sâmbătă, 1 august 2020

SANA ! S -A ADEVERIT ! SANA AJUTA LA COMBATEREA CORONAVIRUSLUI !!!


                                                         Dragii mei,
Ţin sa va multumesc din inima tuturor celor care ,mi-ati reamintit de articolul cu iaurtul Sana care ,ajuta la combaterea noului coronavirus,articol pe care l-am scris la 1 Martie 2020.
Multumesc mult si dnei Dorina din aceasta seara,care m-a ajutat ca sa gasesc materialul cu si despre Sana.
Chiar daca este in Italiana,eu am incercat sa traduc cu Google.Nu stiu cat e de corect tradus,dar se intelege perfect rolul iaurtului Sana in combaterea Coronavirusului.Oare mai lasam loc indoielii,cu privire la toate cate scriu aici,de la Duhul Cel Prea Sfant?
Vreau sa va spun ca,de cand cu Pandemia aceasta si eu am consumat foarte mult iaurt din toate categoriile nu numai Sana,iar pana acum,multumesc Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sunt bine atat eu cat si familia mea.
Dar iata articolul meu, din 1 martie 2020:

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

Rezultate Căutare

Rezultate de pe we

SANA ??? SANA NE ŢINE DEPARTE DE GRIPĂ - Dumnezeu ...


1 mar. 2020 - Iata dragii mei, daca vrem sa stam departe de gripa, pe langa masurile date de Ministerul Sanatatii,ar fi minunat daca am consuma si SANA!

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

Rezultate Căutare

Rezultate de pe we

                                   1 Martie 2020,ora 6,22 !
                              Dragii mei, 

                            Imagini pentru martisor.
                                                      Imagini pentru martisor.

LA  MULTI  ANI de MARTISOR si sa aveti o Primavara frumoasa in inima
 si-n suflet !

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

            Dragilor, astazi dimineata am primit un Mesaj foarte interesant si plin de speranta.Iata ce spunea un glas :
                           "Sana ! Sana este un extraordinar extract.....(aici ,mai urmau circa 2 cuvinte,dar nu le-am inteles).
Apoi glasul continua:
                       Şi-ar spulbera toate tipurile de culturi....(si iarasi ultimele 2-3 cuvinte nu le-am auzit bine).
Iata dragii mei, daca vrem sa stam departe de gripa, pe langa masurile date de Ministerul Sanatatii,ar fi minunat daca am consuma si SANA!
Ce spuneti? Oare asa o fi?Oare este vorba despre acest Coronavirus? Atat de simplu sa fie ?
Astept cu drag si raspunsurile voastre!
                                                     Cu dragoste,Maria.                                 

Iata si articolul in Italiana:

Covid, da proteina del latte un aiuto per combattere il virus: lattoferrina protegge il sistema immunitario.

Tuesday 28 July 2020

Covid, da proteina del latte un aiuto per combattere il virus: lattoferrina protegge il sistema immunitario
Si chiama lattoferrina e può aiutare la notta al Covid-19. Una proteina del latte che rappresenta una barriera naturale, un aiuto al nostro sistema immunitario che potrebbe essere un'arma in più per combattere il nuovo coronavirus.

Proteina anti virus


La speranza arriva da uno studio condotto dagli atenei di Tor Vergata e Sapienza di Roma, pubblicato sulla rivista 'International Journal of Molecular Sciences', che ha osservato gli effetti dell'assunzione sotto forma di gocce della lattoferrina nei pazienti positivi ricoverati nel reparto Covid del Policlinico di Tor Vergata. La lattoferrina, è una glicoproteina presente nel latte e in particolare in quello materno, ed è nota già da alcuni decenni per le sue qualità antibatteriche e antivirali.
«Con questo studio volevamo osservare se i tempi di guarigione nei pazienti infetti si accorciavano grazie alla somministrazione della proteina», spiega uno degli autori del lavoro, Stefano Di Girolamo, responsabile dell'unità di Otorinolaringoiatria del Policlinico Tor Vergata Centro Covid 4 Roma, docente di Otorinolaringoiatria dell'università di Tor Vergata. La sperimentazione partita a maggio è tuttora in corso ed ha coinvolto fino ad oggi quasi 50 pazienti positivi, in gran parte medici e infermieri, che hanno visto scomparire i sintomi dopo dieci giorni e sono risultati negativi dopo altri dieci. 
La ricerca è nata dalla osservazione del basso numero di bambini e lattanti contagiati dal virus e dall'ipotesi che la ragione sia l'assunzione di lattoferrina attraverso l'alimentazione. «Non essendo un farmaco ma un nutraceutico - aggiunge il professor Di Girolamo - la lattoferrina non ha controindicazioni. È una sostanza che facilita l'azione immunologica, da sola non può sconfiggere il virus ma è capace di rendergli l'ambiente meno ospitale. Dal punto di vista clinico i risultati finora sono molto incoraggianti ma abbiamo bisogno di continuare per avere dei dati statistici ed evidenze ulteriori. Scopo del nostro lavoro sarà verificare inoltre la funzione preventiva della proteina nel resto della popolazione, in particolare nei soggetti che sono venuti in contatto con pazienti infetti».
Ultimo aggiornamento: 13:28© RIPRODUZIONE RISERVATAIata si traducerea cu google:Covid, din proteine ​​din lapte un ajutor pentru combaterea virusului: lactoferrina protejează sistemul imunitar. SĂNĂTATE> CERCETARE Marți 28 iulie 2020 2,1 mii Covid, din proteine ​​din lapte un ajutor pentru combaterea virusului: lactoferrina protejează sistemul imunitar! Se numește lactoferină și poate ajuta la Covid-19. O proteină din lapte care reprezintă o barieră naturală, un ajutor pentru sistemul nostru imunitar care ar putea fi o armă suplimentară pentru combaterea noului coronavirus. Coronavirus, studiu privind imunitatea copiilor: secretul este lactoferina. Iată proteina care poate conține infecția Virus, cazul pakistanez: în Italia pot încă să intre, dar este un boom al persoanelor infectate Proteină anti-virus Hope vine dintr-un studiu realizat de universitățile Tor Vergata și Sapienza din Roma, publicat în revista „Jurnalul Internațional al Științelor Moleculare”, care a observat efectele luării lactoferinei sub formă de picături la pacienții pozitivi spitalizați în departamentul Covid al Policlinico din Tor Vergata. Lactoferrina este o glicoproteină prezentă în lapte și în special în laptele matern și este cunoscută de câteva decenii pentru calitățile sale antibacteriene și antivirale.
„Cu acest studiu am dorit să observăm dacă timpul de vindecare la pacienții infectați a fost redus datorită administrării proteinei”, explică unul dintre autorii lucrării, Ștefano Di Girolamo, șeful unității de ORL, Centrul Policlinico Tor Vergata Covid 4 Roma, profesor de Otolaringologie al Universității Tor Vergata. Procesul început în luna mai este încă în desfășurare și a implicat până în prezent aproape 50 de pacienți pozitivi, în mare parte medici și asistente, care au văzut că simptomele dispar după zece zile și s-au dovedit negative după alte zece. Cercetarea a luat naștere din observarea numărului redus de copii și sugari infectați de virus și din ipoteza că motivul este aportul de lactoferină prin nutriție. „Nefiind un medicament, ci un nutraceutic - adaugă profesorul Di Girolamo - lactoferrina nu are contraindicații. Este o substanță care facilitează acțiunea imunologică, singură nu poate învinge virusul, dar este capabilă să facă mediul mai puțin ospitalier. Din punct de vedere clinic, rezultatele de până acum sunt foarte încurajatoare, dar trebuie să avem în continuare date statistice și dovezi suplimentare. Scopul activității noastre va fi și verificarea funcției preventive a proteinei în restul populației, în special la subiecții care au intrat în contact cu pacienții infectați ". Ultima actualizare: 13:28 © REPRODUCERE REZERVATĂ

17 comentarii:

  1. Daca-i buna ciorba,bun si laptele,deci nu e pandemie,e foamete

    RăspundețiȘtergere
  2. un iaurt nu poate combate virusurile-daca ai imunitatea scazuta si boli cronice te poti infecta mai usor -DOMNUL IISUS SI MAICA DOMNULUI SA NE APERE

    RăspundețiȘtergere
  3. Lactatele scad inflamatiile datorat Lactoferinei,maxima in colostru primul lapte de la mama sau bovine,
    Lactoferina leaga fierul si multe minerale inlatura anemie bebelusi,creste sistemul imunitar si reduce si cancerul si reduce speciile oxidative ROS crescute urmare a luptei Leucocitelor cu virusii si microbii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. pt craciun-minunea nu se produce peste noapte in cazul covid 19=pansament la picior de lemn-trebuie sa treaca ani sa se produca imunizarea !

    RăspundețiȘtergere
  5. domn doftor Craciun e mult mai simplu
    Laptele este antitoxic adica reduce simptomele gazarii cu Kiltox, gazele pe care le imprastie masinile mari cu burlanele alea, gaze asa zis impotriva tantarilor sau imp. covid 1684, denumirea corecta a ,,virusului''
    Gazele plus apa plata plus altele sant cele care imbolnavesc si omoara oamenii nimic altceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa plata de ce?!

      Ștergere
    2. E vechi din 1684?

      Ștergere
    3. Pentru ca si apa plata ai otravita si multe ape asa zis minerale in special de la chemtrailisurile de toate zilele de opt ani incoace.

      Ștergere
  6. rectificare 1984 nu 1964 este denumirea
    Apa plata are doua calitati, primo sta in plastic care parca nici pungi nu mai e voie,
    secundo este apa fiarta dezoxigenata, moarta .. asemanatoare mastilor, care in opinia sata care dau legi cred ei ca diminueaza apropierea de Dumnezeu ca si tatuajele de ex.
    ca si distantarea fizica, adica neiubirea aproapelui !
    E greu pentru unii cu mii de ani in urma...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da', ce? Tu nu poti iubi decat lipit de aproape? Daca aproapele e departe de tine, in alta tara, nu-l mai iubesti pentru ca e distanțat fizic?
      Asa, nici de Dumnezeu nu stai lipit fizic. Si tot il iubesti, chiar daca nu este acel moș cu barba din imaginația unora.

      Ștergere
    2. Tu 20.49 esti un om normal care intelege cum e,
      eu vorbeam de cei care trag sforile, astia-s tai-tai vorba celui care posteaza pe aici cu tai taiul...
      Despre Dumnezeu ar trebui sa vorbesti mai rar si sa te gandesti mai mult; lasa capcanele, nu ti s bune.

      Ștergere
  7. Mai este un produs romanesc pe baza de uleiuri Elle Oil's care este un dezinfectant nas,git sinusuri plamini antiviral general si antibacterian in vinzare pe internet de mult cu compozitie de uleiuri esentiale secrete inca intrucit e in faza de brevetare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e dezinfectant,otraveste mucoasele. Inca o data se adevereste,sintem otraviti cu medicamente,creatorul a facut ca omul sa functioneze bine fara ele,uneori o piscatura de insecta face mai mult bine

      Ștergere
  8. Mama mea este in Italia, ia de foarte multa vreme lactoferina din laptele de capra si-l comanda la farmacie si ii vine tocmai din nordul Italiei. Mama mea a zis ca degeaba spun la tv si in ziare, ca nu ii baga nimeni in seama pe acesti oameni de stiinta, mai ales ca si la ei situatia politica este la fel ca la noi. Doamne ajuta, sa fie asta leacul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca beti zerul ramas de la branza de capra, sa stiti ca, contine lactoferina si zinc... Asa ca cei care aveti capre sunteti , feriti de boli aproape toata viata....

    RăspundețiȘtergere
  10. 23,39 Nu va fi un leac pentru Covid,desi toate ajuta ca si vacinurile la cresterea imunitatii si lactoferina din zer sau jintita cum se mai spune la zerul incalzit la 70 grade in care proteinele precipita si prin strecurare se obtine apoi Urda care are lactoferina din produsele ce ajung la vinzare.
    Deci cumparati URDA cu incredere mai ales ca nu e grasa ajuta la slabit si la scaderea colesterolului si din corp prin cresrerea secretiei biliare.
    Un studiu britanic publicat arata ca o simpla raceala produsa tot de virusi respiratori ajuta in lupta cu unele tulpini de coronavirus crecind anticorpii si anume Limfocitele T care lupta si cu Covidul-craciun

    RăspundețiȘtergere