marți, 21 ianuarie 2020

TRUPUL SI SUFLETUL NOSTRU , ACOLO SUS IN CERURI !

4
                         Imagini pentru sfanta treimeImagini pentru maica domnului.

                                                       21 Ianuarie 2020,ora 5,33 !

                                      Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune deosebit de frumos asaa:
                   "Acolo Sus in Cer, se afla confirmarea plina ,unde se afla trupul,unde se afla sufletul!"
Dragii mei, glasul a incetat,iar eu m-am grabit sa scriu cat mai repede in caietul de sub căpătâi,si oricat am incercatsa-mi explic aceste cuvinte,nu am reusit sa le inteleg ,fara teama de a nu gresi.
Sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului ca sa ne dea noua intelepciune,sanatate,iertare de pacate si mantuire sufletului.
Sa nu uitam dragilor, ca sa multumim in fiecare clipa a vietii nostre pentru toate cate am primit si primim in aceasta viata,fie bune sau mai puţin bune.
Sfanta Biserica a Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului ,sa ne fie prima casa a noastra,iar casa de acasa sa fie a doua casa a noastra.
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

             

22 de comentarii:

  1. Sus in cer,un laborator,cu o bucatica din trup(cipul din frunte),ce contine ADN,folosit dupa judecata,dupa sfirsitul omenirii,sfirsit care nu mai e hotarit de Dumnezeu,ca pe vremea lui Noe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul despre invierea tuturor oamenilor mortilor cu sau fara ridicari la cer viata dupa moarte toate toate aceste polemici si presupuneri contrare toate false mai mult sau mai putin ..adevarul lor deplin e doar la Dumnezeu fiind altul. El trebuie cerut lui Dumnezeu de cei care nu il au inca revelat.
      Deocamdata Maria detine o parte din acest adevar si anume ca exista reincarnare dar restul nu prea e corect fiind doar idei preluate de pe net fara baza revelata. Unele confuzii pot veni din luarea "ad literam" a unor viziuni simbolice. Desigur oarece revelatii exista dar au fost respinse si tainuite si oricum nu acopereau chiar complet.
      Desigur marii sfinti si cei revelatiu cunosc si au cunoscut dar asta nu inseamna ca au spus adevarul tuturor ..gloata are o putere de a purta mult mai mica exceptiile fiind mereu minoritare. Arsenie Boca fiind cred singurul care divulgind unora unele adevaruri pe masura lor a riscat sa fie catalogat eretic ..diferenta dintte el si restul este ca canonizarra lor nu a fost in vfemea harazita scindarii Bisericii alegerii din nou a Ierusalimului (noua religie noua pleroma) pe cind a lui va pica exact atunci iar el nu are misiune sa ii salveze pe toti de la incercarea credintei si de la hula ..incercarea trebuie trecuta indivifual. Ajutorul lui in acest sens e mic si indirect fiind tocmai prin intermediul aminarii canonizarii care va fi ceruta de Dumnezeu insusi (Cineva) Sinodului BOR -si nu de Iisus cum au rastalmacit unii care au scris carti despre el.
      Multe adevaruri vor fi puse in discutie si date in vileag. Intregul adevar se va gasi in general doar la Dumnezeu Cineva si la cei care urmeaza pastoririi Sale. Alti revelati vindecatori sau doar invatatori care stiu multe adevaruri se vor alatura si ei noilor apostoli ai Sionului.

      Ștergere
    2. Nimic fals,e din biblie

      Ștergere
    3. Te inseli ! Niciodata nu am afirmat ca ar exista REINCARNARE !
      REÂNCARNAREA NU EXISTĂ ... - Dumnezeu există - Mărturii.
      mariaghiorghiu.blogspot.com › reancarnarea-nu-exista-ne-nastem-o
      16 sept. 2016 - NE NASTEM O SINGURĂ DATĂ , SI MURIM O SINGURĂ DATĂ ! ... As intreba pe cititorii acestui blog care cred inca in reancarnare,ce rost a avut atunci ... Daca doamna Maria a primit mesaj ca nu exista vieti viitoare,atunci de ce sa cred in

      Ștergere
    4. mihai3522 ianuarie 2020, 19:47
      Si mai e ceva: Eu nu iau INFORMATIILE de pe net,ci le primesc de la DIVINITATE! Credeam ca ai inteles acest lucru pana acum; se vede ca m-am inselat.

      Ștergere
  2. Sa nu uitam ca Mântuitorul Nostru Iisus Hristos s-a răstignit pentru noi.
    A primit moartea,apoi INVIEREA SI Înălțarea la ceruri.
    Ce sa mai comentam,nimic
    A murit,a înviat si ca noi oamenii sa vedem acest lucru, si sa primim moartea,dacă se poate numi s-au trecerea la viata veșnică.
    Sa nu ne îndoim nici o clipă de acest lucru.
    Depinde de noi ce alegem,moarte veșnică sau viata veșnică.
    Sa ne rugam ca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne lumineze calea si mintea si nimic nu ne va putea întoarce de pe acest drum al lui Dumnezeu.
    Dumnezeu este drept si iubitor nu ne cere de cât iubire la rândul nostru.
    NECURATUL vine si ne vădește in suflet îndoială sa facem voia lui.
    Cu cât este îndoială mai mare cu atat sa credeti ca nu vrea sa credem in viata veșnică,si sa facem cei place lui,ne depărtează de Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa ni facem pe placul lui,ci pe placul lui Dumnezeu sa credem cu toata tăria si ne eliberăm sufleteste si o bucurie mai mare nu este.
    Cu mult drag si DOAMNE AJUTA LA toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă copii ,faza tare îi că noi nu ne rugăm și pentru drăcușori,numa îi biciuim. La urma urmelor și ei au fost făcuţi de . Tatăl . Ceresc. Noi nu ne rugăm cu iubire și pentru ei,cei mai rătăciţi. Mă io mă rog și pentru ei și pentru . E. T răi. Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu de ce, dar și eu cred că unii dintre ei vor sa capete iertarea și iubirea Creatorului.

      Ștergere
  4. Mă copii,nu că le-aș ţîne partea,da să miră și ei că i-am depășit în răutate,noi oamenii,de îs copii de mingii faţă de noi. Poate ne lămurești mai bine,. Mărioară surioară. Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că și aici ai dreptate. Nu știu cine ești, dar îmi pari un înțelept. Te simt un spirit puternic și...vechi. Să mai scrii, mai des, așa...

      Ștergere
  5. Buna seara doamna Maria as vrea sa va spun ceva.Sotul meu a decedat acum 5 săptămîni de encefalita autoimuna la 49 de ani cind a facut prima dată criza a fost întubat si nu a mai putut vorbi .Dar da întruna din buze Stiu ca dv aveti această putere sa aflati ce vroia sami spună .Dacă aș afla poate cu ajutorul bunului Dumnezeu si al dv reusesc sa merg mai departe cu această durere care imi sfîșie inima si simt ca nu pot sa mai respir Va iubesc ptr tot ceea ce faceti sunteti un om minunat

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria, asta este singura noastra speranta , ca vom ajunge(chiar si doar sufletul) intr-un loc mai bun, dupa ce ne vor omori astia

    RăspundețiȘtergere
  7. 21:12 asta este cea mai grea povara a omului, intrebarile de dupa. Cat suntem.in viata, alaturi de cei dragi, atunci cand suntem foarte apropiat nu suntem capabili sa ne intelegem, nh.shntem interesati, tot timpul prea grabiti, prea ocupati.. Dupa final incepem sa ne.chinuim, sa.ne torturam chiar, daca as fi facut asa...daca s-ar fi intamplat invers...daca si ,,de ce,,-uri. Mai are vreun rost sa ne otravim sufletele ch atatea intrebari?
    Inainte sa plecam suntem cuprinsi de teama, de teama de a nu apuca sa spunem tot ce-am vrea sa spunem, de teama de necunoscut, de singuratate, teama este atat de mare incat te azvarli intr-o stare de nepasare, de plutire ,

    RăspundețiȘtergere
  8. Reincarnarea e o minciuna la fel de utila ca si existenta sufletului pentru care facem pomeni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23 ianuarie 2020, 06:25
      REINCARNAREA nu exista! Dar SUFLETUL fiecaruia dintre noi,este SCANTEIA DIVINA suflata de DUMNEZEU peste mâna de ţărâna pe care a luat-o de jos si ne-a creat pe noi !
      Iata:
      7 Aprilie 2016,ora 6,30 !


      Dragii mei,


      Astazi dimineață treaza fiind, priveam cu ochii închisi, spre plafonul camerei mele, unde văzusem o miscare ca o umbra densa.

      Cand am închis ochii mei, am vazut pe DUHUL CEL PREA SFANT de un alb orbitor, cum sufla cu ciocul Său ca din Soare rupt, sufla spre mine O Lumina aurie orbitor de stralucitaore.

      Lumina iesea din ciocul DUHULUI SFÂNT sub forma de raze multe,multe,care se deschideau ca un crin cand ajungeau la mine,si -mi intrau in trup.

      Când trupul meu absorbea RAZELE DUHULUI SFANT, eu ma cutremuram pe pat,ca la un soc electric.

      Simteam in sufletul meui,ca nu vreau sa se mai termine aceasta MINUNE MARE.

      Doar cateva secunde ,iar Duhul Sfant a zburat spre înaltul Cerului, si -a apărut Scumpul nostru Mântuitor .







      Iata ce spunea , glasul Mântuitorului nostru


      Iisus Hristos:



      ”Aceasta este Ziua, în care v-am creat!”



      Iar in acest moment dragilor,am în fața ochilor


      închisi pe Însuși Domnul nostru Iisus Hristos în


      carne si oase îmbracat în Lumina alba si orbitor


      de stralucitoare.


      Scumpul nostru Mântuitor întinde Mâna Sa


      dreaptă spre mine roaba Sa,care eram la doar 2


      metri distanta, după care ,Îsi deschide palma,și


      văd că în palmă are ,Pământ adevarat.

      Iisus Hristos dragilor, suflă cu gura Sa Duh


      Sfânt peste Pământul din palma Sa, si astfel ,a


      voit ca sa ne arate prin mine roaba Sa, felul cum


      ne-a creat pe noi.

      Iar eu Prieteni dragi,va spun cu toata


      convingerea, ca noi nu ne tragem din maimuță


      cum sustin unii ”înțelepți "ai lumii.

      Ci suntem creati după Chipul si asemănarea


      Lui Dumnezeu.

      Din pământ am fost luati, si-n Pământ vom


      merge.


      Iar Sufletul nostru se va intoarce la


      Creator,pentru JUDECATA cea dreaptă.


      Asadar fratilor, sa ne rugam DOMNULUI si


      MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,ca


      sa ne daruiasca iertare de păcate, dragoste


      infinita față de Aproapele, precum si Credință


      tare si neclintita,intru PREA SFANTA TREIME


      si Sfintii Săi, si în PREA CURATA FECIOARA


      MARIA, NĂSCĂTOAREA DE DUMNEZEU si


      MAICA noastra a tuturor,Căruia Li se


      cuvine,toata cinstea,slava si închinarea ,Amin.


      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Nu ne tragem din maimuta,dar maimuta a fost prima incercare,asa cum medicamentele se testeaza pe animale,puterea de crestie s-a testat pe maimute.

      Ștergere
    3. Teoria reincarnarii a vrut sa salveze teoria existentei lui Dumnezeu

      Ștergere
  9. de ce DUHUL CEL PREA SFANT -DAR TATAL CERESC NU ESTE EL CEL MAI SFANT=CREATORUL-dar IISUS HRISTOS NU ESTE ASEMENEA TATALUI!-cred ca se face diferenta mare in sf Treime

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu n-ar fi gresit cind a facut oamenii de aici,ca apoi sa-i ucida prin potop. De ce n-a suflat sa le ia duhul de viata? In biblie scrie ca ne intoarcem in tarina,nu in cer

    RăspundețiȘtergere