duminică, 2 martie 2014

ASTĂZI , BUCURIE MARE S -A FĂCUT !

                                      2 Martie 2014, ora 7,10 dimineaţa !

Abia mă trezisem, dar mai stăteam în pat cu ochii închişi, şi admiram Cerul ca de noapte, în care vedeam multe TAINE nevăzute cu ochiul liber, despre care am scris şi scriu mereu.
Spre surprinderea mea, aud un Glas tare fericit, care exclamă pur si simplu :
                 "Un anunţ important !
                   Astăzi  Bucurie  S-a făcut....."!

Şi ceea ce am auzit de a răsunat şi Cerul şi Pământul, mi-a apărut si scris în faţa ochilor închişi, scris cu litere mici de tipar, aurii in noapte si subliniate cu roşu.
Dragilor,nu ştiu unde S-a făcut această Bucurie imensa, dar cu siguranţă vom auzi şi noi, si ne vom putea bucura de această BUCURIE, ce ne-a fost adusă la cunoştinţă, ca un anunţ important.
Eu abia astept, sa primesc din nou,alte informaţii din Cerul sfânt.
Puţin mai târziu ,m-am bucurat enorm, de Glasul care striga aşa :

                "Născătoare de Dumnezeu !
                 Născătoare  de Dumnezeu !

Clipă în care, imi apare în faţa ochilor închişi , O SFÂNTĂ  ICOANĂ, in care era MAICA  DOMNULUI, cu veşmânt roşu,catifelat şi stralucitor de lumină, cu Pruncul IIsus pe braţul drept, şi care avea la partea stângă sus, a ICOANEI SFINTE, u buchet mare de flori roşii de tot felul, cu multe frunze verzi la codiţe.
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, era tare fericită în SFÂNTA  ICOANA ,iar CHIPUL Ei a prins viaţă, şi zâmbea bucuroasă, văzând cât de frumoasă Îi era ICOANA împodobită cu flori dumnezeiesti de frumoase.
Ochii MAICII  SFINTE, s-au întors spre stânga Ei, si privea extrem de fericită la florile multicolore, cu preponderenţă roşii, ce împodobea dumnezeiesc de frumos, Sfanta  Icoană.
Şi aud din nou, un Glas puternic, care ne spune ceva tare impresionant:
                        "Iubiţi călători !
                          În pântecele noastre , mai întâi şi mai întăi, poposeşte  şi binefăcătoarea.."!

Şi în următoarea clipă, totul dispare ca un abur.
Dragii mei, ştim cu toţii cine este BINEFĂCĂTOAREA  noastra ! Este MAICA  DOMNULUI, care se roagă în genunchi pentru noi, pentru iertarea păcatelor noastre ,pentru mântuirea sufletului nostru.
Şi noi să ne rugăm MAICII  LUI  DUMNEZEU, si să-I aducem mulţumire ,pentru toate câte ne-a dăruit si ne dăruieşte nouă tuturor. De mâine 3 Martie 2014 ,începe SFÂNTUL  POST, al PĂTIMIRILOR  DOMNULUI, şi ar fi minunat pentru sufletul nostru ,să încercăm şi noi să postim din DRAGOSTE, şi nu din interesul de a mai slăbi ,ca să arătăm bine. Acesta nu este Post .
Atunci cand postim, trebuie sa imbinăm POSTUL cu Rugăciunea, cu faptele bune, cu milostenia. Numai astfel ne vom putea aduna comori în Cer, pe care le vom găsi 100%, atunci când vom părăsi această lume.
                               Cu dragoste şi preţuire, MARIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu