duminică, 5 iulie 2020

JAPONIA ! CUMPLIT S - A ADEVERIT !

                                     

Dragii mei,

Scriam in urma cu doar cateva zile,un articol cu titlul: 

INUNDATII EXTREM DE GRAVE !
Si din nefericire dragii mei, ceea ce scriam,s- a adeverit acum,in JAPONIA !
Iata:

Imagini terifiante în Japonia. Inundațiile masive au făcut 15 ...







Acum 4 ore - Șuvoaiele de apă și noroi au inundat o întreagă localitate și au rupt ... Tags: inundatii japonia, morti, persoane disparute, alunecari de teren,.


    

Imagini terifiante în Japonia. Inundațiile masive au făcut 15 victime

04-07-2020 19:49

00:38

Cel puțin 15 persoane au murit și nouă sunt date dispărute, în vestul Japoniei, după zile de ploi diluviene care au provocat inundații masive și alunecări de teren.
În insula Kyushu, au fost evacuați peste 76.000 de rezidenți, din două prefecturi, iar premierul Shinzo Abe le-a cerut localnicilor să fie „în alertă maximă”.
Dacă situația se înrăutățește și mai mult, 10.000 de soldați sunt pregătiți să intervină pentru ajutorarea sinistraților.
Șuvoaiele de apă și noroi au inundat o întreagă localitate și au rupt mai multe poduri. Televiziunea publică a anunțat că peste 100 de oameni au rămas captivi în mașini, pe șosele acoperite de apăÎntr-o masivă alunecare de teren au fost distruse zeci de case.
        25 IUNIE 2020,ora22,09 !  
                Dragii mei,




În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea de parca as mai fi avut un ochi la tampla stanga,vad o strada inspre Sud-Vest pe care ,puhoaiele de apa mâloasa nu mai conteneau a veni la vale.

Cod Rosu de inundatii in Banat. Au fost depasite cote de pericol.VIDEO Imagini terifiante cu inundaţii în localităţi din Bistriţa ....
Ceea ce vedeam dragii mei, era un adevarat dezastru.
Din nefericire dragilor, vom auzi de Inundatii extrem de grave,Inundatii care ,nu vor mai lasa decat mâl in urma lor;totul va fi pus la pămant,va fi sub mâl.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi Fiii Săi care,pururea gresim cu voie sau fara de voie.
Sa nu uitam ca sa fim buni fratilor si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                  Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Da, ca pe alea din Romania nu le-ai văzut. Ca nu cumva sa se prinda fraierii de la care cersesti bani ca nu suntem popor ales si cernerea e peste tot, nu doar in Japonia. Si in Romania e. Nu v-a ales nimeni de-a moaca, doar pentru ca traiti intr-o tara frumoasă. Pe care o umpleti cu gunoaie si spurcaciuni, vrajitorii new age si altele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim 11:55 nu ai fost atent la mesajele doamnei Maria când a spus in mesajele sale ca vede apa mare in partea de dus-ovest,n-vest,ape valoare până la acoperișul caselor este o luna de cand a spus aceste mesaje nu mai aruncă cu jigniri gresesti si este păcat,
    Parca vad cum era mesajul
    Apa mare măsoară cu viteza uluitoare etc
    Apoi a mai fost atenționare tot cu mesaj
    Arges ceva de genul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci confuzie. Meteorologii ai anuntat din timp. Citeste blogul de la cap la coada. Altfel te faci de râs. RUsine ai?

      Ștergere
    2. La toate stirile se anunta periodic ca sunt inundații în lume in permanenta. Ce este asa senzational la tine? Te-ai uitat prea mult la otv la d. diaconescu-craciun

      Ștergere
  3. Multumesc lui Dumnezeu am si rusine si bun simt 00:56
    Ai o problema? Nu ai somn?
    Esti neodihnita culcă-te 🤣😆😆😆

    RăspundețiȘtergere