duminică, 2 august 2020

ROMANIA FOARTE APROAPE DE A DEVENI ,AL DOILEA NOU IERUSALIM !

                                  Dragii mei, 


Prieteni dragi, ne mai miram ca BUNUL DUMNEZEU ne mai da  câte un necaz sau cate un dezastru si ne intrebam de ce?
Printre noi ,sunt atatia Semeni care nu au macar nici acel graunte de mustar al CREDINTEI.
Acestia sunt plini de ură,de dezbinare si au o doza de rautate in inima si-n sufletul lor, ca ne intrebam la un moment dat:
acesta este fratele (sora)meu intru HRISTOS? 
Da,sunt fratii nostri intru HRISTOS,dar sunt la fel ca IUDA care L-a vandut pe HRISTOS.
Ma doare sufletul cand vad atata rautate,atata ură si dezbinare.
Ceea ce eu fac din tot sufletul,este ca sa-i unesc pe toti si nicidecum sa-i dezbin. Este ca sa-i aduc pe toti pe calea cea buna si bineplacuta Lui Dumnezeu si MAICII DOMNULUI.
Unii dintre semenii nostri,regasesc CALEA catre mantuire, altii insa, se înraiesc si mai tare si nu au frica nici de LEGILE lumesti si nici de DUMNEZEU.
Pana la urma insa, va interveni JUDECATA DIVINA atat pentru acesti frati ai nostri plini de rautate si de ura,cat si pentru noi toti.
Rămân uimita,rămân fara cuvinte cand primesc atatea COMENTARII triviale,obscene, pline de ura si jigniri ca la usa cortului si imposibil de reprodus aici.
Acesti Semeni ai nostri, sa nu aiba nicio indoaiala de faptul că,RASPLATA DIVINA o vor primi după tot ce ei seamana cu inima,cu sufletul si cu clevetirile limbii lor.
Dar sa ma intorc la MESAJUL DIVIN primit astazi in zori de zi.
Deci, ma trezeste un glas care -mi spune asa:

                      "Vreau sa va spun că,ROMÂNIA  va fi al DOILEA Nou IERUSALIM !"

Clipă în care,vad un CER de noapte divin, un Cer care se deschide,iar din el coboara pana deasupra mea o intrare in CERUL DIVIN,un TUNEL de lumina alba orbitor de stralucitoare,TUNEL ce avea la intrare un CERC format din TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE.
Aveam deasupra mea,la doar 2 metri distanta, CERCUL din trei Lumini: rosie,galbena si albastra,toate asezate in ordine si cu o stralucire orbitoare.
După cercul TRICOLOR (gura acestui tunel) urma CALEA LUMINII albe orbitor de stralucitoare care, facea legatura dintre DUMNEZEU si PĂMANT.
As mai putea explica si altfel,ca fiind ca un OCHI imens cu orbitele din TRICOLORUL ROMANIEI, si cu ochiul propriu zis format din LUMINA DIVINA,LUMINA alba si orbitor de stralucitoare care coborase pe Pămant,respectiv pana la mine.
Dragii mei, orice necaz am avea,orice suferinta ne-ar umple trupul si sufletul de durere,sa ne bucuram ca ne-am nascut in ROMANIA DUHULUI SFANT, sa ne bucuram ca IMPARATUL CERESC IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,va veni pentru a doua oara pe Pămant,in NOUL SĂU IERUSALIM numit ,ROMANIA DUHULUI SFANT.

                          Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI
Sa credeti in aceste CUVINTE fratilor,deoarece,nu de la mine sunt,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,AMIN!
                                    Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Sa ne miluiasca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului pe noi toți păcătoși
    Doamna Maria oare este o bucurie mai mare?
    Nu este doamna Maria am avut multe rude plecate în străinătate și ziceau haide cu noi,dar eu am zis mereu
    Nu plec de la mama noastră România este cea mai frumoasă tara si stiu ca este grădina Maicuti Domnului o tara binecuvântată de Dumnezeu.
    Doamne Ajută.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica cum o sa fie? Cum ne dam seama cand se va intampla?
    O sa fie multi tineri cu pustile pe strada? O sa se vorbeasca ebraica, idis, si nu mai vorbim romaneste? Cum adica vom fi un nou Ierusalim? O sa devenim la fel de buni ca ei in medicina, stiinte, o sa devenim mai religiosi, ca si ultrareligiosii lor? Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti ca Romania va fi noul Ierusalim, care este oras. Puteti fi mai explicita, va rog? Atat va ramane din Romania, cat masoara Ierusalimul?😮

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣. Nu-ti doresc sa fii religios ca ultrareligiosii lor! Evreii si-au batjocorit si ucis Profetii. De aceea inca Il asteapta pe Mesia. Nu L-au văzut cand a venit. Erau cu ochii in cartile lor, incercand sa calculeze cand va veni Mesia promis. Orbiseră de atata teologie si nu mai vedeau.
      Nu au medici mai buni ca noi. Dar sunt bine platiti si stimulati material. Fura si la ei politicienii. Dar nu chiar tot! Ca la noi. La noi se fura fara rusine si fara gandul la Dumnezeu si plata ce urmeaza hoției. Banditii fara Dumnezeu vor sa trăiască bine azi. Nu conteaza ce urmari au jafurile. Ce striga # Rezist este foarte adevarat: Coruptia ucide! Numai ca tinerii au fost amagiti, ieșind in strada ca sa apere alti corupti! Si mai rai ca primii.
      Pentru ca tot suntem in zona Orient, se spune ca un sfant al musulmanilor care cunostea bine metehnele oamenilor si ar fi preferat sa stea in casa lui decat sa pastoreasca oi fara minte, a fost rugat sa accepte un rol important in lumea islamica. Acela de imam. Indrumator. Asa cum sunt duhovnicii. A refuzat. Au insistat. Iar a refuzat, spunandu-le celor care il rugau ca orice se intampla rau in califat va cadea pe umerii lui apoi. Pana la urma a acceptat " experimentul". A fost ucis. Bogatilor din islam nu le-a convenit ca era cinstit si ascet. Si nu le-a convenit ca imamul le vorbea oamenilor despre Imparatia Lui Dumnezeu. Cea din Cer. Idealul spre care noi toti trebuie sa urcam, daca vrem sa scapam de regatul cel mincinos al lui Satana
      Bogatii islamului, ca regii din Golf si sultanii Turciei, au vrut Paradisul pe pamant, opulența si huzur. Si l-au construit, dar nu cu banii lor, ci cu bani din buzunarele saracilor si al celor din tarile cotropite.
      Vaticanul afiseaza aceeasi opulenta paradisiaca pe pamant. Orbi, cei ce L-au tradat pe Dumnezeu, nu au mai stiut sa-si conduca " turmele" spre Cer si s-au pus stapani pe suflete. Mintind, manipuland, modificand Mesajele Lui Dumnezeu trimise pe pamant oamenilor prin Mesageri divini. Pentru ca oamenii Să-l uite pe Dumnezeu si sa ramana sclavii impostorilor.
      Dl Ion Coja a scris un articol pe blogul sau despre foarte multi evrei ce s-ar strecura in Romania in timp ce romanii se cearta pe saracie. Daca o fi adevarat, nu stiu...Are o logica. Musulmanii le stau in coaste si se inmultesc ca iepurii. Nu sunt niciodata linistiti in zona. Romanii? Atat de ospitalieri, incat isi ofera si sotiile ca prostituate. Si copiii. Si pamanturile.

      Ștergere
    2. Tu sufletel drag,Romania va ajunge la hotarele Daciei de odinioara, pentru ca este mostenirea Lui Iisus de la Tatal din Cer. Marioara surioara stie cine sunt. Suna la 0740398983. Pa.pa.

      Ștergere
    3. Cauta profetia lui Sundar Singh. In Romania poate o sa fie construita de ET o societate model,ca pe vremea lui Isus( aparitia chibuturilor- fringerea painii-adica egalitate,adica comunism adevarat). Care ET? Elohim,de unde si numele Alah

      Ștergere
    4. Poate inţelegi ceva de aici...
      https://burebista2012.blogspot.com/2020/08/un-interviu-cu-cobra.html

      Ștergere
    5. Suflete drag, medicii romani sunt cei mai buni si cei mai ieftini, pentru ca pun suflet in ceea ce fac si au de unde pentru ca sunt credinciosi si harul Sfantului Duh se revarsa peste ei. Am trei doctori in familia largita si nici unul nu a vrut sa plece afara. Pentru cei plecati, aceeasi dragoste din partea mea. Pantelimoana mea,Cristina, le- o tras un discurs in germana literara la un congres al medicilor in Viena acum cateva zile, de i- o lasat masca, fiind in mare voga termenul. Unde sa dau chesule. La medicina, pantelimoana lu chesu. Si ai tare rau judokana lu chesu
      Astia doctori, ma,astia tineri , care- si fac loc cu greu printre aligatorii batrani vanduti sistemului sanitar politienesc politik korekt.

      Ștergere
  3. " Toate cu cate L- am indurerat pe. Domnul. Dumnezeul meu si locul Lui din mine, statul Lui in mine si in lucrarea mea, in vorbirea mea, in gandirea mea, in vederea si auzul meu, in umblatul meu, in toate simturile sufletului si ale trupului meu, toate dor in mine, toate lovesc Iubirea, pe Domnul".Din Cuvantul acual, Biserica Noul Ierusalim. De 65 de ani vine Dumnezeu Cuvantul pe pamantul Tarii Romanesti si din pacate putini iau aminte si mai ales borul masonic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://nip-noulierusalimdelapucioasa.blogspot.com/2011/01/279-cine-este-marian-zidaru.html?m=1

      In spatele fiecarei secte formata din multi oameni curati la suflet si talentati stau oameni simpli, șterși, lipsiti de Har, care stiu insa sa manipuleze emotional oițele. Si care sunt plini de trufie.
      Un ulcior nu merge la apa la infinit! Tot se sparge, dand la iveala apa coclită si clocita cu care oamenii sunt "botezati".
      Asa si secta new age a lui Gicu Dan si multe secte si sectisoare ce fragmentează Romania.
      Fiecare crede ca detine Adevarul si se razboieste cu ceilalti orbi ce pipaie elefantul. Adevarul este numai la Dumnezeu si crestinismul are multe fațete inșelatoare.

      Ștergere
    2. Inapoia mea sluga satanica. Mesajele Sfintei Virginia, au aparut din 1955, apostol satanic ce esti. Nu mai denigra Cuvantul Lui Dumnezeu ca te intorci iarasi in iad si ramai pe veci.

      Ștergere
    3. Bună, aș vrea și eu mai multe informații despre Cuvântul Domnului de la Pucioasa, într-adevăr acolo este ceva Sfânt!

      Ștergere
  4. Dictatura Iohannis -ORB[un]AN a dat ordonanta sa nu mai dea nimic inapoi din urma din tot ce a luat ilegal ma refer la circa 2 milioane de pensionari carora le-a fost FURAT din pensiile lor si asa mici calculate gresit si multe alte datorii ale statului facute intentionat din buzunarele cetatenilor cei mai saraci dar a avut grije ca sumele furate sa le treaca in proprietatea celor cu pensii nesimtite si Uriase ale Calailor regimului carora le-a 'majorat''pensiile' de la inceputul anului cu ce au furat de la cei saraci.
    Dupa ce a reusit sa puna botnita pe drepturile cetatenilor si a presei si libertatii cuvintului ei s-au improprietarit pe furtul de la cetatenii cei mai saraci.
    Uitea asa regimul castei evreiesti a trecut de la Democratie prin DICTATURA la Cleptocratie,lundu-si si dreptul de a inchide fortat in spitale pe orice opozant sub pretextul unor boli inchipuite fara nici o testare sau cu teste incerte cu o probabilitate de doar 70 de procente gresite.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.58 comentariu cu jigniri si injurii.
      VA ROG SA STERGETI, DNA MARIA!

      Ștergere
  5. Ca sa devina Noul Ierusalim o sa fie curațit poporul roman de toate lucrurile rele.
    Nu trebuie sa cautam in alta parte de cât in tara noastră aici sunt cei care ne conduc,ei vor plăti primii raul facut poporului român raul pleaca de la cap,este adevarat ca se curata de la coada cum spune o vorbă, dar nu mereu se intampla asa,
    Mai stiu ca Romania va ramane ca o paradisiacă in mijlocul unui vacarm.
    Toate se vor întâmpla după voia lui Dumnezeu și la momentul potrivit si nu când vrem noi.
    CREDINTA puternică și gândul la Dumnezeu și Maica Domnului
    Să avem răbdare și dragoste si vom fi salvați de la pieire.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor românilor pace si lumina pe pământ, bucurie ,iubire pentru fiecare dintre noi sa avem.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost in România si a scapat nejefuit?!
    Haideti sa spunem lucrurilor pe nume: romanii nu au fost invatati niciodata sa fie cinstiti pentru ca tot ce furi de la tine furi. Si iti atragi spre tine destin nefericit.
    Va cunoasteti foarte bine intre voi, dar preferati lauda de sine. Iar realitatea nu va iarta. Aveti conducatorii pe care ii meritati.
    Nu va compar cu alte popoare. Judecata este si individuala si la nivel de popor. Asa ca nu va comparați cu salbaticii din jungla atunci când va considerati cel mai credincios popor! Salbaticul din jungla nu stie sa citeasca si se inchina la zei imaginari. Voi ati fost crestinati de mult timp si crestinismul s-a lipit de voi ca apa de gasca. In vorba, nu si in fapta.
    Cantarirea o va face Dumnezeu. Voi vedeti-va de hotii vostri, politicieni, masoni, si multi dintre ei preoti. Pericolul nu vine de la musulmani. Si nici de la evrei, unguri...etc
    Pericolul vine din strafundurile subconstientului romanesc, acolo unde stau ascunsi serpii vicleniei, hotiei, fariseismului, invidiei specifica romanilor, trufiei...si restul demonilor! Degeaba dati cu tamaie. Demonii sunt tot acolo si isi bat joc de voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aşa este doamna Maria,cā Romānia va fii al doilea Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si care sunt veștile bune?Le-am citit doar pe cele rele.Asa sa fie,doar rau?

    RăspundețiȘtergere
  9. 3 august 00:58- nu vei primi raspuns daca nu cumperi cartile-GUPTA SWAMI a fost in Romania dar a fost expulzat-eu am articolul original-il puteti citi pe internet

    RăspundețiȘtergere
  10. 10,16 Se spune ca din anii 90 Iohannis a intrat in masoneria germana care l-a propulsat primar si apoi presedinte..

    RăspundețiȘtergere
  11. Ia mai lasa-ne domle cu al 2 lea Ierusalim Rumenia. Deocamdata romanii dorm pe capete in timp ce toate celelalte natiuni iau atitudine.
    Pana si bulgarii au inteles coruptia care s-a instalat in tara lor de cand au intrat in UE SI Cer demisia lui boiko borisov, a procurorului general si resetarea tuturor institutiilor full de coruptie. Romanasii dorm pe capete. Obedienti si vai de capul lor.
    https://www.stiripesurse.ro/bulgarii-se-plang-mai-rau-decat-romanii-spun-ca-ies-in-strada-pentru-ca-tara-lor-este-cea-mai-sarac_1492169.html

    RăspundețiȘtergere
  12. 22,50 Poate nu 'e cale lunga' deloc si e implinita prin preluarea in Romania de zeci de ani a conducerii statului de o casta de evrei,acum Iohannis,Orban ,Turcan ,Citu.
    De parca statul Roman e 'Noul Ierusalim' dar nu e Bine de loc?/

    RăspundețiȘtergere
  13. Se scurge timpul. tic - tac, tic - tac, tic - tac
    Inca 8 ani.

    RăspundețiȘtergere
  14. Moarte suspecta intr-un hotel din Bucuresti a unui magistrat iranian pentru care Iranul a emis mandat de retinere.
    Familia venita din Iran nu recunoaste inaltimea cadavrului cazut de la etaj se fac analize ADN si toxitologice dupa ce iranianul acuza proastele masuri de protectie iar camerele de filmat ale hotelului au fost oprite exact in momentul'accidentului'.
    Sa fie mina lunga a serviciilor straine dupa metoda de 'lucru 'a Mosadului evreiesc?????-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine spune ca medicii romani sunt ieftini, imi pare rau ca va contrazic. Sunt unii la care le este lene sa-si puna si parafa cand trebuie, sau sa elibereze o reteta corect, le este foarte greu sa respecte reguli, toate e grele pentru unii, astia n-au cum sa ajunga la 40.000 Ron lunar, ca ceilalti. In spitale asistentele ajung si la 10.000 lunar, depinde de locul de munca. Dar unii prea se victimizeaza si prea zac in lene. Mai interesati-va in legatura cu veniturile ,,saracilor,, medici romani. Iar spaga, tot spaga a ramas. Unii, multi, dau chics cu tot cu spaga. De buni ce sunt. In ultimii 15-20 , daca nu si mai mult, numai medici exceptionali au fist pusi pe piata. Glumesc, v-ati prins. Cat mai aveti timp, coborati cu picioarele pe pamant. Cat despre evrei....romanii niciodata buni ca ei. In absolut orice domeniu. Ce treaba am eu cu ce s-a intamplat acum un catralion de ani, ca unul l-a parat pe Mesia. Sa analizezi un popor, o natie, sa fii de acord cu totrturarea atator suflete pentru o asemenea aberatie, ca e o mare prostie, putin spus. Noi uitam un lucru foarte important: suntem locuitori ai Terrei, deci cetatenii lumii, in primul rand. Ca ne place noua, apoi, sa ne grupam in cete si sa ne facem idoli, lideri si alte balarii din cauza carora ajungem sa ne omoram intre noi, asta este o alta mare bestialitate. Omule, fii om, si-atat. Nu conteaza ce limba vorbesti sau ce vesmant porti. Fii om. Doare?

    RăspundețiȘtergere
  16. An. 14:20, tu ce nație ești, ca vad ca vorbești despre "voi'care" voi"? Cine îți dă dreptul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  17. pt 03 august 14:20-vorbesti in numele tau?!-dar si IISUS DOMNUL si-a ales doar 12 apostoli pt aduce cuvantul lui lumii-asadar nu toti oamenii sunt dispusi sa -i impartaseasca cuvantul=HRISTOS-fiecare va primi dincolo rasplata

    RăspundețiȘtergere
  18. 13,54 Nu ai dreptate cu evreii,e ca si cind ai spune ca e tot una a fi comunist sau crestin.Dar ai vazut cite zeci de milioane de crime a facut comunismul in doat 30 de ani

    La fel e si Iudaismul evreies care e singura credinta scrisa in care ti se cere sa nu-l tratezi cu respect pe cel de alta religie sau rasa.
    Din punctul asta de vedere Iudaismul e pe picior de egalitate doar cu NAZISMUL si mult inferior chiar si Comunismului pe care evreii l=au promovat cu mare placere in alte state distrugindu=le cum au procedat cu ROMANIA ,dar nu si la ei acasa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem al doilea Ierusalim. Asta inseamna patimire si durere pentru popor. Evreii au fost arsi de vii in lagare, au fost prigoniti peste tot prin lume si voi va bucurati?
    Inseamna ca n-ati inteles semnificatia expresiei „al doilea Ierusalim”.

    RăspundețiȘtergere
  20. lumea stie ca sa devina ROMANIA AL DOILEA IERUSALIM SE VA TRECE CA ACUM 2000 ANI PRIN CONVULSII MARI-se repeta la nesfarsit acest mesaj desi oamenii nu mai vor dureri iar scest eveniment e de durata

    RăspundețiȘtergere