miercuri, 5 august 2020

MARIA ! NU TE TEME MARIA !

                                             18 August 2019,ora 23,44 !

                                    Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas dumnezeiesc care rasuna si in Cer si pe Pămant.
Glasul ma striga pe nume:
                 "Maria ! Nu te teme Maria !
                  S-a adeverit Maria!
           Maria,si pentru ca s-a adeverit, acum încep ei a vedea in tine,ceea ce in viata nu se vede !"
             Nu te teme Maria !
              Cu cât ei te vor batjocori mai mult,cu mult mai mult, Eu iti voi da HAR !"
Iar in urmatoarea clipă dragilor, imi aud glasul sufletului meu care, striga fara ca eu sa deschid gura mea.
Citez:
                "Nadejdea mea este puternica !
              Puternica !
                Nadejdea mea este puternica !
              Puternica !"
Nu aveam nicio putere omeneasca asupra glasului sufletului meu, si chiar simteam acea legatura puternica si launtrica cu Dumnezeu Cel Atotputernic si cu Maicuta Domnului.
Dragii mei,nu va pot descrie in cuvinte ceea ce simteam in inima si-n suflet.
Desigur ca, nu ma tem de nimeni si de nimic in viata aceasta grabnic trecatoare.Doresc doar, sa fac Voia Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu,sa scriu al Său Cuvant asa cum imi este grait de Duhul Cel Prea Sfant, iar cine vrea crede,cine nu,nu.
CREDINTA se simte,se traieste cu sufletul,cu inima,nu se vede.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Prea Curata Fecioara Maria,pe noi toti,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Ai grija! Oaia ratacita care zbiara prea tare atrage lupii! Si nu va fi Hristos ca sa te scoată din coltii lor! Pentru ca ai mintit, manipulat, blasfemiat si ai determinat prostii sa voteze PSD. La fel vor pati si cei ce i-au indemnat sa voteze cu alt partid corupt. Toti politicienii au pe maini sangele copiilor abuzati! De-aia si vezi butoane rosii. Ai ochii rosii de atata sforțat sa minti pentru PSD! Ai ochii rosii de la sângele copiilor nevinovati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putina jema nu aveti?Aruncati cu otrava ca,nu stiti in cine aruncati!?Varsati ce aveti in suflet,nu va e teama ca,se intoarce??? Handic M

      Ștergere
  2. Si io am ochii roșii de atîtea lacrimi ,oare nu putem fiintelesi , de ce 23:12 vorbesti cum gîndesti tu despre tine? Atîta ura nu-ti va face viața mai usoară ,dimpotrivă te va impovara ,fati un bine lasă -i in plata LUI pe cei ce-ti sînt străini. Neamul acesta cunoaste iertarea dar are o mare tinere de minte, ar tu a-ti stiti greseala no da altuia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, 23:12 nu va.spune din rautate. Nu ma indoiesc de faptul ca dumneavoastra ,,vedeti,, lucruri, doar ca va spun cu toata sinceritatea ca unele sunt transmise gresit, pare a fi voit, de catre dumneavoastra. Nu va condamn, nimeni.nu are dreptul de a tine captive suflete, de a le forta sa destainuie din lumea nevazuta, mai ales cand informatiile ar ajuta strict personal vreunei ,,vedete,, din orice domeniu ar fi ea. Daca va amintesc de cazul ,,Calea/Valea Fericirii, poate ma intelegeti. In astfel de situatii va sustin intru totul. Cine nu accepta, sa treaca in locul dumneavoastra. Stiu ca nu intotdeauna este permis adevarul. Dar atunci cand este vorba despre suflete nevinovate , oricat de greu ar fi, oricat de tentante sunt unele oferte, orice am primi in dar, trebuie urmata Calea Cea Dreapta, altfel La Ce Folos?
    Nu uitati un lucru: cei ce vad, de multe ori sunt obligati sa si traiasca multe dintre orori. Va mai amintiti de persoana de sex feminin arartata cu ani in urma la tv.unde ea urla in biserica ,,ma arde,, ? ,,ne-a,, fost atta de usor sa spunem ca sigur are ea niste pacate si o chinuie dracii. Tehnica omorului urmat de foc functioneaza de multa vreme Si pe teritoriul Romaniei. Va mai amintiti cand d-nul Vadim Tudor, printre multe alte subiecte de nesustinut de trolii ramasi in viata? Spunea ,,nu mai tineti captiv sufletul ala,, . ,,Ne-a,, fost mult prea usor sa zicem ca este nebun. Unii spuneau ca are shizofrenie desteapta. Era intors in timp, era chinuit de niste bestii, in viata, bestii cu sete de stiinta, de cunoastere. Mi-e greu sa cred ca.multe dintre cele redate de dumneavoastra va sunt aratate intocmai. De multe ori tineti sa subliniati ca redati intocmai. ,,Sarcina,, pe care ati primit-o este una mai mult decat josnica, inumana , nu innobileaza si nu glorifica cu nimic, nu este o mandrie ca o purtati, oricum ati face-o. ,,Parintii, acestor manipulari de suflete au hotarat asa: REDAREA EVENIMENTELOR STRAMB ESTE CONSIDERATA DORINTA DE MOARTE A CELUI PE CARE TREBUIE SA-L PROTEJEZI( toti cei pe care trebuie sa-i protejati sunt niste mizerii corupte, ei sunt orice in afara de oameni), LUCRU CARE SE SANCTIONEAZA PRIN MOARTEA UNEI PERSOANE DRAGI TIE.
    D-na Maria , ,,duhurile,, sun niste mizeriile dracului ce se plimba prin lume, pe banii statului, si nu se duc toti sa munceasca, asa ca amaratii de rand, se duc chipurile sa culeaga informatii, ganduri ascunse, lucruri de nevazut pentru ochii obisnuiti. Nu stiu cum se poate iesi din asta, de-asta va spun ca va inteleg, va compatimesc si cine nu pricepe , nu are decat sa va ia locul. Doar va implor: ajutati-va de constiinta si inlaturati interesele celor care , poate, intr-un fel sau altul va rasplatesc. NU MERITA. Vietile celor nevinovati sunt mult mai pretioase. Si nu uitati, va veni.si ziua cand veti deveni inutila(pentru ei)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim 23:12, nici Basescu, nici , mai ales , Tariceanu nu sunt nevinovati. Ca are Basescu tehnica lui de a trece peste ceea ce se intampla siroind cateva lacrimi in vazul lumii, pe mine nu ma impresioneaza. Este timpul ca fiecare sa-si primeasca rasplata. D-na Maria, puteti abandona o vreme blogul, puteti sa nu comunicati nimanui absolut nimic legat de aceste lucruri, puteti sa puneti insemnarile dumneavoastra la loc sigur, puteti avea grija sa nu fiti rapita? Lasati-i pe ,,mana,, nostra! Dumneavoastra ati dat dovada ca sunteti usor de manipulat. Fiecare dintre nenorocitii care ne-au omorat apropiatii, miseleste, trebuie sa dea socoteala. Va rog, nu mai postati nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 august 2020, 11:14
      Da,cu siguranta "iti voi urma "sfatul! Voi posta 24 de ore din 24 !Si inca ceva :pe mine nu ma poate nimeni manipula ! Doamne ajuta !

      Ștergere
  5. Fiecare isi face curaj ....cum poate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa sa faceti doamna Maria ce spune Dumnezeu nu lumea.
    Lumea este bine sa o privim sa o iubim dar sa ne detasam de ea.
    Va iubesc si va stima pentru ca inteleg ce trăiți.
    Va pup si o seară frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne detasam de semeni? Cum adica sa o privim? Ca la zoo?

      Ștergere
    2. Sant di eu de aceeasi parere d-na.Masinca! Handic M

      Ștergere
    3. Multumesc din suflet draga mea! Voi face ce spune DUMNEZEU,nu ce spune lumea! Care blestema, care vorbeste urat si jigneste,trebuie sa fie sigura ca toate i se vor intoarce asupra sa si din pacate si asupra celor dragi ai săi,care nu au nicio vina.Am spus-o si o mai spun: voi ,cei care nu aveti cei 7 ani de acasa,care nu stiti ca sunteti musafiri aici si trebuie sa va purtati ca atare, nu va tine nimeni cu forta pe acest Blog! Nu va place,dati pagina mai departe si urmariti ceea ce va place,dar nu aruncati cu venin si cu noroi aici.Toate cate veti spune,toate cate veti face,toate vi se vor intoarce!

      Ștergere
  7. 23:47 sunt oameni si oameni acum fiecare alege ce i se potriveste,
    Un exemplu cu oamenii răi invidiosi,trădători,trădători ma detașeze de ei cu oamenii blonzi cu credința și nu gânditori ma unesc cu ei vorbim,ne ajutam si mergem mai departe.
    Dar nu Urăsc pe nimeni,ii iubesc de departe si ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ierte.
    CER IERTARE DOAMNE CELOR CE LE AM GRESIT ACUM SAU MAI DEMULT.
    DOAMNE II IERT PE TOTI CEI CE MI-AU GRESIT ACUM SAU ALTĂDATĂ
    CER IERTARE PREA SFINTEI TREIMI PENTRU NOI TOTI ORIUNDE NE AFLAM FIECARE.
    ESTE CA NU este greu?
    Cea mai mare ușurare este sa poti ierta si ajuta dar e bine sa stai si mai departe
    Pusnicii de ce căutau si cauta singurătatea pentru liniștea sufletului,dar se roagă BUNULUI Dumnezeu pentru lume,pentru toți.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc la toata lumea,BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  8. 13.44 asta e blestem curat , draguta .

    RăspundețiȘtergere