sâmbătă, 18 iulie 2020

SICRIUL MAICII DOMNULUI CU TOT CU TRUPUL SFANT , A FOST RIDICAT LA CER !

 
                               Noapte de 10 -11 August 2015, ora 0,33 !

                                           Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, ceva uimitor si minunat mi s-a  arătat.
Desi eram în faţa Monitorului ,într-o clipă nu mai eram cu sufletul în camera mea,ci eram într-o Sfântă  Biserică în semiîntuneric , în faţa Sfintei  Icoane a MAICII  LUI  DUMNEZEU . 
Nu mai era nimeni  în  Sfanta  Biserică, doar eu si TAINA  disparitiei Trupului Maicii Domnului cu tot cu sicriu.
Am îngenuncheat în faţa Sfintei Icoane de pe solee, iar aici ,Minune Mare mi s-a arătat mie roabei Sale.
 Auzeam dragii mei, cum din inima Pământului răsună glasuri de Îngeri care cântau Maicii Domnului. Era ceva uluitor ! Vedeam în inima Pământului  O Lumină mare, alba si orbitor de strălucitoare care, ridica din Pământ  un Sicriu sau mai nou acum, o Raclă din argint sculptat. 
Iar în dumnezeiestile Cântări ale Îngerilor, Racla cu tot cu Trupul adormit al Prea Curatei Fecioarei Maria, era ridicat de o Lumina albă-aurie ,orbitor de stralucitoare.
Când Racla cu Trupul Maicii Lui Dumnezeu a ajuns la suprafaţa Pământului, adică, în Sfânta Biserică ,la picioarele-I sfinte din Sfânta Icoana ,văd prin Racla închisă pe Insusi Maica Domnului care era îmbrăcata cu veşminte roşii, întinsă pe spate de parcă ar fi dormit.                           
Norul de Lumină alba - aurie era orbitor de stralucitor si înconjurat de Sfintii Îngeri, de Cete de Îngeri care cântau neîncetat, aducand slavă si laude Maicii Lui Dumnezeu.Norul  a zăbovit câteva clipe în faţa mea, ca să văd pe MAICA  DOMNULUI aşezata în Sicriul de argint in mijlocul său.
Dragilor,priveam la Pururea Prea Curata Fecioara Maria, ca si cum, nici nu ar fi fost în Sicriu, ci în aer . Nu mai exista Sicriul când eu priveam la MAICA  DOMNULUI cum Îşi dormea somnul cel vesnic, fiind întinsă pe spate in Sicriul de argint alb sculptat.
Mă cutremuram cu sufletul ,iar lacrimile-mi frigeau obrajii la vederea Maicii  Domnului în Sicriu.
NORUL alb-auriu cu Sicriul  în mijlocul lui ,a început a se tot înălţa ca un fum, iesind  prin Bolta Sfintei Biserici .
Vedeam cum Norul alb -auriu a luat Sicriul cu Maica Lui Dumnezeu si-l tot urca la Cer,trecand prin Bolta Sfintei Biserici si prin Acoperisul Bisericii care disparuse in acel moment.
În trairea mea,cum stateam în genunchi  în Sfânta Biserică,dispăruseră tot ce erau ziduri si obstacole  şi privesc cum Cerul ca de noapte, în Cântările Cetelor de Îngeri şi Sfinţi, O primea pe Maica Lui Dumnezeu în el.
Când a ajuns foarte Sus, Norul alb -auriu cu Trupul Prea Sfânt şi Prea Curat al Fecioarei Maria asezat în Sicriu , a fost absorbit într-o clipă de Bolta Cerească care ,s-a deschis ca o cortina în două părţi, apoi ,s-a închis la loc, lăsând noaptea pământească să-şi intre în drepturile ei.
Iar eu dragii mei, tresalt puternic în faţa Monitorului de parca as fi cazut de la circa 3 m, după care, realizez pas cu pas ceea ce tocmai am trait, ceea ce tocmai mi s-a arătat cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt si cu Dragostea infinită a Maicii Lui Dumnezeu, pentru noi fiii Săi. 
Apoi ,îmi iau caietul de suflet de sub mica mea pernuţă, si-mi notez toate asa precum mi s-a arătat de la BUNUL  DUMNEZEU si cu Dragostea Prea Curatei Fecioarei Maria. 
Iar acum dragii mei , cu toata dragostea sufleteasca împart cu voi toti aceasta MARE  şi uimitoare TAINĂ a disparitiei Sicriului cu tot cu Trupul Maicii Domnului, chiar a treia zi după ce a fost îngropată.
Dumnezeu a voit ca Sfantul Apostol Toma să nu fie la înmormântarea Maicii Domnului, iar când el s-a intors a treia zi, a vrut ca s-O vada si el pe Maica  Domnului, asa cum era Ea pusă în Sicriu. 
Însa, când au deschis Mormântul, nu mai era nici Sicriul si nici Trupul Prea Sfânt si Prea Curat al Maicii Lui Dumnezeu.
Nimeni ,nici în ziua de astăzi nu cunoaste unde a fost Mormântul Maicii Domnului si nici ce s-a întâmplat cu Sicriul si cu Trupul Ei Prea Sfânt şi Prea Curat.
Dar iată fratilor, că BUNUL şi PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU a voit ca eu roaba SA să cunosc această MARE şi uimitoare TAINĂ, după care, să v-o dăruiesc vouă tuturor ca sa fiţi încredinţaţi că  MAICA  DOMNULUI a fost luată la Cer de către FIUL Său mult Prea Iubit,MÂNTUITORUL sufletului nostru IISUS  HRISTOS, cu tot cu Sicriul de argint, a treia zi după înmormântare. 
Să ne rugam fratilor cu toată nădejdea şi cu toată dragostea, Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu care ,ne este grabnic mijlocitoare şi ajutătoare  la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava si Închinarea, acum şi pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN ! 
                                    Cu dragoste, Maria. 


 

5 comentarii:

 1. MAICA DOMNULUInu a stat in pamant nici o clipa -a fost ridicata cu totul la cer-contradictii cu scriptura si sfintii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. Anonim19 iulie 2020, 00:43
   MAICA DOMNULUI a fost ridicata la CER,cu tot cu sicriul de argint !Aici e TAINA cu Sfintii Parinti,că lor nu li s-a aratat ce s-a intamplat.Sa nu uitam ca si sfintii Părinti ai Bisericilor vremurilor au fost tot oameni,si nicidecum Dumnezeu! Deci, am libertatea si Voia de la Duhul Sfant ca sa contrazic ce au spus si scris sfintii Părinti,si voi spune de la DUHUL SFANT:MAICA DOMNULUI a fost ridicata din pămant cu tot cu racla,si dusa la Cerul Sfant!!!

   Ștergere
 2. Asa spunea si bunica,și mama când povestea si ascultam si nu ma saturam sa ascult.
  Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să le odihnească în pace.
  Toate le vad ca se adeveresc aveau un dar de a povesti ca nu ma saturam sa ascult.
  Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți,să ne dea Dumnezeu sanatate ,credința,și iertare,sa trecem peste toate încercările acestei vieți.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

  RăspundețiȘtergere
 3. vedeti ca nu dati drumul la mesaje aveti raspuns pt ce am scris la 19 iulie 00:43 - de ce?!

  RăspundețiȘtergere
 4. ati creat blogul ca sa va scrieti doar mesajele d-stra D-NA MARIA deci nu aveti nevoie de opinii juste fara jigniri!

  RăspundețiȘtergere