miercuri, 8 iulie 2020

PĂMÂNTUL RESPIRA PRECUM NOI RESPIRAM !


                                         8 Iulie 2020,ora 5,18 !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune asa:
               "Asa precum noi respiram, asa respira si pămantul, se surpă !
Clipă în care,am in faţa ochilor inchisi o imagine cu pămantul caree respira pur si simplu;asa precum si noi respiram adanc.
In timp ce vedeam cum pămantul respira(ofta),brusc vad cum se surpa mijlocul unei strazi.Se facuse o groapa mare si adanca,exact in mijlocul strazii.
Apoi ,aud glas care spune asa:
               "Ca o oră de rugaciune !
                 Circa o oră de rugaciune !"
Şi vad o Mâna dreapta ce avea pe ea un vesmant grena,Mâna ce iese din pamant la suprafata.
  Aceasta mâna iesita din pămant tine in palma sa un Cer de foc rosu precum jarul din soba incinsa.    
Dragii mei,asa precum vedem cu totii Cerul albastru de deasupra noastra, tot la fel vedeam eu Cerul de foc scos de acea mâna din inima pămantului.

Prieteni dragi, s-au schimbat vremurile,s-au schimbat si oamenii, s-a schimbat si clima, si iata cum vom fi cu totii martori la toate aceste schimbari.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa putem face faţă la toate aceste schimbari care sunt si la toate cate ne mai asteapta de aici inainte.
                               Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Pnl rusine pnl!
    Din nou pnl ne face de ras.
    Pnl încearcă pe toate caile sa incalce legile.
    Pnl in 7 luni a pierdut toate legile la ccr.
    Rusine pml!
    Deciziile Curţii Constituţionale a României (CCR) sunt obligatorii, precum respectarea Constituţiei şi a legilor.
    Declraţia vine după ce Orban declarase în direct: "E cererea, recomandarea, rugămintea mea către cetățeni să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm,mai degraba voi oamenii respirati precum respiră Pământul.căci Pământul este dinaintea oamenilor ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Serios?! Acum ai aflat? Acum poate pricepi si de ce romanii nu sunt popor ales. Ca radacini, romanii au in scrierile vechi si mai noi si in basme reperele care sa-i ajute sa se miste prin lumea care nu le apartine doar lor, ci si animalelor si plantelor. Dar romanii nu dau doi bani pe pădurile lor, pe apele si animalele lor. Ma refer la romanii ca acestia din grupul tau, care stau pe blog doar ca sa afle cand va fi cutremur, ca sa-si ia masuri de precautie. De parca moartea poate fi pacalita...Te gaseste si in gaura de șarpe.
    Un numar urias de romani de toate varstele au fost atinsi deja de aripa Duhului Sfant si au trecut la treaba. Plantam copaci, curatam tara de gunoaie, invatam sa lucram cu Viul. Voi..muriti de lene, dar aveti pretentii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea. Petre a plantat catina pe malul. Muresului si vede de ea si in pandemie. Tu ai plantat copacei. Fiecare miscam cum putem. Hai sa fim mai buni.

      Ștergere
    2. Dar celor mari care au ras paduri si nu au plantat la loc, ce le spui? Ori celor ce aduc deseuri in tara? Cu protejatii, nu te pui, ale lor nu se pun. Prin rugaciunile noastre marele cutremur a fost amanat de patru ori. Poate intelegi ceva.

      Ștergere
    3. Cat depre poporul ales si. Tara. Romaneasca da marturie insusi. Iisus. Hristos. Mai bine ia apa- n gura.

      Ștergere
  4. Pnl rusine pnl.
    Pnl da salarii nesimțite si speciale la astfel de oameni.
    Decanul Facultăţii de Jandarmi şi-a plagiat teza de doctorat. Este al treilea decan de la Academia de Poliţie care şi-a copiat lucrarea.
    https://www.romaniatv.net/decanul-facultatii-de-jandarmi-si-a-plagiat-teza-de-doctorat-este-al-treilea-decan-de-la-academia-de-politie-care-si-a-copiat-lucrarea_529084.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragilor din descriere reiese că se vor trezi vulcani din pacate....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca o racit pamantul, mai tseste, ai apar cosuri, se mai scarpina, se mai scutura de la febra, se autoprotejeaza de ganduri, cuvinte si fapte rele, se satura de chemtraisuri si de atatea otravuri, de plasticuri facute de marile concerne, de erbicide, insecticide, reziduuri radioactive, de nanorobotei pe post de virusi.

      Ștergere
  6. Da, se pare ca Pamantul este mai mult decat ceea ce credem noi a fi el adica lut si apa. Nenea Ion, proorocul din Ionesti, ne spunea ca nu stim cine este pamantul pe care calcam, se subintelegea ca are viata in el.

    RăspundețiȘtergere
  7. Au ajuns si grecii sa umilească poporul roman. Dupa ce ca au fost primii care ne-au pus pecetea fiarei, adica codul de bare, acum ne testează pe toti. Noi de ce nu ii testam pe grecii care vin in tara?
    Ce parere aveti?
    https://www.romaniatv.net/toti-turistii-care-intra-in-grecia-pe-la-punctul-de-trecere-kulata-promachonas-testati-pentru-coronavirus_529109.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai femeia de cetatenie romana infectata, le- o intrat in tara din nemtia. Huhurezeanu vanzatorul de slavi romani, ca el ai neamt si mae roman vadut tac si dau vina pe romanii din. Romania. Mai tineti minte de cei16mii de morti de la. Timisoara si care au fost cateva zeci de agenti? Heuropa libera neomarxiasta. Halal ambasador, evreu neamt pe kare- l doare- n kur de romani ka pe marele sparanghel voda si pe kamarila lui.

      Ștergere
  8. Doi români depistaţi cu CORONAVIRUS în Grecia, unul în Thassos, altul în Paralia Katerini. Situaţia în Diaspora
    De la începutul pandemiei de coronavirus, 5.104 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (noul coronavirus) în Diaspora-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea. Craciune, vezi de catina si lasa cocovidul si statisticili umflate de la teste contrafacute.

      Ștergere
  9. Am citit doamna Maria mai de mult o carte SFANTA in care spune că acest pământ când va hotărât Dumnezeu va arde 9 stanjeni, apoi va da Dumnezeu potop da va curați si il va întreba cum se simte.
    Pământul va răspunde:Ca un nou născut.
    Doamna Maria trăim vremuri grele dar avem nădejde si credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și trecem peste toate cate sunt scrise de sus.
    Va doresc o zi binecuvântată.
    Doamne Ajuta la toata lumea.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.b1.ro/stiri/politica/adrian-oros-ministrul-agriculturii-1-2-milioane-de-hectare-din-cele-2-9-milioane-insamantate-in-toamna-sunt-afectate-de-seceta-intr-o-proportie-mai-mare-de-30-video-336803.html

    RăspundețiȘtergere
  11. 17.10

    Pai la irigatii se fac doar cercetari disciplinare de cand a venit PNL- ul. Il dau jos pe unu ca sa-i aduca pe ai lor .

    Angajatii PNL vin toti prin detasari de la cabinete palamentare si nu au nicio treaba cu obiectul institutiei.

    RăspundețiȘtergere
  12. pamantul nu respira prin plamani -in interiorul mantalelor sunt presiuni mari care transforma pamantul in lava-asadar aceasta impinge placile formand cutremure iar unde sunt vulcani,sunt eruptii-la figurat se poate spune asa dar NU LA PROPRIU-fara cultura putem inventa orice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai auzit de Lorber? Daca nu,nu ai cultura! El a scris cartea Pamintul si Luna( se poate descarca gratis pe net),in care Pamintul e descris ca un organism viu

      Ștergere
  13. 11 iulie 13:03-daca nu l-am citit pe Lorber nu avem cultura?!rusine sa-ti fie -in afara de el mai cunosti si alte date?dar DE DUMNEZEU STII CARE L-A CREAT SI PE ACEST LORBER-de unde s-a inspirat?!

    RăspundețiȘtergere