luni, 24 august 2020

APA ??? RAMANEM FARA DE APA ? APA ESTE INSUSI VIATA NOASTRA PE PAMANT !

                                         23 August 2020,ora 6,11 !

                                  Dragii mei,

Apa este esenta vietii !
Fara mancare,putem trai o lunga perioda de timp,dara fara apa, vom muri in cateva zile.
PPT - Apa- esenta vietii! PowerPoint Presentation, free download ...
                               Patru izvoare captate pe raza oraşului Azuga, pline cu bacterii ....
Iata,in acaesta dimineata de 23 august 2020,aud un glas care spune asa:
              " Asta este ,prea multa apa care se pierde!
  Si vad un barbat ce a pus intr-o tigaita ceva carne,cat 2 cutii de chibrituri de mari,si avea nevoie de apa ca sa le fiarba,dar nu i se dadea voie de o alta persoana pe care eu nu o vedeam,dar care i-a strigat asa:
            Razboi ! Atat!"        

Apele Minerale, Izvor De Sănătate | Ştiri | Libertatea | Libertatea.
Dragii mei, veni-vor vremuri grele, vremuri in care, nu vom avea nici apa ca sa supravietuim.
Pentru ca sa avem apa de baut si de spalat, de adapat animalele,de irigat ogoarele, va trebui din pacate,sa purtam razboaie intre noi,adica cu alte State.Stim deja ca la nivel planetar apa e o problema prin multe locuri.Mai stim dragilor, ca ceea ce se incearca sa se faca acum la nivel global, este ca sa reduca populatia globului pamantesc cu peste 3 miliarde de oameni.
Daca vor reusi sau nu in ambele cazuri,vom trai si vom vedea.Ceea ce eu pot ca sa va spun dragilor, este faptul ca, DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne va face DREPTATE! Ajutorul nostru si Dreptatea noastra,este numai la Dumnezeu Prea Bunul si la Maicuta Domnului !Sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu si sa multumim pentru toate cele din viata noastra,si pentru cele bune si pentru cele mai putin bune.
                            Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Unele state nu vor mai avea apa si va fi razboi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Icalzirea globala afecteaza distributia apei si Secetei aparind noi zone desertice generatoare de lipsa apei,scaderea pinzei freatice si rezeva de umiditate din sol, a alimentelor si incendii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Cumparati-va apa si alimente de unde nu se termoscaneaza!Sa facem asta cu credinta,nadejde si iubire de Dumnezeu,si sa dam apa si alimente si celor care n-au!Vine atat criza si foamete de Cuvantul Lui Dumnezeu cat si de apa si alimente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termoscanarea nu isi are rostul!!!!! Daca sunt asa-zisi asimptomatici sau sa presupunem ca a luat cineva de pe drum virusul sau l-a luat de cateva zile, acel om NU va face temperatura! Oricum, e o mare prostie si iradiere in masa cu termoscanerele astea!

      Ștergere
    2. Cand ii vezi pe unii ca se duc ca oile prostanace la insemnare, iradiere, marcare izotopica...
      http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

      Ștergere
    3. Despe termoscanare si marcarea izotopica:
      https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2019/06/18/marcarea-izotopica-sau-insemnarea-cu-numarul-numelui-fiarei-666-ii/

      Ștergere
    4. "Masurarea temperaturii este o procedura medicala care are nevoie de consimtamantul persoanei".
      http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

      Ștergere
    5. Nu este relevanta masurarea temperaturii!!!!!!
      Cineva poate sa aiba temperatura din diverse alte motive: abces la un dinte sau o masea, indigestie, tensiune arteriala crescuta, gravide, etc. etc. etc.
      Termoscanarea nu face altceva decat sa iradieze, sa marcheze izotopic!!!!!!!!!
      Ganditi! Nu va mai duceti cu capul inainte si nu fiti ignoranti! Cu aceasta termoscanare nu este de glumit! Iradiaza si marcheaza izotopic. Informati-va!!!!!

      Ștergere
    6. https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjP-Y_ZmbfrAhWJlIsKHRF7BLEQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

      Ștergere
    7. Termoscanarea nu isi are rostul! Nu semnifica nimic! Oricine poate avea vara, pe caldura, daca sta in soare si mai face si vreo insolatie, o temperatura mai ridicata.
      Intr-adevar, termoscanarea asta nu face altceva decat sa iradieze, stanteze, marcheze izotopic populatia.
      Nu va mai duceti ca oile cu capul inainte! Cel putin daca sunteti necunoscatori, documentati-va!
      https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjP-Y_ZmbfrAhWJlIsKHRF7BLEQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

      Ștergere
    8. Cei care executa ordinul de a termoscana nu fac altceva decat sa execute ordinul celui rau, se pun in slujba raului si vor ajunge sigur in iad pentru ca ii marcheaza pe alti semeni cu semnul fiarei!

      Ștergere
    9. Cei care termoscaneaza sunt uneltele stim-noi-cui (ale celui rau!!!!!!) si, intr-adevar, ii trag si pe altii in iad. Insa cei care stau cu acel termoscaner in mana se vor duce in fundul iadului! Sa nu le fie de gluma. E real ce se scrie de marcarea oamenilor cu semnul fiarei si prin aceasta metoda noua: termoscanarea!

      Ștergere
  4. Marioara surioara, razboiul apei ai in Orientul Mijlociu dintre toate tarile din zona. Turcii pana la urma o sa si- o ia rau de tot. Sa ne aducem aminte , ce ne spunea sclipitorul doctor roman, Calin Georgescu despre hrana, apa si energie. Un om care spune lucrurilor pe nume, cu subiect si predicat. Are coloana vertebrala dreapta, un roman cu stofa de conducator. Ce parere ai despre el si sotioara lui Cristela? Hai, te rog sa raspunzi. Pa, pa. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, nu vom mai avea apa, dar vom avea aur, beti-l si mancati-l daca puteti! Informatii mai multe in filmul ingerul rus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmează, din octombrie mai multe revolte și conflicte, pe fondul crizei economice profunde care s-au instalat deja

    RăspundețiȘtergere
  7. 24.08.67.Mssgrw.❤La multi ani sănătoși și fericiti!Cu mult drag,N.❤😘

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt ANONIM 5 si cred acum 1 an spuneam ca marea problema a omenirii va fi APA -care acum este contaminata-aerul si apa este vitala pt om sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ce e contaminata, toată apa, de peste tot locul e contaminata???!!

      Ștergere
    2. Va fi si aerul, care ma tem ca este deja contaminat excesiv

      Ștergere
    3. 05.15, in primul rand apa este contaminata de nesimtititii care isi spala sau deverseaza in ape substante chimice, detergenti, isi spala masina in apa marii sau in rauri si mai curge benzina/motorina.
      Apa marii mai este poluata de nesimtitii care isi fac toate nevoile in mare, de parca nu ar avea toaleta. Nici un animal nu ar face asa ceva, sa-si faca nevoile in apa! La mare, in fiecare an daca mergi, vezi raha..i de la nesimtiti plutind in apa marii. Revoltator! Asa ajung sa contamimeze si se contamineaza chiar si cei care fac asa ceva.

      Ștergere
  9. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului să rămânem fără apă.
    Omul fără apă nu poate trăi,nimic nu trăiește fără apă apa este viața
    BUNUL Dumnezeu sa aiba mila de noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. 05,15 Pai de exemplu cu de toate excremente,medicamente ,chimicale precum jumatate din canalizarea Bucurestiului care ajunge direct in Dimbovita in pinza freatica,Dunare ,Delta si apoi in Marea Neagra cum banuesc e cam prin toata tara iar apoi se duc la mare si fac baie in ea-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai isi fac nevoile chiar cand se scalda in apa marii. Vezi dupa aceea plutind deasupra apei marii nevoile. Inconstienti! Nu se gandesc ca toata rautatea asta li se va intoarce impotriva si va duce la extinctia tuturor. Fiti cu mai mult bun simt! Luati exemplu pana si de la animale!

      Ștergere
  11. https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjP-Y_ZmbfrAhWJlIsKHRF7BLEQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine le va mai munci daca oamenii vor fi omorati?
    Numai Dumnezeu are drept de viata si de moarte asupra noastra!

    RăspundețiȘtergere
  13. Aproximativ 70% din suprafata Pamantului reprezinta apa! Deci ar trebui investit in sisteme de desalinizare a apei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Încălzirea globală nu este decât armă tehnologică care controlează vremea este o vina prostească uitațivă bine câte antene sunt in lume și războaiele strică natură pământul

    RăspundețiȘtergere