luni, 1 aprilie 2013

EXTRATERESTRII, NE VIZITEAZA ,CEL MAI DES, CAND ,CERUL DE NOAPTE, ESTE ,FARA DE STELE !

                                                 16 IANUARIE 2009 !

Eram la birou si scriam, cand brusc, vad cu ochii inchisi, UN CER DE NOAPTE, fara de stele si fara de Luna.
Pe CERUL de noapte, inspre NORD, pe albastrul violet, al CERULUI, vad,  DOUA OZN - uri.
Unul, sub forma ovala, ca un NOR, ce era albastru stralucitor, la interior, si cu margine, cu lumini ca de soare. Al doilea OZN, era sub forma de inima, cu mijloc ,albastru stralucitor, in conjurat, tot de auriu, stralucitor, ca de Soare.
Ambele OZN -uri, erau foarte aproape de Pamant, cum ar fi ,un bloc, cu 20 etaje. OZN-ul oval, era deasupra OZN-ului sub forma de inima. Cel mai mare, era OZN-ul sub forma de inima, si LUMINA AURIE, era precum straluceste vara, SOARELE pe CER.
In jurul celor, doua OZN-uri, pluteau, se balansau, mai multe capete,de EXTRATERESTRI, albe , de lumina densa, cu ochii mari, luciosi si negri, oblici, care se roteau ,in orbitele lor mari, foarte repede. Aceste capete, ovale, ale EXTRATERESTRILOR, erau prinse, in LUMINA albastra si aurie, ca intr-o panza de paianjen, asa se balansau.
OZN-urile, pluteau pe loc, in noapte, foarte aproape de Pamant, de parca, ar fi venit, in recunoastere.
Dragii mei, EXTRATERESTRII, exista ! Incercati si voi, sa va faceti timp, macar 30 minute, cand CERUL , nu are stele si nici Luna, si priviti,fara intrerupere ,cu mare atentie CERUL noptii. Veti fi uimiti, de cate veti descoperi .
                             Cu dragoste,
                                                  Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu