sâmbătă, 29 august 2020

OZN -URILE ISI IAU ENERGIA DE LA SOARE !

.
       5                                   Dragii mei, 

În filmuletul de mai sus,NASA ne spune ca a surprins imagini la suprafata Soarelui cu un OZN urias care isi lua energie de la Soare.Iar aceasta se intampla in 2014 !
Dar iata ce scriam eu dragilor, in anul 2013,la 20 Martie,despre un Eveniment nepamantean petrecut in 2001.Stiu,stiu ca foarte multi dintre cititori sau chiar dintre voi cei care cititi acum,radeati cand intram la CRISTI BRANCU in direct si vorbeam despre OZN -uri si despre Extraterestri. A crede ca suntem singuri in UNIVERS ,este ca si cum ai spune ca se poate trai si fara apa si fara aer.
Iata articolul publicat de mine ,in 20 Martie 2013:

EXTRATERESTRII SI SOARELE DE PE CER ! EXTRATERESTRII INTERESATI FOARTE, DE PLANETA PAMANT SI DE TOT CE VIETUIESTE PE PLANETA PAMANT !


Dimineata de martie, ora 6,30 , 2001 ! 

Eram pe balcon si priveam liber, adica, cu ochii deschisi spre rasaritul SOARELUI.  
 Soarele inca nu-si facea aparitia, ci doar O RAZA rosiateca il dadea de gol ca e pe aproape si se va face vazut. 
Deasupra acestei RAZE de SOARE care se tot inalta pe CER, vad cu ochii deschisi un Nor albastru violet care se strange si se intinde ,exact ca un ARC.
Inchid ochii, caci eu asa vad cel mai bine, si astfel, vad ca acel Nor albastru violet nu era deloc un Nor, ci era o LUMINA ALBASTRA foarte stralucitoare si transparenta, sub forma unei ciuperci uriase a carui picior alb orbitor era deasupra RAZEI de SOARE care ,inca nu rasarise ca sa o vedem noi pamantenii(eu o vedeam pentru ca asa a voit Duhul Sfant), iar "palaria",PARTEA de Sus perfect rotunda, stralucea orbitor de tare cu Lumina albastra transparenta, si se inalta usor de data aceasta, nu cu viteza mare spre CERUL înalt ,inaintea SOARELUI RASARE. !
Aveam impresia ca, acel Picior alb orbitor de la NAVA EXTRATERESTRA se incarca cu LUMINA, cu ENERGIE ,de la RAZA ROSIATECA de la SOARE, deoarece ,a stationat cateva secunde cu PICIORUL (COADA) de LUMINA alba in interiorul RAZEI SOLARE după care  a prins viteza. 
Cand si-a luat zborul dezlipindu-se de RAZA de SOARE, NAVA EXTRATERESTRA era acum la partea de SUS ,de forma rotunda si albastra violet foarte stralucitoare, iar la partea de jos ,OZN-ul era sub forma conica si de un alb orbitor. 
Cand s-a alimentat din RAZA de SOARE, OZN -ul era la vertical, adica, cu partea rotunda in sus. 
Iar cand a prins viteza"s-a culcat",era la orizontala si avea o VITEZA uluitoare,asa precum VITEZA LUMINII.
Langa NAVA EXTRATERESTRA, adica, in COADA ei de lumina alba orbitoare, vad doi ochi negri si oblici,luciosi,sticlosi care se miscau in marile lor orbite ,ochi care priveau spre RAZA de SOARE, spre locul de unde tocmai plecase NAVA EXTRATERESTRA . 
Cred ca acel Extraterestru era cel care se ocupa cu alimentarea NAVEI, iar toti ceilalti erau in NAVA si chiar pe langa NAVA, le vedeam numai capetele lor care erau de un alb ca laptele cu acei ochi negri,mari si oblici,foarte luciosi.Pluteau si erau sustinuti de LUMINA ORBITOARE  a OZN -ului lor, care putea sa se transforme in orice forma voia sau sa se ascunda fara sa fie vazuta in vreun NOR.
            Dragilor,de la RASARIT ne vin Extraterestrii  si cred ca SOARELE nostru ,este SURSA LOR de ENERGIE,atat pentru Ei cat si pentru OZN -urile lor de LUMINA.
Sa nu ne ingrijoram prea mult, deoarece, si la ei asa  ca la noi,se duce o lupta intre a face bine omenirii sau in a le face rau ,prin experimentele lor. 
Nimeni nu-i poate opri, nimeni dintre oamenii de pe PLANETA PAMANT. 
Dragilor, pot sa va sigur de faptul ca ,EXTRATERESTRII se fac vazuti multor oameni de pe PAMANT, dar,acesti oameni sunt prea mandri si orgoliosi ca sa recunoasca public.
 Eu insa, va voi scrie dragilor,totul despre toate cate traiesc, fara sa ma rusinez si fara sa ascund ceva.

                                             Cu dragoste, Maria.
P.S.
Eu ce as putea ca sa mai adaug,fratilor?
Va voi spune ca ni se ascund multe Lucruri la nivel mondial,multe Lucruri vitale vietii noastre, Lucruri pe care le veti afla partial,aici pe Blog!
De ce partial?Deoarece ,nu pot sa-mi asum niste riscuri majore,in ceea ce ma priveste personal,aidca,nu pot scrie aici toate despre mai marii lumii,ma refer la puterea care o au in Statul din care ei fac parte.
Dar,voi scrie atat cat voi considera eu ca pot face public.
                             Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Si pamantul isi ia energia de la soare?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. N-a zis nimeni ca nu exista ET si OZN-uri. Dar sunt rase si rase...
    Micii cenusii si solzoșii sunt demoni. Asa va fi si omul viitorului daca va continua sa degenereze din cauza nepăsării si a lipsei de iubire.
    Cenusii au dat nazistilor tehnologie si tot ei ii invata vrajitoria si folosirea capacitatilor paranormale pe unii oameni, in scopul imbogatirii si al supunerii oamenilor simpli. In schimb, primesc dreptul de a preleva ADN de la oameni, incercand sa-si repare propriul ADN distrus din cauza nesupunerii in fata Legilor Lui Dumnezeu.
    Evident, incrucisarile sunt nefiresti si rapesc in continuare oameni, in speranta ca vor redeveni cum au fost candva, inainte de cădere. Nu reusesc, pentru ca Dumnezeu a creat ADN-ul in asa fel, incat nicio modificare facuta sa nu reziste mai mult de o generatie.
    In primul moment, ii controleaza mintea omului ce este dispus sa se vanda. Pasul urmator: ii controleaza sufletul. Spiritul nu-l pot controla, asa ca separa oamenii creduli de Cer. Cu cat cazi mai jos in lacomie, magie, nesimtire, cu atat mai repede se rupe cordonul care te leaga de Imparatia Lui Dumnezeu si cazi in uitare.
    Cum omul este lacom de bani, demonii pot cumpara pe oricine. Ispite sunt multe. Asa au ajuns romanii sa nu le mai pese de copiii lor! Goana dupa ban i-a dus foarte jos, in lumea controlata de demoni. Mintea le este sub control total!
    Asa ca...aveti grija pe cine invocati, ca s-ar putea sa va treziti cu un demon la cină.
    Rugati-va la Dumnezeu si treceti la treaba! Spionarea viitorului nu este o metoda care sa va scoata din Iad. Si ce daca vedeti viitorul daca ramaneti tot pe nivel jos de constiinta, departe de Dumnezeu care v-ar ajuta. Daca la El v-ati inchina si ruga! Numai ca intre voi si Dumnezeu ati pus ideile voastre despre Dumnezeu. Va inchinati la ceea ce credeti voi despre Dumnezeu. Adica, un zeu imaginar care va biciuieste, va pupă, va premiaza. Va biciuieste destinul, pentru ca atunci cand nu este Iubire este lege cauza efect.
    Premiul? Il stiti din Biblie: taie vițelul cel gras atunci cand omenirea isi va reveni la doaga.
    Vițelul cel gras este vitelul de aur, idolul, inchipuirea evreiasca despre Dumnezeu, banul, camataria si tot ce inseamna lăcomie, perversiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! "Extraterestrii" cu ochi negri si mutre alungite, numai creatii divine nu sunt si nicidecum in slujba Binelui. Felicitari pentru faptul ca scrieti, raspicat, adevarul!

      Ștergere
    2. Minunat comentariu Dna.Maria-Aurelia!Va recunosc stilul,inconfundabil si inimitabil!FELICITARI.

      Ștergere
    3. Si prin dracuieli permanenente sunt invocati cei rai. Persoanele care permanent dracuie, blesteama si injura si-au dat sufletul necuratului. Voi ce parere aveti?

      Ștergere
  3. Nicușor Dan a pierdut procesul prin care a încercat să blocheze proiectul imobiliar de la Hala Ford din Cartierul Floreasca – One Floreasca City. Magistraţii i-au respins acțiunea de anulare a acordului de mediu pentru acest proiect, dar l-au obligat şi la plata unor despăgubiri-record-

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian Alexandrescu:
    08.06.2020
    Au

    Singurul telescop terestru care Oculta l-a mai lasat functional a revelat mai mult decat stiau ei oricum, ce este si ce se vede pe orbita cat si in sistem pana spre marginea lui.
    E plin de nave de toate marimile si formele de la nave cat o planeta pana la ce se poate numi crucisator intergalactic nave de transport sau interceptare.
    La acestea se adauga ultima sosita - aceea a Ancestralilor. Ei sunt cea mai veche civilizatie din Universuri . Sunt temuti de toate civilizatiile pentru ca ei doar prin simpla lor prezenta regleaza orice tip de energie si-o aduce la manifestarea ei fireasca, asta printre multe altele de care sunt magistral capabili
    Nava lor asemenea altora -dar nu toate - ci numai acelea care au coborat deasupra anumitor orase de pe planeta, sunt invaluite in un camp de energie ce nu permite luminii sa atiga fuselajul si astfel sa fie observate cu ochiul liber, deocamdata.

    Momentul Final a sosit---

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu uitam de asteroidul din 2026!
    Sa nu uitam sa ne obișnuim cu purtatul măștii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asteroidul ne cere sa purtam masti-botnite?

      Ștergere
  6. Si de pe Pamint luau OZN-neurile energie de la Teotihuacan-Mexic de mii de ani de pe marea piramida ,unde si acum vin mereu OZN-uri,care are o axa -drum cu alte piramide mai mici plasate proportional cu distantele planetare ale sistemului solar ,dar care indica ca dupa planeta contestata Pluto ar mai exista o planeta la distanta dubla faca de ultima cunoscuta de oameni,posibil sa fie Nibiru cea mentionata in scrierile indiene-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Axa -drum a piramidelor din Mexic este orientata dupa constelatia Orion-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://m.youtube.com/watch?v=kgmanZphjyA&list=PLwOfbyEuTpA0yPNwhXcJ6B5ym2vEPjqcr&index=7&t=0s
      Soarele este un portal controlat de intrările in anumite temple străvechi dar si de Sfinx,urmăriți si linkul de mai sus Otroc,îngerul rus spunea ca sufletele oamenilor sint combustibilul iar ET sint demoni care se hrănesc cu energiile negative iar telul lor este sa ia sufletul cu tot cu trup.

      Ștergere
    2. INGERUL rus a gresit sau era prost informat! Nu este adevarat ceea ce sustinea in legatura cu sufletele oamenilor si nici ca ET sunt demoni ! Demonii l-au inselat pe INGERUL rus!

      Ștergere
  8. si pamantul cu tot ce este pe el isi iau energia de la soare

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde sunt extraterestrii astia?
    Mai vin? De ce se lasă așteptați? Parcă ar fi vedete!
    Cred ca nu vin ca sa nu influenteze alegerile...

    RăspundețiȘtergere
  10. Extratereștrii și viața extraterestra există cu siguranță ,e ilogic sa crezi că suntem singuri într-un Univers daca nu infinit atunci foarte mare,in care sunt miliarde de stele și planete

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai ai arunca din cerul5 pe pamant . Partea proasta ai ca vin si ingerii cazuti.Vai de funduletele pamantenilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bineinteles ca toti conducatorii de tari si toate partidele in afara de PSD cu dragnea, dancila si ponta, sunt malefici. Doar PSD e partidul sfant, si Duhul Sfant a zis sa tinem de PSD, nu-i asa, dna Maria?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu zic ca extraterestrii nu vin fiindcă nu le place mămăliga.

    RăspundețiȘtergere
  14. pe ingerul rus d-na MARIA nu s-au facut experimente cu acel lichid vascos cand v-au rapit pe d-stra-IN CE SCOP astept publicare si poate si raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 0 0,27, de unde ști ca nu? Aștept răspuns!

      Ștergere
    2. Pai erau cei buni in cazul Mariei rapite. Ai ceva de genul care-s mai buni, americanii,rusii ori chinezii.Personal, pe ingerasul rus al iubesc pentru ca acum cativa ani in urma am rostit o ruga scurta adresata lui si am scapat instantaneu de o sinuzita.Ei sunt 144.000, pe tot pamantul.Cu puterea Georgetei Florea mai sunt 12. Pa.pa.Amintiti-va de Eugen Nicolae Gasca,gazduit de un prieten adevarat la Botosani! Pai deacolo vine renasterea Romaniei Sfinte cu Oameni Sfinti.

      Ștergere
  15. 31 august 08:39-nu de la tine astept raspuns ci de la d-na MARIA care a trecut prin experienta aceea

    RăspundețiȘtergere