vineri, 17 ianuarie 2020

UN NOR ROSU -CARAMIZIU , UCIDEA OAMENII SI TOT CE SUFLA !

             17 Ianuarie 2020,ora 4,30 !


                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,o lumina ca a unui fulger ce mi-a strapuns trupul si astfel, am in faţa ochilor inchisi o imagine de cosmar.
Vad dragii mei, un camion mare care circula cu o mare viteza, pe o strada dinspre nord spre Sud.
Acest camion dragilor, lasa in urma lui un nor rosu -caramiziu ,un nor dens ce statea ridicat la o palma deasupra pămantului.
Nu stiu prin ce minune,dar ma aflu si eu in mijloculnorului rosu-caramiziu de pe strada, si astfel, respir aerul de deasupra norului rosu caramiziu si simt un miros extrem de intepator,un gust inecacios.Desi eram si eu in mijlocul otravii si a oamenilor otraviti ,respirand acelasi aer,eu nu aveam nimic; pe mine nu ma afecta deloc acel nor otravitor.
Dragii mei, in doar cateva clipe,tot ce era viu pe pămant,atat oameni cat si pasari si animale,toti si toate se prabuseau la pamant in mijlocul prafului rosu- caramiziu care ,plutea in aer la o palma deasupra pămantului.
Cerul senin ca de amiaza s-a transformat in doar cateva secunde in "Planeta Rosie",adica,praful rosu -caramiziu ajunsese pana la Bolta Cereasca.
Precum arata Apusul Soarelui pe timp de vara,asa arata acum Cerul deasupra nenorocirii ce avea loc jos pe pămant.
Oamenii care erau cazuti pe jos,lesinati de la aerul otravitor,erau târati de altii fara nicio problema ,pe asfalt acolo unde,norul rosu -caramiziu era mai intens.
Acesti oameni cazuti la pămant ,erau cu faţa in jos cazuti,iar cand erau trasi pe strada in mijlocul norului otravitor, erau asezati cu faţa in sus.
Puteam sa vad astfel, cum din gura si din nasul celor otraviti de praful rosu -caramiziu,a inceput ca sa curga un lichid alb vâscos si transparent,iar faţa oamenilor otraviti era de culoare maro pâna la grena;erau complet desfigurati,dezintegrati.
Oamenii faceu spume la gura; erau si copilasi care mureau langa parintii lor si care se invineteau la faţă si erau trasi deoparte ca sa elibereze drumul.
Vad doi copilasi care trageau de un barbat ce facuse spume la gura si pe nas, tipau si-l strigau pe nume,era tatal lor.
Vad alte persoane in salopete gri inchis care , erau perfect etanse pe trupul celor care le purtau, si care, aveau niste  mănusi albe speciale.
Aceste persoane cu salopete gri inchis si cu mănusi albe,nu aveau masti; dar mănusile lor pareau speciale.Aud un glas care spune asa:
              
                  "Mănusi termorezistente!"

Aceste persoane in salopete si cu mănusi albe termorezistente, târau după ele trupurile cazute la pămant si le aruncau pe un munte de gunoi.
Unele victime mai erau inca vii atunci cand, le aruncau pe muntele de gunoi.
Tot ce era viu dragilor,murea! 
Jos pe pămant era praf rosu,nor rosu,sus la Cer era nor rosu-caramiziu,era otrava.
Acesti călăi care aruncau trupurile la gunoi, nu purtau masti de oxigen,nu aveau masti pe faţă,ci numai salopeta si acele manusi albe termorezistente ,mănusi ce păreau ca-i tine departe de otrava pe care o mânuiau sau chiar o respirau.
Călăii ,aveau mare grija ca sa nu atinga faţa mortilor si a muribunzilor.
Dragii mei, din păcate, in timp vom auzi si Doamne fereste sa si asistam ,de (la) aceste cumplite tragedii,crime.
Ce va fi la modul cel mai concret sauunde se va intampla nenorocirea,eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul că,trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa aiba mila de noi ,de copiii si nepotii nostri, si sa ne apere cu puterea Sa si sa ne-nconjoare cu iubirea Sa de oameni.
Nu mai am cuvinte, lacrimile-mi ard obraji si am sa ma opresc aici,cu rugamintea fierbinte, de a nu va pierde niciodata Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
                                 Cu dragoste,Maria.

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni drag              .

LA MULTI ANI si la inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
             


                                 


38 de comentarii:

 1. Of Doamne, asta ne mai lipsea! Asta n ar fi nimic în comparație cu ce au de gând elitele mondiale (masoneria) adica trecerea treptată la implementarea microfonului Prin asta se pierde si sufletul nu numai trupul Mi e groaza ca intr o bună zi vor veni călăii si ne vor implantat ca pe animale Este scris în Biblie asa ceva si cu siguranta vom apuca acele zile nefericite Doamne, fii cu noi si ne păzește acolo unde vom fugi din calea urgiei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă mai apuci sa fugi, în viata trebuie sa acceptam cam toate, pt.ca toate se întâmplă cu voia lui Dumnezeu, asta e...fiecare primește ce merita!!!

   Ștergere
 2. O actiune de curatare a terenului ,purificare etnica care foloseste probabil un compus al sulfului,posibil SO3 care reactioneaza cu tot ce are apa-deci viu dind acid sulfuric extrem de toxic ,de aceia hainele nu sint asa de toxice-craciun

  RăspundețiȘtergere
 3. Un virus care va veni cu importurile de alimente, carne etc care va ucide masiv. Zilele trecute a apărut o informație, avertizare că un virus din China, iarăși China, poate să se extindă foarte periculos.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si unde sunt extraterestrii buni in fata acestor dezastre ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 22:01 Unde sunt? Unde erau și în timpul ciumei și unde erau și în timpul primului război mondial și a celui de-al doilea război mondial. Să fim serioși îi doare pe extratereștri fix undeva de oameni suntem pentru ei gândaci de laborator. O să ne salveze extratereștrii cum i-au salvat pe ăia de la Hiroshima și Nagasaki adică sub formă de cenușă la borcan.

   Ștergere
 5. Aceștia s ai satanei.el urăște omenirea și ne vrea pieirea la tot globul.numai Dumnezeu ne iubește.salveazs ne doamne ai mila de cei care ți cer mila și cred în tine.ia tara asta in mîna ta bună și salvează.amin România.17-1-2020 22.15

  RăspundețiȘtergere
 6. Aceștia s ai satanei.el urăște omenirea și ne vrea pieirea la tot globul.numai Dumnezeu ne iubește.salveazs ne doamne ai mila de cei care ți cer mila și cred în tine.ia tara asta in mîna ta bună și salvează.amin România.17-1-2020 22.15....

  RăspundețiȘtergere
 7. Premierul evreu ORB-an a numit la institutul pentru victimile comunismului Pe Toader Alexandra care face parte din grupul celor care sustineau ca nu au fost victime la fenomenului tortionar de la Pitesti.
  Halal anti comunisti ai Pe-Ne-Lor securiste.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pastrati-va calmul,oameni buni,nu disperati, e doar Infernul

  RăspundețiȘtergere
 9. Suntem calmi 22.21. Ce sa facem? Ne uitam precum animalele duse la abator. De facut nu prea mai e mult de facut, decat rugaciune.

  RăspundețiȘtergere
 10. Normal pentru ca premierul evreu 'anti-comunist 'Ludovic Orban este fiul comandantului securitatii regiunii Stalin-Brasov,pentru asta l-a promovat pe Rares Bogdan anti statutar direct Prim vicepresedinte,pentru ca valutistii erau tot oamenii lor acoperiti.

  RăspundețiȘtergere
 11. Mira 'implementarea microfonului'e facuta de mult de parintii evrei gradati ai lui Orban...

  RăspundețiȘtergere
 12. Atacarea cu gaz sarin a metroului din Londra, Paris, Madrid, Praga, Budapesta, Bucuresti sau Moscova.
  Gazul sarin va fi al CIA si va crea panica si haos si fi invinovatiti musulmanii radicali.

  RăspundețiȘtergere
 13. au mai fost cazuri-in Japonia la metrou cu gaz sarin si la kurzi-sunt minti CRIMINALE -vezi-i DOAMNE si MAICA DOMNULUI-daca incepe ciparea se vrea controlul absolut al migrarii dar si al existentei oamenilor

  RăspundețiȘtergere
 14. Iar Orban fiul comandantului securitatii din regiunea Stalin-Brasov a stabilit azi ca buletinele cu Cip sint obligatorii de la 12 ani ,nu cum era 14 ani pina acum, incepind de anul viitor 2021..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un lucru bun,nu mai trebuie platit un pasaport,daca vrei sa treci granita in UE. Un lucru si mai bun,daca nu existau granite,doar un stat mondial

   Ștergere
 15. Doamna Maria acest nor cred ca este tot un atac terorist.
  Acum nu mai au nevoie de arme sofisticate ne da otravă direct.
  BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să avem pace si liniste in tara.

  RăspundețiȘtergere
 16. Liberul arbitru al oamenilor e respectat si de extraterestri,daca vor intervenii vreodata va fi doar in caz extrem de autodistrugere totala,probabil vor proteja Pamintul nu pe cei care sint vinovati care ''vor culege ce au semanat ''cum spune si IN BIBLIE-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tocmai, că extratereștri au dovedit de multe ori că NU respecta liberul arbitru al oamenilor.

   Ștergere
 17. sunt curios daca buletinele se vor schimba la toata populatia!?

  RăspundețiȘtergere
 18. Eu il schimb de pe acuma inca buletinul,ca in 2023 ar expira oricum,si atunci nu voi fii obligat in 2023 sa imi fac buletin cu cip,numai cind expira in 2033...Va fi obligatoriu pina in 2031 sa schimbe toata lumea,cum expira la fiecare,i se face deja cu cip din 2021 vara...Asa macar scap o vreme de buletinul cu cip..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am inteles ca isi pot face acum buletinul cu cip cei carora le expira buletinele pana in vara lui 2021, ceilalti vor fi obligati sa il schimbe in vara lui 2021, daca vor sa iasa din tara, daca nu, raman cu buletinul care il au acum. Deci, daca schimbi buletinul acum, nu o sa fie valabil 10 ani, ci doar pana in vara lui 2021, daca am inteles bine, desi sper sa ai dreptate.

   Ștergere
  2. N-ai înțeles bine.

   Ștergere
  3. Am revenit. M-am informat si ai dreptate. Daca schimbi buletinul acum, o sa fie valabil 10 ani, fara a fi obligat(a) sa schimbi in august 2021.

   Ștergere
 19. Iar esti fatalista Silvia-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Noo, ce sa fac și eu... 😂Cind vad atâția fricoși pe aici și se mai și ascund sub anonimat, mie nu mi-e frica de nimic, ma las în voia lui Dumnezeu, cum va considera EL"vie Împărăția Sa, facă-se voia Sa"🙏🤗

   Ștergere
  2. Silvia,tu nu te ascunzi ca nu o contrazici nuciodata pe Maria

   Ștergere
 20. Revelatie are nevoie de talmacire nefiind chiar asa de literala cum pare.
  De Judecata lui Dumnezeu cei care trebuie pedepditi nu drebuie si nu pot fi scapati de nimeni si cu atit mai putin de membrii altor civilizatii.

  RăspundețiȘtergere
 21. pai chinezii sunt multi si vorextindere de aceea ce vine de la ei sunt posibile atacuri cu bacterii si virusi mortali-ei n-au mama n-au tata

  RăspundețiȘtergere
 22. Vor un guvern mondial condus de un om.omul lui Satan anticristul care se va i scauna la Ierusalim..zicând că e Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 23. Cei doi martori martiri au trecut deja in 1910/in Iraklyon iar cind incepuse se mearga vestea prin marinari si calatori ortodoxia a negat musamalizind din fasa punind anatema poporului grec sa divulge strainilor. Asta nu inseamna ca nimeni nu a spus nimanui sau ca Dumnezeu nu a revelat adevarul si altora.
  Tot zonal (cum altfel ?) a trecut in alt timp si alt loc sub o mare dictatura atee si 666 fiind musamalizat apoi mediatic de oamenii politici ca politica de Stat. Au trecut deja toate fiarele (cei 7 zisi imparati) cu excepia revenirii ultimei care va profita nefiind ea cea cu profet mincinos cit si de un context profetic VT care pare a se referi la Iisus larg vizibil inai te de urgie care insa se efera de fapt la Cineva Savaot Mangaietorul si tronul promis in doua contexte modificate si rastalmacite sinodal parte in Imparatiei promsa revenita care se va vesti si propovadui din ziua anuntarii Judecatii si desigur a Noului Ierusalim a carui curte interioara este noua Lor religie cea a sfntilor Sionului care se va numi altfel. Curtea exterioara a necredinciosilor hulitorilor ateilor si indiferentilor este limitata ca durata aceste categorii de oameni nu vor mai exista in clipita sf. Judecatii.

  RăspundețiȘtergere
 24. Camionul si senzatia de persistenta a norului la valori peste limita suportaba la interventia copiilor si adultilor si adultilor sint exprimari exageativ rezumative nefiind reale. Cauza este vulcanica in timpul urgiei Judecatii. Culoarea progine de la solul caramiziu al vulcanilor care vor exploda cu sutele iar trioxidul de sulf din emisiile interne vulcanice care in contact cu apa prin reactie formeaza in mare parte acid sulfuric si o mica parte acid sulfhidric. Salvarea fiind asa cum scrie si in Isaia i trarea in case si inchderea usii (etc cit mai etans )/pina la scaderea nivelului periculos odata cu ploile care vor spala in a treia noapte catre dimineata atmosfera.
  Salarea atmosferei va murdari solul arzind orice frunza verde si orice nu rezista la acid.
  Noroiul acid pe sol se va usca si carosablul trebuie curatat pt ca masinile sa nu ridice in aer praf acid la fel cadavrele trebuie date laoparte de pe carosabil. Nu exista leac pt cei care au inhalat sau le.a intrat in ochi fum vulcanic sau care vor manca alimente contaminate. In maxim 40/de zile vor deceda. Pina la depoluarea solului care va dura cca. 7 luni particulele de acid din atmosfera (miros intepator dar si gretos)/au si un efect de intaritare al albinelor deja stresate de lipsa culesului violenta lor crescibd in prezenta pacatosilor si la comiterea dr pscate ..sa zicem ca esti calm si deodata te enervezi si injuri chiar si in gind ..instant citeva albine din jur te vor ataca desi te ocolisera pina atunci.Lucru patit de toti apicultorii cu experienta care isi mai ies uneori si din sarite. Fcele 5 luni din Apocalipsa fiind luni din sezonul apicol. Albinele fiind acele fapturi cu cozi ascutite cu care vatama si capul ca de leu (lat si cu peri) legate de zeul adancului (magma) si zeul insectelor adorat de apicultorii antici.

  RăspundețiȘtergere
 25. silvia draga-frica dainuie in om de mii de ani-mai ales in dezlantuirea naturii,boli si razboi-sa-l rugam pe DUMNEZEU a carui CHIRIASI suntem pe pamant sa ne apere si sa ne dea barbatie in toate-sa fii sanatoasa ca prin ce avem de trecut vom trece

  RăspundețiȘtergere
 26. tocmai ce-am scris la 18 ian 22:19-ca din China pleaca toti virusii-s-a anuntat azi ca un virus -nr 7 ataca pe cardiaci si n-are leac-iata cum vor sa reduca populatia lumii-incet si sigur

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu am gripa dragilor, este a 4 a zi,ma simt un pic mai bine,dar mai am de indurat ! Gripa va face ravagii;va fi epidemie de gripa!

   Ștergere
 27. s-a anuntat ca in CHINA tocmai ce spuneam intr-un mesaj mai sus-s-a depistat un virus care afecteaza cordul si circulatia in general si nu are leac-DOMNUL IISUS SI MAICA DOMNULUI SA -I APERE SI PE ROMANI

  RăspundețiȘtergere