sâmbătă, 6 aprilie 2013

OCHII MAICII DOMNULUI ,SI LACRIMILE MANTUITORULUI HRISTOS !

                                                   7 FEBRUARIE 2005, ora 22,30 !

Ma aflam in camera mea, si ma rugam, la PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, si dintr-odata, vad cu ochii deschisi,de astadata, vad cum , OCHII MAICUTEI, din SFANTA ICOANA,incep a clipi, si a se roti incontinu.
Vazand aceasta MARE MINUNE, asa cum stateam in genunchi, am inceput sa plang, de fericire.
Intr-o clipita, OCHIUL DREPT, al MAICII DOMNULUI, se inchide, si ramane inchis, geana pe geana, in timp ce, OCHIUL stang, era deschis.
In clipa urmatoare, OCHIUL DREPT, al MAICUTEI, se redeschide, si priveste in SUS, la FIUL Ei, mult PREA IUBIT, care era in SFANTA ICOANA, de deasupra ICOANEI, in care era,MAICA DOMNULUI..
In momentul in care, MAICA DOMNULUI, din SFANTA ICOANA, SI-a ridicat privirea spre FIUL Ei,  MANTUITORUL HRISTOS, a prins VIATA, in SFANTA ICOANA a SA, si din OCHII SAI, SENINI SI PREA SFINTITI, CURG ,SIRURI DE LACRIMI, alb-argintii stralucitoare( precum bobitele de roua, erau LACRIMILE LUI IISUS).
Si vad, cum MANA TATALUI CERESC, din SFANTA ICOANA, A SFINTEI TREIMI, MANA SA DREAPTA, cum se indreapta,inspre PAMANT (si spre mine), ca si SEMN de BINECUVANTARE !
             Dimineata in zori, ma trezesc, ca la un soc, de curent electric, si astfel, vad cu ochii inchisi, cum O FORTA ,nevazuta, imi aduce in fata ochilor, O CARTE SFANTA, precum CEASLOVUL, si-mi spune sa citesc. Eu, incep a citi, cu GLAS tare asa:
                                  "UMBRA POETULUI, ESTE, OM VAZUT ,LA CER !
                                  EL, SE VA SUI, FERICIT, IN CELE NOUA VIETI "!
Fratilor, sa va suiti si voi, fericiti, pe SCARA MANTUIRII, prin RUGACIUNE CURATA , prin DRAGOSTE si MILOSTENIE!
                                                    Cu dragoste,
                                                                        Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu