sâmbătă, 22 august 2020

COVIDUL VA FI INECAT !



                                               What The SARS Epidemic Can Teach Us About Relationships And Mental ....

                                     21 August 2020,ora 23,54 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care ne spune asa:
               "Ineaca Covidul!
              Gata! Covid inecat!"
Dragii mei, sigur ca este o veste minunata,dar, pe de alta parte,este o alta trista,dezamagitoare.
Cum adica,ineaca COVIDUL?
Sau cum scriam in ultimul articol despre Covid,cum adica nu mai avem bani pentru COVID si ca acesta trebuie sa fie in scadere?
Acum ,nici nu-l mai asteapta sa scada,ci il ineaca pur si simplu.
Sa-l inece pentru vesnicie,căci multi oameni au murit cu zile din pricina COVIDULUI,din cauza ca,nu au avut acces in Spitale pentru tratamente de specialitate.Iar după ce va fi inecat,ca sa ma exprim ca in Mesaj,cei care au facut acest GENOCID sa raspunda in faţa LEGILOR STATULUI.
Nu este posibil ca paturile din spitale sa fie goale,portile inchise cu anuntul:SUPORT COVID 19, si bolnavii cronici foarte gravi,stand pe la porti, desi au platit o viata ASIGURARILE de SANATATE.
Bolnavi de cancer care puteau fi salvati,bolnavi de plamani,diabetici,cei cu dializa, etc ,etc,au murit multi cu zile in timp ce noi eram si mai suntem inca,intoxicati de mass media, cu numar de INFECTARI,cu numar de carantinati,cu numar inspaimantator de morti COVID 19!  Tot sistemul sanitar si educational este cu susul in jos.
Imi doresc din suflet,ca toti cei vinovati de GENOCIDUL din ROMANIA ,sa raspunda in faţa LEGII.Eu nu am zis niciodata ca acest virus nu ar exista.Sigur ca exista,iar daca intra intr-un trup cu imunitate foarte scazuta,cu boli grave cronice,normal ca ucide.
Sa avem grija in continuare si sa respectam regulile impuse ,si astfel,vom fi si noi ocrotiti si cei din jurul noastru.
Asadar dragii mei, sa mai avem putintica rabdare si veti vedea ca incepe a se potoli COVIDUL ori de tot,ori pentru numai o perioada de timp,depinde cum vor sefii Europei si nu numai !
                                   Cu dragoste,Maria.

60 de comentarii:

  1. Omorirea coronavirusului la inceput prin gargara cu apa sarata care are clor,a-ti mai avut la inceput un mesaj ca leacul e in apa marii care are in sare clor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun ati mai avut,NU a-ti mai avut!(nu este crăciun cel autentic,este cel fals).

      Ștergere
  2. Covidul nu va dispărea.
    Din octombrie, la câteva zile după alegeri va începe "potopul"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se stie de pe acum ce va fi in octombrie sau peste 1 an sau 10 ani...

      Ștergere
  3. Suedezii au conducatori buni ca si halesii nostri buni , de aruncat la cosul de gunoaie al istoriei. Copiii au mers la scoli si parintii la servici. La ei nu vezi masti aruncate peste tot, ca ei nu au bani de aruncat. La ei nu s- au imbogatit peste noapte leprele guwernamentale cu kokorona.La ei nu e puscarie.La ei nu e frica zilei de maine ca nu au fost falimentate mii de firme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da se compara romanii cu suedezii ?! Daca vreo tara are conducatori mai buni decat Ro e datorita inteligentei si luarii de atitudine a populatiei, inclusiv prin proteste impotriva a orice li se pare rau .
      Ce au facut romanii ? Nimic .
      Hai savedem cum se termina farsa asta a covidiotizarii, ca daca...atentie daca se termina se termina rau de tot. parerea mea ...😄😄😄
      Oile au urmat si urmeaza in CONTINUARE calea spre predarea tuturor drepturilor , a libertatilor, ca doar care e simbolul purtarii mastii?! Reducerea oamenilor la tacere . Zât !!!
      Dar oile ... nu au nici o treaba. Da , sa traiti !!🤣🤣 atitudinea slugilor, a lasilor si a fricosilor

      Ștergere
    2. 11.01 oaie esti tu, nesimtitule! De unde stii tu ca e o farsa? Ai vreo dovada? Daca n-ai mai bine taca-ti fleanca aia de conspirationist de doi bani! M-as bucura sa te covidizezi ca sa te saturi de imprastiat conspiratii. Doamne, iarta-ma!

      Ștergere
    3. 22.24 oaie esti tu , habarnavistule ! Din cauza astora ca tine planeta este distrusa, credulilor, creiere iefti e carenu gandesc decat ce le spun altii.
      Ai un film in engleza, dar probabil habar nu ai nici o engleza, esti de pe plaiuri mioritice
      https://www.brighteon.com/3e764174-ea91-493f-945d-766480e2d3e0

      davidicke.com

      Ștergere
    4. 22.24 iubirea ta politica ti-a intunecat judecata,dovada e ca mor doar batrinii,la care organele cedeaza din cauza uzurii. Statistic,nu sint mai multi morti decit in alti ani. Mai sint si altele...

      Ștergere
  4. Guvernatorul Plavanus, împreună cu poliția politica, SRI vor sa pară că a scăzut numărul de infectati până la alegeri ptr că să dea bine pnl-ul și el.
    Ei speră că vor poza in eroi in in fata românilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da o fost vreodata infectati ca sa aibe ce scade ?! 🤣🤣🤣

      Ștergere
    2. Dar cine vrei sa fie erou Dracnea si Veorica ?! 😂😂😂
      Vai de capul PSDistilor , nu-i mai alege nimeni.

      Ștergere
    3. Ma nea Craciune, ce tot ai cu bietul om bieath de puthere. Ce tot ai cu casele lui din Sibiu optinute prin atatha thhrudha. Ce ai cu deplasarile saptamanale de cativa kilometri doar in care se odihneste pe sute de mii de euro. Ce ai cu alesul ka a asistat la jocuri de rasboiu cu rachete de 300 000 de euro per bukata de ziua marinei lui. Trebuiesti internat si scos din societate impreuna cu toti cei care al critica.

      Ștergere
    4. Presedintele Iranulului a Optzeci de milioane de cetateni mergea in cele doua mandate de presedinte la serviciu cu maxi taxi. Ce presedinte prost. Si sotia lui, femeie de serviciu. Si umbla fara garda de corp. Ce inapoiati iranienii. Si ce dastepti e romanii. Asa ca, ce ai cu romanii si cu hallessul lor, nu te inteleg.

      Ștergere
    5. Ce ai tu, Caciune cu douazeci de miliarde de euroi platiti de Basepetrov la jidani si cu patruzeci dati de hurmasul lui. La numArul doi plus unu cu tine. Ma apuca greatieeaa sa mai kontinuuui, despre drakhgul nosthru kondukthor.

      Ștergere
    6. DakA pesedeul e de vina ca o avut. Vana electhorala, de ce vaneaza toti primarii pesedeee cu santajari ka sa treaka in kloaka ewreilor khazri A.P.A. T.R. I
      .Zi. Nu merita nici semne de intre- bare, ca nu mai receptioneaza nimenni dekat kokovid Klaussionnian frica si teroare meeedikalpolitieneeaska cu sapkkaa adika kifa evreiaska.

      Ștergere
    7. Magnificoollulul stalpul rastignirii luiIisus Hristos, da, pozeaza in salvathoor al neamului, al marilor korporatii si banci straine, un autist langa un dezaksatrahat, un alkoholikorbanist, un sef la maiul lui sudor si toti conzilierii sai, interlopi, gainarese, sorosisti, trafikanti. Astia konduk. ParlamentAri,judekakatori, prokurori, politie la warf, medici, klanuri, thoThe alle hallessului alogen.De nu va kon- vine, plekati in lumea largha, vorba menthorului Basee

      Ștergere
    8. Mai copii, haideti in contra- pondere sa trecem la Domnul:"Vad ca frica i- a cuprins pe unii dintre oamenii Mei chiar acum. Va temeti de aceasta ciuma care a fost eliberata si de ceea ce provoaca sa se intample in lumea voastra.Dar, va intreb, daca va temeti acum, ce veti face atunci cand epidemii care sunt mult mai rele decat aceasta vor fi eliberate de catre cei rai? Oare nu am spus ca pentru cei care au increderea in Mine, Eu am sa le fiu cetatea si adapostul lor, si ca am sa- i izbavesc de pestilente periculoase si de ciuma care umbla in intuneric? Nu v- am spus oare, ca nici o ciuma nu se va apropia de locuinta voastra daca locuiti in locul secret al Celui Preainalt? Trebuie sa aveti credinta in Mine si sa credeti ca, ce spun Eu este adevarat.Teama de vrajmas si ceea ce el face este opusul Credintei in Mine

      Ștergere
    9. Credeti cand va spun ca, toate promisiunile Mele sunt "Da" si sunt "Amin" pentru voi, caci Eu doresc sa le indeplinesc pentru slava Mea.Vreau sa aveti frica doar de Dumnezeu si de nimic altceva! Daca o sa va fie mai mult teama de Mine, veti incepe sa capatati intelepciune.Eu nu v- am dat un spirit de teama, ci un spirit al puterii si al iubirii si al unei minti solide care are intelepciune. Eu sunt in control!

      Ștergere
  5. La spitalul din SIBIU 170 cadre medicale imbolnavite de COVID din care a murit o asistenta.
    Ieri a mai murit la Sibiu de Covid un Doctor pensionar de 88 de ani pe nume Nandris ,imbolnavit acasa de la femeia care avea grije de el-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, de unde ai scos 170 la SB.eu nu am auzit asa ceva!

      Ștergere
    2. Silvia, tu nu auzi decat ce vrei! Adica numai stirile pesediste.

      Ștergere
    3. Sunt apolitica amice, nici uni nu s cum ar trebui sa fie! De unde ști tu ce aud eu?! Hai repede cu răspunsul!!!!😜

      Ștergere
  6. Coana Marie, ipocrita creatura mai esti, dar cand dragnetele pe care il admirai a dat drumul la puscariasi, criminali si pedofili si au omorat si violat nevinovati doar ca scape dranetele de puscarie de ce nu te-ai mai scandalizat asa? Aud? Cad si-au votat pensii speciale in timp ce tu cainai copiii care se culca flamanzi de ce nu te scandalizai? Ba acum ne convingi ca pensiile speciale sunt pe merit! Sa-ti fie rusine, coana mare ca instigi iar lumea la ura asa cum faci mereu, tu aia, „iubitoare” care se semneaza „cu dragoste, Maria”! Ipocrita ce esti! Nu-i nevoie sa publici, comentariul iti este destinat TIE, personal! Nu te obosi prea mult! Nazista nenorocita ce esti, care accepti propaganda nazista si legionara pe blogul tau, al TAU, nu al lui Dumnezeu, ca El nu are ce cauta in ciorba ta pesedista murdara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti fie rusine tie, pupincurist de doi bani, pentru ca nu accepti si nu vezi adevarul, esti orbit de prostie si nu te doare ca nu ti-au murit tie, rudele prin spitale, fiind neglijate pentru a trata "chipurile" pacientii de Covid!!! Mai bine taci din gura aia spurcata sI scoate-ti banderola de pe ochi si VEZI ADEVARUL SI GENOCIDUL DIN SPATELE COVIDULUI!!!

      Ștergere
    2. 20.58 jeg pesedist, ai deschis gura ca sa emani duhoare de iad!

      Ștergere
    3. Coana Marie, te-am pacalit! :))))) Ai publicat comentariul! :))) Fraiera mai esti!

      Ștergere
    4. Dragnea ,Nastase ,Veorica ,Carmen Dan,Ponta ,toti niste infractori care au fost promovati aici pe blog.Au fost laudati ,aparati de critici de parca ar fi fost niste sfinti.
      Comunistii nu cred in Dumnezeu !De ce ii aperi Maria pe acesti pacatosi , are nu au nici un Dumnezeu ?
      Nu am auzit o vorba buna despre un politician de dreapta de la Maria, pe acest blog.
      Sti cum se spune ,te nasti domn sau mujic.

      Ștergere
    5. Ce sa apere la politicienii de dreapta care dau oamenii afara, ii lasa someri si pe drumuri, ce sa apere la niste oameni care fac genocid la colectiv si in spatele unei boli, numita Covid, ce sa apere la niste oameni care taie salarii si pensii sau nu ofera nicio marire, pe motiv ca nu sunt bani? Cand o sa va treziti la realitate, cat o sa mai aparati acesti escroci? Sau sunteti la fel ca ei? Nu mai vorbiti voi de communism, adevaratul communism nu l-ati cunoscut voi, altfel ati sti ca psd-ul nu are nicio treaba cu comunismul, nu mai folositi pretexte si minciuni, pentru a va sustine punctul de vedere, veniti cu dovezi, nu cu acuzatii false, ca sa va acoperiti mizeria.

      Ștergere
    6. 10.18 nu exista „adevaratul comunism”, e doar o dictatura si atat. Ai atatea exemple in toata lumea si tot nu pricepi, comunistoidule?
      Sper sa nu te loveasca „boala numita Covid”, ca sa nu afli pe pielea ta adevarul, cretinoidule! Si asa ai trait si ai imbatranit degeaba pentru ca nu ai inteles nimic din ce s-a intamplat in jurul tau.

      Ștergere
    7. Puti de atata prostie, ca majoritatea tinerilor din tara asta, sunteti aroganti fara motive, pentru ca nu stiti nimic, adevaratul communism nu are nicio treaba cu psd-ul si nu-l cunoasteti voi, dar aveti creierul prea spalat ca sa intelegeti realitatea. Nicio problema, sustineti in continuare politica de dreapta care nu va ofera locuri de munca, salarii bune, va ofera ce meritati, salarii taiate, someri pe capete etc. Sustineti-l pe Domnul "pres", care a obtinut illegal zeci de case si care conduce un partid ce a facut numai genocid in spatele acestui virus so la colectiv. Ai idee ca mi s-au oferit bani de catre medici, ca sa sustin ca o ruda de-a mea, a murit de Covid in spital? Am refuzat, logic. Asa ca taci din gura aia, mai bine, ca stiu ce spun.

      Ștergere
  7. Ce de comentatori idioți!😳

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a murit mamica in Spitalul Universitar din Bucuresti, pentru ca a fost neglijata, avea AVC, era paralizata, si nu i s-a dat apa si mancare, si nici tratament medical corespunzator. Au vrut sa elibereze spitalul pentru bolnavii de Covid si au omorat oamenii care aveau alte afectiuni. Mama mea era totul pentru mine...acum nu mai am nimic, Ingerul meu nu mai este...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim22 august 2020, 17:55 Imi pare tare rau ! DUMNEZEU s-o odihneasca in pace ! Vor plati pentru GENOCIDUL pe care l-au provocat in spatele COVIDULUI 19 !Fii puternica !

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet, bunul Dumnezeu sa va ajute...

      Ștergere
    3. 18.34 si tu vei plati, coana mare, pentru instigare la ura, raspandire de minciuni si sarlatanism!

      Ștergere
    4. Maria Ghiorghiu sa nu generalizam sau sa acuzam fara dovezi.Informatii false circula peste tot, fara a aduce dovezi clare.
      Medicii si sistemul medical, lupta din rasputeri pt. a salva vieti !Acestia trebuie incurajati ,nicidecum acuzati de "genocid" !
      Fiti mai retinuta.
      Un medic roman

      Ștergere
    5. Informatii false pot fi si cele servite de lumea medicala,ca doar au interes

      Ștergere
    6. Ma medic roman, nu ai fost acuzat de genocid, de ce sari ca ars in partea posterioara, tu impreuna cu sefii tai esti o skulla bleaga a genocidului. Capisci?

      Ștergere
    7. 13.42-ai merita sa zaci pe podeaua spitalului si sa nu te bage nimeni in seama! Sa-ti fie rusine pentru limbajul suburban folosit! Idiotilor, voi nu constientizati ca medicii au facut eforturi colosale in ultimele luni? Si-au sacrificat familiile, sanatate si unii chiar viata pentru a-si sala semenii! O platitoare de taxe si impozite.

      Ștergere
    8. Esti naiva,au facut eforturi sa imbrace combinezoane scumpe,luate din taxe

      Ștergere
    9. Propaganda rusa gen Sputnik , a lansat acuzatia ca in spitale e "genocid" !Fara dovezi.Numai zvonuri.
      Sa nu credeti acest lucru!
      In Italia ,Germania,Franta ,medicii si asistentele sunt laudati si aplaudati , deoarece acestia SALVEAZA VIEȚI !
      Este extraordinar de greu sa fi medic sau asistenta in perioada asta.Aveti idee cum este sa nu te poti duce la wc, 6 ore?!Riscul sa te imbolnavesti este mult mai mare ,daca lucrezi in spital.
      Sa le fie rusine celor care arunca cu noroi in medici si in asistente ,pe simple banuieli sau pe dezinformari auzite la tv.

      Ștergere
    10. Ce vorbesti,a facut cineva pe el? Ai idee ce greu e sa muncesti in fabrica sau la tejghea 8 sau 10 ore?

      Ștergere
  9. 17:55, IUBITO/IUBITULE copil, SINCERE CONDOLEANTE din toata inima !!!
    Si eu sunt unul dintre "copiii " orfani de ambii parinti si-ti inteleg f bine DUREREA !!!!
    DUMNEZEU sa te ajute si sa te ocroteasca !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. 18.34 Platesc cum au platit aia de la Colectiv sau de la cazul Caracal !!!!!!!!????? jigodiile raman aici, pleaca cei buni mereu . Cunosc ,,n'' nenorociti care au distrus familii si au trait bine merci foooooarte multi ani .

    RăspundețiȘtergere
  11. Silvia ,asa scrie in ziarul Sibiu 100 la suta de saptamina asta ,numarul 565 la pagina 13-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Silvia ,asa scrie in ziarul Sibiu 100 la suta de saptamina asta ,numarul 565 la pagina 13,cu titlu;''Peste 170 cadre medicale din SIBIU s-au infectat cu COVID-19-,de la inceputul pandemiei''
    Doctorul Nandris va fi inmormintat doar luni,dar au restrictie de participare la inmormintare de doar 6 persoane-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Crăciun, te cred, recunosc ca nu citesc presa scrisa! Mulțam! Aștept sa fiu programata la Ortopedie pt.o operație, sper ca Dr. Roman e bine!

      Ștergere
    2. Silvia atunci de ce sustii lucruri pe care nu le cunosti?

      Ștergere
  13. Silvia ,asa scrie in ziarul Sibiu 100 la suta de saptamina asta ,numarul 565 la pagina 13,cu titlu;''Peste 170 cadre medicale din SIBIU s-au infectat cu COVID-19-,de la inceputul pandemiei''
    Doctorul Nandris va fi inmormintat doar luni,dar au restrictie de participare la inmormintare de doar 6 persoane.

    RăspundețiȘtergere
  14. Lasati ura si politica, fiecare om este liber sa-si spuna punctul de vedere, mai ales pe blogul Lui. Dreptatea este a Lui Dumnezeu! Mai bine sa ne POCAIM, sa ne intoarcem la IUBIRE si la Domnul IISUS HRISTOS, caci timpul este scurt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.43 „omul” ala sustine ca e aleasa si ca e blogul lui Dumnezeu asa ca lasa vrajeala.

      Ștergere
  15. Silvia ,dupa cite stiu eu doar Spitalul militar lucreaza normal asa ca acolo trebue sa te programezi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Si mai exista un spital privat cu plata in SIBIU pe Calea Dumbravii colt cu Argesului care face operatii de varice-Ciprian Tanasescu si ortopedie cam cu aceiasi medici din spitalul judetean,costa dar e mai curat vizavii de microbi..

    RăspundețiȘtergere
  17. Guvernatorii americani in lipsa de fonduri au cazut de acord sa mai plateasca cei 30 la suta din ajutorul de circa 450 dolari somerilor datorati coronavirusului pina luna viitoare cind parlamentarii lor va gasi o solutie mai de perspectiva.
    Economia SUA a scazut cu circa 11 procente,iar in Europa cele mai afectate economii sint ale Italiei,Spaniei,Frantei ,Portugaliei ,Ungariei urmata pe locul 6 de Romania.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma uitam la toate comentariile dv.la toți,mulți o acuzați pe doamna Maria ca tine cu PSD-UL,
    Oare nu doamna Maria a spus că îl vede pe DRAGNEA după gratii? arestat?
    Dv.cei care o jigniți de ce intrati pe acest blog?
    Va jigniți și între dv.este frumos?
    Vorbim ca este lumea rea,păcătoasă etc.dar dv.ce faceti?
    Ma doare sufletul este o răutate ca atunci cand era legea TALIONULUI dinte pentru dinte,acum este mai rau daca unul a lovit o dată celălalt lovește de 10 ori
    Dacă ți-a scos un ochi ii scoate amândoi ochii si tot asa,răutatea nu se mai termina,pacat mare pacar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre oamenii politici de dreapta ,nici o vorba buna, pe acest blog.De ce?
      Sunt multi oameni de valoare si cinstiti.
      Dreapta este cea care construieste ,face investitii si creaza valoare ,iar Stanga este cea care imparte anumitor categorii sociale ,ceea ce a produs Dreapta.
      De aceea este necesar ,intr-o democratie consolidata ,rotatia partidelor la guvernare!
      Nu aplecati urechea la propaganda ruseasca gen Sputnik.Fiti patrioti.

      Ștergere
    2. Nu oamenii politici produc,ci patronii cu muncitorii. Politicii pun bete in roate si colecteaza bani pentru lucruri,de multe ori,inutile( ghici care). Daca nu intervine stinga,se ajunge la mari probleme( patronii dau faliment ca nu au cui vinde marfa,revolte,jafuri,nesiguranta,consum de bani pentru paza). Oricum,platim o groaza de politicieni care nu fac mai nimic,ei aproba niste legi de 2 bani,care nu contin prea mult efort intelectual,evitind problemele adevarate cum ar fi reducerea virstei de pensionare nu numai pentru " speciali" sau repartizarea profitului dupa munca,nu dupa capitalul investit

      Ștergere
  19. Lasati ura, nu mai bagati mana in foc pentru niciun partid sau om politic, toti sunt la fel, intoarceti-va la credinta si la Hristos, caci timpul este scurt, dreptatea este a Lui Dumnezeu, nimeni nu stie adevarul, doar El.

    RăspundețiȘtergere