duminică, 16 august 2020

S-A PUS PREŢ PE ROMANIA SFANTA ! ROMANIA DEPOPULATA ! 4 ŢARI NEGOCIATE DE RUSIA SI ROMANIA E A 5 A !


                                        16 August 2020,ora 6,19 !

                                           Cum arăta harta României acum 60 de ani. Ce judeţe nu existau ...        .

                            Dragii mei ,

Chiar daca pâna azi a fost o pauza mai lunga,fara de Mesaje noi ,iata ca astazi,Mesajele au curs si curg in continuare.Din nefericire dragii mei,asa precum veti vedea,Mesajele nu sunt deloc bune in ceea ce priveste Romania Duhului Sfant si a Tarilor lumii in general.
Dar indiferent de grelele situatii prin care vom trece,Credinta noastra in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului ,trebuie sa ne fie fierbinte,trebuie sa fim milosi si iubitori faţa de Aproapele nostru,căci,numai asa vom birui răul.
Iata ce spunea un glas,astazi dimineata:
                "Romania va fi depopulata!
              4 Ţări sunt negociate de Rusia !
            Romania este alta Tara negociata de Rusia!"
Clipa in care,il vad la Rasarit pe Putin,privind spre Romania noastra si afisand un zambet de-ti ingheta si sangele in vene.
           Putin: Only an Insane Person and Only in a Dream Can Imagine that ....
Dragii mei,sa nu ne clatinam in Credinta si in Iubirea faţa de Prea Sfanta Treime si faţa de MAICA DOMNULUI,si de vom reusi sa facem acest lucru sfant si minunat, vom fi ocoliti si ocrotiti de orice evenimente devastatoare,tragice.
                             Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Cu cine ar putea Putin-Rusia imperiala,doar cu Germania lui Merkel care nu s-a mai vazut de mult de cind Tremura bolnava.
    Oricum istoria pactului Germano-Rus din 1939 ar avea nevoie de depopulare si tari slabe iar evreii Bugetarului 7 case de bani fara scrupule,dupa ei Potopul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun 21:34 Nu ti-a spus nimeni cât ești de idiot?

      Ștergere
    2. Germania nu o sa mai fie condusa de Merkel, cand se va intampla acest aranjament...

      Ștergere
    3. Dar Dragnea are muuult mai multe case si avere. E valabil si la Veorica.

      Ștergere
    4. 23.05 ba da, i-a spus multa lume ca e idiot dar are sprijinul dnei Maria care. ii publica mizerii diar pt ca sunt anti PNL.

      Ștergere
  2. Iar ajungem la mână rușilor? E mai mult decît grav.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum Guvernatorul României, ajutat de SRI va executa întocmai ordinele stăpânilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iliescu a liberalizat avortul in 1989 ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania este si va fi depopulata de cei din interiorul tarii, nu de Putin. Cata prostie! Din ce cauza pleaca romanul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Romanii au parasit si parasesc in continuare tara din cauza patronilor din Romania, pentru ca toate legile pana acum, au fost date doar in favoarea si interesul PATRONILOR. De ce nici macar avocatul poporului nu s-a sesizat pana acum? Politicienii nu sunt constienti ca vor ramane in tara doar bugetarii si pensionarii. Acesti politicieni trebuiesc judecati pt inalta tradare. Ei au distrus tara si locuitorii ei, au indatorat-o. Vir muri multi si datorita bolilor prezente si viitoare. Deci care e viitorul tarii? Va mai exista tara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci,a avut dreptate Tariceanu cind a spus la TV ca in Romania nu s-a luat pina acum nici o masura de stinga?

      Ștergere
  7. Este exact ce se intampla acum.
    O sa fie închise și micile societăți care mai produc ceva iar omul pleaca din tara.
    ROMANIA VA AJUNGE UN IMPERIU MARE sa nu uitam un Imperiu la care se vor închina mulți care au ponegrit acest popor.
    Cred cu toata fiinta ca dumnezeu ne va ocroti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glumești?
      România un imperiu mare?
      Cu romance care muncesc dincolo la... Prostituție?
      Ha ha ha!
      Ce vârstă ai?

      Ștergere
    2. Ma habarnistule, Romania va ajunge un mare imperiu spiritual prin semintele de mustar ale Duhului Sfant din inimile tuturor romanilor oriunde se afla pe fata Pamantului. Tu nu intelegi mesajul distinsei doamne Masinca pentru ca nu ati este dat de sus sa- l intelegi. Te- ai aflat precum musca- n lapte. Pa, pa.

      Ștergere
    3. Si nu mai jigni romancele ca hulesti Sfantul Duh de Viata Facatorul si inclusiv pe mama ta romanca, nascatoarea ta, mai dezaxatulelele...

      Ștergere
    4. 13:53 Dracul gol: Nu te tine nimeni sa fii cu romanii.
      Acum vii sa musti din femei. Cade dragostea de pe tine de parca ar fi apa si se scurge. Ai uitat ca trageai de mine sa intru in PSD. Toate prostiile se platesc. Platesc altii/altele pentru tine, sa-ti fie tie bine. Ai uitat sa le spui, eu sunt bine, voi, cum o mai duceti?
      Alta data erau oamenii mai saritori, cum vedeau o persoana in varsta, cum se ofereau sa ajute cu carat de cumparaturi, cu orice. Era dragostea ca intre frati. Tu nu stii decat comunismul feroce, nu mai ai rusine ca ce sa faci tu cu rusinea, samd. N-ai credinta. A murit la tine pentru ca nu vezi pe nimeni sa-ti explice ca rostul fiecarei fiinte este sa infloreasca, sa ajunga cat poate de implinita si sa straluceasca in dragoste de Dumnezeu. Te-ai stricat la cap de la comunism, nu mai sunt oamenii normali dupa 30 de ani. De asta te tii dupa mine: sa afli cum este normal, cum poti recapata ceea ce ai pierdut. Daca nu ar fi asa, de ce nu te duci sa te faci masina de printat bani? Ce te tine?
      E un mister la Sarmizegetusa Regie legat de rezonantele cosmice imprastiate in Dacia de-a lungul timpului dar e prea greu de inteles pentru tine. Tu nici nu prea iesi din casa, din scaun. Altii nu au ce au romanii: cosmicul atras in microcosmos.
      Este unic teritoriul: un colt de latinitate inconjurat de atatea natii slave. Tu gandesti cu … nu stiu cu ce gandesti. Nu ai mandria de roman in tine. Nu simti fratie cu altii. Esti cum sa zic? Esti tradatorul. Chiar daca vorbesti romaneste, daca tu cu un roman si un strain ati fi intr-un grup, tu n-ai tine partea romanului, ci te-ai duce la strain sa tii cu lupul. De ce? Ca sa vezi ce-ti da. Deci cine se prostitueaza acum? Asta spun, ca tu n-ai avea mila sa ajuti pe-un frate/sora de-a/l ta daca te-ai afla undeva in afara tarii. Si asa l-ai pierde pe celalalt. Si ti-ai mai facut si pacat cu el prin lipsa iubirii.
      Pe scurt: degeaba ma freci la bila ca nu esti crestin decat cu numele!
      Citeste la Gregoris: lumea lui este o lume de macelari, de prostituate, infractori, etc. Invata sa traiesti in ea!

      Ștergere
  8. Marioara surioara, cea mai puternica arma de pe fata pamantului o au rusii!!! Americanii ne vand niste vechituri pe miliarde de euro, care devin nefunctionale. Un simplu avion Suhoi a paralizat nava amiral a usa acum doi ani in Marea Neagra!!! Pai despre ce vorbim??? Si ironia sortii, proiectul acelei arme a fost facut de un Roman adevarat, Ovidiu Grosu si vandut cu acordul sri rusilor, asa ca Putin ne are la degetul cel mic. Tradatorii de tara si de neam asi vor primi rasplata cat de curand!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. 23,05 Oricind se mai gaseste cite unul mai Idiot sa te faca Idiot-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusia incearca sa faca in R,Moldova inca 2-3 regiuni gen Transnistria in Nord si Sud pe care sa le 'pacifice' si extinda cu armata ca in Transnistria unde Transnistriei i- a anexat cu armata lor'pacifista' Tighina si alte sate din dreapta Nistrului ,cu scopul final de a impune federalizarea R Moldova-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Revin este adevărat că mulți ne vor tara la doar 100m pătrați se zbat dar nu va îngădui Dumnezeu,
    Țineți minte nu va îngădui Dumnezeu și Maica Domnului.
    Nu am ridicat sabia la nici o țară sa o ocupam,nu doar ne-am apărat pământul stramosesc atât.
    Am fost ciuntiti,trădați,furați,dar am aparat ce avem nu am cotropit nimic din ce nu ne aparține.
    Suntem un popor de sine stătător,format aici,un popor de oameni viteji,milostivi,iubitor si primitor
    De aceia Dumnezeu nu va îngădui să se facă rau tarii noastre.
    Se vor scoate la lumină dar când va hotărât Dumnezeu vestigii sacre,nu a sosit încă timpul hotărât.
    Sincer pentru o viață mica aici pe pământ mai bine suferim un pic sa avem o viață veșnică.
    Frumos spunea bunicică mea Dumnezeu sa o odihnească,eu copil fiind si cu dragoste de Dumnezeu de mică o întrebăm mereu dar cum mamaie veșnică, spunea niciodata,niciodata acea viata va fi fără de sfârșit,aici trecem ca frunza pe apa mamă din colo trăim mai tineri ca varsta Mântuitorului toți vom avea varsta Mântuitorului Nostru iisus hristos.
    Asa ca ce folos sa fim răi pentru o viață scurtă de ce sa pierdem veșnicia.
    Nu pot spune ca nu greșim toți greșim înaintea lui Dumnezeu dar sa părăsim,păcatul,sa ne iubim o dragoste sufletească,și vom fi ocrotiți de la Dumnezeu și Maica Domnului.
    Ma bucur si multumesc Bunului Dumnezeu ca am descoperit un om al lui Dumnezeu p,pe doamna Maria.
    Credeti-ma stiu ce spun.
    BUNUL Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. D-na Ghiorghiu, aveti pe site un de nationalitate romana care isi da in petec. Bunicul lui a fost luat si dus din Romania candva dupa al doilea razboi mondial.
    El de felul lui e simpatic, dar daca va da dureri de cap, spuneti-i sa se potoleasca pentru ca in Romania oamenii au ramas cuminti si la locul lor. Daca nu intelege, sunteti abilitata sa luati ce masuri credeti dvs. sa-l aduceti la calea cea dreapta.
    Familie nu stiu daca are si dispusa sa-l auda, istorie nu stiu daca stie, cultura ruseasca nu stiu daca macar pe aceea o are, e ca vai de lume!
    Peste tot pe unde a fost, le-a vorbit oamenilor ca ce de bani are, ce Mercedes conduce si ca i-a cumparat taica-sau strada, incat le-a incurcat mintile. A iesit raca intre ei.
    90% din ce spune este minciuna. De aceea si este numit cel intelept. Inca nu si-a dat drumul la gura cat de frumos vorbeste.
    Dar stiu sigur ca daca incepe, ii dati canon si sa se tina de el.
    Cel mai simplu este sa-l luati de la varsta psihologica pe care o manifesta cand scrie.
    Daca site-ul nu ii oferea ceva care ii hraneste mintea, nu venea sa citeasca si sa scrie. A venit exact cu acest scop: sa primeasca indrumare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Surioara noastra, da l- ai pus la colt. Asa va vreau surioarelor, luptatoare. Va pup pe suflet. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere