joi, 20 august 2020

GATA ! E PREA SCUMP ! CORONAVIRUSUL E PE SCADERE !

                                           20 August 2020,ora 4,49 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
               "Gata ! E prea scump!
                O dus-o prea mult cu Coronavirusul!
                E pe scadere de-acum!"

                                         The Role of SARS-CoV-2 Diagnostics in Pandemic Control | Clinical ....
Dragii mei, eu nu voi comenta in niciun fel acest mesaj,ci vă voi spune ca ,vor scadea numarul infectarilor cu Covid 19.
Sa avem mare grija,căci acesta exista cu adevarat,si sa respectam toate regulile de prevenire.
                               Cu dragoste,Maria.

49 de comentarii:

  1. Sa te audă Dumnezeu Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai d-na MARIA in alt mesaj spuneati ca virusul a fost scapat din laborator-CE SA CREDEM DACA VA CONTRAZICETI-am sa caut mesajul sa vi-l pun la vedere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei 23:41 virusul a fost găsit într-o mină și a fost modificat în laborator să devină contagios la oameni.

      Ștergere
  3. E prea scump'' pentru finantele statelor cheltuite cu somajul si pierderile economice de zeci de procente .
    China si Rusia au inceput vaccinarile dar imunitatea data de scurta durata face ca metodele naturale de intarirea sistemului imunitar sa ramina de baza cum sint consumul de lactate si fructe ca cele de padure cu mult zinc si vitamina C ,E si A a betacarotenilor,ultima buna pentru urmarile inflamatorii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Faptul ca Coronavirusul este dispersat intentionat , este o certitudine.Veti vedea ca epidemia va scadea brusc, intr-un mod inexplicabil din punct de vedere epidemiologic.
    Atunci sa vedem ce explicatii primim -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.01 de unde ai tu certitudini, craciun? Pe ce dovezi te bazezi cand afirmi asemenea enormitati?

      Ștergere
  5. Comentez eu, dz nu prea mai sant bani de prafuri acum, trebuie la votare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 02:37 ,,trebuie la votare " ? Adică virusul răspândit în toată lumea, ESTE RĂSPÂNDIT DE PNL ?😳 Cap ai , minte ce-ți mai trebuie?

      Ștergere
    2. 02.37 numai minciuni si aberatii emit unii dintre voi. Nu vezi, retardatule ca nr. de cazuri si de morti este in crestere? Te trezesti repetand acelesi ineptii ca un papagal.

      Ștergere
  6. E pe scadere ca se apropie vremea alegerilor si alesii neamului au nevoie de voturi...BOICOT total asa cum au facut ei la Referendumul pt familie, asta merita !!!!
    Off topic ! Ce se intampla oare cu pg de fb a Seismic Center ???? Stie cineva ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să inchis,mai este doar grupul privat.

      Ștergere
    2. Să închis,mai este doar grupul privat.

      Ștergere
    3. Pagina Seismic Center este inchisa pt. mentenanță,au anuntat acest lucru.

      Ștergere
    4. Corect 05:02 e în descreștere iar după alegeri urcă vertiginos. Să boicotăm alegerile. Dar, este un dar ce vine după acest covid?

      Ștergere
    5. OK ce ti se pare corect in a boicota? Voi nu ganditi deloc? aAveti o varza in loc de cap?

      Ștergere
    6. Nu ma mai duc la nici un vot. M-am saturat de minciuni si mincinosi. M-am saturati de aceeasi Lie dar cu alta palarie. Tot ei sunt orice culoare ar fi, papusile Ocultei. Nu ma mai duc la nici un vot, ca nu-s marioneta lor. Destul.

      Ștergere
  7. Dna Maria, despre coronavirus auzim mereu din martie. Dar nimeni nu vorbeste despre lipsa dezinsectiei din cimitirele tarii. In nici un cimitir nu se poate sta nici 2 min caci sunt sute de tantari care tabara pe picioare imediat. Dar nenumarati oameni vor sa fie votati primari. Culmea, chiar si medici. Dar ei n-au calcat in vreun cimitir macar. Despre actualii ce sa mai vorbim....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vin cu dezinsectia in parcuri si alte spatii publice, sa vina sa faca dezinsectia si in cimitire.
      Sau or avea unii interes ca oamenii sa faca malarie sau alte boli transmise de tantari care sunt mult mai periculoase decat Covid-ul si sa se spuna ulterior probabil ca s-a murit de covid, nu de malarie si alte boli f. periculoase transmise de tantari!

      Ștergere
  8. In primul rand, de aici reiese ca, duhul este prin Ardeal.
    In al II-lea rand vreau sa va zic ca se face abuz cu Corona asta. Au ridicat in tromba un suspect, apoi, nu cred ca au asteptat rezultatul testului, a doua zi au venit dupa cealalta persoana din casa respectiva, au spart usa, fie ca nu li s-a deschis, fie ca persoana , se stia, era bolnava, vazuta deseori in carucior, probabil i s-a facut rau. Odata patrunsi in apartament, cu forta, usa sparta.., au constatat ca batrana era manjita cu fecale. Corona , ca si corona, este periculoasa, se transmite repede, omoara oameni..dar rahatul? Ei bine, cei ,,responsabili,, au inceput sa bata din usa in usa pentru a cere de la vecinii victimelor cate ceva. Unul a cerut o sticla de parfum sa pulverizeze prin casa victimelor caci nu suorta el mirosul prin masca(cred ca masca avea).
    CAT DE CRETIN SA FII?
    Ce-am inteles eu din modus.operandi al celor cu functii responsabile din Romania: oameni buni, se fac abuzuri asupra dumneavoastra? Manjiti-va cu caca pentru ca nu.o sa va mai bage-n seama nimeni. Asa va recastugati libertatea. Succesuri!
    Cazul, foarte recent, bineinteles ca nu a aparut la tv. Cum sa arati asa ceva, poate mai copiaza si altii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 06:37 din păcate sunt încă, destul de mulți nemernici ca tine !

      Ștergere
    2. De ce e nemernic,ca relateaza un fapt?

      Ștergere
  9. Va scădea până la alegeri. După 1 octombrie vine potopul ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.46 care potop, ala de prostie din capul tau?

      Ștergere
  10. Doamna Maria fără sa vreau am citit recent o carte despre parfumuri, în acea carte era menționat despre pisica civeta, originara din Etiopia, care ar fi purtătoare de coronavirus. Ecologiștii au interzis era maltratarea ei pentru ca unii se foloseau pentru a obține o substanță din organele genitale ce serveau drept fixator în compoziția parfumurilor, cartea a fost scrisa în 2016. Cred ca s-au folosit de multe cai pentru a obține un virus mult mai puternic, se pare ca coronavirus a existat dintotdeauna, poate era inofensiv acest virus, da se pare ca unii îl folosesc și îl modifica în scopuri mult prea diabolice.Va îmbrățișez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  11. Primul lot al vaccinului Sputnik V, realizat de Rusia, a depăşit 55.000 de doze, conform serviciului de presă al companiei farmaceutice Binnopharm, citat de EFE. Săptămâna trecută a fost anunţată intrarea în producţie a vaccinului iar ulterior a fost anunţaţ că primul lot industrial este de 55.000 de doze, potrivit agenţiei TASS.

    De asemenea, Rusia a anunţat că lansarea campaniei de vaccinare masivă împotriva COVID-19 va avea loc peste o lună. Directorul Centrului de Microbiologie şi Epidemiologie Gamalei, cel care a dezvoltat primul vaccin înregistrat în ţară împotriva coronavirusului, a declarat că în decurs de şapte sau zece zile vor începe studiile ulterioare înregistrării produsului, în care vor fi vaccinate zeci de mii de persoane-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te vaccinezi cu cel de la rusi , o sa-ti schimbi numele in Aliosha, mai kaghebistule...

      Ștergere
    2. propun sa-l vaccinam pe craciun primul!

      Ștergere
  12. Abhigya Anand, adolescentul în vârstă de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus, avertizează că o altă catastrofă globală va începe în luna decembrie a acestui an şi se va amplifica în martie 2021.
    Abhigya asigura in noul sau videoclip ca 5 septembrie a acestui an va fi data la care Covid-19 va fi eradicat complet. El a subliniat ca este posibila scaparea de „aceste focare pandemice" numai daca se obtine „imunitate"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In California un rezident s-a infectat cu ciuma. Cred ca despre ciuma e vorba.

      Ștergere
  13. Sa nu uitam de președintele care ne părăsește anul acesta? Ce parere aveti? Cine se duce dincolo anul acesta Ion I. sau EC?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au trait DESTUL dupa cat au FURAT poporul roman si nu au PLATIT NIMIC si ABSOLUT NIMIC pt toate faptele de Tradare !!!

      Ștergere
  14. In final TOATĂ LUMEA va fi impartita in doua: vindecati si decedați din cauza coronavirusului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Incendii peste incendii si dezastrele continua. Anul acesta vom avea numar record de incendii___

    RăspundețiȘtergere
  16. Am găsit pe internet o proorocie din partea lui Dumnezeu că niște oameni aduși de dincolo cu autoritate au făcut un plan chiar cu puterea satanei că sa le iasă planul.Au postit 7 zile și sau insemnat chiar cu sângele lor că sa reușească ce și-au propus.Ei voiau să fie un singur domnitor o singura limbă, un singur sistem.Dumnezeu nu o să-i lase pentru că se vor incurca in minciunile lor ca la Turnu Babel asa a fost descoperirea dintr- o biserică.Ajungem tot în acel punct că în lume domnește antihristul și de aceea se întâmplă lucrurile astea.Dumnezeu nu este de acord cu ce se întâmplă dar îngăduie pentru că trebuie să se împlinească ce este profețit in biblie.Dumnezeu sa ne de-a lumină și putere să sa nu cădem în ispita.Multe binecuvântări și sănătate tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.romaniatv.net/baba-vanga-previziuni-cutremuratoare-pentru-2020-vine-prapadul_498891.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Ca profet de-al lui Isus pot să afirm că ș8 eu am avut multe p4ofeții care s-au împlinit și în care au murit circa 250.000 oameni , deci dacă era cine să mă audă acești oameni ar trăi acum .
    Dar asta este o serie de predicții mici .
    În Biblie scrie clar că înainte de întoarcerea lui Isus 1/3 din lumea aceasta (2,7 miliarde oameni) vor muri negreșit din cauza unui bulgăre de foc care va cădea din cer .
    Eu știu când va veni și cum poate fi anulat acest cataclism . Am văzut totul sub forma unui peisaj pictat , un tablou , care a corespuns după aceea cu ce am citit în Biblie .
    Da , eu sunt acel Mic Mesia care va conduce România , va sfărâma Vaticanul și va aduce românilor bogății de ordinul catralioanelor .
    Adevărul va triumfa și va fi mai presus decât oricine , chiar mai presus decât Dumnezeu (în cazul că ai citit jurământul lui Dumnezeu) . Czifrak Iosif

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. 🤣🤣🤣🤔🤔🤔😂😂😂

      Ștergere
    2. Cand a citit ce ai putut scrie 16:02 ,porumbelul sa scăpat pe el de ras.Janos Gonzales

      Ștergere
    3. 16.02, numai aberatii spui pentru care vei primi judecata divina! Nici Iisus (care se scrie cu doi "I"!) nu stie cand va veni sfarsitul lumii, ci numai Dumnezeu! Te dai atoatestiutor tu?!?!?!

      Ștergere
    4. Janos 🤣🤣🤣 ...

      Ștergere
  19. Guvernatorul statului New York a refuzat banii de doar 300 dolari saptaminal acordati de SUA pentru somerii cauzati de COVID in timp ce Manhattanul e parasit la greu de locuitori care s-au mutat la chirii mai ieftine in suburbii si majoritatea firmelor si-au inchis definitiv activitatea ,situatia banilor pentru ajutorul covid va fi transata de parlament in 8 septembrie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au inchis firmele de toale, care produceau haine pt cur---le din media si nu numai. S-au inchis cele care produceau genti de lux pt cele de teapa lui Nuti, s-au inchis in general firmele care produceau si vindeau tot felul de porcarii inutile pt oamenii care aveau bani dar nu din munca. E f bine. Sa se apuce sa produca pt industria medicala, pt cercetare, pt stiinta, medicamente daca sunt destepti si au bani. Daca nu sa stea someri si falimentari

      Ștergere
    2. 18.49, ai dreptate! Toalele de firma pentru toampe sau fitosi care castigau extrem de usor banii pentru ca altfel nu ar fi dat cu o asemenea usurinta 10000 euro pe o poseta, nici chiar 1000 euro... mai bine faceau fapte bune cu care ar fi ramas si isi luau lucruri mai ieftine (pentru ca erau tot la fel, din acelasi materiale) si imparteau si saracilor daca nu aveau ce face cu ele. Nu sa stea sa ia pantofi de la 500 euro in sus, sa aiba un etaj din vila ocupat doar cu pantofi (sute si mii de perechi) pe care nu i-au purtat nici macar o data!
      Mai erau unii bogati care nu stiau cum e la tara si cand au fost inundatiile au zis si ei sa faca de ochii lumii, filmati, o fapta "buna" si au donat pantofi cu toc inalt cand au fost inundatiile de le intra tocul cui in namol si isi suceau picioarele! :)

      Ștergere
  20. Deocamdata e cum e ,dar dupa alegeri ''POTOPUL'',scapa cine poate si are si noroc.
    Noi restrictii in Franta,Polonia ,Germania care impune restrictii pentru 14 judete din Romania ca si Ungaria ,Grecia,Spania-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai "craciun" , fa antrenament sa fugi repede ...pe camp.Dupa alegeri.Pune-ti si o caciula roșie pe cap, sa te vedem de la distanta ,cum "scapi".Poate il iei si pe Ciolacu cu tine...😂

      Ștergere
    2. craciun deci tu esti ala cu potopul... De ce nu te mai semnezei, vrei sa pari mai multi...prosti? :))))))))))

      Ștergere
  21. o fi fost covidul descoperit intr-o mina dar eu m-am legat de mesajul Mariei care se contrazice -cand e virusul cand dispare!

    RăspundețiȘtergere
  22. unii specialisti spun ca virusul va dainui pana in anul 2025-cat despre imunitate -intrebare CINE O ARE CU ATATIA ADITIVI IN ALIMENTE SI MEDICAMENTE PERICULOASE?!-pana atunci pregatiti-va de seceta si foamete la anul asa spun vazatorii in DUH

    RăspundețiȘtergere