sâmbătă, 25 iulie 2020

MARE PĂCAT ESTE SA APELATI LA VRAJITOARE SI LA GHICITOARE !!!

       Dragii mei,
            "Dacă Îl iubiti pe Dumnezeu si pe Măicuţa  Domnului, nu apelati  la vrajitoare si la ghicitoare !
Aceste specimene de oameni, sunt Duşmanii Credinţei !
Prin Credinţă, Nădejde şi Dragoste, vă veti îndrepta spre bratele  Dumnezeiesti si spre mântuirea sufletului!"                 

                   Noapte  de 21 - 22  August 2015, ora 1,30 .

                                              Dragii mei,

În această noapte ,tot în timp ce mă rugam, aud un glas tare dezamăgit care spune aşa :

                  "Offf! Am fost şi pe la ghicitori , dar nu am făcut nimic.
    Dar un alt glas tare împăciuitor si convingator, îi zice aşa :

                     Să nu-ţi pară rău ! 
                Aceştia sunt duşmani !
        Aceştia sun niste duşmani ai Credinţei !" 

Clipă în care dragii mei, văd spre Est ,o femeie cu un copil în brate , ce tinea în mâinile sale, un teanc de cărti de ghicit, si chiar le intindea pe o masă, în faţa cuiva nevăzut de mine.
Femeia,era de etnie romă !  
Asadar dragii mei, niciodata în viaţa voastra, să nu apelati, sau să nu mai apelati la ghicitoare si la vrajitoare, căci n-au nicio legatura cu adevarata CREDINŢĂ, sunt doar mincinoase si va stoarce de bani.
 Ele nu au nicio putere, pentru că sunt pe dinafara CREDINTEI în DUMNEZEU; acestea lucreaza numai cu diavolul!
Indiferent ce vi s-ar spune că lucreaza cu magie alba, ca ar avea casa plina de Icoane, acestea sunt lepădate de la Faţa Lui Dumnezeu. În jurul lor, în inima si-n sufletul lor, locuiesc adevarate legiuni de draci. 
Rugaciunea curata , din inima spusa,  Postul si mersul la Sfanta BISERICA, măcar in Ziua Sfanta a Duminicii, implinirea celor 10 Porunci, acestea sunt Virtuti Dumnezeiesti, care ne construiesc Casă în Cer, si ne mântuiesc sufletul.
Pe când vrajitoarele si ghicitoarele, ne atrag sufletul nostru, daca apelam la ele, ne atrag sufletul în fundul Iadului, în focul gheenei, pentru vesnicie.
Să nu vă abateţi dragilor de la CREDINŢĂ, să fiti buni si milostivi, sa faceti bine celui necajit si oropsit, să ajutati pe cei batrani si bolnavi, pe saracii straini, si toate acestea fapte de milostenie vă vor ridica treapta cu treaptă, si vă va face SCARĂ către BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, AMIN !
                                          Cu dragoste, Maria. 
             


Tarot gratuit online in romaneste

10 comentarii:

 1. Am facut o asemnea gresela, prin tata mi-a adus bolii si situatii de nedescris chiar necuratul a fost in casa la mine am scapat greu am adus niste haine la vrajitoare. doar prin rugaciunii am putut scapa regret mult ce am facut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e @21:04...mare greseală...sa apelezi la vrajitori,ghicitori si falsii profeți ai vremurilor de pe urmă!

   Ștergere
 2. In aceasta lume toti suntem pacatosi,cu totii facem greseli cu voia sau fara voia noastra,uitam ca totul este a LUI DUMNEZEU,cel rau doar amageste omul ca sa-l castige de partea lui.Daca IISUS HRISTOS,ne-a lega de cruce,cate o ora,cand facem pacate,fara sa fim pironiti,cred ca abia atunci vom intelege unii dintre noi de ce a suferit EL,pentru pacatele noastre.Cand suntem slabi in credinta,credem ca prietenii ne pot ajuta mai repede decat SFANTA TREIME,MAICA DOMULUI,si chiar si SFINTII,nu credem ca ei ne mint si manipuleaza,pentru interesele lor personale,uitam ca in viata totul este trecator,dar CUVANTUL cel SFANT,a LUI DUMNEZEU,ramane vesnic.Ferice de cei care pot sa indure suferinta pe acest pamant,ca plata lor este in ceruri.

  RăspundețiȘtergere
 3. 21.04 povesteste-ne si noua!

  RăspundețiȘtergere
 4. Corect 22:57 răbdarea,credința și iubire de Dumnezeu sunt cele 3 mari virtuți
  Sa ne ajute BUNUL Dumnezeu sa biruim ispitele acestei lumi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Asa este!!! Nu este bine de mers la vrajitoare!!! Poate or lua aminte cei care fac astfel de pacate!!! Nu va mai incantati ca e magie alba. Alba sau neagra - tot magie este si NU e pe placul lui Dumnezeu!!!
  Nu poti sluji la doi domni odata! Deci, ATENTIE!!! NU mai apelati la asa ceva!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. greseli face tot omul dar tot DUMNEZEU ESTE CREATORUL SI STAPANUL-calea este liberul arbitru, se ia de fiecare in parte-la sfarsit vom vedea ce am ales

  RăspundețiȘtergere