vineri, 17 iulie 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

  Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.


                    .

Cu iubire,Maria.

3 comentarii:

 1. Din pacate,bisericile nu sint sfinte,sint simple cladiri,loc de munca al preotilor care cer bani pentru nimic. Religiile trebuie sa dispara,o spun si cei care ne-au lasat biblia( fostii zei), o spun si altii care sustin ca exista Dumnezeu,dar nu are nevoie de religii,pentru ca aduc mai mult rau. Ce interes ai tu,Maria,sa sustii biserica? Crezi ca da bine la Dumnezeu,in caz ca exista?

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru cei care iubesc Adevarul sa stiti ca Dumnezeu exista si este VIU si,daca El nu Voia, dumneavoastra nu ati fi existat. Vedeti va de drumul acela pe care vreti sa mergeti si nu mai aruncati cu pietre in Biserica. In numele cui vorbiti? Intelegeti?

  RăspundețiȘtergere
 3. Tare rau este ca nu am cu ce sa ma deplases si am si un servici care nu pot pleca asa cum as dori dar BUNUL Dumnezeu este mare si poate o sa ajung acolo la Sf. Biserică
  Doamne când trăia soțul meu unde auzeam ca era nevoie zicea hai sa mergem
  Ce luam?
  Doamne cat de mult imi lipseste!
  BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să-l odihnească acolo unde luminează lumina fetei sale,iar pe noi in pocainta si mărturisire ne primește
  Doamne Ajuta

  RăspundețiȘtergere