luni, 24 august 2020

ADEVARURI ASCUNSE ! STRIVIT DE ADEVARURI ASCUNSE !


                                              24 August 2020,ora 3,47 !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-au trezit mai multe glasuri care spuneau un mare ADEVAR.
Glasurile spuneau asa:
               "Vrem ca Adevarul sa primeze !
Dar un alt glas ,spune cu fermitate:
                Strivit de Adevaruri ascunse !"
După care,glasurile s-au oprit.
Dragii mei, trebuie sa fim pe deplin convinsi de faptul că, intotdeauna ADEVARUL va iesi la iveala,iar pentru cei care au mintit,acest ADEVAR îi va lovi pentru totdeauna,si-i va lovi crunt.
Dragilor, indiferent cât si câte ni s-au ascuns,Dumnezeu le va scoate la lumina!Cu siguranta cineva va fi strivit de ceea ce i se va aduce ca ADEVAR,faţa de ceea ce ni s-a spus.
                         Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. vor minti ca itotdeauana si vor iesi basma curata-adevarul poate iesi la iveala doar prin luare de pozitie

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede de pe comentariile de pe Blog ca sintem in campanie electorala si si-a pornit iar Iohannis cu PNl Evreiesc sectia de Diversiuni organizata si la Prezidentiale.
    Nu stiu de unde scriu Astia ca sint Prosti de Bubuie contrazic si fac mincinosi pe altii fara sa aiba nici informatii si nici minte sa interpreteze corect.
    Banuiesc ca nu sint din Server-ul oficial al SRI-ului din Bucuresti ca aia sint electronisti mai destepti ,nu cred ca sint atit de inapti ca astialalti racolati la gramada pentru ciolan.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Deja cam toata lumea a ,,mirosit" adevarul, ramane sa avem confirmari oficiale,cat mai repede sper !

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca Adevarul iese la iveala,mult timp el ramine acoperit de valul de mincinosi dezimformatori si diversiuni ale mercenarilor platiti care impun cu consecintele de rigoare Minciuna drept adevar si cultivind Prostirea celor multi si neinformati.
    De aceea se spune ca cu Minciuna poti lua Dejunul si prinzul dar nu intotdeuna si Cina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Lupta intre Politia 'Nationala' si cea Locala pentru noile culori la masinile lor' albastru si verde ale steagului Israelului si Ungariei impuse de Guvernul evreului Orban [''al''] Romaniei..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt culorile politiei din Germania ! Uniforma din Romania are multe similitudini cu cea a nemtilor.Toate guvernele romanesti au luat aceste masuri ,luand exemplu politia din Germania si este foarte bine.Nu mai critica fara motiv.

      Ștergere
  6. Asa sa ne ajute BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să iasă toate la suprafață.
    Dumnezeu este Adevarul si noi suntem creația sa nu putem trăi în minciună.
    Sa aiba grija de cei care ne ascund ADEVARUL.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc,o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exemplu de manipulare este Hidroclorochina testata zeci de ani de francezi si foarte ieftina dar retrasa de Franta in urma manipularilor unor reviste pseudo stiintifice dar interesate in tratamente scumpe care au manipulat si OMS-ul care ulterior si-a retras intrerdictia dar Franta NU-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La farmacie cand mergi nu ti se da medicamentul cel mai ieftin de 2-3 lei!!! Se da acelasi medicament produs de firma cea mai scumpa, care costa de zeci de ori mai mult......

      Ștergere
  8. Basescu;''Poluarea maninca din viata copiilor nostri''.
    Din viata copiilor lui Iohannis precis Nu,de asta nici nu-i pasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Guvernul PNL Evreiesc tine secrete sumele imprumutate in numele Romaniei si destinatia lor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu iti este rusine sa dezinformezi in halul asta ?! Imprumuturile externe fac parte din exercitiul bugetar al anului 2020, care este votat in Parlamentul Romaniei.
      Imprumuturile sunt in mare parte datorate masurilor bugetare din 2019 luate de guvernul PSD, prin Teodorovici ,Veorica si Dragnea.Acum trebuie platit ce au jefuit PSD-ul.

      Ștergere
    2. 23.22 bravo! craciun e platit de PSD sa dezinformeze si sa defaimeze puterea.

      Ștergere
  10. Poate propagandistii astia pro -PNL ecreiesc scriu direct din Israel ,or fi de la black Cube Israel company, cum s-a mai intimplat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar mai mult ca sigur ,tu scrii din Sankt Petersburg ,Rusia si esti platit in ruble.
      Hai mai bine bea o votka si lasa-ne in pace.

      Ștergere
  11. In America situatia a inceput sa se imputa urit de tot.
    In fiecare zi trecatorii sint impuscati la intimplare pe strazi din autoturisme iar politia nu face nimic nu a pris pe nimeni pentru ca nici nu-i pasa.
    Oamenii tracasati de izolare si criza locurilor de munca incep sa-si faca probleme iar incertitudinea creste numarul Depresiilor ca peste tot locul.
    Ca Si la noi Libertatea fata de conducatori si regim este gresit transferata fata de vacinuri si coronavirus caruia nu-i pasa din contra i-i prieste aceasta situatie accentuata si de Razboiul Tacut inceput intre SUA,China si Rusia.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Basescu spune ca e bine ca Romania sa se imprumute acum cit timp criza e mica pentru siguranta ca in viitor va fi mai rau si vor creste dobinzile,dar mai spune ca Pnl nu prea ia masuri bune nici pentru inceperea scoli care trebue facuta doar ca test cu 10 la suta sa vedem ce se intimpla si nici cu criza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. 23,24 Cind lumea va va lasa in pace, atunci trebuie sa incepeti Sa va temeti..

    RăspundețiȘtergere
  14. La 23,22 si 23,24 Acelasi Ghiolban mercenar propagandist.

    RăspundețiȘtergere
  15. pt 25 august 01:49-SA-TI FIE CLAR DUMNEZEU NU A FACUT PROSTI si nici ca vine campania-ci pt ca acest blog este creat nu sa faca Maria monolog -este si pentru a -ti spune parerea

    RăspundețiȘtergere
  16. 20,21;si 23, 22 Seful vostru ministru Citu a aspus ieri ca pentru pensiile de anul asta statul Roman va suplimenta cu un imprumut deficitul la pensii in valoare de 12 miliarde lei.
    Sau el minte sau VOI??-craciun

    RăspundețiȘtergere