sâmbătă, 15 august 2020

UN INCENDIU URIAS SAU O EXPLOZIE CU MULT FUM !


                                                            15 August 2020,ora 4,44!

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi aduce in faţa ochilor mei inchisi,o imagine vie,o imagine de cosmar.
Vedeam dragii mei,vedeam inspre Sud la mare distanta de mine,trei locuri unul langa altul,din care ieseau un fum dens si inalt pana aproape la Cer.
Asa:
        Risc major de EXPLOZIE pe petrolierul în flăcări din largul ... Risc major de EXPLOZIE pe petrolierul în flăcări din largul ... Risc major de EXPLOZIE pe petrolierul în flăcări din largul ...  .
Nu vedeam ce arde sau ,posibil ce explodase inspre Sud,dar vedeam 3 locuri unul langa celalalt, din care ieseau valuri de fum dens si inalt.Era inspaimantator ceea ce vedeam.
Dragii mei,din nefericire,vom auzi de un asemenea incendiu sau explozie ,oricum ceva urias care nu va trece neobservat.Nu ne ramane decat,ca sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca nu cumva sa moara si oameni,intr-o asemenea tragedie uriasa.
Sa nu uitam fratilor, ca sa multumim Domnului si Maicii Domnului ,pentru fiecare zi pe care o traim alaturi de cei dragi,pentru aerul pe care il respiram, pentru apa pe care o bem, pentru painea zilnica,pentru viata pe care am primit-o in DAR de la Bunul Dumnezeu!
                                                        Cu dragoste,Maria.                             

8 comentarii:

  1. Doamna Maria Ghiorghiu,

    Asa cum spuneam lunile anterioare, observ ca multi nu apreciaza si nici nu aprofundeaza continutul mesajelor transmise de dumneavoastra, ci sunt interesati sa dea doar un raspuns sau o interpretare generala sau de actualitate.

    Astfel, ma vad nevoit sa reamintesc faptul că toate masurile care guvernele le iau in această perioada sunt doar un

    EXERCITIU/APLICATIE CONJUNCTURALA

    in vederea analizarii capacitatii de reactie a instituțiilor din fiecare tara, pentru ceea ce va urma in 2026 cand asteroidul va lovi pamantul.

    Revin cu completari pentru a se intelege de ce se iau aceste masuri.

    Toate guvernele stiu acest aspect si fiecare iau masuri din timp in functie de posibilități si de interes.

    Totusi, am sa mentionez ca acest asteroid se stie ca va pica in zona exacta a hotarului intre Iran si Turcia, la nord de Irak și Siria, precum si la sud de Armenia.

    Deoarece raza totala de distrugere a asteroidului este de 1000km, tarile din zona trimit o parte din cetatenii lor in Europa si Oman, bineînțeles ca sub pretextul ca acolo este razboi. (de mentionat este faptul ca in acea zona este razboi mereu, de sute de ani)

    Deci, au stabilit ca migratia sa fie in principal către Europa. Si va continua progresiv prin intelegerea intre tari. La schimb se oferă petrol___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar de ar fi adevarat ca ne loveste asteroidul,nu se poate calcula precis unde loveste. In cartea Profetia de pe Thiaoouba( se poate descarca de pe net- nu e fictiune,e un mesaj de la ET pusi de Dumnezeu sa aibe grija de umanitatile slab evoluate) este descrisa istoria Terrei,lovita la un moment dat de un asteroid ce a distrus o civilizatie mai avansata decit cea actuala si care a calculat gresit ziua impactului(erau pregatiti sa lanseze in spatiu 400 nave cu oameni tineri si inteligenti- nu politicieni,cum ar fi daca s-ar intimpla acum)

      Ștergere
    2. Ai cei ai cu asteroidul dar nu te-ai gindit ca poti sa te inseli si poate sa nu fie adevarat,apropo tiam vazut comentariile,asa ca gindeste bine sa faci asemnea afirmatii,uite ce iti propun eu ia exemplu de la soareci sau alte animale care au un simnt mult mai dezvoltat ca la oameni cind simnt cu aproximativ cu 2 saptamani sau chiar o luna ca va venii un dezastru.

      Ștergere
  2. https://www.romaniatv.net/un-lautar-a-murit-in-timp-ce-facea-live-pe-facebook-masina-lovita-in-plin-de-tren_533455.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi se sarbatoreste Ziua Martiriului pentru credinta crestina a sfintilor Brincoveni.
    In medie in fiecare zi sint omoriti 8 crestini pentru credinta lor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vor aprinde luminile la World Trade Center. Au fost 3 explozii.
    Multi si-au pierdut credinta in 2001.
    Este ora 12:00.
    Multumesc Doamne pentru o noua zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi praznuim pe Sfintii Martiri Brancoveni, pilda de martirisire a dreptei credinte! Oare le vom putea urma atunci cand ni se va cere sa lepadam ale lumii? Oare acum punem mantuirea sufletelor noastre mai presus de confortul vietii post-moderne?

    RăspundețiȘtergere
  6. A murit fratele presedintelui. Tocmai cautam ceva despre 9/11.
    Si gasisem.
    Dar am pierdut din vedere ca acesta era internat grav bolnav si ca presedintele s-a dus sa-l viziteze. Acum vreau-nu vreau, trebuie sa arat compasiune unei persoane care toata viata a fost marcata de rautatile tatalui lor. Niciodata banii nu vin fara blesteme. De durere esti amortit ca nu mai simti omeneste. Si atunci faci demoni inauntru carora le place orice prin ce trece creierul.
    Nu exista demon care sa nu fie invins de Domnul Iisus in marea Sa dragoste ce are pentru oameni.
    In 2 minute slujba. Ramaneti cuminti si nu va implicati!

    RăspundețiȘtergere