vineri, 24 iulie 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

 Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.


                    .

Cu iubire,Maria.

5 comentarii:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=NgBSv81-7Sc Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

  RăspundețiȘtergere
 2. Din nou record. BILANŢ CORONAVIRUS 24 iulie România. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, vineri, 1.119 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este a treia zi în care numărul cazurilor depăşeşte 1.000 de cazuri COVID-19. 24 de persoane au decedat. De asemenea, este prima oră când numărul pacienţilor internaţi la Terapie Intensivă a depăşit pragul de 300. Poate pana la alegeri o sa scada semnificativ, spre 400 pe zi-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In Suedia,care nu a inchis nimic,care e situatia? Citi morti,citi internati cu forta,cite teste vindute si la ce pret?

   Ștergere
 3. https://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-pe-patru-saptamani-cum-va-fi-vremea-pana-pe-24-august_530883.html
  Vor fi incontinuare averse cu caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină, viituri, precum si multe incendii. Va fi un an istoric privind numărul de accidente de tot felul-craciun

  RăspundețiȘtergere
 4. Rusine pnl!?!?
  Admiterea făcută praf la UNEFS! Zeci de elevi cu note mici au fost admişi, iar cei cu note mari, respinşi. Ce spun reprezentanţii
  https://www.romaniatv.net/admiterea-facuta-praf-la-unefs-zeci-de-elevi-cu-note-mici-au-fost-admisi-iar-cei-cu-note-mari-res_530931.html

  RăspundețiȘtergere