vineri, 14 august 2020

BISERICA VA FI SOCATA !!!

                                     

                                            Manastirea Sighisoara | Imagini de la Mănăstirea Sighișoara.

                           14 August 2020,ora 10,05 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas in dreapta mea care spunea asa:
                 "Biserica va fi socata!
                Ceea ce urmeaza,va şoca Biserica!"
Dragii mei, cum glasul nu a dorit ca sa ne dezvaluie mai mult,nu ne ramane decat sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,iar socul Bisericii sa nadajduim ca va fi VENIREA LUI IISUS HRISTOS, in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT !
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.
                            Dragii mei,

Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
Adevarul Duhului Sfant Vol 1

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru Donatii pentru viitoarele volume,sau pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

                Va multumesc din suflet !
Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.

50 de comentarii:

  1. Dupa Egipt si Iordania,acum si Emiratele Arabe Unite semneaza pacea cu Israel,nu mai e mult si majoritatea sau restul tarilor arabe si probabil alte tari de pe alte continente vor semna pacea falsa,tratatul temporar pt 3 ani si jumatate cu Israel ai lui antihrist,si cred ca atunci evreii vor putea construi cel de-al treilea templu,suntem in acest proces fara intoarcere acum spre finalul istoriei pacatului,spre revenirea Domnului Iisus Hristos pt a judeca viii si mortii si pt a ne rasplati sau pedepsi pe fiecare dupa faptele noastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam cat timp crezi ca o sa le ia sa construiasca templul? Tot incerc sa calculez, cu aproximatie cam cat mai e pana la intronarea antihristului si fuga crestinilor

      Ștergere
  2. O fi iar vreun nebun poate asasin in biserica cum a fost cu doi romani in Franta si unul in Italia anii trecuti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine stie cum ne mor pe rand Duhovnicii patrioti? IPS Pimen, Staret Ioasaf de la Cotmeana, Parintele Daniel Calatorul, Staret Laurentiu Popa de la Stanisoara, Parintele Alexandru Argatu de la Boroaia....

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine știe ce legi se vor da și mai ales că se întâmplă niste lucruri care nu vin de la Dumnezeu.Cel rău asi face lucrarea într-o vreme ca aceasta încât și biserica rămâne socata bineînțeles că tot prin oameni răi care îl urmează pe antihrist.Trebuie multa credinta că nu ne așteaptă zile bune.Dumnezeu sa ne ajute și să ne de-a putere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lui Dumnezeu nu ii place ce vede pe acest pamant stiind ca traim vremuri grele caci va venii intro zi ziua judecatii noastre si a tuturor si vom da socoteala in fata Lui pt pacatele noastre.Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.07 cum le stii tu pe toate! Ai vorbit si tu cu Dumnezeu? :))

      Ștergere
    2. Le știe pe toate,mai puțin sa scrie.😀

      Ștergere
    3. Offf mai 12:07... offf...ce ne facem acuma? :) Ma' dar schimba-te tu, altii si altii... si noi cu totii... si om trai vremuri bune... intelegi tu cum functioneaza?

      Ștergere
  6. Se dice lupta contra Sfintei Euharistiri...Sa ne rugam oamenii bini iar sa stima ca atunci cand formula de consacrare a painii si vinului vor fi schimbate atunci Domnul nostru Iisus Hristos nu va mai fi presente cu corpul si sangele Sau!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar poate este ceva de bine de unde știți ??!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! De acord cu tine! Toti trag a rau, sunt cateva bocitoare pe aici.

      Ștergere
  8. Este si va fi ceva ce multi nu ar accepta sub nici o forma pentru ca ar crede ca este in contradictoriu cu sfintele scripturi. Dar e de bine.ceva cutremurator,zguduitor cum se zice,pentru biserica lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e vorba de genul neutru... părinții își vor boteza copiii de genul neutru nici fată nici băiat... își vor lăsa copii să aleagă ce vor ei să fie când vor fi adulți... sau poate cununie de același sex unde preoții noștri o să trebuiască să se obișnuiască cu așa ceva...

      Ștergere
  9. Miine alerta de ploi si vijelii in intreaga tara.
    Atentie la Munte pericol de viituri pe vai si caderi de copaci si pe drumuri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. La Timisoara spitalele de COVID se pling ca sint depasite de situatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au adus astazi inca un spital mobil - ISU. Acum au două din totalul de patru câte sunt in țară. Toate donate de teledonul ANTENA 3. Felicitări lor si tuturor care au contribuit , deoarece este o
      mare realizare, chiar daca este din banii oamenilor. Guvernul pnl ce a facut? Dar pnl ce a facut?

      Ștergere
  11. Capul BOR si-a pus stampila pe clopotul mare din catedrala. Tehnic el impurifica lumina Domnului cu inscriptia numelui lui. Isi impinge numele lui peste curatenia, puritatea Domnului si zice ca asa s-a pomenit Domnul acum 2000 de ani: cu numele lui tatuat pe sine cand acesta de fapt vine cu 2000 de ani dupa.
    Dl. Iisus este mai in varsta ca Daniel.

    Mamaie nu-l putea suferi pe Teoctist. Ii spunea Teoxit.
    Eu nu-l pot suferi pe acesta de acum. Daca privim prin prisma corecta a lucrurilor, e un rasfatat care nu s-a putut abtine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noua REVOLUTIE se anunta a pleca tot de la TIMISOARA.
    Pensionari de acolo uniti vor da in judecata Guvernul de Evrei al lui Iohannis pentru neaplicarea legii Pensiilor.
    Si dreptate au ,dupa ce conform unei Hotariri a Curtii Constitutionale sa validat ca pensionarii cu pensi mici circa 2 milioane a fost furati conform vechiului sistem de pensii iar banii transferati celor cu pensii speciale,acum nu vor nici aplicarea noii legi a pensiilor care isi propunea sa faca corectarea unor nedreptati din sistemul de pensii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14 august 2020, 20:34..."Guvernul de Evrei al lui Iohannis pentru neaplicarea legii Pensiilor".Postare antisemita!Va rog sa o stergeti!

      Ștergere
    2. Marea doamna aleasa, pe nume Maria Ghiorghiu ingaduie publicarea pe blogul ei a comentariilor antisemite ale numitului craciun. Si mai spune ca e milostiva si cat iubestea ea oamenii de mult dar n-are nicio problema cu jignirile si antisemitismul acestui individ toxic. Cum s-o mai crezi ca a ales-o Dumnezeu? I-a fost atrasa atentia de nenumarate ori dar a continuat fara nicio jena promovarea fascismului si antisemitismului pe blog atata timp cat se refera la adversarii ei politici. Rusine!

      Ștergere
    3. Ooooo, ce să-ți spun....🤣🤣🤣

      Ștergere
    4. Pai daca halesii din guwerner si din parlamenter sunt evrei khazari, ce vina are romanul condus de ei? Ka si- o tras lege de protektie kontra romanilor. Cine i- o pus? Draku', stapanul lor, al celor aserviti N. O. M.Ka daka nu, ce? Face puscarie pe baza unei legi antiromanesti, neconstitutionale? Nu va mai tine cu amenintarile, paduchilor!!!

      Ștergere
    5. Ce faci tată iar cu turnătoriile??
      Ai pus măscuța pe nasuc, te-ai spălat pe mîini de 370 de ori.
      Când ai văzut pe cineva fără mască pe nas ai sunat repejor la organe.
      Bravo așa făcea și Iuda.
      Ce să zic ne binemerităm soarta .

      Ștergere
    6. Fascist, prosemit, anticrestin, antiroman ai kwj cu gaska lui de hoti de toate kulorile kukurbeului politik korekt de lgbtisti

      Ștergere
    7. La kolektiv, a trebuit sa moara oameni!!! Nu vedeti romani ka ai kolektiff la skara nationala??? Pana si tricolorul de pe masinile de polizei l- or scos si or pus galben cu albastru la politea meeeea.

      Ștergere
    8. 08.36, te iei precum chiorul de gard fara nici un motiv. Doamna Maria chiar nu s-a exprimat urat de evrei.

      Ștergere
    9. În M. Of. nr. 561 din 4 iulie 2018, s-a publicat Legea nr. 157/2018 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului.Nu este de glumit cu asa ceva!In calitate de admin al blogului aveti datoria sa tineti cont de cele semnalate si sa procedati in litera si spiritul legii.Cu deosebit respect
      îmi exprim speranta ca astfel de postari care promovează antisemitismul si ura de rasa, vor fi moderate cu adevărat.Doamne ajuta si multa sănătate!

      Ștergere
  13. Apoi ne putem astepta la orice,sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se așteaptă să apară o nouă religie, care va "ingenunchea" Biserica Creștină.
    Dacă e să analizăm "Aparițiile din Garabandal"-Spania, acesta ar fi ultimul Papa; așa că motive de îngrijorare sunt și prea multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,va apare o noua religie. Oare de ce?

      Ștergere
    2. 07:16 , este noua religie mesianica,care va schimba lumea din temelii pana la a doua venire a lui Iisus..ceva similar incearca si Papa dar va da gres si nu va dura.

      Ștergere
  15. Vaticanul se va preface ca va fi socat,cind toata lumea va cunoaste si accepta ceea ce Vaticanul ascunde de 2000 de ani

    RăspundețiȘtergere
  16. Preafericitul Patriarh DANIEL este in PERICOL...
    SE VA INCERCA ASASINAREA ACESTUIA IN RITUAL S A T A N I C.
    ATENTIE MARE LA ANTURAJUL ACESTUIA LA ASA ZISII PREOTI LUPI IN HAINA DE OAIE...
    PARINTE PATRIARH DANIEL, AU MARE GRIJA LA ANTURAJ...

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate fi interzicerea sfintei liturghii prin lege sau inchiderea bisericilor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Din fondurile furate de la pensionari cu pensiile mici, guvernul de evrei se lauda ca a marit salariile la primari sa le aduca voturi la alegeri si bani in fondul de rezerva pentru agricultura.
    Si nu numai de la pensiile mici a furat regimul de Dictatura Iohannis condus de evrei ci de la toti romanii prin contracte VEROSE cu masti la pret de 10 ori mai mare si cu tot feliul de contracte cu Dedicatie cum este cel de la CET Govora etc ,etc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Maria - la mulţi ani . Ştiu că toate scrise de dumneavoastră vin de la Dumnezeu , dar mă întreb de ce ar fi şocată biserica de venirea Mântuitorului când o aşteaptă toată lumea şi este ştiu tă de mult . Eu cred mai curând că biserica va fi şocată de autobiografia lui iisus , ăla da şoc . Întrebaţi-l pe Mâtuitor . mulţumesc şi di nou la mulţi ani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica cunoaste biografia,va fi socata va vor afla si altii

      Ștergere
  20. Daca s- o balacit cu masonii, pagiba- n ciuperci, un mason lipsa. Laurentiu pe cand oare? Dupa aceea pun unul din multii pidosnici din bor. Sa aiba spor.

    RăspundețiȘtergere
  21. DA,Biserica va fi socata de ceea ce urmeaza pe pamant,DIVINITATEA,va face dreptate si va scoate adevarul la lumina.Asa cum omul nu a crezut ca IISUS HRISTOS,ESTE FIUL LUI DUMNEZEU si la Rastignit,asa cum stim din SFANTA BIBILIE,ca,IISUS HRISTOS,va veni iar pe pamant,dar multe pasaje din SFANTA BIBLIE,au fost scoase,si altele au fost adaugate,tot de omul manipulator,vom afla multe secrete din adevarata BIBLIEcare este ascunsa,si atunci adevarata istorie a lumii va fi alta.Ce urmeaza chiar vom ramane uimiti,nu vom intelege de ce omul a ascuns adevarul despre,SFANTA FECIOARA MARIA si IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  22. Omenirea nu este pregatita pt Adevarul Absolut iar cei care vor sa o cunoasca vor da inapoi,deci este mai bine pt voi si nu cred ca vreti sa cunosteti Secretul din Scriptura divina,cum ar fi sa va stiu la toti secretele voastre de care nu sinteti mandrii de pacatele voastre cele mai rusinoase care nu se pot spune nimanui.Daca tot vreti asta asumati-va cele spuse fata de Dumnezeu si veti fi protejati,veti primii binecuvantarea Lui si veti cunoaste Adevarul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  23. 08,36 Care fascism,care semitism?
    Ca astia sunt fratii gemeni ai lui Karl Marx ca si comunismul..

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai mult ca sigur vor interzice Sfanta Impartasanie, asa cum au facut deja in Toronto Canada, si astfel ajungem la profetia par Elpidie care a prezis acest lucru...
    Cine stie, ce urmeaza ???? Numai Domnul stie !!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Asa cum zice doamna Maria sa-l chemăm pe Dumnezeu și Maica Domnului în ajutor.
    Dumnezeu nu va lasa poporul lui ales sa sufere prea mult timp.
    După vreme rea va veni si soarele

    RăspundețiȘtergere
  26. oculta pregateste pentru omenire holograme pe cer care sa prezinte DUMNEZEIREA -probabil asa biserica va fi socata

    RăspundețiȘtergere