFINTEI  şi DUMNEZEIESTII LITURGHII, prin a ne mărturisi păcatele la Părintele  duhovnic , ca apoi să ne invrednicim, a primi SFANTA  şi Dumnezeiasca ÎMPĂRTĂŞANIE.
In seara aceasta ,MÂNTUITORUL ne-a arătat nouă, prin mine păcătoasa şi nevrednica, cât de minunată şi dumnezeiesc de frumoasa, a fost ÎNVIEREA  SA, a treia zi după Scripturi.
Să nădăjduim în BUNUL DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, şi sa incercam dragilor, sa fim mai buni si mai iertători cu cei ce ne greşesc nouă. Căci şi BUNUL DUMNEZEU ne iarta nouă, atunci cand ÎL rugăm în Rugăciunea  TATĂL  NOSTRU....."ŞI NE IARTĂ  NOUĂ  GRESALELOR  NOASTRE, PRECUM SI NOI  IERTĂM GRESIŢIOR  NOSTRI "!
                                      Cu dragoste si preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu