luni, 27 iulie 2020

ROMÂNIA ! MAICA DOMNULUI PLÂNGE NEÎNCETAT , PENTRU OMENIRE ! URMEAZA RĂZBOIUL !

  5 August 2017 ora, 23,55 !

                                                                       Dragii mei,

Mă rugam la aceasta ora,cand bursc am in fata ochilor o imagine cutremuratoare.
Vedeam cum dinspre Apus, veneau spre Rasarit nori negri si grei, nori grosi ca niste munti.

Image result for NORI NEGRI.

În mijlocul acestor nori negri si grosi ca niste munti,nori care aveau ca niste aripi de foc,  statea MAICA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.

Image result for MAICA DOMNULUI PLANGE.

Măicuta Domnului era îmbracata cu vesminte negre , plângea cu rîuri mari de lacrimi,iar obrajii Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,erau rosii ca focul.
Aud glas dragilor,care spune asa:

                 "Întâi să ne alegem Ţara!
Dar un alt glas ,spune cu uimire:
              Poporul român, este Poporul ales!
             Venirea Lui Iisus Hristos,este mult mai aproape.
Şi i se raspunde:
              Este viaţă si scut la noi în România, după care, urmeaza Razboiul !"
Prieteni dragi, noi sa nu ne gandim la RAZBOI,ci sa ne gandim cu dragoste si cu iubire infinita la VENIREA MANTUITORULUI HRISTOS in ROMANIA noastra,in ROMANIA DUHULUI SFANT.
RAZBOIUL care este inevitabil,va ataca mai intai DEVESELU.
După care, dumanii ROMANIEI SFINTE nu vor mai avea nicio putere in distrugerea ROMANIEI DUHULUI SFANT.
DUMNEZEU va apăra Poporul Său ales,iar EXTRATERESTRII vor sta cu OZN-urile lor in aer,precum stau frunzele copacilor in mijlocul toamnei.
Orice avion, orice racheta sau bomba,vor fi strivite in aer si acolo vor ramane.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII GRĂIESC ŞI FAC ZID ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-graiesc-si-fac-zid.ht...

Translate this page
May 7, 2017 - ROMÂNIA va fi viitorul al Doilea Ierusalim, si este ocrotita din toate partile .... pe avioane, elicoptere si tancuri daca ne apara extraterestrii, nu ?

extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - ROMÂNIA SE VA ÎNTÂLNI CU EXTRATERESTRII ! c 4 Noiembrie 2016,ora 6 .... Si in cine stie ce momente sa apara "amici" si sa ne apere de ...

        MAICA DOMNULUI fratilor,plange pentru intreaga omenire, pentru ceea ce va suferi omenirea din pricina celui de-al treilea Razboi Mondial, care sta sa inceapa.
După ce se va termina acest ultim RAZBOI al omenirii,

 va veni si IISUS HRISTOS ca sa judece si viii si mortii,

 aici în ROMANIA SA, in ROMANIA NOULUI Său 

IERUSALIM.    
                                                          Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Pai ăsta e războiul...nevăzut, cu ,,inamicul invizibil" mai război ca ăsta nu se poate: sa nu ai acces la servicii medicale, sa mori cu zile, ăsta e războiul si produce mult mai multe victime decat unul obisnuit:nu-i cu glonț, e cu seringa 😥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si bomba atomică ce face?

      Ștergere
    2. Nu, zău?! Mai razboi ca asta nu se poate? Ia citeste despre deportatii in Siberia! Si fii sigura, bunicii nostri erau cu mult mai credinciosi! Semn ca lumea este controlata de nebuni si torționari. Dar ai si tu dreptate. Razboiul de acum este foarte subtil. Mai ales manipularea pe internet si prin TV, cu aducerea in fața oamenilor a falselor modele.

      Ștergere
    3. Erau f.credinciosi.Am icoana care a fost în cele două războaie mondiale.Au fost prizonieri în Siberia și s au întors sănătoși acasă.Cinste lor,nu si au pierdut nădejdea în El.

      Ștergere
    4. Datorita lor mai traim in Dumnezeu! Au pus in noi ce au avut mai bun: răbdarea. Iar rabdarea este rasplatita tot timpul

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=qXB58lOUD-M Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa a vrut Dumnezeu pt că lumea să vadă în ce direcție se vor duce "pe cărarea aleasa" înspre haos decit înspre lumina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mona, adevaratul razboi! Vor muri multi... maximum 1/3 din populatie va,supravietui, vor fi bombe, rachete etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mariana surioara te rog din sufletul meu sa fii curajoasa asa cum te cunosc si sa publici urmatorul mesaj primit de la. Domnul. Iisus in 11 iulie. Important pentru. Romania! Adevarul despre coronavirus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca stateai mai puțin de channeling, dle pai pai, si vedeai mai aproape, in lumea asta fizica, in care mame isi plang copiii furati, ai fi stiut si singur ce parere are Hristos despre toate cate se intampla.
      Spiritismul a fost la moda si intre cele doua razboaie, si in cercurile de ezoterism din intreaga lume. Si asta nu a impiedicat repetarea istoriei si suferintei oamenilor.
      Iesi in astral pe nivelul de constiinta pe care esti si vezi viitorul. Dar nu este un viitor scris de Dumnezeu. E scris de tine, atunci cand ai ales circul spiritist new age, in loc sa alegi crestinismul faptelor bune. Faptele bune ridica vibratia lumii in care traim si demonii nu au putere decat in intuneric. Pur si simplu, crapă!

      Ștergere
  6. Dupa ce m- am rugat vineri mai multe ore, fiind f.ingrijorata de situatia din tara si din lume in legatura cu pandemia " corona", l- am intrebat pe. Domnul. Iisus daca doreste sa imi spuna. Adevarul si totodata mi- a transmis un mesaj important pt. Poporul. Roman.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doresc ca poporul roman sa se uneasca si sa lupte impotriva tuturor dusmanilor tarii si a semenilor. Uniti- va in post- rugaciune si nu mai permiteti sa fiti condusi de oculta malefica mondiala, de cei care va conduc de 30 de ani, care va mint,manipuleaza, vor sa distruga complet tara, sa va domine, sa va inrobeasca, sa va tina in frica, teroare, sa va manipuleze, sa va subjuge si sa va distruga complet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cer unitate- respect- iubire, uniti- va cu totii impotriva raului. Afara fortele malefice din. Romania. Armata. Politia, intreg poporul sa lupte impotriva raului... Cei care ocupa functii inalte sa fie trasi la raspundere si eliminati. Luptati acuma, luati atitudine, uniti- va si nu va mai lasati condusi de cei rai. Eu sunt cu voi si va ajut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Se apropie purificarea. Romaniei... In curand vor cadea multe capete care fac parte din oculta malefica, unii pe altii se vor da in vileag si vor cadea cu totii. Multi de frica vor fugi din tara... Se apropie sfarsitul masoneriei din. Romania. Dusmanii si tradatorii tarii, care au distrus si vandut tara. Nu va mai lasati dominati si condusi de ei... Luptati si luati atitudine impotriva lor, uniti- va cu totii. Iisus. Regele. Universului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai. Mona draga, ai trimitem la plimbare la originile lor. Ce mare lucru? Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, chiar! La originile mămicuțelor lor, demonii!
      Sa te vad! Esti barbat! Sper ca nu o sa faci in izmene din nou si o sa stai pitulat pe sub pat cand femeile si copiii vor iesi in strada!
      Sunt unii care pun paie pe foc dupa care isi scot in inaintare femeile. Cam multi lași prin Romania, judecand dupa dezastrul in care femeile au fost impinse. Saracia le-a indepartat de case si copii. Violate de descreierati in afara tarii, rapite, drogate, fortate sa se prostiutueze. Fetitele lor ramase in tara violate de alti descreierati, autohtoni. Si politia vrea " ieduțe". Si procurorii. Si judecatorii. Si politicieni umflati, satui de sotiile lor. Asa se construieste Sodoma si Gomora. Unul pune o caramida, altul pune inca o caramida a nesimtirii si prostitutiei.
      Copiii, ramasi acasa cu tati betivi sau pe la vecini au crescut cu mult mai rau decat generatia cu cheia la gat. La generatia aceea parintii veneau acasa dupa serviciu. Generatia noilor copii sacrificati pe altarul masoneriei isi vede parintii doar de sarbatori. Nu mangaiere, nu lacrima stearsa, nu iubire de mama a puilor parasiti de saracie sau chiar lacomie. Sunt si situatii in care parintii nu sunt saraci dar sunt lacomi si vor palate. Pentru palate isi sacrifica si copiii. Goana dupa aur! Salbaticie ca in Vestul salbatic! Pierdere a mintilor pentru bani. Si a bunului simt omenesc.

      Ștergere
  11. Continuare mesaj de la. Domnul. Iisus. Am intrebat pe. Domnul. Iisus daca exista acest virus " corona' si cat de periculos este.. Intr- adevar exista mai multe feluri de virusi, acest virus nu este asa de periculos cum spun ei...vor sa va pacaleasca ca sa va tina in frica, teroare, sa va domine, sa va ingradeasca libertatile si sa va distruga. Cei rai planteaza diferite mostre de virusi( fel de fel de otravuri) exact cum ai simtit tu( diferite solutii otravitoare la usa casei). Nu, nu va puteti infecta foarte grav unii de la altii, asemanator cu o gripa...dar nu este mortal cum spun ei, mai mult frica si panica vor sa creeze. Vor sa denatureze adevarul, sa distruga biserica si sfantul sacrament!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe voi va doare de ziduri goale. Biserica este o forma de organizare a oamenilor, ca sa fie mai puternici si uniti in Dumnezeu. Nu cred ca Iisus ne va intreba despre biserica. Nici nu are nevoie. Stie si singur ce se intampla prin Romania si cum nicio biserica nu s-a ridicat ca sa apere copiii si minorele spurcate de spurcati. Dar stiti foarte bine ca Dumnezeu ii lasa pe oameni pana la sfarsit sa se dea in petec. Sa se faca de ras, pentru ca nerusinarea a atins cote alarmante, de Sodoma si Gomora. Astfel incat niciun om sa nu poate spuna ca nu a stiut ce se intampla. Pentru ca Judecata sa fie clara ca lumina zilei, fara dubii.
      Si Iisus v-a fi intrebat daca a trimis astfel de mesaje. Pentru ca s-a umplut Romania de profeti care vorbesc in locul Lui Hristos. Ce credeti ca va raspunde Dragul Hristos? Pot sa banuiesc! O simt pana in adancul inimii mele🤣. Se spune ca la Judecata vom aparea asa cum suntem cu adevarat, in interiorul nostru. Fara măști cu care pacalim pe ceilalti. Cred ca va fi mare surpriza! Unii dintre cei mai bine cotati new agisti din Romania vor aparea asa cum sunt: draci!

      Ștergere
  12. Oricum sunteti otraviti de ani de zile prin alimente, bauturi acidulate, medicamente care iti fac mai mult rau decat bine, aerul este foarte poluat si din cind in cind( zilnic!!!) arunca din avioane cu solutii otravitoare, de aceea solul si totul este infectat...multe ape minerale care se vand nu sunt bune...detergentii, in foarte multe produse casnice sunt introduse cu buna stiinta solutii toxice, otravitoare, care slabesc imunitatea si provoaca multe reactii alergice si diferite boli

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carnea, lactatele si ouale sunt toxice!
      Animalele, pasarile si pestii simt o frica uriasa, teribila in momentul mortii si se varsa in sange hormonii stresului!
      Vacile sunt "obligate" sa fabrice mai mult lapte prin injectarea cu antibiotice si medicamente-stimulente. Sunt f. chinuite!
      Gainile sunt asa de stresate. Stau in ferme sau baterii cate 2 metri de gaini unele peste altele, nu au spatiu, iar cele de dedesubt sunt strivite si sufocate de cele de deasupra! Deci inchipuiti-va ce oua pline de stres va dau!

      Priviti pana la final:
      www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
  13. Solul este otravit cu buna stiinta, alimente otravite...aproape totul este otravit. Sunteti otraviti, iradiati de undele din sateliti

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnul. Iisus mi- a mai tranmis ca din 1 august vor sa introduca masuri mai severe si sa nu permitem acest lucru. Domnul. Iisus doreste ca poporul roman sa fie unit, sa se roage si sa posteasca. Va indemn la post si rugaciune si ezte foarte necesar sa incepem o novena(9 zile) la. Iisus. Regele. Universului din 23-31 iulie. Merge si din aces moment. Nu intarziati nici o zi. Va multumesc. Blogul. Emilia. Ro. Novena o gasiti aici.

    RăspundețiȘtergere
  15. Redeschiderea moscheei din instanbul a declanșat războiul. Războiul religios va fi crâncen___

    RăspundețiȘtergere
  16. Vin vremuri grele pentru omenire! Marile probleme vor fi create de musulmani, care vor cu orice preţ să distrugă Occidentul, să ducă planeta spre pieire. Europa va fi condusă de islamişti pentru o perioadă de 7 ani. Totul începe acum, cu sutele de mii de refugiaţi care pătrund în inima Bătrânului Continent. Arabii nu vor să vină în România fiindcă altul este rostul lor. Sunt chemaţi de forţe neştiute în marile oraşe europene! În maximum 15 ani, în Paris, nu va mai exista decât cultul musulman. Antihristul şi-a făcut simţită prezenţa pe Pământ încă din decembrie anul trecut.

    Tulburarea din Siria reprezintă începutul „Războiului creştin Cernerea” sau al Treilea Război Mondial. Urgia militară care va cuprinde întreg globul va dura 27 de ani. Nu va scăpa de război nici ţara noastră, care, deşi este protejată de Divinitate, va trebui să fie curăţată prin foc, apă şi boală. Pentru a depăşi necazurile vom avea nevoie de credinţă adevărată în Dumnezeu.
    Evreii americani vor dori să ocupe lumea. Americanii se vor lupta, în primul rând, cu ruşii. Aceştia din urmă vor să cotropească România. Ungurii vor şi ei Ardealul. Va fi greu, dar, cu credinţă şi încredere în Dumnezeu, vom ieşi la capăt.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria este groaznic numai când ne gândim la acest război.
    Acest război este cel care tine 3 și jumătate,dacă Sf. Ilie și Sf.Enoh au coborât pe pământ ei trebuie sa aduca o parte dintre cei care nu au crezut si nu cred in Dumnezeu acolo la mormântul Domnului.
    Războiul se va ține între forțele răului si al binelui,cu tot felul de arme.
    Dar acum este război atomic.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de tot răul.
    Doamne fa sa fie lumina si pace in cer
    Lumina,pace,iubire pe pământ.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    Sanatate la toata lumea si pace in lume

    RăspundețiȘtergere
  18. SE PROFILEAZĂ UN RĂZBOI DUPĂ CUM MERG ACȚIUNILE USA ȘI A EUROPEI.....VALOAREA AURULUI E ÎN CREȘTERE,,,,COVIT 19 E UN PARAVAN PENTRU ACȚIUNILE PREMERGĂTOARE RĂZBOIULUI.....

    RăspundețiȘtergere
  19. Ati scris mai demult despre hepatita . Si iata ca acum face ravagii :

    ALERTĂ de la OMS despre altă boală infecțioasă - hepatita . Poate afecta pe oricine! Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice


    https://www.antena3.ro/actualitate/alerta-de-la-oms-despre-alta-boala-infectioasa-poate-afecta-pe-oricine-majoritatea-cazurilor-sunt-578385.html


    ”În Regiunea Europeană OMS, 15 milioane de persoane au hepatita B și aproape tot atât (14 milioane) au hepatita C, iar peste două treimi din cazuri se înregistrează în Europa de Est și Asia Centrală.

    Îngrijorător este numărul estimat în creștere de decese la nivel global cauzate de hepatite. Principalii factori de risc includ utilizarea de droguri injectabile, infecția HIV, transfuziile de sânge, dar și penitenciarele și infecțiile nosocomiale.

    Hepatita poate afecta pe oricine, iar majoritatea cazurilor de hepatită sunt asimptomatice. De aceea, recomandarea noastră este să vă informați la medicul dvs de familie și, dacă faceți parte din categoriile cu grad înalt de risc, să vă testați”, a scris OMS România pe pagina oficială de Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  20. Grădina Maicii Domnului cand va fi Romania cu acel bucovinean la cârma țării?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa marea revolutie,care incepe de la Timisoara,si dupa ce se va descoperi adevarata BIBLIE,care este ascunsa in Romania si pazita de SFANTA TREIME,pana cand apare PRUNCA LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
    2. 14.23.Si asta în timpul vieții noastre?Sau al stra-stranepotilor noștri?Degeaba stim ce va fi daca nu ne si convingem.Si uite asa apare îndoiala,întrebări fără răspuns etc.

      Ștergere
  21. Astăzi in București, Icoana Sfântului
    Pantelimon a început să lăcrimeze.

    Biserica Sfântul Pantelimon "Foişorul de Foc".

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2664070243849952&id=100007410072144

    RăspundețiȘtergere
  22. Si ce daca va fi razboi? Noi vom fi aparati. De extraterestri dumneavoastra. Nu asa ne-ati asigurat?

    RăspundețiȘtergere
  23. La cata rautate exista pe lumea asta, pana si Dumnezeu atoaterabdator S-a saturat.
    Priviti aici cata cruzime din partea semenilor:
    www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  24. Priviți cum manipulează România TV a lu, Ghiță sau antenele lu, Felix informatorul

    RăspundețiȘtergere