luni, 17 august 2020

PĂMÂNTUL S - A ÎNTARIT SI PE BRATE TE-AM RIDICAT ,ASA GRAIESTE MAICA LUI DUMNEZEU !


               "Şi Pămantul s-a întarit si pe brate Te-am ridicat!"
          Asa graieste Maica Lui Dumnezeu !

                          O seceta ca anul acesta agricultorii nu-si amintesc. Imaginile ....
                            Seceta acută şi producţia pe stoc, principalele probleme ale ....

                         15 August 2020,ora 23,39 !

                                     Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas divin ,un glas dulce de Mamă,cum numai Mama Lui Dumnezeu a Mantuitorului Hristos putea fi.
Glasul spunea asa:
              "Şi gata ! 
           Şi Pămantul s-a intarit !
Iar Pruncutul Iisus scoate un sunet de mirare,si spune asa:
              Aaaaaaaaaaa!
Maica Prea Curata Fecioara Maria,continua ca sa-i graiasca Prunctului Iisus Hristos,si-I spune asa:
          Si pe brate Te-am ridicat !"
Clipa in care dragilor, O vad pe MAICA DOMNULUI mai sus de mine,nu prea mult mai sus de mine,era in aer si sub un Cer de noapte albastra,.
Maica Domnului S-a aplecat si-a ridicat pe Pruncutul Iisus de jos si L-a ridicat in brate,după care,L-a asezat pe bratul Său stang, disparand in doar cateva clipe, asa ca prin plutire lina.
Maica Domnului avea vesminte albastre catifelate,un albastru spre bleu .Vesmintele Maicii Lui Dumnezeu erau incununate de Stele adevarate,Stele care Îi straluceau Imparatesei Cerului si a Pamantului si in Coroana de pe cap.
                       
                            Multumire lui Dumnezeu si Maicii Sale – Personal blog.

Dragii mei, Cuvintele rostite de Maica Lui Dumnezeu,sunt pline de intelepciune.
Pămantul se intareste si se va intari in continuare in lumea intreaga! Urmeaza 5 ani de seceta cumplita.Prea Curata Fecioara Maria si -a ridicat Pruncul in brate,deoarece , pamantul era prea tare si-I ranea piciorusele-I sfinte .
Sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu ca sa ne ajute cu Rugaciunile-I Prea Sfinte si Prea Curate la Fiul Său si Mantuitorul nostru Iisus Hristos, si sa-L roage ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi robii Săi ! Sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie si sa ne arate calea cea buna ,calea spre mantuirea sufletului.
    Sa multumim dragii mei, sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,Maica Lui Dumnezeu  si pentru aerul pe care -l respiram, si pentru apa pe care o bem, si pentru ca am mai vazut un rasarit de soare si ne-am trezit din somn sanatosi.Pentru toate sa multumim dragilor,si pentru cele bune si pentru cele mai putin bune din viata noastra.
                             Cu dragoste,Maria.


29 de comentarii:

  1. Mariana surioara, iar si iar ma motivezi la iubire fara de margini. Mama Feciara si Domnutul Iisus Hristos sa fie cu tine si cu noi toti in veci de veci. Amin.Amin.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara te rog sa publici... Fiara este aici! 13.08.2020.Ap. D. I.APOI A URMAT UN ALT INGER, AL TREILEA, SI A ZIS CU GLAS TARE. DACA SE INCHINA CINEVA FIAREI SI ICOANEI EI SI PRIMESTE SEMNUL EI PE FRUNTE SAU PE MANA VA BEA SI EL DIN VINUL MANIEI LUI DUMNEZEU TURNAT NEAMESTECAT IN PAHARUL MANIEI LUI SI VA FI CHINUIT IN FOC SI IN PUCIOASA INAINTEA SFINTILOR INGERI SI INAINTEA MIELULUI. Si fumul chinului lor se suie sus in vecii veciilor.Si nici ziua si nici noaptea n- au odihna cei ce se inchina fiarei si icoanei ei si oricine primeste semnul numelui ei. Sistemul fiarei este la indemana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incalzirea global a adus in doua zile recorduri termice in doua zone opuse ale Pamintului in SUA si Iacutia-Siberia,iar in R Moldova proteste de o saptamina pentru compensarea agriculturii calamitate in timp ce in Rmania productia agricola inclusiv pomicultura afectata grav.
    Vinovat e OMUL care a dezechilibrat Pamintul fara sa mai vorbim de dezastrul din Asia Australia si Africa sau din oceane unde prolifereaza meduzele daunatoare si se distrug din cauza aciditatii barierele de corali si piscicultura-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bomba sonica a culcat la pamant munți intregi cu paduri in județele Dâmbovița , Argeș si Prahova, ca sa aiba scuza pentru defrișare. Este jale daca mergeți si priviti. Mai multe televiziuni au incercat sa filmeze si sa prezinte, insa le-a fost interzis si toti tac ca lașii-craciunita

      Ștergere
    2. Crãciune,idiotule...vinovat e$ti tu! A acuza cã vinovat este Omul,este ca $i cum l-ai acuza pe Dumnezeu cã ne'a creat.

      Ștergere
    3. An. 16:59, cei cu "bomba sonica" ce mai e și asta?!

      Ștergere
  4. Matei 13 -De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd şi măcar că aud, nu aud, nici nu înţeleg.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria nu te condamn, așa auzi dar, se minimalizează Dnu Isus el va venii pe norii cerului în slavă să judece vii și morții. Nimeni nu vine la Tatăl decît prin mine( zice Dnu Isus)

    RăspundețiȘtergere
  6. Coronavirusul revine puternic în Europa. 19 ţări se confruntă cu "un tsunami" al cazurilor de COVID-19-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Secetă mare?!?!
    Cand am scris in luna martie că văd o secetă mare mulți cârcotași au comentat. Acum tac mâlc!___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In fiecare an este seceta mare undeva. Si este ciclic, asa cum ciclic este si conportamentul uman. Periodic, oamenii cred ca vine sfarsitul lumii. In sectele mormonilor era o adevarata psihoza a controlului guvernelor asupra omului. Isi faceau rezerve de alimente, interpretând semnele din Biblie ca fiind de sfarsit.
      Nu-si lasau copiii la scoala si nu-i inregistrau.
      Pana cand copiii, satui de psihozele parintilor, au spart cercul si au plecat la scoala sa invete carte.
      Frica este dusmanul cel mai mare intre om si Dumnezeu! Este pragul de sus de care fricosii nu pot sa treaca pentru ca se tem de necunoscut. Frica irationala este drobul de sare din cunoscuta poveste a lui Ion Creanga. Frica este creatia mentală a habotnicilor.

      Ștergere
  8. Doamna Maria ati avut o viziune ceva de genul cad bombele. S-a adeverit din nou.
    Bombardamente în Fâşia Gaza. Avioane de vânătoare israeliene au lovit obiective Hamas

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca s-a adeverit. Evreii mereu bombardeaza Fasia Gaza, asa cum palestinienii mereu dau cu rachete care isi rateaza ținta. Acolo e razboi tot timpul.
      Tot timpul sunt cutremure si tornade, incendii, seceta, ingheturi si dezgheturi, explozii si sfarsituri de lumi.

      Ștergere
  9. Primul lot al vaccinului Sputnik V, realizat de Rusia, a depăşit 15.000 de doze, conform serviciului de presă al companiei farmaceutice Binnopharm, citat de EFE. Săptămâna trecută a fost anunţată intrarea în producţie a vaccinului iar ulterior a fost anunţaţ că primul lot industrial este de 15.500 de doze, potrivit agenţiei TASS.

    De asemenea, Rusia a anunţat că lansarea campaniei de vaccinare masivă împotriva COVID-19 va avea loc peste o lună. Directorul Centrului de Microbiologie şi Epidemiologie Gamalei, cel care a dezvoltat primul vaccin înregistrat în ţară împotriva coronavirusului, a declarat că în decurs de şapte sau zece zile vor începe studiile ulterioare înregistrării produsului, în care vor fi vaccinate zeci de mii de persoane-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Incendii peste incendii si dezastrele continua. Anul acesta vom avea numar record de incendii___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și? Cautati date din istoria omenirii si veti constata ca mereu au fost molime, incendii, meteoriti, crime, orori, dictatori, revolutii si mase de oameni manipulate. Si tot asa va fi, daca oamenii nu rup cercul in care se invart, schimbandu-si mentalitatea de turma vesnic manipulata.
      Nu exista călăi. Exista doar victime care determina aparitia călăilor, tortionarilor, criminalilor carora le place sa se joace cu mintile oamenilor si cu vietile lor.
      Nu va mai comportati ca victimele, schimbati lumea in care traiti in una mai buna si vor disparea si călăii. Macar daca nu ati spala creierele copiilor din familiile voastre cu ideile voastre despre Dumnezeu! Din ce in ce mai multi copii ajung la psihiatrie cu psihoze grave induse de parinti maniaci!

      Ștergere

  11. Sunt curios daca scapa acest mesaj cenzurii presei si internetului.
    Sper ca acest mesaj motorul de căutare electronic poate nu il depistează, sper sa il înțelegeti cum trebuie.
    Nato face experiente la bazele (atentie nu baza ci bazele) de la noi geofizice, ptr un cutremur enorm daca nu vindem ce le trebuie, zilnice in tara noastra la fel si in baza de la turci unde va fi noul cutremur major asa cum este anuntat de cativa ani de mai multi oameni. Multi morti si pagube exact cat costa ce trebuie sa le dam. Nu scriu ce pentru ca se șterge automat mesajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea ca tot "rascolind" pamantul Daciei lui Zamolxis si a lui Deceneu americanii sa-l gaseasca pe Dracul in persoana!!!

      Ștergere
  12. Domnul se arata cui crede El. Nu lasati disperarea sa va acopere!

    RăspundețiȘtergere
  13. Deja la Constanța ati vazut ca au secat lacuri,bălți mari de apa este seceta.
    La noi nu pot spune absolut nimic,a dat BUNUL Dumnezeu ploicica la timp,fără piatra,fără vânt,a plouat frumos si fara tunete sau trăznet,nu stiu cum săi multumesc lui Dumnezeu pentru toate Am plâns și dacă nu era asa tot ii multumesc pentru ca suntem sanatosi.
    Multumim lui Dumnezeu,are el grija de tot credința sa avem.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  14. Stii tu?! Sau iar si-au bagat coada serviciile secrete rusesti care detin cea mai mare parte a site-urilor de teoria conspiratiei din lume?!
    Dupa cum americanii detin cel mai mare numar de site-uri new age, care manipuleaza in scopul crearii NOM.
    NOM fiind o falsa religie a pacii. De fapt, o tinere a noastra sub control PSI, ca sa nu ne trezim, sa nu ne revoltam, sa nu mai gandim cu mintea noastra.
    Maturizati-va! Aveti copii si nepoti de crescut! Ii veti creste in frica si manipulare, transformandu-i si pe ei in victimele serviciilor secrete americane si rusesti care experimenteaza pe noi razboiul informational si armele PSI?
    Unde va este credinta in Dumnezeu? Faceti voi bine in jurul vostru si lasati grijile! Ocupati-va timpul cu lucruri frumoase si creative. Si utile. Spuneti-le copiilor povesti frumoase in care Binele mereu invinge. Jucati-va cu ei. Nu-i imbolnaviti cu fricile voastre! Ce nu putem noi controla, nu putem! Dar putem fiecare dintre noi sa schimbam ceva in bine in " perimetrul" nostru. Binele atrage bine. Raul, rău atrage. Cei ce fac razboi si rău prin lume se vor atrage intre ei, creand o forta ce-i va prăbusi. Niciun imperiu construit cu sange si crime nu dureaza la infinit. Decat daca voi il alimentati constant cu fricile voastre. Si voturile voastre. Si acceptarile, lașitățile voastre.
    Cartile de teoria conspiratiei s-au vandut bine o perioadă. Si Pavel Corut a castigat bani buni din asta.
    Dar ajunge! Omul sfinteste locul si nu exista draci mari. Doar draci alimentati de oameni ca sa devina puternici. La Lumina, demonii dispar!

    RăspundețiȘtergere
  15. Marioara surioara, te rog sa publici, continuare la.Sistemul fiarei este la indemana. Domnul:"Iata, un avertisment pentru Umanitate, voi parasiti la moment limitele exterioare a tot ceea ce stiati pana acum.Intrati in epoca inteligentei artificiale si a reglarii excesive a vietii voastre zilnice.Fiecare lucru va fi automatizat reglemenat urmarit monitorizat si evaluat pentru compatibilitatea cu bestia fiara. Va fi aproape imposibil sa va ascundeti miscarile si confidentialitatea va diparea complet.Monitorizarea va fi peste tot prin dispozitive digitale atat de mici incat sa nu poata fi detectate.Aceasta este tehnologie inca necunoscuta pentru voi- tehnologie " vie"(nanobioroboti),cu atingere senzitiva legata in mod intim cu omenirea.Semnatura voastra biometrica va fi cunoscuta si catalogata, markerii Adn- ului vostru vor fi urmariti, veti fi identificati inainte chiar de a deschide gura sa va declinati numele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acesta este valul viitorului( valului).VIATA VOASTRA VA FI CONTROLATA de ecrane mari si date mari, veti fi supusi la ptopaganda constanta si publicitate invaziva care va va spune ce sa ganditi, cumpaati, pe cine trebuie sa urati sau preferati. Microcosmosul fiecaruia dintre voi va trece printr- un computer in mod constant oferind o defalcare(despartire a unui intreg, desprindere dintr- un tot), completa a cine sunteti la un grup de experti care va vor evalua nivelurile de realizare tot timpul. Veti fi intr- o concurenta constanta unul cu celalalt si viata va deveni din ce in ce mai palida in comparatie cu ceea ce aveti acum. ViatA va fi monitorizata si gradAta, va fi pur si simplu Epuizanta.

    RăspundețiȘtergere
  17. AscultAti- L pe Domnul: pregatiti- va pt. a intra intr- o perioada Nemaivazuta pana acum! Cunoasterea Lui Dumnezeu va fi stearsa complet din amintirile voastre, daca va veti supune si de veti permite, Toata cunoasterea despre Dumnezeu va dispare de pe pamant.Si daca ar fi posibil, nici macar cei alesi nu ar putea suporta acest lucru, nici macar poporul Meu nu ar putea sa se opuna si sa vada aceazta religie unica mondiala si pe antihristul proclamat in templu ca este Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am avut niciodata cunoastere despre Dumnezeu

      Ștergere
  18. Cu toate acestea, Dumnezeu Tatal, Domnul Iisus Hristos, va spune:"Daca ma veti pune in inimile voastre, ca sigiliu peste ele,ca o amprenta,CU orice pret!!!,indiferent de cost,atunci va voi scuti de focul a celei de a doua morti.Va voi face un semn printre natiuni si Numele Meu va ramane pe acest pAmant. Voi face din Mine un dusman al vrajmasilor vostri, va voi inconjura cu Pacea Mea si va voi da Har pentru a sta Fermi!Dar luati decizia alegerea,Acum! pentru ca A Venit noaptea! Nu mai putem spune ca ea "vine",noaptea a venit deja!

    RăspundețiȘtergere
  19. In curand vor fi dezlantuite reglementari care vor face ca restrictiile actuale sa parA ca niste jocuri de copii!!! Si va trebui sa va amintiti de alegereA pe care ati facut- o, fie pentru a ma servi pe Mine sau pentru a servi singurul sistem mondiAl.Dar, amintiti- va Cuvantul Dumnezeului Vostru, Copiii Mei:" Nimeni nu poate sluji la doi stapani, fie ca il va ura pe unul si il va iubi pe celalalt, fie ca va tine la unul si va dispretui pe celAlalt" Matei 6:24.Nu puteti sluji Mie si fiarei in acelasi timp.Acesta ezte Cuvantul Domnului." Sarumana surioara si sa va fie de folos.Al tau fratior mai mic cu exact trei ani. Pa,pa, pupiiici multi de tot.

    RăspundețiȘtergere