vineri, 5 aprilie 2013

O FARAMITA DIN , CE NU STITI , DESPRE MINE ! IN ORICE CLIPA, DACA VA FI NEVOIE, POT DOVEDI...PENTRU CEI CARE NU CRED ,IN CELE CATE SCRIU EU, CA VAD CU OCHII INCHISI, ORICE OBIECT, SI MERG DIRECT LA EL !

                                                         FRATILOR !
Pentru  toti cei care se indoiesc, de cele cate scriu, am  curajul, sa ma supun, la toate investigatiile necesare,ca sa dovedesc ca, eu, intr-adevar, vad cu ochii inchisi, toate cate scriu, si aud cu adevarat ,CUVANTUL LUI DUMNEZEU , pe care, IL scriu aici, pentru ca, toti cei care cred, sa se intareasca in CREDINTA, iar cei care se indoiesc, sau nu cred, sa revina la CREDINTA !
Astazi, in timp ce ma rugam, am inchis ochii, si vedeam, SFINTELE ICOANE, de pe peretele din camera mea, (vreo 40 la numar), pe toate, intr-o LUMINA ALBA , la inceput, apoi, intr-O LUMINA AURIE, ca de SOARE, LUMINA care, pulsa, izvora din SFINTELE ICOANE.
Mi-am pus in gand, sa pun degetul, pe MANA MANTUITORULUI, asa cu ochii inchisi, si ,am mers cu degetul pe SFANTA ICOANA, pana cand, la un moment dat, O LUMINA alba, mi-a aparut, in ochii inchisi, si pulsa. Am deschis ochii, si cand, am privit, unde ma oprisem cu degetul, era exact, pe MANA LUI IISUS. Apoi, am mai incercat in acelasi mod, si pe alte SFINTE ICOANE, si unde-mi doream, sa ating cu degetul, SFANTA ICOANA, asa cu ochii inchisi, plimbam degetul pe SFANTA ICOANA, si cand aparea, LUMINA in ochii mei inchisi, ma opream cu degetul acolo, unde eram, la aparitia LUMINII, deschideam ochii, si ramaneam si eu, uluita, pur si simplu, ca eram cu degetul pe ceea ce gandisem.(pe picioare, ochi, urechi, mana, lumanare, pe tot, ce s-ar putea vedea, pe O SFANTA ICOANA).
V-am spus toate acestea, nu spre lauda, ci, pentru , ca sa va convingeti, ca nu am nimic de ascuns, si ca ma supun,  oricaror investigatii, de orice fel, astfel, voi spulbera indoiala, si voi inchide gura, celor, care ma trimit, la psihiatru.
                Cand ma rog, in camera mea, in genunchi fiind, SFINTELE ICOANE, de pe perete, LE VAD, cum prind viata, si sunt inconjurate de LUMINI ORBITOR de stralucitoare, predominand, albul si auriul.
LUMINI, care invaluie SFINTELE ICOANE, apoi sub forma de raze, ajung, pana la mine, pana in ochii mei, care le atrage, ca un magnet. La fel, iese si din ochii mei, LUMINI, care vin din SFINTELE ICOANE, si care se duc, in SFINTELE ICOANE.
Cand porneste,frigiderul, sau aprind lumina in casa, in ochii mei, inchisi sau deschisi, are loc, O STRAFULGERARE, O LUMINA alb-albastra violet, imi apare in fata, si vad CERUL, cu tot ce este nevazut cu ochii firesti.
Mult, foarte mult, as putea sa va spun despre mine, ca sa ma cunoasteti, catusi de putin, si sa nu va mai indoiti, de toate cate scriu. Dar,mai las si pe alta data, nu-i asa?
                            Cu dragoste si pretuire,
                                                                Maria

2 comentarii:

  1. Eu sincer chiar sunt curioasă să aflu mai multe despre dumneavoastra. Nu mă îndoiesc de ceea ce scrieţi si nu o voi face vreodată, dar chiar aş vrea să aflu mai multe. Si cred ca si alţi oameni îşi doresc să afle, dar nu au curajul să o spună.

    RăspundețiȘtergere
  2. FRATILOR, dragi ! Nu va sfiiti ! Scrieti-mi ! Sunt si eu, un suflet..pacatos ! Sunt un om, ca si voi toti ! Dar,cu VOIA LUI DUMNEZEU, am gustat din DRAGOSTEA SFANTA SI PREA CURATA A MANTUITORULUI HRISTOS, si de-atunci, nu ma mai pot lipsi, de aceasta DRAGOSTE DUMNEZEIASCA!
    Credeti-ma ! Nimic nu este mai de pret, decat DULCEATA DRAGOSTEI LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI !Toate celelalte, sunt ca ..apa care trece, sau ca...frunza,care zboara in vant.
    Astept cu mult drag, sa-mi scrieti, absolut despre orice doriti.Madalina, pe blog, am pus si adresa mea de mail, ;scrie-mi ,oricand doresti,m-as bucura mult.
    Cu multa pretuire, Maria.

    RăspundețiȘtergere