marți, 14 ianuarie 2020

FRANŢA VA FI APRINSĂ ? FRANTA DIN NOU INGENUNCHEATA?


                                                  14 Ianuarie 2020,ora 5,11 !

                               Dragii mei, 

                            "Franţa ! 
                            Aprinde-se Franţa!"
           Imagini pentru franta imagini.
Asa spunea un glas astazi dimineata,un glas care a mai adaugat:
                              "Franţa ! 
                            Aprinde-se Franţa!
                           Franţa! 
                          Abia astept s-o trec sub                                                        tacere!
                        Franţa va fi ingenuncheata!"
Dragii mei, din păcate,sunt oameni (daca se pot numi oameni) care i-au pus gand rău Frantei,deci si poporului francez.
Ce se va intampla anume sau cand,eu nu stiu a va spune. Stiu doar ca,trebuie ca toate Autoritatile franceze sa fie pe baricade si sa-si faca datoria faţă de poporul francez.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu Franta si cu poporul francez, si sa-i apere de tot ce ar putea veni rău asupra lor.
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi,

                 Imagine similară.

LA MULTI ANI si la inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
             

                                   
             

15 comentarii:

 1. Franta ,mai ales suburbiile Parisului se revolta mereu si e plina de musulmani,pedeapsa colonialistilor este invazia celor colonizati de ei-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Antihristii care domina Franta si influenteaza politica guvernului francez au planuit sa distruga aceasta tara folosindu-se de islamisti. Politica asta e gandita de mult timp ...

   https://www.youtube.com/embed/M3DB8is8P7k

   Ștergere
 2. Multe profeti spun ca franta va fi distrusă de propriul popor

  RăspundețiȘtergere
 3. Gind rau au pus de mai demult si nu doar ei dar si Fumnezeu ar vrea sa puna sub tacere Franta ea fiind mult prea atee. Despre tulburari politice cu linsare in strada de oponenti politici exista o profetie mai veche care vb si de un razboi civil singeros intern in Marea Britanie cu dezbinarea politiei si fortelor de ordine care se vor lupta si intre ele. Mai spune ca Franta va reusi sa aplaneze situatia ei interna dupa care ca decide sa trimita Armata franceza in Anglia sa faca pace si acolo si va face pt ca ambele tabere se vir preda instant dorind somultan pacea dar so gure nu o vor putra obtine din lipsa de incredere reciproca. Anglia va fi recunoscatoare Frantei si vor renunta la orgoliile si invidiile fata de Franta cele care au dus de fapt la Brexit si va hotari sa revina in UE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa revină în UE, care UE...? Se va destrama!!! Prin 2024,cred!

   Ștergere
  2. Dumnezeu nu vrea religii,Isus a fost ucis pentru ca s-a ridicat impotriva religiilor,asa cum au fost ucisi si altii,mai tirziu,de inchizitie. Franta e iubita de Dumnezeu,pentru ca acolo a aparut rev.franceza.

   Ștergere
 4. Niciodata anglia nu se mai intoarce in acest cuib toxic numit UE...bine ar fi sa iasa si Romania ca ne distrug ne iau tot.

  RăspundețiȘtergere
 5. ce-au cautat francezii in tarile musulmane din nordul Africii!?acum i-a primit la ei si fac nenorociri-roata se invarte-tarile imperialiste vor primi rasplata ocupatiei altor tari

  RăspundețiȘtergere
 6. Bunul Dumnezeu iubește foarte mult Franța, din pacate are multi atei, dar Tatăl Ceresc o va salva, intr-un final va reveni la credința ei tradițională. Doamne ajută.

  RăspundețiȘtergere
 7. Tampenii mihai 35! Te crezi profet dar esti departe. Mesaje SF si eu pot scrie: spania va ajunge o tara arida,parasita de locuitori din cauza necredintei,germania va ajunge o tara musulmana, austria ca avea dictatura etc. Poti sa spui ca nu asa va fi?!?

  RăspundețiȘtergere
 8. 1200 de medici francezi au demisionat ieri revoltați de condițiile în care sunt obligați să lucreze, învinovățind haosul din sistemul sanitar și incoerența, nepriceperea ministrului sănătății a cărui strategie e criminală.

  RăspundețiȘtergere
 9. Ciolacu se plinge portii de la Bruxell de incalcarea regulilor democratice de guvernul Pe-Ne -Lor prin modificari ale reglementarilor electorale ,iar presedintele PMP pentru nerespectarea de Serbia a drepturilor celor 300 000 de romani din Serbia care incalca intelegerile europene si cele cu Romania.
  Dar despre referendumul neconstitutional cu interventia STS-ului in votul democratic ,puciul cu dosare extra si intra parlamentarilor si alederile prezidentiale falsificate inainte de a incepe prin extragerea la sorti mereu pe primul loc a lui Iohannis, de anul trecut, Nimic NIMIC??..

  RăspundețiȘtergere
 10. Nimic fără Dumnezeu.
  Sa nu uitam dar noi eram apropiați de Franța,dar când a fost la noi in August mitingul lăsat cu violență cine nea criticat cel mai tare? Macro nu a trecut prea mult si a izbucnit la ei si nu se mai termina.
  De aceia nu este bine a judeca pe cineva ca nu stii ADEVARUL,DUMNEZEU te pedepsește.
  Nu o spun cu răutate dar ce a mai acuzat România. Asta este culege ura dacă urăște,este valabil pentru toți care sunt rai.

  RăspundețiȘtergere
 11. 14 ian 18:52-Franta a fost si este imperialista-primele revolutii comuniste aici au avut loc, 1848-sunt ff multi atei iar DUMNEZEU le da mereu avertismente-incendii= NOTRE DAME,revolte pt drepturi,inundatii furtuni,cutremur in sud,droguri si destrabalare etc -asadar sa ne vedem de cojocul nostru

  RăspundețiȘtergere