miercuri, 8 iulie 2020

PĂMÂNTUL S - A ÎNTUNECAT !!! VÂNTUL ŞUIERA CUMPLIT ! CUVANTUL ESTE PRINS DE SALTUL VIETII PE PĂMANT !

                                 

                                                                  Dragii mei, 

Astazi dimineata dragii mei, mă trezeşte un zgomot asurzitor ca de furtună şi aud imediat un glas care spune aşa :

               "I-auzi vantul ,şuiera !
             Auzi ploaia picura !
                  Pământul s-a întunecat,vantul şuiera...!

Clipă în care dragii mei ,văd cu ochii închişi fiind, vad cum din Cerul senin norii negri  s-au adunat pământu-ntreg s-a-ntunecat  şi aud foşnetul puternic al pomilor,  aud vântul care şuieră ca la Polul Nord, iar ploaia din CER începe a cădea puternic pe Pământ.
Puţin mai târziu,aud din nou glas din CER care spunea tare aşa :

                     "Cuvantul !
                Cuvantul a fost si este prins de saltul vietii pe pamant.
             Cel ce masori pămantul de la Rasarit pâna la Apus!
            Cel ce inconjori pămantul ca si cu o haina!
                       Şi deasupra Doamne,si povara Legii...
       Se vor face Minuni si se va vedea Puterea Ta!
        Întru ale Domnului ,intru ale curatiei si Duhul Tau cel sfant!"
Dragii mei,ce urmeaza acum insa, m-a lasat si pe mine fara de glas.
Iata ce spunea glasul:

                    "Cazul Maria Ghiorghiu !
                       Cazul Maria Ghiorghiu este cunoscut! Pâna atunci,continua selectionarea mondiala!
Prieteni dragi, iata cum ,acolo Sus in Ceruri se urmareste clipa de clipa ceea ce se intampla aici pe pămant cu mine, cu noi toti Fiii Lui Dumnezeu, cu toate cate eu scriu si spun de la Duhul Cel Prea Sfant.
Eu nu oblig pe nimeni sa creada in ceea ce citeste pe acest Blog al Lui Dumnezeu! Rolul meu este, de -a-i ajuta pe semeni ca sa inteleaga, ca nu ne-am nascut intamplator si ca viata noastra continua si după moartea trupeasca; este vorba de viata vesnica.
Ce gânduri are BUNUL DUMNEZEU cu mine, numai EL ştie şi MĂICUŢA  DOMNULUI.
Dragii mei,eu am promis LUI  DUMNEZEU că îmi voi da şi viaţa dacă mi-o va cere ,pentru a apăra al SĂU CUVÂNT !
Şi-L voi apăra scriind aici pe Blog ,şi astfel, voi aduce pe mulţi dintre semenii noştri la CREDINŢA cea adevărată, adică ,la CREDINŢA  CREŞTIN ORTODOXĂ !
Viaţa mea am dăruit-o trup şi suflet, inimă şi cuget, BUNULUI DUMNEZEU ca să facă ce voieşte cu ea.
Fiţi şi voi fraţilor buni şi milostivi, mergeţi la SFÂNTA  BISERICĂ, mărturisiţi-vă la Preot şi apoi, să vă curaţaţi sufletul si trupul cu SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE primita din mâinile PREOTULUI duhovnic care, este Slujitorul Duhului Sfant.
(Dragii mei,am dorit ca sa scriu ca, Preotul este Slujitorul Lui Dumnezeu,dar un glas in dreapta mea ,mi-a spus sa scriu asa:
      "Preotul este Slujitorul Duhului Sfant!")
Si ca intotdeauna,eu ma supun CUVANTULUI LUI DUMNEZEU si scriu intocmai cum mi se graieste,chiar daca,acest CUVANT îi supara pe unii dintre semenii nostri.
Sa fim buni fratilor, sa fim milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta!

                              Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.
                                                                         

51 de comentarii:

  1. Record absolut de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în 24 de ore: 555 de persoane. si uite asa scapam dintr-o data de pandemie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine crede in aceste marsave manipulati este infantil!!

      Ștergere
    2. 21:25 Cunoasterea nu se bazeaza pe propriile simturi.Covid-19 exista si nu propagati minciunile Sputnik. Pana si Rusia este coplesita de pandemie.

      Ștergere
    3. 18:32Minciuni,cine ii verifica.Nu mai răspândiți frica.E doar o gripa."Fricoșii nu vor intra in Împărăție"spune Domnul Iisus!Fiți credincioși si nimic nu veți pati!

      Ștergere

    4. Totusi sa fim BINE informați Inainte de testare!
       Testul are alt scop decât cel pe care îl credeți voi, sau cel pe care vi-l spun ei.  Introducerea bețișorului foarte adânc în căile nazale provoacă o leziune a barierei hemato-encefalice în adâncul craniului. De aceea testarea doare. Testarea adânca are scopul lezarii barierei hemato-encefalice, creând o poartă directă spre creier pentru orice infecție, cu predilecție cele auto-provocate de purtarea măștii care intoxică cu CO2 și bacterii care se pot aduna în masca ta, inflamând creierul.. Bariera hemato-encefalică e de grosimea unui strat celular, ce ferește creierul de toxine și neurotoxinele din vaccinuri, îl ferește de metale grele, bacterii și alte toxine care nu au ce căuta în creier, atâta timp cât această barieră nu a fost afectată sau străpunsă...Trageți singuri concluziile, de ce sunt în stare cei care au “grijă” de sănătatea noastră, ca să crească mai mult nr. de morți... Deci nici măcar testul nu mai este necesar să fie infestat sau fake, el va putea provoca leziunea și de acolo pericolul…
        Sursa info suplimentară: https://mindd.org/leaky-brain/

      Ștergere
    5. 21:25Oamenii iluminați de Iisus nu cred,cei întunecați,din pacate cred.

      Ștergere
    6. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/07/09/este-inspaimantator-cat-de-manipulati-suntem/

      Ștergere
    7. Monica Poka : ”Este înspăimântător cât de manipulați suntem. Mama mea cunoaște o asistentă medicală din San Francisco care se ocupa cu testele COVID. După ce fiecare test pe care-l trimitea se întorcea ca pozitiv, a devenit suspicioasă. Așa că, a trimis două teste nefolosite, fără să recolteze vreo probă. Ambele s-au întors ca pozitive. Le-a spus și altor câteva asistente și, împreună, au trimis 10 teste false, nefolosite, fără să preleveze vreo probă, și cu nume false. TOATE S-AU ÎNTORS POZITIVE!!! Ce naiba se întâmplă? Este mai mult decât vorba de lăcomie și bani pentru spitale. Suntem controlați și manipulați dincolo de ceea ne-am putea imagina vreodată.”

      Oamenii încep să vorbească și unele lucruri și informații nu le veți găsi scrise negru pe alb cu numele celui care face dezvăluirea pentru că oamenii se tem pentru siguranța lor, viitorul lor și mulți chiar pentru viața lor. Cei care vă bazați doar pe ceea ce mass-media oficială vă prezintă și nu vă informați și din alte surse sunteți segmentul de populație cel mai supus manipulării și îmbolnăvirii prin nocebo.

      Aveți grijă de voi măi oameni, nimănui nu-i pasă de sănătatea și de viața noastră! Le pasă numai de buzunarul nostru și de câștigul pe care-l pot obține de pe urma fiecăruia dintre noi! Unora chiar și morți le aducem câștiguri colosale

      Ștergere
    8. Nea. Craciune, ai auzit de teste contrafacute care sa dea bine la statistici? Ori de masti adica botnite care sunt 9 din 10 neconforme? 2 ooo ooo aduse de la turci si prostii de romani le cumpara si le poarta! De frica sa nu- i areteze si sa- i bage in spitale! Noaptea mintii! Pupati- l pe kwj si kamarila lui.

      Ștergere
    9. 18.13 dar tu le-ai testat cu mana ta ca de auzit auzim zilnic tot felul de bazaconii gen Sputnik? Care dintre ele este si adevarata? Ai capul plin de conspiratii, nenicule, esti numai bun de dus de nas. Spectator antena 3 si Romania TV.Atat te duce capul.

      Ștergere
  2. Doamna Maria daca am inteles bine acest mesaj si cu ce mai retin di cartile sfinte.
    Bunul Dumnezeu va veni pe timp de furtuna si ploi puternice.
    Nu stiu ce sa zic dar venirea Mântuitorului Nostru Scump si DRAG Sufletelor Noastre cred ca este foarte aproape.
    Cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toți fii sai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Maria a vrut sa spuna altceva: ca ea este buricul Romaniei si totul se invarte in jurul ei. E furioasa ca noi comentam pe teme diverse si nu observam cat de măreață si umflata in pene este ea🤣. Noi, cei deprinsi a invata numai de la preoti cu Har si mari Maestri ai lumii, ne inchinam cand o vedem cat de tută e! Si radem...Maria, esti buna de dus la circ, pe post de iluzionist

      Ștergere
    2. La eclipsele de Soare & Lună din anul 2037 se referă Cuvântul Domnului di Biblie(Maleahi). În scurt timp va începe oficial Prigoana Bisericii !🧐🤔🙏😇💖

      Ștergere
  3. Au facut un contract în 2012 înregistrat în 2013 despre scenariul covid cu durata de 3,5 ani .Mai multe tari sunt implicate si ce se intampla este exact ce scrie acolo .Din septembrie pana in decembrie vor fi mai multe cazuri .Purtări masca neaparat .Din decembrie 2020 pana in martie 2021 este traversarea si razboiul dintre jupiter si saturn .De luat alimente etc .Posibil totul inchis si nu asa cum a fost ci chiar INCHIS . Deci probleme economice ,alti virusi de care trebuie sa ne ferim si daca nu e lumea atentă vor pica multi spre satisfactia unor satanisti de pe planeta care urmăresc depopularea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lorber a scris ca Saturn este populat,va fi razboi intre planete,sau este o aluzie?

      Ștergere
    2. Covid-19, kawasaki, handra, dengue, febra bubonica (sau ciuma japoneza).
      Cei 5 virusi eliberati in 2011 din ghetarul de pe platoul din Nepal.
      Va tot spun de cativa ani. Acum începeți sa va convingeti. V-am tot spus din timp ca totul se stie. Cârcotașii de ceva vreme doar tac. De ce oare?

      Ștergere
    3. Covid 19, handra, kawasachi, febra japoneza si dengue. 5 virusi din ghețari. 2011

      Ștergere
    4. Parerea mea este ca foametea va veni in urma unei supoziti de intoxicare in care se vor retrage multe alimente ,declanșează hausul pe care vor so inpuna ....

      Ștergere
  4. Doamna Maria Ghiorghiu dv credeți în profeția ca va veni un om din Bucovina și va face România sa prospere, aflați ca a fost găsit acest om dar sunt putini care cred în el. Sper din tot sufletul cu riscul ca vom suferi dar vor veni și vremuri bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara cine este acest om?

      Ștergere
    2. Cine este din Bucovina ?

      Ștergere
    3. Unde l-au găsit, cine e?!

      Ștergere
    4. Profetia este scrisa de doamna Georgeta Florea in cele 40 de carti ale sale. Acolo găsești tot. Toti ghicitorii se inspira din aceste carti.

      Ștergere
    5. se poate sti cine e deja?

      Ștergere
    6. Daca umblati iar cu ciori vopsite si salvatori economici, trebuie sa stiti ca nimic nu va mai merge in viitor, daca oamenii nu redevin empatici.
      Spiritual, sunt mai multi salvatori. Cine este decis sa mearga cu Dumnezeu, isi poate lua ca Model spiritual pe parintele Mihail Jar. Sau alti preoti care se ocupa de cei necajiti. Si nu doar preoti.
      Daca vrei vitel de aur, adica bani cazuti din cer, alergi dupa himere. Pentru ca exista o legatura intre banul castigat pe merit, nestocat in banci, dimpotrivă, investit in Viu, si viitorul omenirii. Energia banului, ca orice energie, trebuie lasata sa curga liber, nu stocata in banci. Dumnezeu binecuvanteaza banul folosit pentru a ajuta, pentru a construi, a reforma. Marea greseala făcută de toti politicienii romani: nu au creat locuri de munca si s-au indatorat la FMI pentru a sustine financiar oamenii. Tinerii au plecat din tara sau lucreaza in companii straine, facandu-si pensii private, iar pensiile si salariile bugetarilor nu mai au sustenabilitate. Si uite asa, Romania isi lasa urmasii datori vanduti la FMI si Banca Mondiala!
      Este una din metodele de a tine un popor in stare de sclavie: sustii politicieni prosti si lacomi si corupti si aceștia iti vor oferi Romania pe tavă.

      Ștergere
  5. Doamne Ajuta sa vina vremuri bune si pentru noi poporul roman

    RăspundețiȘtergere
  6. PANDDMIA O ESCROCHERIE SI MANIPULARE A STRUCTURILOR SATANISTE MONDIALE.....IOHANNIS SI JIGODIILE PENELISTE SE DORESC LA CONDUCEREA ROMANIEI PRIN DICTATURA NAZISTĂ .....A VENIT TIMPUL SĂ NE CEREM LIBERTATEA PRIN ELIMINAREA ACESTOR STRIGOI.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:49ROMANIA TREZESTE-TE!NU FITI CREDULI si FRICOSI!STAPANUL nostru este DUMNEZEU!

      Ștergere
    2. unkdonwn-hei anarhistule chitarist "sa moara hotii" stiu cine esti,stiu unde stai, nu mai manipula lumea cu prostii daca vrei sa iti fie bine. Tiam vazut postarile cu injurii calomnioase.

      Ștergere
    3. 15.34 da cine te crezi tu ? Vezi ca timpul securistilor se termina curand. Tic tac tic tac. Parnaia pe viata va paste pe voi ...asta daca sunteti norocosi... tic tac tic tac .... crime impotriva umanitatii ati facut

      Ștergere
    4. 12.34 care securisti, aia de pe vremea lui ceasca? Pana cand mai fluturati minciunile astea pe aici, ca si aia cu soros?

      Ștergere
  7. Cum se numeste acest OM din Bucovina?

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Multumim.O altă gașcă.

      Ștergere
    2. Eugen Nicolae Gîscă.

      Ștergere
    3. A murit demult acest om.

      Ștergere
    4. Si totusi va fi un om din binecuvântată Bucovina,dar nu se știe cine este deocamdată.Ni l va spune Maria.

      Ștergere
  9. Dar cine este acest om din Bucovina?Oare acum se va alege la alegeri ,acel om?!

    RăspundețiȘtergere
  10. A inceput trierea!!
    Acestea sunt probele, momentele pe care le trăim și din păcate vor veni multe incercări.
    Deja s.a făcut cunoscut ce ne așteaptă. Vom avea un AVIZ- moment in care ne vom vebea sufletele așa cum Le Vede Dumnezeu, iar apoi se va petrece un MIRACOL- se va vedea de toată lumea (probabil va apărea pe cer) iar apoi dacă tot nu ne vom intoarce la Credință va veni (fără indoială) PEDEAPSA.
    Așadar, să fim pregătitiți in orce moment, că vremurile se apropie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 21:00
    Cine a profetizat că va fi din Bucovina?
    Eu sunt din acea zona Binecuvântată, și m.am născut intr.un 24 ian, dar din păcate nu am "binecuvântarea" dată, că aș veni să cârmuiesc obștea .
    Poate că nu a sosit momentul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă erai născut intr un 24 August era perfect.

      Ștergere
  12. Am sa raspund la comentariul din 9/07/2020 ora 00:04
    Inainte de a scrie despre test ca distruge bariera encefalica, ai cautat sirsa de specialite sa vezi care e ? De unde se ia testul rste mucoasa oro-faingiana. Betisorul ala nu se duce in creier. Batiera en efalica este adigirata de pielitele care infasoara creierul : acestea sunt duramater si piamater.
    Mucoasa oro-faringeana asigura protectia cailor respiratorii. Iar micuta posibila leziune e vindecata de propriata saliva, care impreuna cu lacrimile au multiple functii.
    Am intervenit ca este increfibil cim dati crezare imediat fara sa va informati si perpetuati panica - o cauza serioasa a multor simptome. Simptomele pot fi induse si psihologic, oamenii putand deveni hipocondri.Omul simte ceea fiind influentat psihologic, se teme, se autoizoleaza.
    Fratilor ! Ce faceti ! Treziti-va la realitate.
    Acum raspund pentru Anonim 9/07/2020 ora 11:34. Bine face Maria ca a publicat comentariul tau. Dragule sau draguta, in fata lui Dumnezeu nu esti mai luminos fiind asa nepoliticos.
    La modul general vorbind, pregatiti-va sufletul si nu mai plecati urechea la toate: chiar daca cel rau lucreaza pe pamant, nici Cerul nu sta degeaba. Fiti treji in rugaciune si fiti pregatiti.
    Despre cel peofetit din Bucovina, s-a nascut in 2005,conform cu profetia. Daca Dumnezeu il protejeaza, cum intrebati cum il cheama ? Ar avea 15 ani. Pentru un bun conducator, cu dragoste de tara si de Dumnezeu v-ati rugat ?
    Cat despre Venirea Domnului nostru Iisus Hristos, este mai aproape decat credem noi. De aceea se precipita si se grabeste ce vrra oculta mondiala sa faca...Nu mi-o luati in nume ca sunt mai desteapta, eu doar va rog treziti-va ! Si Dumnezeu lucreaza, dar si noi trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 11,34 de ce ai atâta ura și venin pe doamna Maria?
    Cu ce tia gresit do o jignesti asa?
    Nu te inteleg,chiar intri pe blogul dansei doar sa jignesti?
    Nu iti este frica de Dumnezeu?
    O sti spun 3 rugăciuni scurte poate te ajuta sa depășești aceasta răutate din suflet,sa meditez un pic,o sti prindă bine.
    Zici:Eu cum te numești cer iertare tuturor celor care le-am gresit acum sau mai demult indiferent unde se afla aceștia.
    Eu .. ii iert pe toți cati au gresit cu lucru cu cuvântul,acum sau mai de mult indiferent unde se afla aceștia.
    Eu.. cer iertare Sf. Treimi pentru noi toți

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci anonim 11,34 te rog nu te supăra
    Meditează si o sa vezi ca nu este bine ce faci
    Sa ai o zi plină de bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  15. 00.04 Extraordinar daca e real !

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma copii, io am citit prea putine din cartile sale, dar si un mare dar de sus, l- am prins pe cand mai raspundea la telefon
    Acuma este ocrotit de un prieten de- al sau din. Botosani
    In cazul lui. Eugen, este vorba de renastere spirituala a romanilor. Cand graiam cu el, ma coplesea cu iubirea lui de. Om al
    Lui. Iisus. Hristos. Am vorbit cu el ceasuri intregi, timpul sta in loc. Un mare suflet ales. Si pe el i- l iubesc la infinit.

    RăspundețiȘtergere
  17. 10 iulie 17:13-cel ales din BUCOVINA va veni cand nimeni din acest guvern nu va mai avea puterea-asadar va fi haos in lume-la subiect-acesta va trebui sa se lupte cu coruptia si hotia-va putea?!

    RăspundețiȘtergere
  18. Lucia-Dana 10.04 ☆▪ Acum scriu eu pt. tine-Dar in cur nu puteau baga betisorul, tot o gaura este.

    Jos palaria celui cu informatia ca lezeaza testul creierul, imi scapase desistiam ca e ceva,
    ca si cu masca
    la fel dezinfectantele
    Idem distantarea fizica
    manusi
    Cireasa, mama relelor este praful cu care stropes si cel cu care spala, toxice pt. sange si resliratie, uneori mortals !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sc. pt.greseli, nu-mi apartin.

    RăspundețiȘtergere