luni, 24 august 2020

3 MILIARDE DE OAMENI ,TREBUIE SA DISPARA ?

                                                         23 August 2020,ora 5,33 !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                     "Trebuie sa se reduca populatia !
                   Trebuie sa se reduca cu 3,.....(virgula) miliarde "
                                       NASA a prezentat cele mai detaliate imagini ale Pâmântului ....

Da,dragii mei, din pacate,marile puteri ale lumii sunt preocupate de cum si ce trebuie sa faca ca populatia globului pamantesc sa fie redusa cu 3,......miliarde de oameni.
Vor ca peste 3 miliarde de oameni sa dispara,sa fie ucisi pur si simplu, fie si prin "scaparea" virusilor ucigasi din laboratoarele secrete,dupa care,ne impun ca sa stam izolati ,distantati si cu masti pe faţă,dar ei stiu bine ce au facut si ce urmeaza,nu le pasa ca omoara oameni nevinovati.
Ce va urma ? Deja stim cu totii,chiar din gura celor care ne conduc:valul 2,valul 3,cocoasa 1 si 2,alt virus ucigas,alta pandemie,numai sa moara cat mai multi oameni.Nu le pasa ca mor oamenii! Asa trebuie sa se intample la nivel mondial.Peste 3 miliarde de oameni,trebuie sa dispara. Tarile mici, primesc ordine de la tarile cu putere financiara ,iar acestea executa si nu le mai pasa de popor.De ce credeti ca sunt spitalele inchise pe motiv de suport covid 19? Ca sa moara cei cu probleme grave de sanatate,sa moara acasa si astfel ajung incet cu incetul la procentul care si-l doresc.
La nivel global,ni se vorbeste de scenarii.Scenariul 1, scenariul 2,dar ei stiu exact ce trebuie sa urmeze si cand trebuie sa urmeze.Cand trebuie sa fie apogeul si cand trebuie sa scada.
Din pacate,aceste zile am ajuns ca sa le traim !
Dar sa nu ne fie teama! Daca de trupul nostru se pot atinge,de sufletul nostru nu se vor putea atinge.Atat bogatii lumii cat si saracii cei mai de jos,o singura viata au ! O singura viata avem cu totii!In focul iadului cel vesnic,vor arde cei care-si bat joc de oameni,de Aproapele lor.
O sa vina IISUS HRISTOS pe pamant pentru a 2 a oara,si ne va judeca pe toti cu Dreptatea Sa.Va judeca atat viii cat si mortii. Pe cei buni îi va pune de-a dreapta Sa,iar pe cei răi,pe cei care se gandesc sa omoare 3,....miliarde de oameni,îi va arunca in gheena focului cel vesnic.Acor vor arde pentru vesnicie,acolo se vor chinui pentru vesnicie.Dragilor, sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului si sa fim pe deplin incredintati de faptul că,nu vor mai apuca acesti malefici ai lumii,ca sa-si puna planurile lor diabolice in aplicare.Dumnezeu îi va strivi inainte ca sa apuce sa distruga omenirea,faptura Sa,creatia mainilor Sale .
Dar iata care este in prezent,populatia globului pamantesc:
Populația Pământului (populația globului pământesc sau populația mondială) reprezintă numărul total de oameni care trăiesc pe Pământ într-un anumit moment. În martie 2020 populația globului pământesc a fost estimată la 7,8 miliarde de oameni.[1] A fost nevoie de peste 200.000 de ani de istorie umană pentru ca populația lumii să ajungă la 1 miliard,[2] și doar de 200 de ani pentru a ajunge la 7 miliarde.Pe planeta noastră trăiesc 7,7 miliarde de oameni, iar la fiecare cinci zile se nasc încă un milion. În prezent, populația globului este de 10 ori mai mare decât acum 400 de ani. Explozia demografică a avut loc datorită îmbunătățirii standardelor de trai și medicale, ceea ce a permis oamenilor să trăiască mai mult decât în secolele anterioare. În același timp, rata nașterilor - numărul de nou-născuți din fiecare familie - staționează la un nivel ridicat în multe zone ale globului. Până când această rată va scădea semnificativ, populația lumii va continua să crească, putând ajunge în anul 2050 la circa 10,5 mld. loc. Actualmente, creșterea populației are loc cu preponderență în țările în curs de dezvoltare - acele state cu nivel industrial și tehnologic limitat. Majoritatea acestor țări se află în Asia și Africa, și parțial în America de Sud și Centrală.
Multe țări în curs de dezvoltare trebuie să facă față dificultăților privind hrănirea și acordarea asistenței social-medicale pentru populațiile lor enorme. Statele cu industrie și tehnologie avansate sunt cunoscute drept țări dezvoltate. În această categorie se află JaponiaAustralia și cele mai multe țări din Europa și America de Nord. Majoritatea populațiilor acestor țări a încetat să crească, în unele constatându-se chiar o scădere.Cei peste 7,7 miliarde de oameni de pe Pământ nu sunt repartizați în mod uniform pe suprafața acestuia. Pentru a-și duce traiul, ei preferă anumite zone, în timp ce pe altele le ocolesc. Cei mai mulți dintre locuitorii planetei trăiesc în emisfera nordică. De asemenea, regiunile cu climă temperat-continentală, respectiv temperat-oceanică, sunt mai bine populate decât regiunile cu climă caldă sau rece. Întotdeauna oamenii au avut intenția să se stabilească lângă apele curgătoare sau pe coastele marine. La fel, numărul așezărilor omenești din zona de câmpie este superior celui din zonele de deal, de podiș și de munte. Oamenii preferă să trăiască acolo unde mediul geografic le permite să-și construiască locuințele, să-și asigure hrana cultivând plante tehnice și furajere și crescând animale (bovine, ovine, porcine, caprine, cabaline etc.), sau unde pot desfășura activități industriale sau comerciale.
                                                            Cu dragoste,Maria.

48 de comentarii:

  1. Oculta financiara masonica internationala care patroneaza si asigurarile caselor de pensii au tot interesul ca dupa ce au luat fondul de pensii de o viata a miliardelor de oameni sa-i si omoare si astfel sa ramina cu toti banii oamenilor.
    Crimele sint foarte rentabile si pentu ei si chiar pentru state care au aceleasi interese pentru ca o mare parte din pensii sint pensii sint de stat-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sistemul de pensii din Romania nu a fost "construit"ca fond de acumulare si investitii. Craciune, cat ai lucrat tu, din banii cu care ai contribuit au fost platite pensiile aflate in deulare la acel moment. Acum, din contributia mea la fondul de pensii esti platit tu!
      Concluzia este ca nu ti-a mancat nimeni banii din fondul de pensie...n-ai avut fond de pensie. Asta este sistemul romanesc. Nu ti-au spus aia de la A3, asa-i?
      P.S. Nu ma refer la Pilonul 2 de pensie deoarece multi pensionari actuali nu au contribuit la el.

      Ștergere
  2. Politica și serviciile secrete și armata ne ucide înfrunte cu elitele globaliste

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil de asta au dat fiecărei țări o cotă de lichidat și de asta și la noi oamenii sunt fabricați cu covid ca odată internați cu forța în spitalele devenite lagăre de exterminare să fie lichidați. De aici și practica unor guverne criminale de a întârzia distribuirea măștilor persoanelor defavorizate pentru a avea cât mai mulți infectați,lichidați. Aceste guverne criminale când este de tăbăcit populația dau legi peste noapte și imediat trec la aplicarea lor vânându-i cu amenzi și alte practici naziste în schimb când dau legi de protejare a populației prin asigurarea măștilor uită cu lunile să le aplice. Tot ce s-a întâmplat în această perioadă de covid a arătat clar un plan nazist de vânare,terorizare, anularea oricăror drepturi democratice și lichidare a poporului român de către ciuma galbenă nazistă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate 3 miliarde in primă fază,apoi inca 3...si tot asa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai da și toată treaba asta o face oculta mondiala.Exact cum era și proorocia aceea.Ei au făcut un pact cu cel rău că sa le iasă planul.Doar ei vor sa domneasca și să facem cum vor ei.Noi suntem că niște jucării în mâinile lor.Dumnezeu să-i oprească .Omul trebuie sa fie liber așa cum la lăsat cel de sus
    Nu sa ne fure ei libertatea dar din păcate antihristul are mare putere și influență asupra întregii lumi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum 99% sau peste 99% din toti oamenii de pe Pamant vor ajunge in iad,pt ca avem pilda ca doar 8 suflete s-au salvat pe vremea lui Noe si doar 3 pe vremea lui Lot,si Insusi Domnul Iisus Hristos a spus ca putini afla calea mantuirii si merg pe ea la viata vesnica!Insa cei ce vor sa omoare sau chiar reusesc sa omoare miliarde de oameni isi vor lua in iad cele mai mari pedepse vesnice impreuna cu hulitorii Duhului Sfant!Singurii care au drept de viata si moarte asupra noastra sunt Iehova Dumnezeu si Satan,insa si diavolului daca nu i se permite de catre Dumnezeu,diavolul nu poate lua viata nimanui,iar sufletul daca e pe Calea Lui Dumnezeu,e primit de Fiul Lui Iehova,Domnul Iisus Hristos in Rai si diavolul n-are nici o putere asupra lui!Insa in Mania Lui Dumnezeu miliarde de oameni,aproape toti oamenii ce se inchina lui Satan si-i urmeaza vor fi trimisi in iad si lacul de foc impreuna cu antihrist si profetul mincinos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Vali, ai cam exagerat totusi cu procentajul de candidati la iad. Pana si iadul, nu- i chiar asa de intunecat. Mai vin ingeri care explica ce nu mai trebuie sa faci, insa din pacete acuma timpul se comprima pana la punctul zero. Asta- i skepsisul. 0740398983. Pa, pa.

      Ștergere
  7. Sa nu uitam, ca TOATE, și cele bune și cele rele, nu s-ar întâmpla fără VOIA lui DUMNEZEU!!! Deci... (și) DUMNEZEU vrea sa se întâmple asa ceva... DECI...???!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Spune Domnul: Trebuie sa stiti ca veti vedea multe lucruri care vin pe acest pamant si chiar acum deja le vedeti, dar nu trebuie sa va temeti!Dar nu trebuie nici sa ignorati tertipurile inamicului, care nu aduc pace ci doar aduc sperantA falsa ca totul va continua asa cum se intampla intotdeauna in aceasta lume.Intr-adevar, atunci cand ei va spun ca totul este pentru " pacea si siguranta" voastra, atunci distrugerea brusca va veni asupra celor din intuneric, dar voi sunteti copii ai luminii si nu veti fi surprinsi decat daca alegeti sa nu ascultati de intelepciunea prin care va vorbeste Duhul Meu.Eu va zic:fiiti la fel de intelepti ca serpii care va comploteaza moartea, dar si inofensivi ca porumbeii, stiind ca razbunarea este doar a Mea.Eu am sa rasplatesc.Am pregatit o masa pt. voi in prezenta dusmanilor vostri si veti avea o pace care depaseste orice intelegere, chiar in mijlocul haosului, al distrugerii si a calamitatii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vulcanul Sinamung din Indonazia -Sumatra dupa ce 4 secole a tacut, a erupt azi a patra oara in ultimii 10 ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A avut doamna Maria recent o viziune cu un vulcan in zona Filipine. S-a adeverit din nou

      Ștergere
    2. maria, vezi ca blogul are virusi!

      Ștergere
  10. Cei dintre voi care Ma cauta neancetat, traiesc vieti sfinte prin putereA Duhului Meu aratAnd iubirea fata de Mine si fata de cei din jurul lor si nu au nicio teama.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aceasta este Vointa Mea perfecta pt. Voi toti.Dar celora dintre voi care traiti inca din obisnuinta in pacat, de care nu v- ati pocait, neavand nici o teama de Mine, va spun ca am sa permit vrajmasului sa va atinga pe voi si pe tot ce va inconjoara in viata voastra, casa va intoarceti inapoi la Mine. Va spun,Pocaiti- va!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. (24.08.67)La multi ani frumosi,sănătoși și fericiti!Cu mult drag,N.(după un an).😘.

    RăspundețiȘtergere
  13. Intoarceti- va de la caile voastre rele, sangele Meu va va spala si va va face curati, caci. Este un zid de aparare pt. A va proteja de atacul inamicului.Vrajmasii vostri nu pot suporta sangele Meu, ai arde pt. Ca este Slava Mea, acopwriti- va cu el zilnic si eliberati- va de pacat.Eu aranjez toate lucrurile spre binele vostru daca Ma iubiti si sunteti chemati in conformitate cu scopul Meu.Fiiti in pace.

    RăspundețiȘtergere
  14. La Sibiu in judetul lui Herr Mulannis pina acum peste 1200 de cazuri de COVID de la inceputul pandemiei.
    In toata tara erau astazi 694 cazuri la terapie intensiva-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, nu avem 694 de cazuri la terapie intesiva! Avem 494 daca retin bine cifra! NU MAI MINTI!!!

      Ștergere
  15. Eu sunt Cel care distruge atat trupul cat si sufletul in iad.De ce va este atat de frica de oamenii care va pot ucide doar trupul? Oare nu ati inteles ca, ei pot face doar ceea ce Eu le permit? Daca va chem pe voi sa muriti pt. Mine sau daca sunteti prinsi in distrugere arzAtoare sau in calamitate, oare nu veti fii cu Mine? Nu veti ajunge oare in acel loc in care nu exista lacrimi, nici durere, nici suferinta, nici moarte sau pacat si unde veti putea privi fata Mea, punandu- va bratele in jurul Meu si bucurandu- va in timp ce asteptati sa se implineasca numarul cu fratii si surorile voastre? Nu veti fii oare cu Mine pe nori, intrucat Eu ma intorc ca Rege al Regilor Si Domn al Domnilor pt. A guverna pamantul, cu milioane de sfinti?

    RăspundețiȘtergere
  16. Adevarul este ca, Eu permit inamicului si oamenilor sai sa inceapa sa aduca judecatile finale pe pamant. Au fost acordate noi permisiuni care depasesc pe cele vechi si timpul este itradevar foarte scurt.Si va spun din nou ca, e abia inceputul si ca judecatile se vor agrava mult mai mult, inainte ca Eu sa va ung si sa va imputernicesc pt. A-Mi transforma iubita Mea mireasa- ultima ramasita.

    RăspundețiȘtergere
  17. Stiu ca multi dintre voi au crezut ca nu veti vedea aceste zile si ca totul trebuia sa fie terminat pana acum.Stiu ca multi dintre voi nu inteleg de ce aztept atat de mult sa fac lucruri cand as putea face totul intr- o clipire de ochi.Aceasta este adevarat, v-as putea vindeca si transforma pe voi chiar acum, dar inca nu este timpul.Se va intampla curand, dar mai intAi scripturile trebuie sa se implineasca, caci ele nu pot fi incalcate.Plinatatea numarului pe care Tatal mi l- a dat trebuie sa fie indeplinita si asta se va intampla pana la momentul stabilit. Sunteti in sezonul sfarsitului si intoarcerea Mea este curand, dar mai intAi Scriptura se va implini.Absolut totul!

    RăspundețiȘtergere
  18. Apel de trezire catre umanitate: Se pregătește vaccinuri Luciferaza
    https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=oRm39OMO4MY

    RăspundețiȘtergere
  19. Si se va implini in felul Meu, si nu cum v- au spus oamenii sau demonii sau ingerii cazuti sau chiar Satan insusi.Nu-i ascultati,Ascultati- ma pe Mine si ramaneti in pace!Copiii Mei, trebuie sa treceti peste ceea ce Eu am permis vrajmasului sa va testeze astfel ancat inimile voastre sa devina ca aurul purificat in foc de Sapte ori.Exista foarte putini dintre voi care sunt la acest nivel, in acest moment. Dar sa stiiti ca, doar din mila( compasiunea) Mea este permis acest timp de incercare si testare.Recolta este cu adevarat mare, iar muncitorii sunt cu adevarat foarte putini, mai putini decat Mi-as dori. In zilele urmatoare, scopul Meu va fi acela de a ridica cat mai multi seceratori, pentru ca sa se impartaseasca de recolta bogata si de marile recompense care au valoare eterna!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai presus de toate, copiii Mei trebuje sa aive credinta in Mine si in planul Meu si sa ramana in pace.Va voi intAri pe voi cei care va temeti de Numele Meu, cu reverenta plina de venerAtie.Soarele Dreptatii va rasari cu vindecare pe aripile Sale.Si veti merge inainte si veti sari cu bucurie ca viteii eliberati din taraba..

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai veti calca pe cei rai, caci ei vor fi cenusa sub talpile picioarellor voastre in ziua in care voi face acest lucru, spune Domnul armatelor de ingeri si al tuturor ostirilor Cerului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acea zi va arde ca un cuptor si toti cei care nu se tem de Numele Meu si nu asculta de poruncile Mele, dar iubesc pacatul lor vor fi prabusiti si vor deveni o miriste fara ramasite, ci doar cenusa.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mai exact, pina la 20 august in Judetul SIBIU erau imbolnavite de COVID 1248 peroane din care 1168 adulti si 80 de copii,vindecati erau 779 persoane iar 74 au decedat la care se mai adauga cel putin doctorul Nandris care va fi inmormintat astazi.
    La acea data de 20 august erau 294 cazuri Pe locul intii la comfirmati pozitiv era municipiul SIBIU cu 172 cazuri iar Pe locul doi Mediasul cu 29 de cazuri active iar la Spitalul judetea paturile la ATI erau la capacitate maxima mai raminind citeva locuri la celelalte spitale iar la Cisnadia mai erau 8 locuri disponibile-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ești informat Crăciun! (Cisnădie, nu Cisnadia!)

      Ștergere
  24. Aveti frica doar de Dumnezeul vostru! Eu sunt Cel care lupta pentru voi!V-am purtAt pe aripi de vultur si v- am adus la Mine.Ascultati-mi vocea in AdevAr si pastrAti legamantul Meu, atunci veti fii propria Mea comoara pretioasa si aleasA dintre toti oamenii;caci tot pamantul este al Meu
    .Sunteti o generatie aleasa, o preotie regala, o natiune Sfanta, propriul Meu popor special, ca sa puteti rosti laudele Mele, caci v-am chemat de la intuneric la Lumina, la minunata Mea Lumina.Candva nu erAti un astfel de popor, dar acum sunteti poporul Meu.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ati fostu candva copii ai Maniei, dar acum ati obtinut Mila de la Mine! Cei dintre voi care Ma asteptati,cautati sa va puneti toata nadejdea in Mine,va veti schimba si reannoi forta si puterea. Va veti desface aripile si va veti ridica mai sus si va veti apropia mai mult de Mine la fel ca vulturii care se ridica pana la soAre.Veti alerga si nu veti obosi,veti umbla si nu veti lesina sau istovi,atunci cand va imputernnicesc si va transform in Duhul Meu.Am sa va dau cate doua aripi de vultur grozav,ca sa puteti zbura in pustie,in locul vostru secret,unde veti fii hraniti departe de fata sarpelui(fiAra) pentru o vreme,vremuri si jumAtate de vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru aceste mesaje..la cat mai multe va doresc 🥰

      Ștergere
    2. Si io, multamesc domnuta, ca aducem cu totii obolul.0740398983.

      Ștergere
  26. de ce trebuie sa dispara 3 miliarde de oameni pt o mana de descreierati care vor moartea ca sa traiasca ei in huzur?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai Dumnezeu are drept de viata si de moarte asupra noastra! Pana la urma, toti acesti oameni le sunt de folos ca slugi, "negri pe tarla". Cine le va mai munci daca ii omoara pe toti?

      Ștergere
  27. Acel timp nu mai intArzie, caci ezte peste voi.Cautati- Ma ca sa nu va fie frica atunci cand lucruri chiar mai rele decat ceea ce vedeti acum vin pe pamant si veti avea Pacea Mea.Inimile oamenilor vor ceda de frica,dar cei drepti vor fii la fel de indrazneti ca leii! Eu sunt Leul din semintia lui Iuda,Jesua Ha Mashiach,Iisus Hristos.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mariana surioara,sarumana pentru rabdarea ce o ai ca intotdeauna.Te iubesc si va iubesc pe toti deopottriva cititori ai acestului blog si sa ne fie de folos sufletelor noastre.Pa, pa. Pupici de la iliuta- sorinel. Cu Dumnezeu Inainte.

    RăspundețiȘtergere
  29. Spuneam ca omenirea a consumat pina in 22 august resurse Pamintului pina la sfirsitul anului,probabil ca cei cu sapte-case sau hotarit ca o casa le e insuficient si ca vor si mai multe case,chiar daca de avari ce sint nu au nici un copil.
    Eunuci si asexuatii vor cit mai multe case ca sa le ramina LGBT-stilor pe carei reprezinta nu cu Familia Normala.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. 23,22 Contrazici doar de dragul de a contrazice,dar nu ai citit corect nici mesajul primit de doamna Maria ca si comentariul meu se refera ambele la nivel global-international nu la Romania.unde exista sisteme private si de stat.
    Nici macar la Romania nu ai dreptate ca si aici avem mai nou pe linga sistem de stat si cel privat de pensii;-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Speranta moare ultima,eu sper ca nu le vor ieși planurile,cumva divinitatea îi va incurca,prea se cred atotputernici !!!

    RăspundețiȘtergere
  32. 23,24 Daca spui ca Tu nu ai tinere de minte,de ce faci pe altii mincinosi,Ghiolbane??

    RăspundețiȘtergere
  33. Ne reduc prin otravă împrăștiate din avioane,drone etc.
    Numai BUNUL Dumnezeu are grijă să ne apere și săi pedepsească pe cei fără Dumnezeu.
    Hai sa zic ca ne omoară dar ma intreb sufletele lor unde se duc?
    Te frigi la un deget un pic si nu mai poti de durere dar veșnic sa arzi in fundul iadului este bine?
    Vai mama lor oameni fără Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sincer compatimesc acesti oameni,probabil nu ia invatat nimeni despre Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor românilor.
    Pace ,lumina si fericire in toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  34. https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjP-Y_ZmbfrAhWJlIsKHRF7BLEQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

    RăspundețiȘtergere
  35. 23,22 Uite te contrazice ministrul evreu Citu care spunea ca''statul trebue sa completeze anul acesta din banii sai de imprumut 12 miliarde de lei pentru pensiile romanilor''.
    Asa ca nu ai dreptate.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. 26 august 20:29 BLOGUL MARIEI E PLIN DE VIRUSI -SI ASTA PENTRU CA NU-L SECURIZEAZA-uite asa se strica computerele?! I-AM SCRIS DE MULTE ORI SI EVITA RASPUNSUL-poate intentionat

    RăspundețiȘtergere